Hovedtelefoner Test – Guide til valg af Hovedtelefoner!

I dag lever vi i et samfund, hvor langt de fleste anvender en computer eller en smartphone i deres hverdag. Vi anvender dem ofte til at tilgå internettet, og ikke mindst YouTube, som er populært som aldrig før.

Vi hører meget musik på vores enheder, og derfor er det vigtigt, at vi får den bedst mulige lyd, og i og med, at vi ofte anvender vores smartphones på farten til at høre musik, så er et par hovedtelefoner vigtige.

Der er en masse ting, som du skal undersøge og tage stilling til, inden du køber dine hovedtelefoner. Vi kigger i denne korte gennemgang på nogle af de ting, som du skal undersøge. Du skal altid huske på, at den gode musik opstår i hovedet. Hvis dine hovedtelefoner gør, så den opstår i hovedet, så er de gode. Der er for en række andre ting, som du også skal beslutte, inden du kan finde de bedste hovedtelefoner.

Husk at hvis du har spørgsmål til denne artikel, så kan du benytte dig af kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt. Lad os hoppe direkte til testen og de mange anmeldelser, så du kan komme godt fra start med dit køb.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Beats by Dr. Dre Beats Pro Headphones – [TESTVINDER]

Beats Pro Headphones
0 kr.

Lækre over-ear høretelefoner fra Beats by Dr. Dre med perfekt lyd.

Beats Pro er skabt af professionelle til professionelle. Ørebøfferne er designet i aluminium beklædt med læder, hvilket både gør dem yderst stærke og komfortable.

Nyd lyden i dine ører

Lyden er ganske enestående lige fra den dybeste bas til de fineste lyde. Lyden gengives på en så naturlig måde som muligt uden forstærker eller støjreducering. Du får dermed en helt ren lyd.

Ørebøfferne har en super god pasform med blød skumgummi. Designet gør at hovedparten af de udefrakommende lyd lukkes ude og giver en mere ægte oplevelse af den lyd, der afspilles i dine ører. Giv den ene ørebøf et twist og luk lyden udefra ind ved behov.

Del med glæde

Beats Pro fungerer med ledning. Der er to indgange, en i hver øre bøf, hvor ledningen kan plugges i. Når ledningen er sat i den ene indgang, skifter den anden automatisk til en udgang, hvor en af dine venner kan sætte deres hovedtelefoner til og høre den samme musik som dig. Den medfølgende ledning er spiralformet og har en lille fjernbetjening med mikrofon.

Som en ekstra lille gave medfølger der en praktisk opbevaringspose og en rengøringsklud.

En klar vinder af vores hovedtelefoner test.

 

Du kan også sætte dine hovedtelefoner til TV’et. Se vores Smart TV test her

ParrotZik hovedtelefoner

Parrot Zik hovedtelefoner
Parrot Zik hovedtelefoner

Trådløse over-ear hovedtelefoner med mange smarte detaljer.

Frihed til at leve

Hovedtelefonerne er trådløse, hvilket bare gøre det endnu sjovere at bære dem. Connect høretelefonerne via Bluetooth, monter dem over ørerne, find din indre dansemus frem og giv den gas! Når hovedtelefonerne løber tør for juice, kan det hurtigt og let lades op via mikro-USB.

Let betjening til det hele

På siden af den ene øre bøf findes et smart touch panel, hvorfor du kan styre volumen, skifte nummer og besvare opkald, hvis høretelefonerne er koblet op til din mobiltelefon – der er selvfølgelig også indbygget en lille mikrofon til at svare med.

Du behøver ikke at sætte musikken på pause, hvis du har behov for at tage hovedtelefonerne af, da de automatisk gør det for dig. Omvendt startes musikken, når du tager dem på igen. Lyden er selvfølgelig enestående og ørebøfferne isolerer godt for udefrakommende lyde.

Download App’en og få flere smarte features med. Bl.a. kan du justere lyden, så der f.eks. kommer mere bas på. Du kan også indstille dem til at give forskellige musikoplevelser – koncertsal, jazz club, stue eller stille rum.

 

Hovedtelefoner kan også bruges i en projektor. Se vores projektor test her

SMS Audio STREET by 50 Wired On-ear Headphones Sport

SMS Audio STREET by 50 Wired On-ear
0 kr.

Smarte on-ear høretelefoner til de aktive.

Alt bliver sjovere, når der sættes lidt fed musik til. Forestil dig den perfekte workout eller løbetur, hvor lyden bærer dig igennem det hele. Det giver dig en fantastisk følelse af energi. Du kan præstere meget mere.

Lyden river dig med

SMS Audio STREET by 50 Wired On-earHeadphones er skabt til at få dig op af sofaen og ud af døren. Lyden er ganske enestående og du kan slet ikke stå stille, når først du hører bassen. Skru op og ned for lyden via den lille fjernbetjening med mikrofon i ledningen.

Designet til det aktive liv

Både hovedbøjlen og ørebøfferne er ergonomisk godt udformede og belagt med gummi, der er meget modstandsdygtigt over for slitage og ridser. Desuden er det med anti-fingerprint – ingen svedige fingeraftryk. Læderet på ørebøfferne er hullet, så det ikke bliver alt for varmt at have dem på. Betrækkene er vaskbare og der medfølger desuden en praktisk klud til at tørre sved af med.

Brug f.eks. hovedtelefonerne på din næste løbetur. De er både støv- og stænktætte, og så vejer de næsten ingenting.

Hovedtelefonerne kan foldes sammen, og ledningen kan tages af, så de er lette at have med på farten i det medfølgende etui.

 

Bose QuietComfort 35 wireless headphones Black II – NY MODEL

Bose QuietComfort 35 wireless headphones
2.499 kr.

Luk støjen ude og drop kablet

Via en intens forskning gennem mange år, har Bose opnået fantastiske resultater indenfor støjreduktion. Og med denne model af hovedtelefoner, har ingeniørerne nået nye højder.

En knap – tre niveauer

Med et tryk på “handlingsknappen” aktiverer du Bose Acoustic Noise Cancelling-teknologi, der måler, sammenligner og reagerer konstant på udefrakommende støj – og eliminerer det.

Men det stopper ikke her. QuietComfort 35 har faktisk tre niveauer af støjreduktion. Ved det første tryk blokerer du fuldstændig for støjen udefra.

Ved det andet tryk lader du noget af verden omkring dig komme indenfor – en rigtig god ide hvis du for eksempel kører på cykel og skal kunne orientere dig i trafikken. Det tredie tryk fjerner støjreduktionen fuldstændig.

Bare tal

Du behøver ikke finde din telefon frem for at få gang i musikken eller fortage det opkald, du ønsker.  Bose har nemlig gjort det rigtig nemt at få adgang til telefonens virtuelle assistent (VPA), som Siri eller Google Assistant. Du holder bare multifunktionsknappen inde og begynder at tale, så gør VPA’en arbejdet for dig.

Førsteklasses materialer

QuietComfort 35 er bygget, så du kan tage din musik med dig over alt. Med slagfaste materialer  som glasfyldt nylon og rustfrit stål, er hovedtelefonerne klar til at møde de udfordringer, livet på farten byder på.

Komforten er også i top med Alcantara® -læder, der normalt bruges i dyre biler og yachter, som gør, at hovedbøjlen føles behagelig i timevis.

De bløde ørepuder er fremstillet af syntetisk læderprotein, og er så bløde, at du næsten ikke føler, du har dem på, så der er virkelig tale om et par superbehagelige hovedtelefoner.

Høj batteri-levetid

Du kan nyde din musik i hele 20 timer på en fuld opladning, og hvis du af uransagelige årsager alligevel skulle løbe tør for strøm, giver en hurtig opladning på et kvarter dig 2,5 timers ny lyd. Du kan også vælge at tilslutte QuietComfort 35 med det medfølgende kabel.

Super lyd på alle niveauer

Uanset hvor højt, du spiller, får du den samme forbløffende lyd, da hovedtelefonernes drivere har volumenoptimerede EQ. Det giver dig den samme ensartede lydkvalitet, om du spiller musik ved lav lydstyrke på et kontor, eller du har skruet godt op for volumen på en travl gade.

Glem ikke app’en

Vi skal ikke glemme den gratis app, som Bose har udviklet. Med den får du nemlig adgang til mange flere muligeheder. Du kan tilpasse dine hovedtelefoner, vælge niveau af støjreduktion og styre mange andre funktioner.

 

Creative Aurvana Live hovedtelefoner

Creative Aurvana Live
471 kr.

Flotte, trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Billigt design med lækre detaljer

Hovedtelefonernes grundskelet er grundlæggende designet i plastik og ikke i metal ligesom flere af de ovenstående. Til gengæld er der ikke sparet på detaljerne. Både hovedbøjlen og ørebøfferne er beklædt med blød læder.

Puderne i hørebøfferne er med memoryfoam, der sikrer perfekt pasform og en høj komfort.

Lydkomforten og frihed

Ørebøfferne er yderst godt isolerende. Dette sammen med det aktive Tri-Mode støjreduktion (ANC) sikrer din musikoplevelse imod alle udefrakommende lyde med op til 90%.

Selve lydoplevelsen i dem er helt fantastisk med de kraftige 40 mm Neodymium-højttalerenheder. Fra den vildeste bas til de blideste toner.

Creative WP-450 Bluetooth®

Creative Headset SoundBlaster
687 kr.

Trådløse on-ear hovedtelefoner med klassisk look.

Frihed til at leve

Creative WP-450 Bluetooth® fungerer super godt med Bluetooth og giver dig en stor frihed i og med at du ikke skal være lænket til en ledning.

Ørebøfferne er ergonomisk designet og dejlig bløde at have på. Volumen styres via det integrerede betjeningspanel og det er også her du kan besvare opkald. Den usynlige mikrofon sikrer en optimal lyd af din stemme, der vil gå tydeligt og klart igennem.

Fold hovedtelefonerne sammen og tag dem med dig i den medfølgende rejsepose.

Ikke helt perfekt lyd, men tæt på

Lyden opleves ret ægte med de kraftige højttalerenheder og er ganske ugeneret af udefrakommende støj.

Bassen kan til tider virke lidt dominerende på nogle former for musik – særligt ved stille pop eller jazz – mens den ved andre typer af musik – f.eks. pop-rock og almindelig rock – sidder lige i skabet.

Hovedtelefonerne er derfor bedst egnet til sidstnævnte kategori eller diverse computerspil.

Undgå at genere andre med din musik

Husk altid på, at det er dig der ønsker at høre musikken, og ikke dine omgivelser. Lad derfor vær med at tvinge folk omkring dig til, at høre på din musik.

Du kan sagtens få hovedtelefoner, som lukker af, så omverdenen ikke kan høre din musik, og de er ikke nødvendigvis grimme, dårlige eller slemme at have på.

Derfor kan du med fordel finde et par, som lukker af, så omgivelserne ikke kan høre din musik. Folk omkring dig vil sætte stor pris på det.

 

Hvad koster et par gode hovedtelefoner i høj kvalitet?

Der findes ingen facitliste i forbindelse med at købe hovedtelefoner. Dog er der en masse tommelfingerregler, som du med fordel kan gå ud fra, så du får et par gode hovedtelefoner.

Prisen er den ene ting, som du skal have in mente, når du går på jagt efter produkter. Lad os se nærmere på, hvad et par gode hovedtelefoner koster.

Prisen på hovedtelefoner svinger meget. Du kan købe et par for få hundrede kroner til flere tusinde. Hvis du vil have et par gode, så skal du regne med, at skulle betale omkring 1000,00 danske kroner.

Til den pris får du et godt produkt, med høj komfort og god lydkvalitet. Du bør ikke gå på kompromis med lyden, hvis du ofte lytter til musik.

Der er nemlig stor forskel på lyden – og ja, du kan nemt høre forskel på en dårlig lyd og en god lyd.

Derfor skal du købe in-ear hovedtelefoner

Der findes generelt to forskellige typer af hovedtelefoner. Hvilken type, som passer bedst til dig og dine behov, er noget du selv skal finde ud af.

Dog får du her en kort beskrivelse af de to forskellige typer, så du ved, i hvilken retning du skal gå, når du selv skal på jagt efter hovedtelefoner.

In-ear hovedtelefoner kan kendes ved, at de ligner lidt et par ørepropper. Det er de dog heldigvis langt fra.

In-ear hovedtelefoner bør du vælge, fordi de er i høj kvalitet. De er ofte elegante og pæne af ydre, og leverer en enorm og god lyd.

Udseendet er vigtigt, da du skal se på dem mange gange i løbet af deres levetid. Lyden bør du heller ikke gå på kompromis med.

Dog skal du være opmærksom på, at de ikke er komfortable, hvis du skal anvende dem i længere tid. Det kan godt være en ulempe, hvis du ofte lytter til musik i længere tid ad gangen.

Hvis det blot er i kortere perioder du anvender hovedtelefonerne, så er det intet problem. Det kommer derfor an på dit behov, hvilken type du bør vælge.

Du skal have i mente, at uanset hvilken type hovedtelefoner du vælger, så er dem, som koster mest, ofte også dem der er pænest, og mest komfortable, og ikke mindst dem, som kan give dig den bedste lyd. Det gælder også med in-ear hovedtelefoner.

Du skal derfor være villig til at betale lidt ekstra for den gode oplevelse med musikken.

De almindelige hovedtelefoner

Der findes to forskellige typer af almindelige hovedtelefoner. Der er både fordele og ulemper ved begge modellerne, så det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvilken type, som lever bedst muligt op til dine behov, så du ikke står med et produkt, som du ikke kommer til at anvende, fordi det ikke kan levere den lyd og har den komfort, som du ønsker dine hovedtelefoner skal have.

Der er mange meninger om, hvilke hovedtelefoner der er bedst. Det er helt ind til benet en smagssag, og det er kun dig, som kan vurdere, hvilken type der lever op til dine behov og krav. Det er der ingen andre der kan. Du skal derfor undersøge og prøve flere forskellige, inden du finder de helt perfekte hovedtelefoner.

Lad og se nærmere på de to forskellige typer.

Derfor skal du vælge åbne hovedtelefoner

Den første type er de såkaldte åbne hovedtelefoner. Den del af hovedtelefonen, som vender ind mod øret er åben. Det gør hovedtelefonerne af denne type mere behagelige at anvende, både i længere og kortere tidsperioder. Men når du har det in mente, så skal du også se på de ulemper, som der er forbundet med denne type hovedtelefoner.

Den første ulempe er, at de åbne hovedtelefoner ikke blokerer for støj og lyd fra omgivelserne. Du får derfor ikke den helt perfekte og optimale oplevelse med musikken, da den bliver afbrudt af støj fra trafikken og andre steder i samfundet.

I den forbindelse spiller de åbne hovedtelefoner også ud i rummet. Det betyder, at omgivelserne kommer til at høre på din musik. Det skal du også have in mente, når du både køber og anvender hovedtelefonerne. Du bør derfor ikke spille nær så høj musik, som med de lukkede hovedtelefoner.

Derfor skal du vælge lukkede hovedtelefoner

Der er en kæmpe fordel ved de lukkede hovedtelefoner frem for markedets andre. Det er, at omverdenen ikke kan høre din musik, fordi den del af hovedtelefonerne, som vender ind mod dit øre er lukkede. Det gør, at du ikke kan høre lyde fra omgivelserne, hvilket giver dig den helt perfekte oplevelse med din musik.

Dog kan det være farligt, hvis du eksempelvis befinder dig i trafikken. Dette bør du selv tage højde for, når du vurderer, hvilke hovedtelefoner, som du skal have med hjem fra butikken. Du skal også huske på de tommelfingerregler der er, omkring valget af hovedtelefoner. Lad os se lidt nærmere på dem.

Det er altid at foretrække de hovedtelefoner, som omslutter øret. Det er både mere behageligt, og de leverer ofte en god lydkvalitet. Du skal derfor også vurdere, ud fra dine behov, om du skal have et par hovedtelefoner, som kan spille høj og kraftig musik som samtidig er naturlig og god. Det hele er smag og behag. Det handler blot om at prøve dig frem, indtil du finder de helt perfekte hovedtelefoner.

Derfor skal du huske komforten

Det er vigtigt, at du køber et par komfortable hovedtelefoner, som passer perfekt til dig. De skal hverken være for tunge eller for lette, og de skal ej heller være for stramme eller for løse. De må ikke virke varme, da det mindsker komforten og din oplevelse med hovedtelefonerne.

Du skal finde en god kombination, så du får det helt perfekte produkt med hjem.

Derfor skal du vælge trådløse hovedtelefoner

Der er mange grunde til at vælge produkter, som ikke er udstyret med en ledning, men som i stedet bruger nutidens teknologi til at fungere. De mange muligheder med trådløs teknologi har også medført en øget efterspørgsel på hovedtelefoner uden ledning, for de er ganske enkelt bare smartere.

Men de er ikke helt perfekte endnu. Da de anvender Bluetooth til musikken, gør det kvaliteten mindre. Du skal derfor vurdere, om det faktum, at de ikke er udstyret med en ledning er vigtigere end lydkvaliteten for dig. Det er en smagssag, som du selv skal tage stilling til, inden du køber hovedtelefonerne.

Derfor skal du vælge hovedtelefoner med ledning

Vi kender dem så godt, og har gode erfaringer med produkter med ledninger. Vi ved at de virker som de skal, og at de er blandt de bedste på markedet. Derfor skal du også have dem med i dine overvejelser når du skal købe produkter.

Teknologien for trådløse ting brager frem, men der udvikles stadig nye og bedre produkter. Så hvis du vil have noget, som du ved virker, så skal det være noget med en ledning.

Du skal også have in mente, at de er billigere. Med følgende faktum, er denne guide nået til vejs ende, og har forhåbentlig hjulpet dig på din vej mod at finde de bedste hovedtelefoner.

Nu når du har hele vores hovedtelefoner test til ende, så ved du også godt hvilket valg du bør træffe. God fornøjelse!


Skriv et svar

Back to Top ↑