3 gode gaveideer til ham der har alt

De fleste kender helt sikkert denne situation. Man skal ud og købe en gave, til manden der har alt. Det kan være din far, bedstefar, kæreste eller ven, som bare ejer alverdens forskellige teknologiske apparater og gadgets, og som hverken mangler sokker, T-shirts eller aftershave, og desuden påstår ikke at have nogle ønsker til gaven

I disse situationer hvor man ikke aner, hvad man skal finde på at købe, ender man ofte med bare at komme med en flad kuvert med et gavekort eller lidt penge. Det er bare ikke den mest personlige eller betænksomme gave, men et resultat af, at man har opgivet at finde på noget at købe til personen trods utallige forsøg på at finde ud af, hvad han ønsker sig.

Men her er der heldigvis hjælp at hente! Uanset om du leder efter julegaver til ham, eller om det er til fødselsdagen, kan det sagtens lade sig gøre at finde en gave til ham der har alt.

Giv en oplevelse

Vil du gerne give en personlig gave, som kan vække stor glæde, kan du give en oplevelse. En oplevelse kan være mange forskellige ting alt efter hans interesser. Du kan for eksempel købe gavekort til forskellige oplevelser i rigtig mange butikker, blandt andet ølsmagning, svæveflyvning, klatring, weekendture og diverse madkurser. Disse gavekort er oftest gyldige i op til tre år, og de findes i mange forskellige prisklasser, alt efter hvilken oplevelse du vælger.

Du kan også selv invitere på en oplevelse, som i kan dele. Dette kunne for eksempel være en koncert, en tur i tivoli, et museumsbesøg, teaterbilletter, bowling, et cafebesøg eller en weekendtur. Kun fantasien sætter grænser her. Det er en god ide at tænke over, hvad han godt kan lide, og hvad i har til fælles.

Fotogaver

Du kan også give en fotogave. Det kan være, at du ligger inde med billeder af ham, en familieferie, hans kæledyr eller billeder hvor i optræder sammen. Disse billeder kan bruges til at lave personlige gaver så som T-shirt, ølkrus, puder, tæpper eller et forklæde. Det vil være en sjov gave og en god måde for ham at huske nogle gode minder på. Desuden er det en meget personlig gave, og noget som han nok ikke selv havde tænkt på at få lavet.

Har du et billede af et godt minde, for eksempel fra en fødselsdagsfest, en dejlig ferie eller måske hans bryllupsdag, kan du også få dette billede forstørret på et lærred, og sætte det i en ramme, så han kan hænge det op på væggen. Det er en personlig gave, som med sikkerhed vil vække glæde hver dag.

Personlig pleje

Selv manden der har alt, har stadig behov for at holde sig pæn og nydelig. Og selvom han måske allerede har en aftershave, kunne det jo aldrig skade at eje en mere. Det samme gælder for cremer, barbergrej, hudpleje, deodoranter og skægpleje.

Der findes rigtig mange forskellige produkter indenfor personlig pleje til mænd på markedet. Ved at give ham noget nyt i gave kan han prøve et nyt produkt eller mærke af. Det kan jo være, at han finder sin nye yndlingsduft eller ansigtscreme i en, han har fået foræret i gave. Og ved du ikke, hvad du ellers skal give ham, kan dette være den nemme løsning.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑