Er det gamle køleskab gået i stå, skal køkkenet friskes op med et frisk design, eller er det el-regningen på den gamle strømsluger der nager dig?

Lige meget hvad, er vi sikker på at der findes et køleskab, der opfylder dine behov til dit køkken. Men så er spørgsmålet som altid – hvad bør jeg vælge?

For det kan være et jungle at gennemskue netop hvilket køleskab, som du og din familie ville få mest glæde af. Skal der være rigeligt grøntsagsskuffer, så der kan være smoothies til hele banden? Vægter du et støjsvagt køleskab? Eller handler det mest om et lækkert design?

Har du lige fået lavet nyt køkken, skal du selvfølgelig have noget rigtig lækkert. Det er altid godt med noget køkken inspiration.

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

Kig med i nedenstående guide, og bliv klogere på dit valg.

For et køleskab er jo ikke blot et køleskab – det er en investering i din dagligdag. Køkkenet er en af danskernes foretrukne opholdsrum, og det er ofte der man samles om bordet til en snak om dagen og deler madglæden sammen.

Så hvorfor ikke skabe den bedste mulighed for samvær, med et køleskab der dur? Du kan både få køleskabe egnet til storfamilien eller single beboeren, til design-elskeren, til du der har brug for at regulere hylder efter behov eller til dig, der drømmer om mindre rengøring og en lavere elregning.

Vi guider dig igennem alt fra look, liter-kapacitet og fordele ved de forskellige modeller, så du er fri for at hører på den ene ligegyldige salgstale efter den anden i dit hårde hvidevare-center.
Spar tid, læn dig tilbage i sofaen og lad vores køleskab test af de forskellige modeller, være din medsammensvorende i valget.

Vi har kigget på følgende modeller, og håber du finder den, der passer til dig:

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Bosch KSV36BW30 køleskab

Vi lægger ud med et lækkert køleskab fra Bosch. Bosch er kendt for kvalitet til rimelige priser, og dette er ingen undtagelse.

For både hvad angår design og funktion, får du begge dele ved at vælge netop ovenstående model. Køleskabet er nemlig i energi-klasse A, har masser af plads og et temperatursystem der skiller sig ud.

Køleskabet er fritstående og fremført i et godt, slidbart og solidt materiale. Ingen døre der binder, eller løse hylder her. Overfladen er i en klassisk højglans hvid, og betjenes via et lækkert stål-greb, som er monteret med god plads til både voksen og børnehænder.

Inden i selve skabet finder vi først og fremmest en hel del plads. Køleskabet her er nemlig velegnet til store familier, eller dig der kan lide at have lidt på lager. For køleskabet rummer nemlig hele 346 liter – så det kan blive til en hel del mælk, til flokken af tørstige børn. Desuden er skabet 1860 cm højt, og er forsynet med både hylder og skuffer i massevis.

Derudover har køleskabet som førnævnt et nymoderne og højteknologisk køle og tempererings-system. Du kan nemlig selv installerer den ønskede temperatur via elektronik, frem for den traditionelle drejeknap, som ikke altid er nem at placere.

Derudover har køleskabet også installeret ventileret temperering, således at køleskabet fungerer fra top til bund, og kulden fordeles jævnt. Dermed er alle madvarer sikret samme temperatur – og frem for alt: God holdbarhed, og det er jo det man ønsker!

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

GRAM KS 3215-93 X køleskab

Slip for lunken leverpostej eller halv frostne juiceslatter – hos Gram er du nemlig sikret at dine madvares temperatur bliver bevaret perfekt.

Dette skyldes to ting. Først og fremmeste er Gram køleskabet skabt med en særlig soft-schell lukning på køleskabsdøren, designet netop for at skabe et tætpakket vakuumsug, når du åbner og lukker. Dette gør også at døren er helt og aldeles lydløs under brug – og hvem værdsætter ikke det, i de tidlige morgentimer?

Dertil kommer et system, der sikre, at du kan tilrettelægge temperaturen med et enkelt klik. For med Gram får du nemlig mulighed for at vælge din temperatur nemt og simpelt via et elektronisk temperingssystem.

Køleskabet er desuden i et lækkert og moderne design, som vil passe i mange danske hjem. Og med en kapacitet på hele 198 liter, er der plads til både mors grøntsager i skuffen, fars kolde øl på hylden og ungernes ostehaps-lager uden problem.

Køleskabet er både forsynet med hylder, skuffer, samt en smart flaskehylde, hvor der er plads til både vin og vand.

Udover det lækre design og den gode madvare-temperering snydes I heller ikke for en billig elregning. Køleskabet er nemlig energi-klasse A mærket og du vil kunne opnå lavere elregning hvis du skifter til Gram.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.518,00 3.518,00 Til butik »
3.518,00 3.518,00 Til butik »

Læs også vores artikel om de bedste strygeståle på markedet her.

Se vores artikel om: Bærbar computer test – Hvilken skal du vælge, det får du hjælp til her!

Læs også: Askestøvsuger – Få hjælp til at finde den bedste askestøvsuger

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.