I dag lever vi i et samfund, hvor langt de fleste anvender en computer eller en smartphone i deres hverdag. Vi anvender dem ofte til at tilgå internettet, og ikke mindst YouTube, som er populært som aldrig før.

Vi hører meget musik på vores enheder, og derfor er det vigtigt, at vi får den bedst mulige lyd, og i og med, at vi ofte anvender vores smartphones på farten til at høre musik, så er et par hovedtelefoner vigtige.

Der er en masse ting, som du skal undersøge og tage stilling til, inden du køber dine hovedtelefoner. Vi kigger i denne korte gennemgang på nogle af de ting, som du skal undersøge. Du skal altid huske på, at den gode musik opstår i hovedet. Hvis dine hovedtelefoner gør, så den opstår i hovedet, så er de gode. Der er for en række andre ting, som du også skal beslutte, inden du kan finde de bedste hovedtelefoner.

Husk at hvis du har spørgsmål til denne artikel, så kan du benytte dig af kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt. Lad os hoppe direkte til testen og de mange anmeldelser, så du kan komme godt fra start med dit køb.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Soundliving Soul Silvervsoundliving-hovedtelefoner

Soundliving Soul ultra wireless er designet til at levere ultimative trådløse lytteoplevelser.

Lækre hovedtelefoner med sans for finishen

Hovedtelefonen er bygget i plastik med lækre læderovertrykne puder i hver side og i toppen. De bløde ørepuder, sikrer en behagelig komfort i flere timer for brugeren. Når Soul hovedtelefonen ikke tages i brug, kan det nemme foldbare system anvendes, som er designet til at gøre produktet mere transportabelt og nemme at opbevare i den lækre pose som følger med i købet.

Trådløs med den nyeste Bluetooth teknologi

Soul er ultra wireless med den nyeste bluetooth teknologi: Bluetooth 5.0. Med denne teknologi er den bedst optimale løsning i den trådløse verden. Hovedtelefonen vil nemt og hurtigt lokaliseres af din afspillerenhed og tilsluttes uden problemer.

Soundliving Soul fås i 2 forskellige varianter: Sort eller Beige/grå

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
495,00 495,00 Til butik »

Creative Aurvana Live hovedtelefoner

Creative Aurvana LiveFlotte, trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Billigt design med lækre detaljer

Hovedtelefonernes grundskelet er grundlæggende designet i plastik og ikke i metal ligesom flere af de ovenstående. Til gengæld er der ikke sparet på detaljerne. Både hovedbøjlen og ørebøfferne er beklædt med blød læder.

Puderne i hørebøfferne er med memoryfoam, der sikrer perfekt pasform og en høj komfort.

Lydkomforten og frihed

Ørebøfferne er yderst godt isolerende. Dette sammen med det aktive Tri-Mode støjreduktion (ANC) sikrer din musikoplevelse imod alle udefrakommende lyde med op til 90%.

Selve lydoplevelsen i dem er helt fantastisk med de kraftige 40 mm Neodymium-højttalerenheder. Fra den vildeste bas til de blideste toner.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
429,00 429,00 Til butik »

Creative WP-450 Bluetooth®

Creative HeadsetSoundBlaster EVO WirelessTrådløse on-ear hovedtelefoner med klassisk look.

Frihed til at leve

Creative WP-450 Bluetooth® fungerer super godt med Bluetooth og giver dig en stor frihed i og med at du ikke skal være lænket til en ledning.

Ørebøfferne er ergonomisk designet og dejlig bløde at have på. Volumen styres via det integrerede betjeningspanel og det er også her du kan besvare opkald. Den usynlige mikrofon sikrer en optimal lyd af din stemme, der vil gå tydeligt og klart igennem.

Fold hovedtelefonerne sammen og tag dem med dig i den medfølgende rejsepose.

Ikke helt perfekt lyd, men tæt på

Lyden opleves ret ægte med de kraftige højttalerenheder og er ganske ugeneret af udefrakommende støj.

Bassen kan til tider virke lidt dominerende på nogle former for musik – særligt ved stille pop eller jazz – mens den ved andre typer af musik – f.eks. pop-rock og almindelig rock – sidder lige i skabet.

Hovedtelefonerne er derfor bedst egnet til sidstnævnte kategori eller diverse computerspil.

Undgå at genere andre med din musik

Husk altid på, at det er dig der ønsker at høre musikken, og ikke dine omgivelser. Lad derfor vær med at tvinge folk omkring dig til, at høre på din musik.

Du kan sagtens få hovedtelefoner, som lukker af, så omverdenen ikke kan høre din musik, og de er ikke nødvendigvis grimme, dårlige eller slemme at have på.

Derfor kan du med fordel finde et par, som lukker af, så omgivelserne ikke kan høre din musik. Folk omkring dig vil sætte stor pris på det.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
250,00 250,00 Til butik »
311,00 311,00 Til butik »

B&O PLAY by Bang & Olufsen Beoplay H7 Trådløst bluetooth headset

B&O PLAY by Bang & OlufsenGår du efter den gode kvalitet, når det handler om at høre musik, så kigger du ikke forgæves på denne superlækre

trådløse model fra B&O. Designet er fedt, og lyden er eminent. Prøv dem.

Designet

Det er ikke et under, at designere, der arbejder for B&O er berømte i hele verden. Se bare på sidde coole hovedtelefoner. De oser af god smag og god kvalitet.

De kommer i en eksklusiv grå farve med B&Os karakteristiske logo midt på begge sider af hovedtelefonerne.

Disse trådløse on-ear hovedtelefoner har ægte læder på ørepuderne, hvilket er et virkelig behageligt materiale at have helt inde på huden.

Der er kræset for detaljerne, og resultatet er luksus, så det kan ses.

Tekniske detaljer

Hovedtelefonerne vejer blot 280 gram. Det er altså et par ultralette hovedtelefoner, som er nemme at have med og at have på.

Der er trådløs forbindelse via Bluetooth 4.1 og understøttelse af adtX og AAC.

Højtalerenheden måler 40 mm og har en formidabel lyd, til trods for, at det ikke er ret stort. Det stærke
specialdesignede batteri, der sidder i hovedtelefonerne, er udskifteligt.

Lyden

Du får en overraskende imponerende lyd i disse høretelefoner. Alle elementer i lydbilledet høres tydeligt, uden at nogen er overdreven.

Da de er udstyret med passiv støjisolering, bliver der sørget for, at lyde udefra ikke forstyrrer din lytteoplevelse. De skumfyldte ørepuder sørger samtidig for, at din lyd ikke forstyrrer andre.

Derfor kan du nyde din lyd helt uforstyrret, og dine omgivelser får heller ikke del i fornøjelsen.

Her får du altså et headset, som har et unikt design, en helt sublim lyd og en komfortabel pasform. Skal kvaliteten være helt i top, både når det angår designet og det lydmæssige, så er dette fra B&O et virkelig godt bud på dine nye yndlingshovedtelefoner.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Sennheiser HD 231G

Sennheiser HD 231GHer har du et par virkelig gode standard-hovedtelefoner. De er pæne uden at være prangende, de er af god kvalitet, og de er smarte, fordi de kan kobles på din smartphone, således at du kan kommunikere, mens du har lyd kørende i dit headset.

Designet

Dette on-ear headset er elegant på den lidt underspillede måde. De er sorte med detaljer i sølvgrå. De er indstillelige i størrelsen, og er udstyret med et kabel.

Headsettet kan foldes sammen og dermed komme til at fylde minimalt, hvilket er praktisk, når du ikke lige skal have dem på.

Du kommer til at se tjekket ud, når du har disse hovedtelefoner på.

Hovedtelefonerne er udstyret med en mikrofon, hvilket betyder, at du dels kan besvare opkald, mens du har dem på og dels kan kommunikere med dem, du spiller med.

Tekniske data

Vægten er på blot 100 gram. Derfor er de utroligt lette at have på og at have med dig på farten. Kablet er på 1,2 meter, så du har lidt radius at bevæge dig inden for.

Headsettet har en fjernbetjening og en mikrofon monteret i kablet.

Der er en responshåndbredde på 18 – 20.000 Hz.

De kan kobles med alle Android eller Ios devices, og du kan tilmed besvare opkald via disse høretelefoner.

Lyden

Du får en ret god stereolyd i disse hovedtelefoner. Lyden holder sig pænt inden for ørepuderne, som sidder godt til på dine ører. Det betyder også, at udefrakommende lyde holder sig ude, så du kan nyde det, du hører, i fred.

Her får du altså et par gode hovedtelefoner, der både har et elegant design og en virkelig god lyd, som holder sig inden for de bløde ørepuder, som den skal.

De er særligt velegnede til gameren, da du både kan lytte og kommunikere i mikrofonen på én gang.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Sennheiser RS 175 trådløse hovedtelefoner

Sennheiser RS 175Disse trådløse hovedtelefoner er super lækre. Dens design er potent, og lyden ikke mindre. De fungerer trådløst og er særligt egnede til at bruge sammen med dit fjernsyn og dit HiFi-anlæg. Det er dit mobile surround sound anlæg, som du kan have med på farten.

Designet

Udtrykket er gedigent og potent med en vis volumen. De ser virkelig ud af noget, disse høretelefoner. Hovedbøjlen er bred og foret, og selve ørepuderne er store og også forede. Ørepuderne har en vis tykkelse, og alt i alt fremstår disse sorte hovedtelefoner som solide og som noget kram.

Disse over-ear høretelefoner er store, flotte og virkelig gode. Her kan du være uforstyrret i dit lydmæssige univers.

De vejer 310 gram, så der er faktisk også en vis tyngde i dem. Det kommer af deres størrelse og af det kram, der ligger i dem.

Lyden

Responsbåndbredden er på 17 – 22.000 Hz.

Når du bruger dem i forbindelse med at se en film derhjemme, så er de helt sublime. Du har mulighed for at skifte imellem en tung bas og noget surround sound. Det kan gøre din filmoplevelse helt suveræn. Som at have en hel biograf to go.

De understøtter både analoge og digitale lydinputs, og det er muligt at skifte imellem de to typer af signal.

De store og tætte ørepuder forhindrer de fleste eksterne lyde i at slippe ind til dine ører, og formår at holde lyden inde hos dig, så den ikke siver ud til omverden.

Giv dig selv den helt store lydoplevelse med disse store og robuste hovedtelefoner, som optimerer det, du lytter til, uden at du bliver forstyrret udefra.

De er særligt velegnet til at koble til dit TV, så du får den bedst mulige lydbillede til din film.

De ser godt ud, og de giver dig den sublime lydside.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

SKULLCANDY Hovedtelefon On-Ear Grind Blå

SKULLCANDY HovedtelefonDet mest iøjnefaldende ved disse hovedtelefoner er nok farven. De er nemlig produceret i en smuk blå farve. Men ud over det så er de også af en vis kvalitet, selv om de ligner noget, der kunne være for børn.

Designet

De kommer i en klar og frisk blå farve. Kontrasten til den er de sorte detaljer.

På siderne af bøjlen er der det karakteristiske logo for Scullcandy, nemlig et ikonisk kranium.

Det får hovedtelefonerne til at fremstå med et vist tvist af humor. Og man bliver da også i godt humør af at se på dem. De er fede, og de er frække at se på.

On-ear hovedtelefonernes ørepuder er af memoryfoam, hvilket giver den bedste pasform.

I den venstre kapsel er de forsynet med en mikrofon, der gør det muligt nemt at besvare opkald, mens du hører musik.

Specifikationer

De vejer 170 gram, og kablet er på 1,2 meter. Batteriet er på 44 mm, og dette batteri kan genoplades helt på 12 timer.

De er forsynet med Supreme Sound, hvilket giver en kraftig bas, en klar diskant og tydelige vokaler. Så du skal slet ikke lade dig narre af headsettets lidt humoristiske udseende – de virker præcis, som de skal.

De har et lydtryksniveau på 98 dB, 1 kHz og 1mW. Der er en frekvens på 20 Hz – 20 KHz.

Vil du gerne have et par hovedtelefoner, der er lidt frække at se på, har en perfekt pasform og alligevel har en virkelig god lyd? Så skulle du give noget opmærksomhed til disse blå on-ear høretelefoner fra Skullcandy med det karakteristiske kranium-logo på siderne af hovedbøjlen.

De har nemlig en overraskende god lyd, og med den indbyggede mikrofon i den ene kapsel vil du nemt kunne besvare eller foretage et opkald. De er smarte på alle måder disse hovedtelefoner.

Hvad koster et par gode hovedtelefoner i høj kvalitet?

Der findes ingen facitliste i forbindelse med at købe hovedtelefoner. Dog er der en masse tommelfingerregler, som du med fordel kan gå ud fra, så du får et par gode hovedtelefoner.

Prisen er den ene ting, som du skal have in mente, når du går på jagt efter produkter. Lad os se nærmere på, hvad et par gode hovedtelefoner koster.

Prisen på hovedtelefoner svinger meget. Du kan købe et par for få hundrede kroner til flere tusinde. Hvis du vil have et par gode, så skal du regne med, at skulle betale omkring 1000,00 danske kroner.

Til den pris får du et godt produkt, med høj komfort og god lydkvalitet. Du bør ikke gå på kompromis med lyden, hvis du ofte lytter til musik.

Der er nemlig stor forskel på lyden – og ja, du kan nemt høre forskel på en dårlig lyd og en god lyd.

Derfor skal du købe in-ear hovedtelefoner

Der findes generelt to forskellige typer af hovedtelefoner. Hvilken type, som passer bedst til dig og dine behov, er noget du selv skal finde ud af.

Dog får du her en kort beskrivelse af de to forskellige typer, så du ved, i hvilken retning du skal gå, når du selv skal på jagt efter hovedtelefoner.

In-ear hovedtelefoner kan kendes ved, at de ligner lidt et par ørepropper. Det er de dog heldigvis langt fra.

In-ear hovedtelefoner bør du vælge, fordi de er i høj kvalitet. De er ofte elegante og pæne af ydre, og leverer en enorm og god lyd.

Udseendet er vigtigt, da du skal se på dem mange gange i løbet af deres levetid. Lyden bør du heller ikke gå på kompromis med.

Dog skal du være opmærksom på, at de ikke er komfortable, hvis du skal anvende dem i længere tid. Det kan godt være en ulempe, hvis du ofte lytter til musik i længere tid ad gangen.

Hvis det blot er i kortere perioder du anvender hovedtelefonerne, så er det intet problem. Det kommer derfor an på dit behov, hvilken type du bør vælge.

Du skal have i mente, at uanset hvilken type hovedtelefoner du vælger, så er dem, som koster mest, ofte også dem der er pænest, og mest komfortable, og ikke mindst dem, som kan give dig den bedste lyd. Det gælder også med in-ear hovedtelefoner.

Du skal derfor være villig til at betale lidt ekstra for den gode oplevelse med musikken.

De almindelige hovedtelefoner

Der findes to forskellige typer af almindelige hovedtelefoner. Der er både fordele og ulemper ved begge modellerne, så det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvilken type, som lever bedst muligt op til dine behov, så du ikke står med et produkt, som du ikke kommer til at anvende, fordi det ikke kan levere den lyd og har den komfort, som du ønsker dine hovedtelefoner skal have.

Der er mange meninger om, hvilke hovedtelefoner der er bedst. Det er helt ind til benet en smagssag, og det er kun dig, som kan vurdere, hvilken type der lever op til dine behov og krav. Det er der ingen andre der kan. Du skal derfor undersøge og prøve flere forskellige, inden du finder de helt perfekte hovedtelefoner.

Lad og se nærmere på de to forskellige typer.

Derfor skal du vælge åbne hovedtelefoner

Den første type er de såkaldte åbne hovedtelefoner. Den del af hovedtelefonen, som vender ind mod øret er åben. Det gør hovedtelefonerne af denne type mere behagelige at anvende, både i længere og kortere tidsperioder. Men når du har det in mente, så skal du også se på de ulemper, som der er forbundet med denne type hovedtelefoner.

Den første ulempe er, at de åbne hovedtelefoner ikke blokerer for støj og lyd fra omgivelserne. Du får derfor ikke den helt perfekte og optimale oplevelse med musikken, da den bliver afbrudt af støj fra trafikken og andre steder i samfundet.

I den forbindelse spiller de åbne hovedtelefoner også ud i rummet. Det betyder, at omgivelserne kommer til at høre på din musik. Det skal du også have in mente, når du både køber og anvender hovedtelefonerne. Du bør derfor ikke spille nær så høj musik, som med de lukkede hovedtelefoner.

Derfor skal du vælge lukkede hovedtelefoner

Der er en kæmpe fordel ved de lukkede hovedtelefoner frem for markedets andre. Det er, at omverdenen ikke kan høre din musik, fordi den del af hovedtelefonerne, som vender ind mod dit øre er lukkede. Det gør, at du ikke kan høre lyde fra omgivelserne, hvilket giver dig den helt perfekte oplevelse med din musik.

Dog kan det være farligt, hvis du eksempelvis befinder dig i trafikken. Dette bør du selv tage højde for, når du vurderer, hvilke hovedtelefoner, som du skal have med hjem fra butikken. Du skal også huske på de tommelfingerregler der er, omkring valget af hovedtelefoner. Lad os se lidt nærmere på dem.

Det er altid at foretrække de hovedtelefoner, som omslutter øret. Det er både mere behageligt, og de leverer ofte en god lydkvalitet. Du skal derfor også vurdere, ud fra dine behov, om du skal have et par hovedtelefoner, som kan spille høj og kraftig musik som samtidig er naturlig og god. Det hele er smag og behag. Det handler blot om at prøve dig frem, indtil du finder de helt perfekte hovedtelefoner.

Derfor skal du huske komforten

Det er vigtigt, at du køber et par komfortable hovedtelefoner, som passer perfekt til dig. De skal hverken være for tunge eller for lette, og de skal ej heller være for stramme eller for løse. De må ikke virke varme, da det mindsker komforten og din oplevelse med hovedtelefonerne.

Du skal finde en god kombination, så du får det helt perfekte produkt med hjem.

Derfor skal du vælge trådløse hovedtelefoner

Der er mange grunde til at vælge produkter, som ikke er udstyret med en ledning, men som i stedet bruger nutidens teknologi til at fungere. De mange muligheder med trådløs teknologi har også medført en øget efterspørgsel på hovedtelefoner uden ledning, for de er ganske enkelt bare smartere.

Men de er ikke helt perfekte endnu. Da de anvender Bluetooth til musikken, gør det kvaliteten mindre. Du skal derfor vurdere, om det faktum, at de ikke er udstyret med en ledning er vigtigere end lydkvaliteten for dig. Det er en smagssag, som du selv skal tage stilling til, inden du køber hovedtelefonerne.

Derfor skal du vælge hovedtelefoner med ledning

Vi kender dem så godt, og har gode erfaringer med produkter med ledninger. Vi ved at de virker som de skal, og at de er blandt de bedste på markedet. Derfor skal du også have dem med i dine overvejelser når du skal købe produkter.

Teknologien for trådløse ting brager frem, men der udvikles stadig nye og bedre produkter. Så hvis du vil have noget, som du ved virker, så skal det være noget med en ledning.

Du skal også have in mente, at de er billigere. Med følgende faktum, er denne guide nået til vejs ende, og har forhåbentlig hjulpet dig på din vej mod at finde de bedste hovedtelefoner.

Nu når du har hele vores hovedtelefoner test til ende, så ved du også godt hvilket valg du bør træffe. God fornøjelse!

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Denne side er anmeldt af: Asger S. Bak Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Skriv en kommentar