Er det gamle køleskab gået i stå, skal køkkenet friskes op med et frisk design, eller er det el-regningen på den gamle strømsluger der nager dig?

Lige meget hvad, er vi sikker på at der findes et køleskab, der opfylder dine behov til dit køkken. Men så er spørgsmålet som altid – hvad bør jeg vælge?

For det kan være et jungle at gennemskue netop hvilket køleskab, som du og din familie ville få mest glæde af. Skal der være rigeligt grøntsagsskuffer, så der kan være smoothies til hele banden? Vægter du et støjsvagt køleskab? Eller handler det mest om et lækkert design?

Har du lige fået lavet nyt køkken, skal du selvfølgelig have noget rigtig lækkert. Det er altid godt med noget køkken inspiration.

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

Kig med i nedenstående guide, og bliv klogere på dit valg.

For et køleskab er jo ikke blot et køleskab – det er en investering i din dagligdag. Køkkenet er en af danskernes foretrukne opholdsrum, og det er ofte der man samles om bordet til en snak om dagen og deler madglæden sammen.

Så hvorfor ikke skabe den bedste mulighed for samvær, med et køleskab der dur? Du kan både få køleskabe egnet til storfamilien eller single beboeren, til design-elskeren, til du der har brug for at regulere hylder efter behov eller til dig, der drømmer om mindre rengøring og en lavere elregning.

Vi guider dig igennem alt fra look, liter-kapacitet og fordele ved de forskellige modeller, så du er fri for at hører på den ene ligegyldige salgstale efter den anden i dit hårde hvidevare-center.
Spar tid, læn dig tilbage i sofaen og lad vores køleskab test af de forskellige modeller, være din medsammensvorende i valget.

Vi har kigget på følgende modeller, og håber du finder den, der passer til dig:

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

GRAM KS 3215-93 X køleskab


GRAM KS 3215-93 X køleskabSlip for lunken leverpostej eller halv frostne juiceslatter – hos Gram er du nemlig sikret at dine madvares temperatur bliver bevaret perfekt.

Dette skyldes to ting. Først og fremmeste er Gram køleskabet skabt med en særlig soft-schell lukning på køleskabsdøren, designet netop for at skabe et tætpakket vakuumsug, når du åbner og lukker. Dette gør også at døren er helt og aldeles lydløs under brug – og hvem værdsætter ikke det, i de tidlige morgentimer?

Dertil kommer et system, der sikre, at du kan tilrettelægge temperaturen med et enkelt klik. For med Gram får du nemlig mulighed for at vælge din temperatur nemt og simpelt via et elektronisk temperingssystem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Køleskabet er desuden i et lækkert og moderne design, som vil passe i mange danske hjem. Og med en kapacitet på hele 198 liter, er der plads til både mors grøntsager i skuffen, fars kolde øl på hylden og ungernes ostehaps-lager uden problem.

Køleskabet er både forsynet med hylder, skuffer, samt en smart flaskehylde, hvor der er plads til både vin og vand.

Udover det lækre design og den gode madvare-temperering snydes I heller ikke for en billig elregning. Køleskabet er nemlig energi-klasse A mærket og du vil kunne opnå lavere elregning hvis du skifter til Gram.

Læs også: Køleskab med vanddispenser – Se dem her!

Gram KS3286-90 Køleskab


Gram KS3286-90 KøleskabEt godt køleskab er generelt et, som larmer minimalt, har masser af plads og ikke bruger for meget energi. I sidstnævnte hænger prisen gerne sammen med den, da det er dyrt at lave meget miljørigtige køleskabe.

Derfor er Gram KS3286-90 køleskab også godt, da det har en rigtig fin pris og i energiklassen A+. Det må siges at være ret godt i forhold til prisen. Den har et årligt forbrug på 142 kWh.

Køleskabet har en kapacitet på 286 liter, så der er rigeligt med plads i det. Den har vendbar døre, hvis den ene vej passer bedst til dit køkken, eller der hvor du har valgt at stille dette køleskab. Det har en højde på 151 cm, så det kræver da noget plads. Det er rimelig standard for et fritstående køleskab.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det er designet med både grøntsagsskuffe og flaskeholdere. Grøntsagsskuffen er nederst, hvilket er helt normalt. Den er todelt, så du kan placere de rigtige grøntsager sammen. Hvis du ikke kender noget til det, vil jeg anbefale dig, at du googler det, fordi det kan få dine grøntsager til at holde længere, hvis du bruger køleskabet korrekt.

I siderne er der både plads til mere drikkelse og til æg. Det vil også typisk være her, at en familie sætter mælk. Det er faktisk et fint køleskab til en større familie, da det fint burde passe til 5-6 mennesker.

Gram KS3286-90 køleskab er hvidt, hvilket også gør det let at holde det rent, da du let kan se, hvis der er kommet snavs på køleskabet. Du har ikke de store valgmuligheder for at flytte rundt på hylderne, men de har også en fin placering, der hvor de befinder sig fra starten af.

Det er et køleskab, som er alle pengene værd.

Læs også vores artikel om de bedste strygeståle på markedet her.

Se vores artikel om: Bærbar computer test – Hvilken skal du vælge, det får du hjælp til her!

Læs også: Askestøvsuger – Få hjælp til at finde den bedste askestøvsuger

Se også denne lignende artikel på vores side: Hvidevarer afbetaling: Find forhandlerne med de bedste betingelser

Denne side er anmeldt af: Laurits S. Jørgensen 10/10

Dette indlæg har fået 4.67 stjerner baseret på 9 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.