En stor buket af gaveforslag til manden i dit liv

Mange af os kender den der med, at du så gerne vil finde den helt rigtige gave til manden i dit liv. Men det er af en eller anden årsag rigtigt, rigtigt svært. For han har jo alt, hvad han har brug for, og får han brug for noget, så køber han det jo bare selv

Derfor er vi lige så mange, der sætter umådelig stor pris på, at der findes et firma, som har sat sig for at sammensætte en buket af gaver, som alle er velegnede til at give i gave til mænd som din, når det kommer til gaver.

Giv ham en uforglemmelig oplevelse, hvor han prøver kræfter med sin indre drengerøv, eller vælg noget mere afdæmpet, som måske også involverer dig.

Uanset, hvad du vælger, så vil du blive den glade giver af en helt særlig gave, som du nok ikke selv ville have kunnet finde på.

Om han er mere eller mindre romantisk af natur, så vil han i hvert fald værdsætte en oplevelse, som er håndplukket af dig.

Her er en række af eksempler på gaveforslag til din yndlingsmand:

Kulinariske oplevelser

Du kan vælge imellem flere smagsoplevelser, som kan være for fødselsdagsbarnet alene eller være for to personer.

Det kunne for eksempel være øl-, whisky-, bøf-, chokolade-, vin-, brunch-, hotdog- eller kaffesmagning. Her skulle nok være noget for enhver smag.

Oplevelser for vovehalsen

Skal den indre drengerøv have del i gaven, så er der flere unikke oplevelser, der nok kan tilfredsstille den.

Han kan blandt andet komme til at prøve følgende vovestykker: Funballz på åbent vand, en tur på segway, windsurfing, en kajaktur, F-16-simulator, Formel 1-simulator, et prøvedyk, stunt, bodyflight, co-driver i en sportsvogn, en køretur i en Ferrari, en mountainbike-weekendtur i Tyskland, en køretur i en Dodge Challenger Hellcat, en helikoptertur, Urban High Roping, et faldskærmsudspring, en testkørsel af en sportsvogn, en klatretur på Nordeuropas største klatrevæg, en gåtur på Lillebæltsbroen eller en ballonflyvetur.

Her skulle nok være gode forslag nok til de næste mange fødselsdage og juleaftener.

Velvære og forkælelse

Mænd er også forfængelige, og de sætter pris på wellness. Du kunne jo være den, der giver ham de lækre oplevelser.

Her kan du for eksempel vælge imellem: Et skønt, afslappende wellnessophold eller en ægte gammeldags barbering og/eller klipning.

Der er bestemt også god rekreation i et kroophold for to. Det får du jo også selv glæde af.

Forkælelse og god tid er den gode og superromantiske gave til din elskede.

Kulturoplevelser

I den mere traditionelle ende af oplevelser for en eller to personer er til den kulturelle side.

De fleste kan godt bruge en tur til Louisiana, til Zoologisk Have, i biografen eller en tur til Den Blå Planet. Det er jo altid hyggeligt. Det behøver slet ikke at være stort, vildt eller grænseoverskridende for at falde i god jord hos modtageren.

De nævnte gaver er blot et udvalg af de mange gaveidéer, som du kan finde på Romantikeren.

Du behøver jo ikke bare at vælge en af gaverne. Gem linket, og du har gaver til manden i flere år fremover.

Romantik er ikke kun forbeholdt kvinder.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑