Når der er tale om personlig pleje, er der ingen facitliste. Det er individuelt, hvilke produkter der kan anbefales.

Grunden er simpel; nemlig, at vi har forskellige behov. Markedet er derfor fyldt til bristepunktet med produkter, som reklamerer med at kunne dække dine behov bedre end konkurrenternes produkter.

Men hvordan bør du gribe din søgen an, når du skal finde en ny barbermaskine? Det kan være svært at overskue de mange produkter. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du skal prioritere i forbindelse med at købe en barbermaskine. Vi har samlet et par tips til dig, som er på jagt efter den helt perfekte barbermaskine.

har du nogle spørgsmål til denne artikel så husk at du kan skrive en kommentar længere nede, vi gør vores bedste for at hjælpe alle så hurtigt som overhovedet muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
 • 4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Remington PR1370 Power Series Pro Aqua Plus Barbermaskine


Remington PR1370Når din barbering skal være helt effektiv og skånsom på én gang, og skal den samtidig være god at have med på farten, så er denne model fra Remington et virkelig godt valg.

Effektiv barbering

Med sine tre roterende blade sikres du en effektiv barbering. Du får et grundigt og tætbarberet resultat, og din hud efterlades blød og lækker.

Dens design er superlækkert og komfortabelt. Det gør den nem at anvende, og dermed bliver din barbering mere tæt og perfekt gennemført.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer

Maskinen er udstyret med Power Flex 360 grader teknologi, hvilket betyder, at dens fleksible barberingshoved kan bevæges i alle retninger, og det giver god nærkontakt med huden, som resulterer i et perfekt nybarberet resultat, som holder længe.

Den har Precision Engineered stålknive, som giver den helt knivskarpe skæreevne. Dens Comfort Trim, som er en afrundet kanttrimmer, som kan poppes ud, giver den perfekte skarpe kant. På den måde kan du selv designe dit look.

Dens Dual Track Cutters giver en markant større barberingsflade end tidligere modeller.

Barbermaskinen er ledningsfri, og dermed nem at håndtere og nem at have med på farten. Den kan køre i hele 50 minutter på en opladning, og dens indikator for batteri giver dig besked, når det er tid til at få det ladet op. Den har en opladningstid på 4 timer, så det gælder om at planlægge i tide, hvornår der skal lades op. Gør du det, kan du sikre dig, at din barbermaskine er klar til brug, når du har behov for det.

Den kan naturligvis vaskes, så du kan holde hygiejnen i top.

Skal din nye barbermaskine hedde Remington PR1370, så kommer du til at blive rigtig tilfreds. Du får den skarpe og effektive barbering, og maskinen er især god at have med, når du er på farten.

Braun CT4S shaver


Braun CT4S shaverDen sidste shaver vi har fundet plads til i denne fyldige gennemgang er Braun CT4S shaver. Vi har placeret denne på 10. Pladsen, ikke fordi det er en dårlig trimmer, men blot fordi de andre er lige det bedre.

De andre trimmere fra Braun var klart bedre i testen, ikke alene gav de et flottere resultat men de føltes også bedre og virkede mere stabile.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Men til en pris på under 1100 kr. Er det her stadig et ret godt køb når man tænker over de andre Braun modeller koster fra 1500 kr. Og opefter.

Vi vil meget gerne hører om dine erfaringer med netop Braun CT4S shaver, det kan du berette om længere nede i en kommentar, ligeledes kan du skrive din egen anmeldelse af alle de andre mærker og modeller hvilket vil være meget værdsat.

Den kan arbejde i omtrent 50 minutter på en opladning, og en opladning varer blot fem minutter. Det er altså ingen katastrofe, hvis du en aften har glemt at sætte den til at lade op. Den er ladet op til din morgenbarbering i løbet af en kop kaffes tid.

Den kan selvfølgelig sagtens tåle, at du skyller den under rindende vand.

Her får du altså en stjerne blandt barbermaskiner. Der er garanti for en tæt og holdbar barbering. Den lader op i løbet af ingen tid, og dens rensestation sørger for, at den altid er ren og lækker og klar til brug.

Philips Series 9000 HC9450/15 Hårtrimmer


Philips Series 9000 HC9450/15 HårtrimmerDe fleste mænd er klar over, at det er blevet mere og mere moderne at have et skæg. Men det er ikke bare sådan at lade skægget gro, det skal også vedligeholdes og trimmes, så det ikke kommer til at se uplejet ud. 

Hvis du gerne vil have en pålidelig skægtrimmer, der kan få styr på enhver slags skæg, så er denne hårtrimmer fra Philips et fantastisk bud. 

Med hele 400 forskellige længdeindstillinger mellem 0,5 og 42 mm er der noget til enhver mand – eller til dig, der godt kan lide at eksperimentere med dit skæg og forskellige længder. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Trimmeren er smart og moderne og har et digitalt display med touch funktion, der er nemt at bruge. Skærene er lavet af titanium, der både giver en bedre holdbarhed men også en tættere klipning. 

Du kan bruge trimmeren i 120 minutter efter en fuld opladning, som kun tager 60 minutter. Den er nem at pakke ned og tage med, når du skal ud at rejse, så du kan sikre dig, at du altid ser godt ud. 

Præcisionen her er god på 0,1 mm, så du kan være sikker på, at du får det ønskede resultat. Maskinen kan også indstilles til at huske op til 3 længdeindstillinger per kam, så du hurtigt kan bruge dine yndlingsindstillinger. 

Rengøringen er ganske nem, da kniven er aftagelig og dermed hurtigt kan skylles og rengøres. Du kan enten anvende trimmeren trådløst eller med ledning i, mens den oplader.

Braun 7899CC Series 7 Elektronisk barbermaskine


Braun 7899CC Series 7 Elektronisk barbermaskineDenne barbermaskine fra Braun kan bruges på både tør og våd hud og giver en tæt og tilfredsstillende barbering. Den tilpasser sig automatisk til tykkelsen af dit skæg, og du bestemmer selv, hvor skånsom en barbering du ønsker med de forskellige indstillinger. 

Uanset om du har hår, der vokser i underlige retninger eller ligger helt fladt, får du en tæt barbering med denne Braun Series 7 barbermaskine. 

Det bevægende hoved på maskinen gør det muligt at få en tæt barbering på din hals også.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nem at benytte for enhver mand

Barbermaskinen er nem at rengøre og skal blot skylles under vandhanen, når du er færdig med at barbere dig. Nemmere bliver det ikke. 

Du kan benytte maskinen, mens den lader op, hvis du har brug for det. Når den er helt opladet, holder den op til 50 minutter, hvilket giver dig masser af dages brug uden at skulle lade den op igen. 

Der medfølger også en smart stander, din barbermaskine kan stå i, og du får også en flot rejsepose med, så den er til at tage med på farten. 

Derudover får du en flot og tidsløs barbermaskine, som du kan have gavn af i årevis. 

Philips barbermaskine – QP2620/20 OneBlade


Philips barbermaskine - QP2620/20 OneBladeDenne barbermaskine fra Philips kan bruges til hele kroppen og ansigtet. Deraf navnet oneblade, fordi du kun behøver en maskine til det hele. Så du bruger samme skær til det hele, men du kobler forskellige hoveder på, alt efter hvad det er, at du skal barbere. På den måde kan du bruge den til det hele.

Du kan barbere dig i ansigtet, men du kan også barbere dig under armene eller et andet sted på kroppen. Når du bevæger dig et følsomt sted, så skifter du simpelthen bare over til hudkappen i stedet for. Den beskytter dig optimalt. Her får du et ekstra lag beskyttelse og det er grunden til, at du kan bruge samme barbermaskine til det hele.

Den bruger batteri og du kan forvente, at den kan barbere i ca. 45 minutter. Herefter skal den lade op i 8 timer for at have fuldt batteri. Du kan dog altid have den i opladerne, hvis du ønsker og så burde der altid være batteri på den, når du skal bruge den. Den har ingen batteriindikator, så du ved ikke, hvornår den ikke har mere strøm.

Du kan både barbere dig, når du er våd eller tør.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Philips S7510/41 shaver


Philips S7510Philips kommer her med en super lækker og super effektiv barbermaskine. Der følger en skægtrimmer med, så du bliver udrustet til at kunne pleje din skægvækst perfekt.

Designet

Barbermaskinen har et lækket og maskulint design. Den kommer i farverne sølvgrå og metallic grå på grebet, og selve barberhovedet har en flot lys metallic blå farve på de tre skærehoveder. Den ser delikat og effektiv ud på én gang.

Skægtrimmeren er en lille, elegant sølvfarvet sag, der ligger godt i hånden. Den har en god lille størrelse til at kunne omkring på dit underansigt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Effekten

Det vigtige er selvfølgelig, hvor smukt og effektivt, en barbermaskine kan barbere. Det særlige ved netop denne maskine er, at dens barberhoveder er udstyret med en belægning af tusindvis af små mikrokugler, hvilket giver en meget blød og blid overflade, der reducerer friktion. Denne friktionsnedsættende belægning giver en meget skånsom barbering.

Selv om barberingen er meget skånsom, så er den stadig meget effektiv, fordi maskinens knive samtidig er meget skarpe og klipper helt tæt i alle typer af skæghår.

De tre barberhoveder kan bevæge sig i hele fem retninger, hvilket betyder, at de samlet set er vældig gode ti at følge konturerne i dit ansigt og på din hals.

Skægtrimmeren har fem forskellige indstillinger, så du kan indstille den til at klippe dit skæg i en bestemt længde.

Alt i alt giver denne barbermaskine fra Philip dig en både effektiv og særdeles skånsom barbering.

Specifikationer

Batteriet i barbermaskinen lades fuldt op i løbet af en times tid. Så kan den køre i omkring 50 minutter. Det er også en mulighed at lynoplade batteriet, der i løbet af nogle få minutter giver energi nok til en enkelt barbering.

Du har mulighed for at vælge imellem en våd og en tør barbering. Den er vandtæt nok til, at du kan tage den med ind under bruseren.

Dette er en effektiv og gedigen barbermaskine, som giver dig en meget tæt barbering og efterlader din hud blød og lækker.

 

Remington XR1330 HyperFlex Barbermaskine


Remington HyperFlex XR1330Denne batteridrevne barbermaskine fra Remington gør præcis det, den god barbermaskine forventes at gør; den barberer nemlig virkelig tæt og nænsomt på én gang.

Designet

Barbermaskinen er på én gang elegant og maskulin i sit udtryk. Dens bløde linjer får den til at se ud til at være behagelig at bruge, og det er den faktisk også. Den er maskulin i sine blå, sølvfarvede og sorte farver, og selve det trehovede barberhoved ser ud til at kunne præstere noget.

I det hele taget ser denne maskine ud til at være lige til at snuppe og bruge.

Specifikationer

Barbermaskinens hyperflex teknologi gør, at den kan barbere meget tæt, og dens hovedkører så fleksibelt, at det er muligt for det at følge dit ansigts konturer fuldstændigt. Det betyder, at maskinen får fat i alle ansigtshårene. Hårene bliver skåret meget jævnt og skånsomt, hvilket specielt er gavnligt for dig, hvis du har en sensitiv hud, der kræver lidt ekstra.

Barberhovedet er udstyret med Dual Track blade, som selvfølgelig er effektive og præcise i skæret.

Maskinen kører på et lithium-batteri, og det kan lades fuldt op på 90 minutter. Den kan køre i omkring 50 minutter på et fuldt opladet batteri.

Har du akut brug for en opladning, så kan du lynoplade din barbermaskine på blot fem minutter. Så er der batteri nok på til en barbering.

Maskinen er selvfølgelig vandtæt, hvilket er praktisk i forbindelse med en barbering.

Her får du altså en god og stabil barbermaskine, der giver dig en tæt og skånsom barbering hver gang.

Den er flot at have stående på badeværelset, og den er ergonomisk rigtigt designet. Derfor er den nem og handy at bruge på alle måder.

Med Remington XR1330 Hyper Flex får du får en god og trofast standardbarbermaskine, som bare leverer varen.

Tips til at vælge den bedste barbermaskine

Som du nok allerede kan se så findes der rigtig mange modeller og mærker derude og det kan derfor hurtigt blive rigtig svært at finde ud af hvad man skal vælge. Derfor giver vi dig som lille bonus nogle ekstra tips til valg af barbermaskine.

Prisniveauet på barbermaskinerne

Med netop barbermaskiner er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Og ja, kvaliteten og prisen hænger som udgangspunkt sammen, når der er tale om elektriske produkter. Barbermaskiner er ingen undtagelse.

Der er mange mærker, hvis sortiment blandt andet indeholder en lang række barbermaskiner. Blandt de førende virksomheder, som producerer barbermaskiner, kan nævnes både Braun og Philips. Netop de to virksomheder har både billige og dyre barbermaskiner i deres sortiment.

Du er dog sikker på, hvis du vælger en barbermaskine fra Braun eller Philips, at du, uanset om barbermaskinen er dyr eller billig, får en optimal barbering. Virksomhederne prioriterer både komfort og kvalitet højt. Dog er de dyre barbermaskiner som udgangspunkt bedre end de billige af slagsen.

Dyre barbermaskiner er mere brugervenlige

Hvis du prioriterer brugervenlighed, så skal du ikke vælge en af markedets billigste barbermaskiner. Jo mere du betaler for din barbermaskine, desto mere kan du forvente af brugervenligheden. Det er dog forskelligt, hvor meget værdi man tillægger brugervenligheden.

Udover brugervenligheden er også komforten niveauer over de billige barbermaskiner. Det betyder også et bedre slutresultat efter anvendelse. En dyr barbermaskine barberer tættere end de billige, og skaber det pæneste resultat efter barbering.

Hvis du vælger en dyr barbermaskine, kan du også forvente mere af det medfølgende batteri. Det er som oftest bedre end de billige barbermaskiners batterier. De holder længere pr. opladning, og har derudover også en længere levetid. Batterierne og deres specifikke egenskaber kan du læse mere om på nettet.

Billige barbermaskiner kræver til tider ledning under anvendelse

Der er dog også fordele ved de billige barbermaskiner fra Braun og Philips. Dog er antallet af fordele yderst begrænsede. Der er den åbenlyse, nemlig besparelsen ved købet af barbermaskinen. Dog bør du ikke vælge en billig barbermaskine. Besparelsen er som sagt begrænset, og du går på kompromis med både kvalitet og brugervenlighed. Og i tilfældet med barbermaskiner, gør besparelsen ikke op med brugervenligheden, desværre.

Du bør derfor overveje en ekstra gang, om du med fordel kan købe en barbermaskine, og betale lidt ekstra for den, så du får den optimale oplevelse, og det optimale resultat efter anvendelsen. Komforten bør du heller ikke gå på kompromis med.

Med en billig barbermaskine risikerer du også, grundet det mindre gode batteri, at skulle have ledningen i, mens du anvender barbermaskinen. Det mindsker dine muligheder for en høj brugervenlighed og et godt resultat. Betal derfor et par hundrede kroner ekstra, så du er sikker på, at dette ikke kommer til at ske for dig.

En barbermaskine med lotion kan erstatte de traditionelle skrabere.

Mange danskere anvender stadig de traditionelle skrabere. De fungerer som de skal, og er i bund og grund yderst simple. Mange ved, at en barbermaskine på elegant vis kan erstatte de såkaldte skrabere. Hvis du investerer i en barbermaskine, slipper du for den løbende udgift til nye skrabere. Du kan dermed, for et engangsbeløb, få en elegant og komfortabel barbermaskine.

En barbermaskine med lotion afgiver, under anvendelse lotion, som sikrer at huden ikke bliver udtørret. På samme måde sikrer den medfølgende lotion en tæt barbering, og et optimalt resultat. Overvej derfor, om du med fordel kan investere i en barbermaskine med lotion, og erstatte de traditionelle skrabere.

Læs flere test og anmeldelser på nettet!

Der findes ikke så mange gennemgående og troværdige test af barbermaskiner på dansk, men vi har dog fundet forskelligt frem som du muligvis gerne vil læse meget mere om.

I testen kan du blandt andet se at der er tre modeller som dumper. Det skyldes primært at de lover at de er vandtætte, hvilket de ikke helt lever op til. Vi kan kun råde dig til at købe adgang til resultaterne hvis du vil være endnu mere sikker i din sag inden du køber.

Testberichte.de – som vi skrev ovenfor så findes der ikke så mange grundige analyser på dansk, men kan du klarer dig på Tysk så vil du helt sikkert også finde god værdi i netop det her link.

Det Tyske testmagasin udfører ikke selv anmeldelserne ligesom her, men de samler dem blot op fra rundt omkring på nettet. Det vil sige at det er brugerne selv som har bedømt dem og derfor burde det være troværdige kilder.

Toptenreviews.com – En af verdens største sites indenfor produkt anmeldelser, her kan du finde test og vurderinger af stort set alt som kan købes på nettet.

Klik dig ind på den enkelte model og læs meget mere og både fordele og ulemper, der er rigtig meget information og du vil med garanti blive klogere på hvad du bør købe og hvad du bør holde dig langt væk fra.

Det var vores bud på en barbermaskine test. Forhåbentligt har du fundet ud af hvilken du skal anskaffe dig. Vi ønsker dig en god fornøjelse med din nye barbermaskine.

 

Se vores skægtrimmer test her

Se vores hårtrimmer test her

Se vores næsehårstrimmer test her

 

Forfatter

Skriv en kommentar