3 skotyper, du kan give din mand i gave

Han er en hård nød at knække, og du har sikkert ikke fået mange ønsker at forholde dig til – hvilket nok gælder for både jule- og fødselsdagsgaver

Du er langt fra alene på det her område, fordi et hav af andre kvinder er ligeledes på bar bund, så har du brug for hjælp, kommer der her nogle råd, du måske kan støtte dig lidt op af.

Der bliver gået i dybden med en beklædningsdel, vi alle bruger, som er sko, og vi ser nærmere på, hvilke skotyper der måske passer til netop din mand.

Sneakers er et hit som aldrig før

Første forslag til et par sko, din mand vil elske, er sneakers. Denne skotype lever op til alle krav, når det kommer til komfort og design.

Komforten stammer blandt andet fra gummisålen, som gør, at den er behagelig at gå rundt i, uanset om du skal på en kort eller længere tur. Gummisålen er støddæmpende, og det er fortid at have ømme fødder.

Ud over en høj komfort er designet bag en sneakers blevet et hit uden lige, og overalt ser du personer gå rundt i denne type sko. Du kan få sneakers i mange forskellige varianter, modeller og farver.

Der er kort sagt noget for enhver smag, og der er uden tvivl et par, som din mand vil elske at gå rundt i både til hverdag og til fester. Grundet den store popularitet er der også mange udbydere, men vil du have en kvalitet, du ikke finder andre steder, så kan du overveje at hoppe forbi og finde et par sneakers fra ET AL.

De producerer i Europa hver gang, så kunderne kun får den bedste oplevelse, og det er bestemt en side, du kan og skal se nærmer på, hvis sneakers kunne være noget for ham.

Chelsea boots er de kolde måneders populære trend

Sneakers er sko, du kan bruge hele året rundt, hvis det er hvad, du ønsker. Men tænker du, at din mand godt kunne bruge et par smarte boots, er der en model, som har stjålet alle overskrifter. Navnet på denne model er chelsea boots, og de vinder især på deres design, som gør, at de passer rigtig godt til et par chinos eller jeans.

Dermed er de oplagte at have på i skole eller på arbejde, men tilmed kan de sagtens bruges, når en festlig lejlighed løber af stablen – så det er faktisk lidt en all-rounder i de kolde måneder.

Deres design er minimalistiske og passer til mange stilarter, men derudover er elastikken på midten god for komforten, da det medvirker til, at de kan give sig meget, ligesom de altid er lette at komme i, selv når han har rigtig travlt.

Skal hans fødder klædes på til de kolde måneder, kan du tage et ekstra kig på denne type.

Løbesko til den aktive

De to ovenstående sko er i højere grad henvendt til manden, der går lidt op i mode, og som gerne vil se godt ud i sin hverdag. Men hvem vil i virkeligheden ikke det. Føler du dog i højere grad, at du vil hjælpe ham på vej med sin aktive livsstil, skal du måske se nærmer på nogle af de populære sko fra Nike eller Adidas.

De vil passe perfekt ind i hans garderobe, hvis han er en sporty type, hvad enten han bruger dem til en sportsgren eller blot i hverdagen, hvor de passer med hans outfit

Her har du tre bud på skotyper, og der er helt sikkert en, som din mand vil sætte pris på, så er du på bar bund med dine gaver, så søg inspiration her.

SE OGSÅ: Løbehandsker

 


Comments are closed.

Back to Top ↑