4 gode gaver til manden, der har alt

Vi kender ham vist alle sammen; manden, der har alt. Manden, der har alt, kommer især frem omkring fødselsdage og juleaftener, når der skal afleveres ønskelister, for manden har ingen ønsker

Manden, der har alt, ønsker sig næsten aldrig noget specifikt. Måske kan han komme på noget så kreativt som sokker eller underbukser, men som gavegiver er det bare ikke de bedste ønsker at få for 10. gang i streg.

Manden, der har alt, virker dog ikke til at ville lave om på sig selv. Han bliver ved med at have det hele – undtagen altså ønsker. Dem har han nemlig aldrig nogen af. Derfor må du tage sagen i egen hånd.

I stedet for at forsøge at trække flere ønsker ud af mandens mund, må du selv være kreativ og finde på, hvad du skal give ham i gave.

Herunder får du nogle gode bud på, hvad du kan give manden, der har alt, og som altså derfor aldrig selv ønsker sig noget.

Værktøj til gør-det-selv-manden

Manden, der har alt, kommer i mange afskygninger. Han kan være interesseret i mange ting. Hvis din ”manden, der har alt” er en rigtig gør-det-selv-mand, kan du måske overveje at købe noget værktøj til ham.

Med værktøjet kan han prøve at lave nye ting, eller han kan bare få lov til at udforske værktøjet og prale med det over for sine venner. Du kan blandt andet se på noget værktøj fra Festool, som virkelig laver værktøj i høj kvalitet.

SE OGSÅ: Trædrejebænk

En oplevelse til manden, der har alt

Manden, der har alt, ønsker sig formentligt ikke noget, fordi han ikke synes, han mangler noget. Hvis der er én ting, man ikke kan få for meget af, er det dog oplevelser. Derfor kan du også give ham en oplevelse – det vil han med garanti sætte pris på.

Når du skal finde på en oplevelse, kan du være kreativ og lave din egen. Du kan eksempelvis give ham en picnic i det grønne efterfulgt af en tur på en speedwaybane eller lignende. I virkeligheden skal du her være kreativ og finde på en oplevelse, der passer med mandens interesser.

Noget nyt til klædeskabet

De færreste mænd kan få skjorter, poloer eller T-shirts nok i skabet. Derfor er disse også gode gaveideer til manden, der har alt.

Du kan finde en pæn skjorte eller en lækker T-shirt. Det er ikke den mest kreative gave, men det er helt sikkert en gave, som han vil blive glad for, og som han vil komme til at bruge.

En accessory til håndleddet

Det er ikke kun kvinder, der sætter pris på lækre smykker og accessories. Mænd kan også sætte pris på dette. Derfor kan du også med fordel finde et flot armbåndsur, som kan pryde hans håndled.

Fordelen ved at give et armbåndsur i gave er, at uret kan holde i mange år, og dermed kan han – manden, der har alt – glæde sig mange gange over mange år, hver gang han kigger ned på sit håndled og sit flotte ur.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑