Barbermaskine Test – Top 6 Barbermaskiner Til Mænd!

Når der er tale om personlig pleje, er der ingen facitliste. Det er individuelt, hvilke produkter der kan anbefales.

Grunden er simpel; nemlig, at vi har forskellige behov. Markedet er derfor fyldt til bristepunktet med produkter, som reklamerer med at kunne dække dine behov bedre end konkurrenternes produkter.

Men hvordan bør du gribe din søgen an, når du skal finde en ny barbermaskine? Det kan være svært at overskue de mange produkter. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du skal prioritere i forbindelse med at købe en barbermaskine. Vi har samlet et par tips til dig, som er på jagt efter den helt perfekte barbermaskine.

har du nogle spørgsmål til denne artikel så husk at du kan skrive en kommentar længere nede, vi gør vores bedste for at hjælpe alle så hurtigt som overhovedet muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Phillips 55150 er skægtrimmeren til dig

Phillips 55150
999 kr.

Philips 55150/26 er en barbermaskine som garanterer brugeren en klassisk tørbarbering, da den er en af de helt førende elektriske barbermaskiner på markedet. Den er udstyret med bladsystemet MultiPrecision, som sikrer en effektiv barbering uanset om lange eller korte hårstrå ønskes efter endt barbering.

Bladsystemet er med til at sikre, at hårstrået skæres af helt uden at komme i kontakt med huden, da små huller i barberhovedets overflade fanger de korteste stubbe. Den er perfekt til brugeren, som gerne vil have en hurtig og effektiv barbering om morgenen eller lige inden en festlig begivenhed, da den blandt andet øger hastigheden med hele 20 procent, når ekstra kraftige hårstrå skal barberes af.

Derudover er barbermaskinen udstyret med barberhovedet DynamicFlex, som gør det nemmere for brugeren at barbere sig, da den er fleksibel og kan bevæge sig i fem forskellige retninger. Det giver en mere tæt barbering, da det muliggør, at barberhovedet kan følge ansigtet konturer langs halsen og kæbelinjen, som er et af de udfordrende steder at lade barbermaskinen komme til sin ret.

Med til Philips 55150/26 følger der desuden en rengøringsstation med, som er med til at bevare barbermaskinen i samme gode stand, som da den blev købt. Rengøringsstationen SmartClean både oplader, smører og rengører barbermaskinen med et tryk på en knap – den er derfor automatisk, og brugeren skal derfor ikke bruge tid om morgenen på at rengøre og smøre barbermaskinen, når den trænger til det.

Derudover kan shaveren enkelt og simpelt skylles ren for skægstubbe under vandhanen, hvilket blot gøres ved at åbne for skærhovederne.

Braun Pulsonic 790CC

Braun Pulsonic 790CC
2.799 kr.

Braun dominere på mange måder denne top 10 liste over de bedste barbermaskiner, det samme gør sig gældende i udlandet hvor de flere gange er blevet kåret som testvinder og bedst i test.

Når du får en af deres mange barbermaskiner i hånden, så kan du hurtigt mærke forskel på Braun og en af de helt billige. De er både tungere og meget mere lækre og stabile at holde om.

Denne Braun Pulsonic 790CC har et super lækkert og enkelt design i grå. Den bygget på alt den nyeste teknologi som sørger for at du får en behagelig og fuldendt barbering hver eneste gang.

Der medfølger rensestation og så er den vaskbar. Det vil sige at du hurtigt kan rengøre den under vand, og altså ikke er nødsaget til at stå med en lille pensel og fjerne alle de små hår hver gang.

Remington F7800 Titanium-X Foil

Remington F7800
749 kr.

Er du træt af at stå og slå knuder på dig selv, når du skal barberes, kunne denne maskine måske være noget for dig. Remington F7800 er en ergonomisk og brugervenlig babermaskine, der er let at bruge flere forskellige steder på kroppen.

Det er sjældent at man hører om en barbermaskine, der kan klippe om hjørner, men det er lige ved at denne model kan det! Den er i hvert fald super god til at trimme hår alle de besværlige steder; på kæben, i nakke og på halsen. Remington F7800 er født med en helt særlig teknologi – Flex and Pivot – der gør den i stand til at tilpasse sig alle kroppens konjunkturer. Du får således en større frihed pga. maskinens super bevægelige skær, og der er ingen områder, som går fri.

Med Remington F7800 gør det let at få overstået barberingen i en fart, samtidig med at du får et jævnt og glat resultat. De særlige tripel titaniumbelagte folieblade er op til 300% stærkere end almindelige stålblade, hvilket både forlænger deres levetid, samt giver dig et bedre resultat.

Selve maskinen er designet med et gummigreb, der gør, at den er lettere at holde ved, når du er igang med barberingen. Rengøringen er også meget nem, da barbermaskinen er vaskbar.

Batteriet kan holde i op til 60 minutter, så den kan sagtens tages med på ferie uden oplader. Alternativt er den meget hurtig at lade op igen. Du kan se batteriniveauet direkte på maskinen.

Remington PR1270 Power Series PRO

Remington PR1270 Power Series
599,25 kr.

som du allerede kan se på denne liste, så findes der både mange mærker og mange forskellige typer og det kan virkelig være svært at finde ud af hvad man skal vælge.

En af de nemmeste måder at tage en beslutning på er at finde frem til hvor meget du vil ofre på en barbermaskine. De billigste har en pris på omkring 500 kr, og så op til flere tusinde som det også fremgår af denne test.

er du mere til at investere i en barbermaskine i den billige ende så er Remington PR1270 måske netop det mest oplagte valg, den er solid og levere et glimrende resultat.

Der var dog flere gange hvor den hev lidt i skægget, især hvis hårene begynder at blive lidt lange, men kan du leve med det og trimmer du dig hver dag så vil du ikke opleve samme problemstilling.

Remington AQ-7 WetTech

Remington AQ-7 WetTech
779 kr.

Kunne det ikke være dejligt, hvis det hele bare kunne overstås i badet? Slut med at skylle ansigtet i håndvasken bagefter – for ikke at snakke om besværlige rengøring af både håndvask og maskine. Faktisk kan det også have sine fordele at barbere sig i badet. Det varme vand åbner nemlig huden porer op, således at du får en mere jævn og glat barbering. Med Remington AQ-7 WetTech får du lige netop dette.

Remington AQ-7 WetTech er 100% vandtæt og designet til at tage med i bad. Selve barberbladene på de tre roterende hoveder er lavet i rustfrit stål af meget høj kvalitet – igen designet til at kunne modstå vand. Hele barberhovedet er bøjeligt, således at det er lettere at udføre en jævn barbering alle steder. Faktisk er den hele 33% mere fleksibel end tidligere modeller af samme mærke.

Det skal selvfølgelig siges at maskinen også kan bruges udenfor badet, hvis det passer dig bedre.

Barbermaskinen kommer med et lithium-ion batteri, der kan holde i op til 60 minutter på en fuld opladning. Se batteristand på maskinen.

I WetTech serien findes også en bodytrimmer, der også kan bruges i badet.

Braun CT2s shaver

Braun CT2s shaver
0 kr.

Den sidste shaver vi har fundet plads til i denne fyldige gennemgang er Braun CT2s shaver. Vi har placeret denne på 10. Pladsen, ikke fordi det er en dårlig trimmer, men blot fordi de andre er lige det bedre.

De andre trimmere fra Braun var klart bedre i testen, ikke alene gav de et flottere resultat men de føltes også bedre og virkede mere stabile.

Men til en pris på under 800 kr. Er det her stadig et ret godt køb når man tænker over de andre Braun modeller koster fra 1500 kr. Og opefter.

Vi vil meget gerne hører om dine erfaringer med netop Braun CT2s shaver, det kan du berette om længere nede i en kommentar, ligeledes kan du skrive din egen anmeldelse af alle de andre mærker og modeller hvilket vil være meget værdsat.

.

Braun Series 7 – 799 CC

Braun Series 7 - 799 CC
2.799 kr.

Dette skulle efter sigende være den bedste barbermaskine, der nogensinde er designet af Braun. Maskinen er en kombination af alt det bedste teknologi fra tidligere modeller sam sammen i en og samme model.

Med Specielt udviklet teknologi fra Sonic, udfører maskinen op til 10.000 mikrovibrationer i minuttet og sikrer dig den mest jævne og perfekte barbering til dato. Ikke alene fordi den fanger flere hår pr. strøg, men også fordi du kan indstille den til at gøre det efter din hud. Du kan således vælge om du vil have en ekstra følsom eller normal barbering. Desuden kan du også indstille den til en at trimme forskellige områder på kroppen. Hårkvaliteten er jo ikke ens på hele kroppen – nogle steder er hårene mere stride end andre steder.

Et særligt patenteret system – ActiveLife – er specielt udviklet til at fange de hår, der ligger ned og ellers er svære at trimme.

Braun Series 7 – 779 CC kommer med et særligt, separat rensningssystem med alkohol, hvilket desinficeret maskine og skær 99,99%, således at du undgår infektioner i huden under og efter barbering. Sæt barbermaskinen i rensningssystemet, så er den både renset, tørret og opladt til næste gange du skal bruge den. Batteritiden kan ses på et display. Batteriet kan holde i op til 60 minutter.

Tips til at vælge den bedste barbermaskine

Som du nok allerede kan se så findes der rigtig mange modeller og mærker derude og det kan derfor hurtigt blive rigtig svært at finde ud af hvad man skal vælge. Derfor giver vi dig som lille bonus nogle ekstra tips til valg af barbermaskine.

Prisniveauet på barbermaskinerne

Med netop barbermaskiner er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Og ja, kvaliteten og prisen hænger som udgangspunkt sammen, når der er tale om elektriske produkter. Barbermaskiner er ingen undtagelse.

Der er mange mærker, hvis sortiment blandt andet indeholder en lang række barbermaskiner. Blandt de førende virksomheder, som producerer barbermaskiner, kan nævnes både Braun og Philips. Netop de to virksomheder har både billige og dyre barbermaskiner i deres sortiment.

Du er dog sikker på, hvis du vælger en barbermaskine fra Braun eller Philips, at du, uanset om barbermaskinen er dyr eller billig, får en optimal barbering. Virksomhederne prioriterer både komfort og kvalitet højt. Dog er de dyre barbermaskiner som udgangspunkt bedre end de billige af slagsen.

Dyre barbermaskiner er mere brugervenlige

Hvis du prioriterer brugervenlighed, så skal du ikke vælge en af markedets billigste barbermaskiner. Jo mere du betaler for din barbermaskine, desto mere kan du forvente af brugervenligheden. Det er dog forskelligt, hvor meget værdi man tillægger brugervenligheden.

Udover brugervenligheden er også komforten niveauer over de billige barbermaskiner. Det betyder også et bedre slutresultat efter anvendelse. En dyr barbermaskine barberer tættere end de billige, og skaber det pæneste resultat efter barbering.

Hvis du vælger en dyr barbermaskine, kan du også forvente mere af det medfølgende batteri. Det er som oftest bedre end de billige barbermaskiners batterier. De holder længere pr. opladning, og har derudover også en længere levetid. Batterierne og deres specifikke egenskaber kan du læse mere om på nettet.

Billige barbermaskiner kræver til tider ledning under anvendelse

Der er dog også fordele ved de billige barbermaskiner fra Braun og Philips. Dog er antallet af fordele yderst begrænsede. Der er den åbenlyse, nemlig besparelsen ved købet af barbermaskinen. Dog bør du ikke vælge en billig barbermaskine. Besparelsen er som sagt begrænset, og du går på kompromis med både kvalitet og brugervenlighed. Og i tilfældet med barbermaskiner, gør besparelsen ikke op med brugervenligheden, desværre.

Du bør derfor overveje en ekstra gang, om du med fordel kan købe en barbermaskine, og betale lidt ekstra for den, så du får den optimale oplevelse, og det optimale resultat efter anvendelsen. Komforten bør du heller ikke gå på kompromis med.

Med en billig barbermaskine risikerer du også, grundet det mindre gode batteri, at skulle have ledningen i, mens du anvender barbermaskinen. Det mindsker dine muligheder for en høj brugervenlighed og et godt resultat. Betal derfor et par hundrede kroner ekstra, så du er sikker på, at dette ikke kommer til at ske for dig.

En barbermaskine med lotion kan erstatte de traditionelle skrabere.

Mange danskere anvender stadig de traditionelle skrabere. De fungerer som de skal, og er i bund og grund yderst simple. Mange ved, at en barbermaskine på elegant vis kan erstatte de såkaldte skrabere. Hvis du investerer i en barbermaskine, slipper du for den løbende udgift til nye skrabere. Du kan dermed, for et engangsbeløb, få en elegant og komfortabel barbermaskine.

En barbermaskine med lotion afgiver, under anvendelse lotion, som sikrer at huden ikke bliver udtørret. På samme måde sikrer den medfølgende lotion en tæt barbering, og et optimalt resultat. Overvej derfor, om du med fordel kan investere i en barbermaskine med lotion, og erstatte de traditionelle skrabere.

Læs flere test og anmeldelser på nettet!

Der findes ikke så mange gennemgående og troværdige test af barbermaskiner på dansk, men vi har dog fundet forskelligt frem som du muligvis gerne vil læse meget mere om.

Taenk.dk – Taenk.dk har lavet den vil nok største test på dansk grund, de samler alt data sammen og i et overskueligt ark kan du se hvilke der er bedst i test.

I testen kan du blandt andet se at der er tre modeller som dumper. Det skyldes primært at de lover at de er vandtætte, hvilket de ikke helt lever op til. Vi kan kun råde dig til at købe adgang til resultaterne hvis du vil være endnu mere sikker i din sag inden du køber.

Testberichte.de – som vi skrev ovenfor så findes der ikke så mange grundige analyser på dansk, men kan du klarer dig på Tysk så vil du helt sikkert også finde god værdi i netop det her link.

Det Tyske testmagasin udfører ikke selv anmeldelserne ligesom her, men de samler dem blot op fra rundt omkring på nettet. Det vil sige at det er brugerne selv som har bedømt dem og derfor burde det være troværdige kilder.

Toptenreviews.com – En af verdens største sites indenfor produkt anmeldelser, her kan du finde test og vurderinger af stort set alt som kan købes på nettet.

Klik dig ind på den enkelte model og læs meget mere og både fordele og ulemper, der er rigtig meget information og du vil med garanti blive klogere på hvad du bør købe og hvad du bør holde dig langt væk fra.

Det var vores bud på en barbermaskine test. Forhåbentligt har du fundet ud af hvilken du skal anskaffe dig. Vi ønsker dig en god fornøjelse med din nye barbermaskine.

 

Se vores skægtrimmer test her

Se vores hårtrimmer test her

Se vores næsehårstrimmer test her


Skriv et svar

Back to Top ↑