I dag lever vi i et samfund, hvor langt de fleste anvender en computer eller en smartphone i deres hverdag. Vi anvender dem ofte til at tilgå internettet, og ikke mindst YouTube, som er populært som aldrig før.

Vi hører meget musik på vores enheder, og derfor er det vigtigt, at vi får den bedst mulige lyd, og i og med, at vi ofte anvender vores smartphones på farten til at høre musik, så er et par hovedtelefoner vigtige.

Der er en masse ting, som du skal undersøge og tage stilling til, inden du køber dine hovedtelefoner. Vi kigger i denne korte gennemgang på nogle af de ting, som du skal undersøge. Du skal altid huske på, at den gode musik opstår i hovedet. Hvis dine hovedtelefoner gør, så den opstår i hovedet, så er de gode. Der er for en række andre ting, som du også skal beslutte, inden du kan finde de bedste hovedtelefoner.

Husk at hvis du har spørgsmål til denne artikel, så kan du benytte dig af kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt. Lad os hoppe direkte til testen og de mange anmeldelser, så du kan komme godt fra start med dit køb.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Soundliving Soul Silverv


soundliving-hovedtelefoner

Soundliving Soul ultra wireless er designet til at levere ultimative trådløse lytteoplevelser.

Lækre hovedtelefoner med sans for finishen

Hovedtelefonen er bygget i plastik med lækre læderovertrykne puder i hver side og i toppen. De bløde ørepuder, sikrer en behagelig komfort i flere timer for brugeren. Når Soul hovedtelefonen ikke tages i brug, kan det nemme foldbare system anvendes, som er designet til at gøre produktet mere transportabelt og nemme at opbevare i den lækre pose som følger med i købet.

Trådløs med den nyeste Bluetooth teknologi

Soul er ultra wireless med den nyeste bluetooth teknologi: Bluetooth 5.0. Med denne teknologi er den bedst optimale løsning i den trådløse verden. Hovedtelefonen vil nemt og hurtigt lokaliseres af din afspillerenhed og tilsluttes uden problemer.

Soundliving Soul fås i 2 forskellige varianter: Sort eller Beige/grå

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Creative Aurvana Live hovedtelefoner


Creative Aurvana LiveFlotte, trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Billigt design med lækre detaljer

Hovedtelefonernes grundskelet er grundlæggende designet i plastik og ikke i metal ligesom flere af de ovenstående. Til gengæld er der ikke sparet på detaljerne. Både hovedbøjlen og ørebøfferne er beklædt med blød læder.

Puderne i hørebøfferne er med memoryfoam, der sikrer perfekt pasform og en høj komfort.

Lydkomforten og frihed

Ørebøfferne er yderst godt isolerende. Dette sammen med det aktive Tri-Mode støjreduktion (ANC) sikrer din musikoplevelse imod alle udefrakommende lyde med op til 90%.

Selve lydoplevelsen i dem er helt fantastisk med de kraftige 40 mm Neodymium-højttalerenheder. Fra den vildeste bas til de blideste toner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sony WH-1000XM3 Hovedtelefoner


Sony WH-1000XM3 HovedtelefonerDette er de perfekte hovedtelefoner til dig, som kun går op i lyd. De er ikke blevet udviklet til, at du hører podcast med dem, selvom du selvfølgelig også kan det. Nej, de er blevet udviklet til, at du kan høre musik, uden at blive forstyrret af omverden.

De har et flot design med sølvfarve. Du kan folde dem helt sammen, når du ikke bruger dem og putte dem i den boks, som kommer, når du køber dem. De kan også sagtens være i din lomme, så du kan tage dem med alle steder hen.

Du fungerer trådløst via Bluetooth, så du kan bruge dem til din mobil eller computer. Samtidig kommer de med et 3,5 mm jackstik. De kan spille i hele 30 timer på en opladning og de kan være klar igen på 10 minutter, hvor du igen kan bruge dem i 5 timer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det, der gør dem unikke, er dog lyden i dem. Ved hjælp af støjeliminering fokuserer den på alle de rigtige lyde, så den forstærker lyden fra din musik og fjerner lyden udefra. 

Samtidig er der også tale om den nyeste teknologi inden for Bluetooth, som betyder, at hovedtelefonerne kan hente tre gange så meget data som almindelige Bluetooth hovedtelefoner. Det betyder, at du kan høre musik i højere kvalitet, så det hele går op i en højere enhed. For Sony WH-1000XM3 hovedtelefoner er skabt til netop at udnytte denne øvede kvalitet fra musikken, så alt din musik kommer til at lyde endnu bedre, end du er vant til.

Hvis du møder nogle på din vej, behøver du ikke tage din hovedtelefoner af. Du trykker på en knap og så kan du tale helt almindeligt. På den måde kan du altid beholde dine hovedtelefoner på. Det er især smart, fordi meget af tiden er det bare en simpel henvendelse, hvor du måske skal med bussen eller en spørger om vej.

Du kan også snakke i mobil, når du har dem på, da de har indbygget mikrofon. Der er tale om et par virkelig gode hovedtelefoner, som kan alt det, som du skal plus lidt mere.

Creative WP-450 Bluetooth®


Creative HeadsetSoundBlaster EVO WirelessTrådløse on-ear hovedtelefoner med klassisk look.

Frihed til at leve

Creative WP-450 Bluetooth® fungerer super godt med Bluetooth og giver dig en stor frihed i og med at du ikke skal være lænket til en ledning.

Ørebøfferne er ergonomisk designet og dejlig bløde at have på. Volumen styres via det integrerede betjeningspanel og det er også her du kan besvare opkald. Den usynlige mikrofon sikrer en optimal lyd af din stemme, der vil gå tydeligt og klart igennem.

Fold hovedtelefonerne sammen og tag dem med dig i den medfølgende rejsepose.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke helt perfekt lyd, men tæt på

Lyden opleves ret ægte med de kraftige højttalerenheder og er ganske ugeneret af udefrakommende støj.

Bassen kan til tider virke lidt dominerende på nogle former for musik – særligt ved stille pop eller jazz – mens den ved andre typer af musik – f.eks. pop-rock og almindelig rock – sidder lige i skabet.

Hovedtelefonerne er derfor bedst egnet til sidstnævnte kategori eller diverse computerspil.

Undgå at genere andre med din musik

Husk altid på, at det er dig der ønsker at høre musikken, og ikke dine omgivelser. Lad derfor vær med at tvinge folk omkring dig til, at høre på din musik.

Du kan sagtens få hovedtelefoner, som lukker af, så omverdenen ikke kan høre din musik, og de er ikke nødvendigvis grimme, dårlige eller slemme at have på.

Derfor kan du med fordel finde et par, som lukker af, så omgivelserne ikke kan høre din musik. Folk omkring dig vil sætte stor pris på det.

B&O PLAY by Bang & Olufsen Beoplay H7 Trådløst bluetooth headset


B&O PLAY by Bang & OlufsenGår du efter den gode kvalitet, når det handler om at høre musik, så kigger du ikke forgæves på denne superlækre

trådløse model fra B&O. Designet er fedt, og lyden er eminent. Prøv dem.

Designet

Det er ikke et under, at designere, der arbejder for B&O er berømte i hele verden. Se bare på sidde coole hovedtelefoner. De oser af god smag og god kvalitet.

De kommer i en eksklusiv grå farve med B&Os karakteristiske logo midt på begge sider af hovedtelefonerne.

Disse trådløse on-ear hovedtelefoner har ægte læder på ørepuderne, hvilket er et virkelig behageligt materiale at have helt inde på huden.

Der er kræset for detaljerne, og resultatet er luksus, så det kan ses.

Tekniske detaljer

Hovedtelefonerne vejer blot 280 gram. Det er altså et par ultralette hovedtelefoner, som er nemme at have med og at have på.

Der er trådløs forbindelse via Bluetooth 4.1 og understøttelse af adtX og AAC.

Højtalerenheden måler 40 mm og har en formidabel lyd, til trods for, at det ikke er ret stort. Det stærke
specialdesignede batteri, der sidder i hovedtelefonerne, er udskifteligt.

Lyden

Du får en overraskende imponerende lyd i disse høretelefoner. Alle elementer i lydbilledet høres tydeligt, uden at nogen er overdreven.

Da de er udstyret med passiv støjisolering, bliver der sørget for, at lyde udefra ikke forstyrrer din lytteoplevelse. De skumfyldte ørepuder sørger samtidig for, at din lyd ikke forstyrrer andre.

Derfor kan du nyde din lyd helt uforstyrret, og dine omgivelser får heller ikke del i fornøjelsen.

Her får du altså et headset, som har et unikt design, en helt sublim lyd og en komfortabel pasform. Skal kvaliteten være helt i top, både når det angår designet og det lydmæssige, så er dette fra B&O et virkelig godt bud på dine nye yndlingshovedtelefoner.

Sennheiser RS 175 trådløse hovedtelefoner


Sennheiser RS 175Disse trådløse hovedtelefoner er super lækre. Dens design er potent, og lyden ikke mindre. De fungerer trådløst og er særligt egnede til at bruge sammen med dit fjernsyn og dit HiFi-anlæg. Det er dit mobile surround sound anlæg, som du kan have med på farten.

Designet

Udtrykket er gedigent og potent med en vis volumen. De ser virkelig ud af noget, disse høretelefoner. Hovedbøjlen er bred og foret, og selve ørepuderne er store og også forede. Ørepuderne har en vis tykkelse, og alt i alt fremstår disse sorte hovedtelefoner som solide og som noget kram.

Disse over-ear høretelefoner er store, flotte og virkelig gode. Her kan du være uforstyrret i dit lydmæssige univers.

De vejer 310 gram, så der er faktisk også en vis tyngde i dem. Det kommer af deres størrelse og af det kram, der ligger i dem.

Lyden

Responsbåndbredden er på 17 – 22.000 Hz.

Når du bruger dem i forbindelse med at se en film derhjemme, så er de helt sublime. Du har mulighed for at skifte imellem en tung bas og noget surround sound. Det kan gøre din filmoplevelse helt suveræn. Som at have en hel biograf to go.

De understøtter både analoge og digitale lydinputs, og det er muligt at skifte imellem de to typer af signal.

De store og tætte ørepuder forhindrer de fleste eksterne lyde i at slippe ind til dine ører, og formår at holde lyden inde hos dig, så den ikke siver ud til omverden.

Giv dig selv den helt store lydoplevelse med disse store og robuste hovedtelefoner, som optimerer det, du lytter til, uden at du bliver forstyrret udefra.

De er særligt velegnet til at koble til dit TV, så du får den bedst mulige lydbillede til din film.

De ser godt ud, og de giver dig den sublime lydside.

Denne side er anmeldt af: Asger S. Bak Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar