Samsung amerikaner køleskab

Rate this post

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange forskellige køleskabe at finde på det danske marked.

Det er dog ikke noget, du skal se som en negativ ting, for det er blot med til at forhøje chancerne for, at du rent faktisk finder frem til lige netop dén form for køleskab, der på bedste vis lever op til dine forskellige krav og kriterier.

Det kan f.eks. være, at du har bestemt dig for, at det bedste køleskab for dit vedkommende bare skal være et lille køleskab, hvis du bor selv og har meget sjældent synderligt meget stående i dit køleskab.

Hvis du derimod har en stor familie, der kræver, at der er en del mad i køleskabet og samtidig også ønsker, at dit køleskab er blevet kombineret med et fryseskab, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på et såkaldt amerikaner køleskab.

Mere specifikt, så bør du faktisk tage et nærmere kig på et Samsung amerikaner køleskab, for de laver nogle helt igennem fantastiske amerikaner køleskabe, så derfor laver de med garanti også en model, der lever op til dine krav og kriterier i forhold til f.eks. pris, størrelse, udseende og meget andet.

I og med, at der findes mange forskellige modeller, så kan det også godt være svært at finde ud af, hvilke modeller, der er noget værd og hvilke modeller, du måske ikke bør være helt så interesseret i.

I denne artikel finder du et mindre udvalg af forskellige amerikaner køleskabe fra Samsung, så derfor kan du med garanti også finde en model af de tre nedenstående, som du mener er lige noget for dig.

Der er tale om tre forskellige modeller, der er gode på hver sin måde, så derfor er der med garanti også en model, der er god på lige netop dén måde, der er vigtigst for dig.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Samsung RFG23RES1/XEE

Samsung RFG23RES1/XEE
11.999 kr.

Her er der bestemt tale om et amerikaner køleskab fra Samsung, der er lavet i et flot og stilrent design. Det er dog langt fra det hele, for RS7567THCSR fra Samsung er nemlig også et Side by Side-køle-/fryseskab og kan bryste sig af, at være i toppen af energiklasse A+, hvorfor det oven i købet er et relativt strømbesparende køleskab sammenlignet med, hvor stort det er og hvor meget glæde du får ud af det.

Samsung har desuden også valgt at udstyre deres RFG23RES1/XEE med en såkaldt Twin Cooling-funktion, der sørger for, at det er muligt at nedkøle hvert kammer uafhængigt af hinanden.

Det betyder for eksempel, at luften i fryseren hele tiden vil forblive tør, mens luften i køleskabet derimod holder fugten, og det har selvfølgelig den betydning, at dine madvarer og dine drikkevarer hele tiden vil blive opbevaret under de bedste forhold, så de holder sig længst muligt.

Dette amerikaner køleskab fra Samsung har desuden også en rigtig god størrelse, da det måler godt og vel 1790 mm. i højden, mens det samtidig også måler 912 mm. i bredden og 754 mm. i dybden.

Det giver en kapacitet i køleskab, der lyder på 396 liter og en kapacitet i fryseskabet, der lyder på lidt under halvdelen af køleskabet; 124 liter.

Samsung RFG23RES1/XEE kommer desuden også med et LED-display, der ikke blot viser informationer omkring køle- og fryseskabet som det er på pågældende tidspunkt, men det giver dig også muligheden for at indstille og regulere på et væld af forskellige ting.

Som et vaskeægte amerikaner køleskab nu engang er, så er RFG23RES1/XEE fra Samsung selvfølgelig også blevet udstyret med en automatisk ismaskine såvel som både en vanddispenser og en isdispenser, der giver dig mulighed for at tage dig et iskoldt glas vand eller blot hælde lidt isterninger i glasset til din sodavand el.lign.

SAMSUNG RS58K6697SL

SAMSUNG RS58K6697SL
9.999 kr.

SAMSUNG RS58K6697SL er et kæmpe stort amerikaner køleskab, der har et væld af gode funktioner i sig.

Det her er køleskabet for dig, som leder efter det absolut bedste af det bedste til at holde dine madvarer kolde.

Det er produceret i rustfrit stål og designet passer godt ind i ethvert køkken.

I køle sektionen er der en kapacitet på hele 395 liter. Det giver dig massere af plads til at opbevare et hav af madvarer.

I køleskabets fryseafdeling er der en kapacitet på 180 liter, så du kan også have massere frostvare opbevaret.

Fryseren er udstyret med en smart NoFrost funktion, som forhindrer dannelsen af isklumper og rim både på fryserens vægge og på dine frostvarer.

Som amerikanerskabe har ry for, så har det her køleskab også en vanddispenser, som giver dig mulighed for let at få koldt drikkevand.

Ydermere så er skabet også udstyret med en isterningefunktion, så du let og hurtigt kan få isterninger til kolde drikke.

Køleskabet er i energiklassen A+ og har et årligt energiforbrug på 455 kWh/år.

Indfrysnings kapaciteten er på 12 kg i døgnet og lydniveauet er på 40 dB (A).

Køleskabet har endda både LED-belysning, elektronisk temperaturstyring og et elektronisk display.

Højden på skabet er 182,5 cm, bredden er 90,8 cm og dybden er 72,1 cm.

Nettovægten er 125 kg og bruttovægten er 133 kg.

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

SAMSUNG RS50N3403SA

SAMSUNG RS50N3403SA
7.499 kr.

SAMSUNG RS50N3403SA er et amerikaner køleskab, der er designet og fremstillet af Samsung, der er kendt hele verden over, for at levere hvidevarer, der er af høj kvalitet og som har et rigtig flot design.

Der er tale om et amerikaner køleskab, der skiller sig ud fra mængden af øvrige køleskabe ved at være ekstra store, hvilket ofte kan være rart for den lidt større familie, hvor det er vigtigt at have god plads til både køleskabet og i fryseren, der i denne forbindelse er et fryseskab.

SAMSUNG RS50N3403SA er desuden også et rigtig flot amerikaner køleskab, som vil passe ind i ethvert køkken og som du ligeledes også vil blive rigtig glad for, hvis du får installeret det i dit køkken – ikke kun fordi det tilføjer en helt ny indretningsmæssig dimension til dit køkken, men også fordi der er tale om et rigtig godt køle- og fryseskab til den lidt større familie.

Der er heller ikke nogen grund til at være bekymret for, om du kan få plads til alle dine drikkevarer, madvarer og hvad du ellers vælger at opbevare i dit køleskab, for SAMSUNG RS50N3403SA er et stort amerikaner køleskab, der har en frysekapacitet, der lyder på hele 144 liter og ikke nok med det, så har det også en kølekapacitet, der lyder på mere end 357 liter.

På trods af dets store kapacitet, så skal du ikke frygte, at det kommer til at gøre ondt i pengepungen, når din strømregning kommer, for det befinder sig nemlig i toppen af energiklasse A+, hvilket er din sikkerhed for, at det ikke bruger for meget strøm.

Køleskabets frysedel er desuden også udstyret med en funktion, der hedder NoFrost, hvilket er en automatisk afrimningsfunktion, så du dermed ikke selv skal bruge tid på afrimning.

Det har ydermere også et meget stabilt lydniveau, der befinder sig på kun 43 db(A), hvor et normalt toneleje – til sammenligning – befinder sig på 60 db(A).

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser

Et amerikaner køleskab fra Samsung er ideelt til den lidt større børnefamilie

Der er rigtig mange, der vil kunne få glæde af, at investere i et Samsung amerikaner køleskab, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at dem, der vil få mest glæde af et sådant køleskab vil være den lidt større børnefamilie, der har et større behov for opbevaring af drikkevarer og madvarer, for der er rigtig mange Samsung amerikaner køleskabe, der har en kølekapacitet på mellem 350 og 400 liter, hvilket giver dig mulighed for at opbevare rigtig, rigtig mange madvarer og drikkevarer.

Ikke nok med det, så kommer et amerikaner køleskab også med en frysedel, hvor der ofte også er rigtig god plads til at opbevare madvarer, som kan holde til at nedfrosset og som dermed enten kan flyttes til køleskabet eller tøs op, når det skal bruges.

Det er dog ikke kun som følge af den store kapacitet, at stort set alle og enhver vil gå hen og blive glad for et amerikaner køleskab, hvad end du vælger et Samsung amerikaner køleskab eller stort set et hvilket som helst andet amerikaner køleskab, for der følger nemlig en lang række forskellige funktioner med.

Det er eksempelvis de absolut færreste amerikaner køleskabe, der ikke er blevet udstyret med en vanddispenser og en isdispenser, der giver mulighed for at få sig et koldt glas vand eller enten en større mindre mængde af isterninger, der kan bruges til andre drikkevarer end blot vand.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑