Ny dag, ny creme, ny hud

Jeg havde besluttet mig for at skifte min normale Nivea creme ud til noget mere eksklusivt, da jeg ikke synes, at min nuværende creme gjorde noget godt for mig

Det er en tanke jeg har gået med i et par måneder, men jeg skulle lige have brugt det sidste, af det jeg havde i forvejen, før jeg tog en beslutning om hvilken det skulle være.

Min søgning bragte mig bl.a forbi siden Sigr.dk der sælger hudprodukter til mænd, efter at havde kigget lidt nærmere på det, og særligt ingredienserne i deres produkter, samt tænkt over det i et par dage, besluttede jeg mig for, at det skulle prøves.

Jeg skal gerne indrømme at, jeg allerede inden jeg bestilte, blev lidt begejstret for det. Jeg blev faktisk så begejstret, at jeg besluttede mig for at gå all in og bestille deres store pakke.

SE OGSÅ: Antiperspirant Test – Til mænd og kvinder i kampen mod sved!

Hurtig levering

SIGR mens careDer gik ikke lang tid før, at jeg modtog pakken, og allerede da jeg åbnede den, så det virkelig lækkert ud, flot emballage og design på produkterne. God start tænkte jeg, og det skulle kun blive endnu bedre.

Det første jeg prøvede var deres face wash og dernæst face moist, mmmm det føltes rigtig lækkert, ingen tvivl om det var et skridt op på stigen, sammenlignet med det jeg brugte før. Jeg var faktisk lidt overraskede over, at jeg kunne mærke forskel med det samme.

Jeg mener, en creme er vel en creme, men der tog jeg fejl, og jeg er nok ikke den eneste mand der tænker sådan. Jeg skal så lige hilse og sige, at bruger du nogen af de normale hudprodukter fra supermarkedet, så kan du roligt skifte over til et high end produkt. Min hud ser jo nærmest ud som var jeg 15 år igen(dog uden akne). Det er absolut pengene værd.

Nu kan jeg selvfølgelig ikke sige, at det forholder sig på samme måde, med alle andre produkter i samme klasse som dette, men SIGR er hvert fald pengene værd, og mere til.

Bodylotion til mænd i topklasse

Tilbage til deres serie, det næste på listen var deres bodylotion, og igen, stor forskel fra før. Jeg skal da også gerne indrømme, at jeg før brugte både det samme til ansigt som til kroppen, fordi, som sagt, en creme er vel en creme, men nej det er jo ikke bare alligevel. Jeg ved ikke, om det er alle de naturlige ingredienser de bruger, eller hvad det er, det føles bare helt fantastisk.

Nu var der så efterhånden kun deres shave gel og face balm tilbage, og mine forventninger var i top. Det skulle vise sig at det var med rette, mine forventninger blev til fulde indfriet, og der er ingen tvivl om at de produkter de sælger, er absolut top notch.

Naturlige og gode ingredienser

Jeg vil gerne lige vende tilbage til deres ingredienser, fordi jeg tror at det er der hemmeligheden ligger. Der er utrolig mange naturlige og gode ting i deres produkter. For overblikkets skyld lister jeg lige en del af dem op nedenfor:

Kamille

Hvedekerner

B5

Aloe Vera

Morgenfrue

Jojobaolie

Som du kan se så er der gjort noget ud af det. Jeg kan absolut anbefale SIGR serien.

En bonus ved at have fundet dette produkt, er at kæresten også er utrolig glad, for både duften og hvordan min hud ser ud nu.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑