Det kan være svært at finde den perfekte gave til manden i dit liv. Din mand, kæreste, bror, far eller svigersøn fortjener noget særligt, men hvad? Herunder har vi samlet 10 gaveforslag til ham, samt en sjov lille overraskelse.

Læs med og få lidt inspiration til at finde frem til den helt rigtige gave til ham.

LÆS OGSÅ: Barbermaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

En oplevelse for livet

Det er ikke kun kvinder, der skal forkæles med spændende udflugter. Mænd kan også have godt af at komme lidt ud og opleve noget på egen hånd. Giv ham derfor en oplevelse han sent vil glemme. Planlæg det gerne sådan at han kan følges med nogle af sine venner – oplevelser skal jo deles for at være sjove.

Blandt de mange oplevelsesgaver til ham kan nævnes:

  • Helikoptertur: Kom ud og oplev Danmark fra en anden vinkel lige når det passer dig – du bestemmer endda også, hvor I skal flyve hen. Flyv bl.a. fra Aarhus, Odense eller Roskilde. Helikopteren kan maksimalt medtage tre personer, og kan være i luften fra 20-40 minutter.helikoptertur
  • Ølsmagning: En oplevelse indbefattet af mandehørm med rundvisning, fortælling om bryggeprocessen og selvfølgelig smagning af forskellige øl. Turen afsluttes gerne med at han får et par god årgangsøl med hjem, så han kan mindes turen derhjemme også.oelsmagning
  • Madkursus: Det lyder ikke umiddelbart som en mandeting, men hvad nu, hvis der tilsættes et par gode øl eller rødvin, samt et par af kammeraterne? Vælg mellem flere forskellige madlavningskurser – alt efter, hvad du tænker, at han ville finde interessant.madkursus
  • Gokart: For ham med benzin i blodet. Tag evt. nogle af kammersjukkerne med på en rigtig drengetur og vis dem hvem, der kan køre hurtigst.koer-gokart
  • F16 simulator: En sjov dag, hvor han kan udleve sin indre drengedrøm. F16 simulatoren er den eneste af sin slags i hele Europa, og er det næstbedste til the real thing. Cockpittet er udformet som et rigtig cockpit i et F16 fly, og co-piloten/instruktøren vil guide deltageren i, hvordan flyet flyves, og hvad alle de små knapper bruges til.f16 simulator

Se alle de spændende oplevelsesgaver til manden ved at klikke her

Wella Professional Contura HS 61


Gaven til ham, der godt kan lide at se lidt godt ud. Wella Professional skægtrimmer, der kun vejer 110 gram, er batteridreven og der medfølger en ladestation.

Størrelsen og vægten gør det let at pakke trimmeren ned i toilettasken og tage den med på ferie. Afstanden på bladene kan justeres, så der kan barberes helt ned til 0,1 mm – perfekt til trimning af skæg, hår i armhulen eller andre steder på kroppen.

Denne skægtrimmer er en af de mest populære på markedet og er et rigtig godt køb til prisen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Spillekonsoller

Det oplagte legetøj til en rigtig drengeaften, hvor han og vennerne kan køre om kap, spille virtuel fodbold eller slås med drager og andre uhyrer, mens de kaster sig frem og tilbage i sofaen som en reaktion sejr eller nederlag og spiser chips og drikker cola i vildskab.

Læs mere om de to mest populære spillekonsoller herunder.

Garmin Fenix 5 – Sportsur med multisport-funktion


Garmin Fenix 5 - Sportsur med multisport-funktionDette sportsur kan bryste sig af en 1,2 tommer skærm, forudindstillede aktivitetsprofiler, der kan tilpasses din træning samt et kompas med 3 akser, gyroskop og barometrisk højdemåler. Ydermere er uret vandtæt og kan derfor følge dig lige gyldigt, hvilken sportsgren, du udøver. Herudover har dette Garmin sportsur en pulsmåler, Bluetooth forbindelse, GPS og ikke mindst et genopladeligt lithium-ion batteri. Urets multisport-funktion fungerer således, at du opretter en brugerdefineret profil til enhver sport, du udøver. Hermed kan du tracke dine tider, afstande og sågar din hjertefrekvens – det er smart!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Remington PG6070 Grooming Kit


remington-pg6070_02Det ultimative sæt til ham, der sætter pris på rene linier, skarpe kanter og et veltrimmet skæg. Trim eller barber ansigts-, næse-, øre- og kropsbehåringer ned til 0,2 mm med denne batteridrevne trimmer.

Varierer tætheden og bredden af barberingen ved at skifte mellem de otte medfølgende kamme og fem hoveder.

Sættet er samlet i en praktisk base, der gør det let og overskueligt at finde lige det størrelse blad eller hoved, der skal bruges til den ønskede opgave.

Opladeren til trimmeren fungerer både til almindelige strømstik og via USB, hvilket gør det let at have den med på ferie også.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Skægtrimmer test

Marshall Køleskab


Mangler du en gave til familiens musiske medlem, er dette måske noget?

Pep studielejligheden ,øvelokalet eller mandegrotten op med dette smarte lille køleskab, der er forklædt som en af de yderst populære Marshall forstærker.

Så kan han altid byde på kolde øl og vand, når du eller vennerne kommer forbi.

Køleskabet er mærket med Energiklasse A+, vejer 26 kg, har tre justerbare hylder og en lille fryser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Giorgio Armani, Acqua di Gio


Giorgio Armani Acqua di Gio
775 kr.

Den velkendte og forførende duft, som har gjort mange kvinder bløde i knæene over tiden.

Har man først duftet til den en gang, glemmer man den ikke igen – ligemeget hvem, der har den på.

Af samme grund vandt den også en pris for den mest foretrukne duft til mænd i år 2007. Duften findes som en del af en serie, hvor der bl.a. også findes shower gel, deodorant stick og deodorant spray.

De kan evt. købes som gavesæt.

Wahoo Kickr Hometrainer


Er han bidt af en gal cykelmyg, men føler at træningen går lidt i stå i vinterhalvåret, så er løsningen her!

Wahoo Kickr er et smart stativ, der kan sættes fast på racercyklens bagparti, således at cyklen kan bruges indenfor de dage, hvor der ikke lige er vejr til at komme ud på landevejene.

Synkroniser Wahoo Kickr med din smartphone, tablet eller computer og gør cykelturen mere spændende ved at downloade applikationer med filmede ruter.

Cykel f.eks. op af L’Alpe d’Huez, mens Wahoo Kickr indstiller modstanden, så den passer til den valgte stigning.

LÆS OGSÅ: Motionscykel test

En sjov detalje

Dette er ikke som sådan en gave, men hvis I er til sjov og spas i jeres omgangskreds, er dette en meget sjov detalje til den perfekte gave.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sony PlayStation 4


PlayStation 4Grafikken og hastigheden er i top ved dette sidste nye skud på stammen fra Sony PlayStation. Konsollen har mange smarte personlige indstillinger, samt sociale og innovative funktioner – bl.a. med mulighed for opkobling til en sekundær skærm.

Saml dine personlige fotos, videoer, musik, tv, internet og spil i en maskine, og gør det hele meget lettere.

Den trådløse controller er blevet forbedret med dobbelt chokeffekt og touchpad for en mere virkelig oplevelse når der skal games. Spil alene eller mod andre online.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Microsoft Xbox One


Microsoft Xbox OneSaml spil, videoer, musik, tv, skype, internet og andre former for underholdning i én konsol – deraf også navnet Xbox One.

Der kan både købes helt nye spil og andre klassiske, reviderede spil til spillemaskinen.

Spil både til on- og offline turneringer med venner og bekendte.

Xbox One er mere et mediecenter end en spillekonsol, sammenlignet med PlayStation 4.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hubsan X4 Mini Quadcopter med HD kamera


Glem alt om fjernstyrede biler eller hjemmelavede togbaner.

Dette er det sidste nye indenfor legetøj til voksne legebørn: En fjernstyret helikopter med HD kamera – eller en drone, om man vil.

Helikopteren har fire små propeller, vejer 40 gram, fylder ikke mere end en stor håndflade og kan stå helt stille i luften takket være et yderst veludviklet gyro system.

Maskinen er udstyret med LED-lys, hvilket også gør det muligt at flyve i mørke.

Solowheel


Solowheel
0 kr.

Det er en af de lidt dyrer gaver i bunken, men den er helt klart også værdig til at komme med i overvejelserne.

Solowheel er en form for segway – dog uden styrepind og kun en ét hjul. Et smart transportmiddel, der ikke vejer mere end 11 kg, men kan transportere personer på op til 100 kg, og er super let at styre vha. tyngdepunkter. Flyt f.eks. tyngden af kropsvægten over på højre ben for at dreje til højre. Læn dig fremover for at sætte farten op, og bagover, hvis du ønsker at bremse.

Solowheel har en tophastighed på 16 km/t. Hjulet er batteridrevet og kan køre i op til to timer på en times opladning.

Lækre dufte

Dufte til mænd er en populær og tidløs gave, der både kan gives til unge såvel som til ældre.

Du kan se det kæmpe udvalg af parfumer til mænd ved at klikke her

Blandt de mest populære dufte kan nævnes:

Hugo Boss, BOSS Bottled


Hugo Boss Boss Bottled EdT 200mlEndnu en af de populære drenge i klassen, der har mange både mandlige og kvindelige tilhængere.

Et frisk pust, der kan løfte selv den tungeste stemning.

Duften fås også som deodorant stick eller deodorant spray og kan også fås som gavesæt.

Et super godt valg til både unge og voksne mænd.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også vores artikel om: Playstation 4 på afbetaling – find forskellige forhandlere der sælger PS4 på afbetaling

Læs også vores artikel om: Apple Watch på afbetaling – find forhandlerne, der tilbyder køb af Apple Watch med finansiering

Denne side er anmeldt af: Aksel C. Eriksen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar