Sådan vælger du den helt rigtige skægtrimmer

Det kræver regelmæssigt arbejde at holde skægget flot trimmet

Er den gamle skægtrimmer ved at gå på pension, eller er din skægvækst ved at blive så kraftig, at du har behov for noget mere avanceret, behøver man ikke købe sig fattig i en skægtrimmer, der kan trimme i 18 forskellige længder og bakkenbarter. Hvis du alligevel bare skal bruge den til almindelig tætbarbering af dit skæg.

Hårene på hovedet vokser cirka en centimeter om måneden. Jo oftere vores hår bliver klippet ned, desto hurtigere vil det også begynde at vokse. Derfor kommer mænds skæg hurtigt til at vokse langt mere end en centimeter om måneden, og det kan være en daglig udfordring at holde skægget pænt.

Det vigtigste er, at finde en skægtrimmer, der dækker dine behov, og måske lidt til.

SE OGSÅ: Barbermaskine Test – Top 6 Barbermaskiner Til Mænd!

Spar penge på at købe en skægtrimmer

Den budget orienterede familie kan med fordel købe en model, der kan trimme i forskellige længder, og derved spare penge på dyre frisørbesøg.

Markedet bugner med forskellige mærker og modeller med forskellige funktioner, så det kan være lidt af en udfordring at finde ud af, hvilken model der skal med hjem.

En skægtrimmer er er primært beregnet til mænds skæg i hovedet, så det hele tiden er pænt og har den ønskede længde. Generelt for en skægtrimmer, er at den har flere og forskellige længdeindstillinger og nogle modeller har en turbofunktion til ekstra kraftigt skæg.

Huden i ansigtet er meget følsom overfor påvirkninger, derfor kan der opstå en let rødmen efter trimningen, de første gange du bruger en ny trimmer, det er meget almindeligt og fortager sig hurtigt igen.

4 tips til køb af skægtrimmer

Er du på udkig efter en ny skægtrimmer, så tag et kig på de nedenstående fire tip:

1. Kig efter trimmelængde på skægtrimmeren, hvis du f.eks. gerne vil have skæg, der er 20 mm langt, skal trimmeren kunne indstilles til denne længde.

2. Er du rejsende og tit på farten eller vil du gerne have trimmeren med dig på ferie? Så skal du anskaffe dig en trimmer, der kan trimme langt på en opladning til dit rejse kit.

3. Har du særlige krav til din skægvækst i ansigtet? En række Skæg trimmer kan ved brug af medfølgende ekstra tilbehør præcisions trimme, det er en fordel hvis du gerne vil holde overskægget, hageskægget eller bakkenbarter i et særligt look.

4. Er din hårvækst af særlig kraftig karakter? Hvis det er tilfældet, kan du med fordel gå efter en skægtrimmer med en god motor og turbofunktion, så den ikke går i stå under trimningen.

Derudover kan du også overveje, at kigge efter skægtrimmerens længde intervaller, skægtrimmerens klippebredde, hvor nem skægtrimmeren er at vedligeholde og hvad skægtrimmeren koster.

Prisen er jo noget af det, vi oftest kigger på, når vi køber nyt, heldigvis er billige skægtrimmer ikke svære at finde. Sammenligner man med barbermaskiner, er skægtrimmer væsentligt billigere i det lange løb.

De absolutte topmodeller er Braun og Philips. Hvis det er design der er vigtig, er det maskinen fra Philips der nok er det bedste bud,  hvis det er den tætte trimning er det Brauns model som skal med hjem.


Comments are closed.

Back to Top ↑