I dag lever vi i et samfund, hvor langt de fleste anvender en computer eller en smartphone i deres hverdag. Vi anvender dem ofte til at tilgå internettet, og ikke mindst YouTube, som er populært som aldrig før.

Vi hører meget musik på vores enheder, og derfor er det vigtigt, at vi får den bedst mulige lyd, og i og med, at vi ofte anvender vores smartphones på farten til at høre musik, så er et par hovedtelefoner vigtige.

Der er en masse ting, som du skal undersøge og tage stilling til, inden du køber dine hovedtelefoner. Vi kigger i denne korte gennemgang på nogle af de ting, som du skal undersøge. Du skal altid huske på, at den gode musik opstår i hovedet. Hvis dine hovedtelefoner gør, så den opstår i hovedet, så er de gode. Der er for en række andre ting, som du også skal beslutte, inden du kan finde de bedste hovedtelefoner.

Husk at hvis du har spørgsmål til denne artikel, så kan du benytte dig af kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt. Lad os hoppe direkte til testen og de mange anmeldelser, så du kan komme godt fra start med dit køb.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Bose Noise Cancelling Headphones 700 – Eksklusive høretelefoner


Bose Noise Cancelling Headphones 700Er du på udkig efter nogle af de mest populære, anmelderroste og velfungerende høretelefoner, er det Bose Noise Cancelling 700, du skal vælge. Produktet kåres som testvinder af både det amerikanske magasin Tomsguide.com og af avisen NYtimes.com. Derudover bliver de fremhævet som “Editors Choise” af testmagasinet Pocket-lint.com og får 5/5 stjerner af Stuff TV samt The Guardian.

Kåringerne og anmeldelserne fra nogle af verdens førende magasiner stopper ikke her. Bose Noise Cancelling Headphones 700 får 4,5/5 stjerner af det engelske testmagasin Techradar.com samt Trustedrevreviews.com. Endelig får højkvalitetsproduktet titlen som ”Best Buy” af Englands største og mest respekterede testmagasin Which.co.uk og modtager 90/100 point af det amerikanske magasin Engadget.com.

Derfor skal du vælge dette produkt

 • Kan bruges til både afslapning, motion og gaming
 • Støjisolerende
 • Intelligent Google Assistant

De mest gennemtestede høretelefoner på markedet

De mange godkendelser, tests og kåringer vidner om den kvalitet, som Bose Noise Cancelling er skabt med, og de funktioner, som du kan få glæde af med produktet.

Går du op i at kunne høre musik, uden du generes af støjende omgivelser, eller vil du game uden at blive forstyrret af larmende overboer, er Bose høretelefonerne det helt rette valg.

Udover at de er designet til at give dig lydkvalitet i særklasse, så er produktet skabt til at være tætomsluttende og lydisolerende.

Omfattende funktioner og egenskaber

Du får masser af kvalitet og værdi for pengene med Bose Noise Cancelling. De stilrene og moderne headphones er blandt andet udstyret med følgende egenskaber:

 • Aktiv støjisolering
 • Trådløse
 • Bluetooth
 • Integreret mikrofon

Det har stor betydning for mange mennesker at vælge høretelefoner, der har indbygget mikrofon. Dette tillader dig at kunne besvare opkald, mens du lytter til din favoritplayliste. Eller du kan bruge produktet til gaming. Det skaber fleksibilitet, når du har koblet dit Bose produkt op til internettet og har forbundet høretelefonerne til din smartphone.

Skulle du få et opkald, vil musikken automatisk blive afbrudt.

Når du kigger på Noise Cancelling 700, er det let at genkende Bose’s design. Det stilrene og moderne look går igen på de moderne høretelefoner, som henvender sig til både kvinde og mand.

Bose Noise Cancelling 700 vs. markedet

Det de omfattende funktioner, der får Boses høretelefoner til at skille sig ud. Du kan bruge produktet til både afslapning, i forbindelse med fysisk aktivitet og til gaming. Du slipper i fremtiden for at afbrydes af støjende omgivelser, da produktet er skabt til at filtrere lyde fra i dine fysiske omgivelser.

Specifikationer

 • Mest anmelderroste høretelefoner
 • Skarp pris
 • Brugervenlige funktioner
 • Kan anvendes af både ung, voksen og ældre
 • Stilrent look

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Marshall Mid aktiv noise-cancelling – Støjisolerende høretelefoner med lækkert look


Marshall Mid aktiv noise-cancellingØnsker du at høre musik uden at blive forstyrret af ægtefællen, der skramler i køkkenet eller din roomie, der har venner på besøg? Mange mennesker vælger i dag de støjisolerende høretelefoner, der gør det muligt at lytte til alle yndlingsnumrene i den mest lydmæssigt, ’rene’ version.

Marshall Mid aktiv noise-cancelling er “Editors Choise” hos det engelske magasin PCmag.com og modtager derudover 4,5/5 stjerner hos testmagasinet Techadvisor.co.uk, Whathifi.com, Techradar og Trustedreviews.com.

Derfor skal du vælge dette produkt

 • Eksklusivt look
 • Lang levetid
 • Mange anvendelsesmuligheder

Brugervenlige egenskaber og indbygget mikrofon

Det er særligt den integrerede mikrofon og den aktive støjreduktion, der gør, at du kan bruge Marshall Mid aktiv noise-cancelling til både gaming, kommunikation, afslapning, i bilen og i forbindelse med motion.

Når du har ladet dine høretelefoner helt op, kan du se frem til at høre musik, snakke eller spille i op til 30 timer, før det atter er tid til at tilføre dem ny energi.

Du skal være opmærksom på, at når du har Active Noise Cancelling tændt, vil det tære på energien. Du kan let skifte mellem sange, når du har Marshall høretelefonerne på. På den lille kontrolknap på den ene side kan du skifte mellem numre, justere lydstyrken og tænde eller slukke for din enhed.

Med Bluetooth funktionen kan du koble dine høretelefoner til din mobil og afspille alle favoritplaylisterne. Skulle du modtage et opkald, vil musikken automatisk blive sat på pause, så du kan besvare opkaldet.

Lydkvalitet i særklasse

Som følge af Bluetooth aptX kodekset kan du tage mobilen i jakkelommen eller have den liggende på spisebordet, mens du bevæger dig rundt. Det er ”aptX” teknologien, der er årsagen bag den store fleksibilitet og den høje lydkvalitet, du oplever med Marshall Mid aktiv noise-cancelling.

Maksimal komfort der højner din anvendelsesglæde 

Der er flere situationer, hvor det er nødvendigt og ønsket at kunne bære høretelefoner igennem flere timer. Det kan f.eks. være for dig, som hver dag pendler over længere strækninger, eller det kan være gameren, som har brug for at kunne spille under de mest koncentrerede forhold.

Uanset hvad dit primære formål er med Marshall Mid aktiv noise-cancelling, får du masser af komfort. Som det er kendetegnende for flere af Marshalls eftertragtede høretelefoner, er Mid aktiv noise-cancelling lavet med relativt brede og store puder, der vil slutte sig behageligt til om hvert øre.

Marshall Mid aktiv noise-cancelling vs. markedet

Med disse Mid aktiv noise-cancelling beviser Marshall, at det er muligt at producere moderne høretelefoner til en imponerende pris. Du får et produkt, som du kommer til at få glæde af i lang tid frem, da hver en komponent er fremstillet i bedste kvalitet.

Specifikationer

 • Bluetooth med aptX kodeks 
 • Indbygget kontrolknap og mikrofon 
 • Stor komfort 
 • Høj lydkvalitet 
 • Stor fleksibilitet 
 • UBS kabel til opladning medfølger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager

Sennheiser HD 450BT – Budgetvenlige høretelefoner


Sennheiser HD 450BTDer er flere producenter, som fremstiller høretelefoner i høj kvalitet og med brugervenlige egenskaber. Vil du spare penge på dit køb og have et produkt, der kan være et stærkt alternativ til enten Bose eller Marshall, er disse Sennheiser HD 450BT et godt valg. 

De kåres som ”Editors Choise” hos det engelske magasin PCmag.com og den amerikanske pendant Digitaltrends.com. Derudover bliver høretelefonerne anbefalet af Forbes.com.

I tests har Sennheiser HD 450BT klaret sig flot med 7,8/10 stjerner hos Cnet.com, 3,5/5 stjerner Techradar.com og 3,5/5 stjerner hos Trustedreviews.com.

Derfor skal du vælge dette produkt

 • Egnet til både fritid, afslapning, gaming og kommunikation
 • Skarp pris
 • Nemme at have med i tasken

Praktiske til både hverdag og fritid

De stilrene og moderne høretelefoner fra Sennheiser beviser, at det sagtens kan lade sig gøre at producere højkvalitetsteknik til gode priser.

Hvad du vælger at bruge produktet til, er op til dig. Som følge af det trådløse design kan du bevæge dig rundt i huset med dem på, eller du kan nyde en gåtur i naturen og lytte til din yndlingsmusik.

Produktet er sat op med Bluetooth 5.0, så du kan være på afstand fra din musikkilde (f.eks. mobil eller computer) og høre dine sange i bedste lydkvalitet.

Der er 2 mikrofoner, som højner kvaliteten af lyden hos dig. Dette kommer de mennesker til gode, som du kommunikerer med over telefonen.

Designet til at blive brugt

HD 450BT er lavet i et simpelt design, der både kommer dig teknisk og praktisk til gode. Det er lettere at kunne transportere høretelefonerne, når der ikke er fremtrædende knapper. Produktet er robust og er designet med justerbare funktioner, så du også kan bære høretelefonerne over en hue.

Skulle overfladen blive nusset, er den let at tørre af med en våd klud.

Sennheiser har aktiv støjisolering, der bliver en gevinst for dig, der ønsker at tale i telefon uden afbrydelser fra omgivelserne og dig, der pendler i offentlig transport og ønsker et minimum af forstyrrelser.

Sennheiser HD 450BT vs. markedet

Den store fordel ved høretelefonerne er det transportable design. Det er let at kunne tage Sennheiser HD 450BT med sig på farten og have dem liggende i bilen eller i en taske. Der er ingen knapper eller hjørner, som kan risikere at sidde i vejen. Det enkle og moderne look gør det nemt at folde produktet sammen, så du altid har mulighed for at koble dig lydmæssigt af fra omverden.

Specifikationer

 • Aktiv støjisolering 
 • Med mikrofon 
 • Bluetooth 5.0 teknologi 
 • Elegant og tidløst design 
 • Robust 
 • Justerbare i omkreds

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Soundliving Soul Silverv


soundliving-hovedtelefoner

Soundliving Soul ultra wireless er designet til at levere ultimative trådløse lytteoplevelser.

Lækre hovedtelefoner med sans for finishen

Hovedtelefonen er bygget i plastik med lækre læderovertrykne puder i hver side og i toppen. De bløde ørepuder, sikrer en behagelig komfort i flere timer for brugeren. Når Soul hovedtelefonen ikke tages i brug, kan det nemme foldbare system anvendes, som er designet til at gøre produktet mere transportabelt og nemme at opbevare i den lækre pose som følger med i købet.

Trådløs med den nyeste Bluetooth teknologi

Soul er ultra wireless med den nyeste bluetooth teknologi: Bluetooth 5.0. Med denne teknologi er den bedst optimale løsning i den trådløse verden. Hovedtelefonen vil nemt og hurtigt lokaliseres af din afspillerenhed og tilsluttes uden problemer.

Soundliving Soul fås i 2 forskellige varianter: Sort eller Beige/grå

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER


Creative Aurvana Live hovedtelefoner


Creative Aurvana LiveFlotte, trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Billigt design med lækre detaljer

Hovedtelefonernes grundskelet er grundlæggende designet i plastik og ikke i metal ligesom flere af de ovenstående. Til gengæld er der ikke sparet på detaljerne. Både hovedbøjlen og ørebøfferne er beklædt med blød læder.

Puderne i hørebøfferne er med memoryfoam, der sikrer perfekt pasform og en høj komfort.

Lydkomforten og frihed

Ørebøfferne er yderst godt isolerende. Dette sammen med det aktive Tri-Mode støjreduktion (ANC) sikrer din musikoplevelse imod alle udefrakommende lyde med op til 90%.

Selve lydoplevelsen i dem er helt fantastisk med de kraftige 40 mm Neodymium-højttalerenheder. Fra den vildeste bas til de blideste toner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sony WH-1000XM3 Hovedtelefoner


Sony WH-1000XM3 HovedtelefonerDette er de perfekte hovedtelefoner til dig, som kun går op i lyd. De er ikke blevet udviklet til, at du hører podcast med dem, selvom du selvfølgelig også kan det. Nej, de er blevet udviklet til, at du kan høre musik, uden at blive forstyrret af omverden.

De har et flot design med sølvfarve. Du kan folde dem helt sammen, når du ikke bruger dem og putte dem i den boks, som kommer, når du køber dem. De kan også sagtens være i din lomme, så du kan tage dem med alle steder hen.

Du fungerer trådløst via Bluetooth, så du kan bruge dem til din mobil eller computer. Samtidig kommer de med et 3,5 mm jackstik. De kan spille i hele 30 timer på en opladning og de kan være klar igen på 10 minutter, hvor du igen kan bruge dem i 5 timer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Det, der gør dem unikke, er dog lyden i dem. Ved hjælp af støjeliminering fokuserer den på alle de rigtige lyde, så den forstærker lyden fra din musik og fjerner lyden udefra. 

Samtidig er der også tale om den nyeste teknologi inden for Bluetooth, som betyder, at hovedtelefonerne kan hente tre gange så meget data som almindelige Bluetooth hovedtelefoner. Det betyder, at du kan høre musik i højere kvalitet, så det hele går op i en højere enhed. For Sony WH-1000XM3 hovedtelefoner er skabt til netop at udnytte denne øvede kvalitet fra musikken, så alt din musik kommer til at lyde endnu bedre, end du er vant til.

Hvis du møder nogle på din vej, behøver du ikke tage din hovedtelefoner af. Du trykker på en knap og så kan du tale helt almindeligt. På den måde kan du altid beholde dine hovedtelefoner på. Det er især smart, fordi meget af tiden er det bare en simpel henvendelse, hvor du måske skal med bussen eller en spørger om vej.

Du kan også snakke i mobil, når du har dem på, da de har indbygget mikrofon. Der er tale om et par virkelig gode hovedtelefoner, som kan alt det, som du skal plus lidt mere.

Creative WP-450 Bluetooth®


Creative HeadsetSoundBlaster EVO WirelessTrådløse on-ear hovedtelefoner med klassisk look.

Frihed til at leve

Creative WP-450 Bluetooth® fungerer super godt med Bluetooth og giver dig en stor frihed i og med at du ikke skal være lænket til en ledning.

Ørebøfferne er ergonomisk designet og dejlig bløde at have på. Volumen styres via det integrerede betjeningspanel og det er også her du kan besvare opkald. Den usynlige mikrofon sikrer en optimal lyd af din stemme, der vil gå tydeligt og klart igennem.

Fold hovedtelefonerne sammen og tag dem med dig i den medfølgende rejsepose.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke helt perfekt lyd, men tæt på

Lyden opleves ret ægte med de kraftige højttalerenheder og er ganske ugeneret af udefrakommende støj.

Bassen kan til tider virke lidt dominerende på nogle former for musik – særligt ved stille pop eller jazz – mens den ved andre typer af musik – f.eks. pop-rock og almindelig rock – sidder lige i skabet.

Hovedtelefonerne er derfor bedst egnet til sidstnævnte kategori eller diverse computerspil.

Undgå at genere andre med din musik

Husk altid på, at det er dig der ønsker at høre musikken, og ikke dine omgivelser. Lad derfor vær med at tvinge folk omkring dig til, at høre på din musik.

Du kan sagtens få hovedtelefoner, som lukker af, så omverdenen ikke kan høre din musik, og de er ikke nødvendigvis grimme, dårlige eller slemme at have på.

Derfor kan du med fordel finde et par, som lukker af, så omgivelserne ikke kan høre din musik. Folk omkring dig vil sætte stor pris på det.

B&O PLAY by Bang & Olufsen Beoplay H7 Trådløst bluetooth headset


B&O PLAY by Bang & OlufsenGår du efter den gode kvalitet, når det handler om at høre musik, så kigger du ikke forgæves på denne superlækre

trådløse model fra B&O. Designet er fedt, og lyden er eminent. Prøv dem.

Designet

Det er ikke et under, at designere, der arbejder for B&O er berømte i hele verden. Se bare på sidde coole hovedtelefoner. De oser af god smag og god kvalitet.

De kommer i en eksklusiv grå farve med B&Os karakteristiske logo midt på begge sider af hovedtelefonerne.

Disse trådløse on-ear hovedtelefoner har ægte læder på ørepuderne, hvilket er et virkelig behageligt materiale at have helt inde på huden.

Der er kræset for detaljerne, og resultatet er luksus, så det kan ses.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager

Tekniske detaljer

Hovedtelefonerne vejer blot 280 gram. Det er altså et par ultralette hovedtelefoner, som er nemme at have med og at have på.

Der er trådløs forbindelse via Bluetooth 4.1 og understøttelse af adtX og AAC.

Højtalerenheden måler 40 mm og har en formidabel lyd, til trods for, at det ikke er ret stort. Det stærke
specialdesignede batteri, der sidder i hovedtelefonerne, er udskifteligt.

Lyden

Du får en overraskende imponerende lyd i disse høretelefoner. Alle elementer i lydbilledet høres tydeligt, uden at nogen er overdreven.

Da de er udstyret med passiv støjisolering, bliver der sørget for, at lyde udefra ikke forstyrrer din lytteoplevelse. De skumfyldte ørepuder sørger samtidig for, at din lyd ikke forstyrrer andre.

Derfor kan du nyde din lyd helt uforstyrret, og dine omgivelser får heller ikke del i fornøjelsen.

Her får du altså et headset, som har et unikt design, en helt sublim lyd og en komfortabel pasform. Skal kvaliteten være helt i top, både når det angår designet og det lydmæssige, så er dette fra B&O et virkelig godt bud på dine nye yndlingshovedtelefoner.

Sennheiser RS 175 trådløse hovedtelefoner


Sennheiser RS 175Disse trådløse hovedtelefoner er super lækre. Dens design er potent, og lyden ikke mindre. De fungerer trådløst og er særligt egnede til at bruge sammen med dit fjernsyn og dit HiFi-anlæg. Det er dit mobile surround sound anlæg, som du kan have med på farten.

Designet

Udtrykket er gedigent og potent med en vis volumen. De ser virkelig ud af noget, disse høretelefoner. Hovedbøjlen er bred og foret, og selve ørepuderne er store og også forede. Ørepuderne har en vis tykkelse, og alt i alt fremstår disse sorte hovedtelefoner som solide og som noget kram.

Disse over-ear høretelefoner er store, flotte og virkelig gode. Her kan du være uforstyrret i dit lydmæssige univers.

De vejer 310 gram, så der er faktisk også en vis tyngde i dem. Det kommer af deres størrelse og af det kram, der ligger i dem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Lyden

Responsbåndbredden er på 17 – 22.000 Hz.

Når du bruger dem i forbindelse med at se en film derhjemme, så er de helt sublime. Du har mulighed for at skifte imellem en tung bas og noget surround sound. Det kan gøre din filmoplevelse helt suveræn. Som at have en hel biograf to go.

De understøtter både analoge og digitale lydinputs, og det er muligt at skifte imellem de to typer af signal.

De store og tætte ørepuder forhindrer de fleste eksterne lyde i at slippe ind til dine ører, og formår at holde lyden inde hos dig, så den ikke siver ud til omverden.

Giv dig selv den helt store lydoplevelse med disse store og robuste hovedtelefoner, som optimerer det, du lytter til, uden at du bliver forstyrret udefra.

De er særligt velegnet til at koble til dit TV, så du får den bedst mulige lydbillede til din film.

De ser godt ud, og de giver dig den sublime lydside.

Denne side er anmeldt af: Asger S. Bak Rating 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar