Er det gamle køleskab gået i stå, skal køkkenet friskes op med et frisk design, eller er det el-regningen på den gamle strømsluger der nager dig?

Lige meget hvad, er vi sikker på at der findes et køleskab, der opfylder dine behov til dit køkken. Men så er spørgsmålet som altid – hvad bør jeg vælge?

For det kan være et jungle at gennemskue netop hvilket køleskab, som du og din familie ville få mest glæde af. Skal der være rigeligt grøntsagsskuffer, så der kan være smoothies til hele banden? Vægter du et støjsvagt køleskab? Eller handler det mest om et lækkert design?

Har du lige fået lavet nyt køkken, skal du selvfølgelig have noget rigtig lækkert. Det er altid godt med noget køkken inspiration.

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

Kig med i nedenstående guide, og bliv klogere på dit valg.

For et køleskab er jo ikke blot et køleskab – det er en investering i din dagligdag. Køkkenet er en af danskernes foretrukne opholdsrum, og det er ofte der man samles om bordet til en snak om dagen og deler madglæden sammen.

Så hvorfor ikke skabe den bedste mulighed for samvær, med et køleskab der dur? Du kan både få køleskabe egnet til storfamilien eller single beboeren, til design-elskeren, til du der har brug for at regulere hylder efter behov eller til dig, der drømmer om mindre rengøring og en lavere elregning.

Vi guider dig igennem alt fra look, liter-kapacitet og fordele ved de forskellige modeller, så du er fri for at hører på den ene ligegyldige salgstale efter den anden i dit hårde hvidevare-center.
Spar tid, læn dig tilbage i sofaen og lad vores køleskab test af de forskellige modeller, være din medsammensvorende i valget.

Vi har kigget på følgende modeller, og håber du finder den, der passer til dig:

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

GRAM KS 3215-93 X køleskab


GRAM KS 3215-93 X køleskabSlip for lunken leverpostej eller halv frostne juiceslatter – hos Gram er du nemlig sikret at dine madvares temperatur bliver bevaret perfekt.

Dette skyldes to ting. Først og fremmeste er Gram køleskabet skabt med en særlig soft-schell lukning på køleskabsdøren, designet netop for at skabe et tætpakket vakuumsug, når du åbner og lukker. Dette gør også at døren er helt og aldeles lydløs under brug – og hvem værdsætter ikke det, i de tidlige morgentimer?

Dertil kommer et system, der sikre, at du kan tilrettelægge temperaturen med et enkelt klik. For med Gram får du nemlig mulighed for at vælge din temperatur nemt og simpelt via et elektronisk temperingssystem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Køleskabet er desuden i et lækkert og moderne design, som vil passe i mange danske hjem. Og med en kapacitet på hele 198 liter, er der plads til både mors grøntsager i skuffen, fars kolde øl på hylden og ungernes ostehaps-lager uden problem.

Køleskabet er både forsynet med hylder, skuffer, samt en smart flaskehylde, hvor der er plads til både vin og vand.

Udover det lækre design og den gode madvare-temperering snydes I heller ikke for en billig elregning. Køleskabet er nemlig energi-klasse D mærket og du vil kunne opnå lavere elregning hvis du skifter til Gram.

Læs også: Køleskab med vanddispenser – Se dem her!

Bosch Series 4 KSV36VW3P – Mange funktioner


Bosch Series 4 KSV36VW3PDette KSV36vW3P køleskab fra Bosch’ serie 4 er kåret som bedst i test hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se, hvor det samlet set har scoret 62 point. Særligt scorer den mange point i forbindelse med kvalitetsindtryk, energiforbrug, hvor den bruger 96 kWh om året, og brugervenlighed, hvor den roses for sin manual, installation, døren, lys, samt afrimning og rengøring af køleskabet.

Hos det britiske testmagasin Which.co.uk scorer denne ligeledes gode point, da den ender på hele 85% ud af 100% og dermed også scorer pladsen som ”Best Buy” hos dette magasin. Her får den særligt rost for sin evne til at køle, hvor de giver den 5 ud af 5 stjerner samt kommentaren: ”Køleskabet køler hurtigt og hjælper med at holde maden frisk i længere tid”. Derudover får den også 5 ud af 5 stjerner for energiforbrug med kommentaren: ”For den størrelse er dette et meget energivenligt køleskab. Hvis du køber denne model, får du måske en behagelig overraskelse, når du får dine elregninger”. Sidst har den også fået 5 ud af 5 stjerner for dens nøjagtige termostatindstillinger med kommentaren: ”Du kan stole på denne producents anbefalede termostatindstilling vil nedkøle køleskabet til den rette temperatur. 

Sidst er dette køleskab også blevet rangeret som nummer 2 i sin kategori hos Pricerunner.dk med 4,8 ud af 5 stjerner blandt anmeldere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Mere info om Bosch Series 4 KSV36VW3P

Bosch Series 4 KSV36VW3P tillader dig at opbevare alle dine madvarer i et rummeligt interiør, der sikrer, at dine madvarer holder sig lækre og friske i længere tid grundet køleskabets forskellige funktioner.

Først og fremmest har køleskabet et Multiflow kølingssystem, der består af en udluftning, der sikrer, at den afkølede luft fordeles ligeligt på de forskellige hylder i køleskabet, hvorfor kølingen bliver ensartet og hurtig. 

Alt dette foregår, uden at du bemærker det mindste, da køleskabet er lydsvagt og producerer en lyd på helt ned til 39 dB, hvor den altså hverken vil forstyrre dig om morgenen, når du er i gang med dine daglige gøremål eller om natten. 

Køleskabet har også indbyggede LED lys, der giver dig et godt lys i køleskabet, så du nemt kan finde det, du står og mangler, og det har en elektronisk kontrol, der tjekker indstillingerne eller tilpasser dem alt efter behov på et praktisk kontrolpanel. 

Sidst er køleskabet også miljøvenligt, da det tilhører energiklassen B. 

Bosch Series 4 KSV36VW3P vs. Markedet

Dette køleskab adskiller sig fra lignende produkter på markedet igennem sine mange funktioner, der alt i alt hæver niveauet. Derudover har køleskabet en VitaFresh skuffe, der holder dine grøntsager og frugter friske i længere tid, hvorfor den netop er ideel til opbevaring af disse.

Derfor bør du vælge dette køleskab

  • Miljøvenligt
  • VitaFresh skuffe 
  • Lydsvagt

Electrolux ERF2004AOW – lille størrelse med godt interiør


Electrolux ERF2004AOWDette Electrolux køleskab har formået at lande en plads som bestseller hos Whiteaway.no samt scorer hele 4,3 ud af 5 stjerner i gennemsnit hos deres anmeldere, der blandt andet har kommenteret: ”God kvalitet og godt møbleret til min fulde tilfredshed”. 

Derudover har det også scoret 4,2 ud af 5 stjerne blandt anmeldere hos den danske forhandler Elgiganten.dk, hvor de blandt andet har kommenteret på køleskabets gode kvalitet i forhold til prisen, dens rummelige og god indrettet interiør samt dens svage lydniveau.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Hos test-køleskab.dk scorer køleskabet hele 90 point ud af 100 point i deres bedømmelse, hvor de blandt andet kigger på dens energiforbrug på et år, dens energiklasse, dens klimaklasse, dens kølekapacitet og dens lydniveau. Derudover scorer dens også hele 4,5 ud af 5 stjerner blandt deres 48 anmeldere, hvorfor der overordnet set er en tilfredshed over dette køleskab hos dem.

Hos Lavprishvidevarer.dk scorer køleskabet ligeledes 4,5 ud af 5 stjerner blandt anmeldere blandt andet med kommentaren: ”Jeg glæder mig over mit nye køleskab: Siden købet af mit køleskab har jeg dagligt glædet mig over at det næsten er lydløst, lyset i køleskabet giver en god fremstilling af madvarerne og ikke mindst glæden over rumdelingen som i den grad giver muligheden for mere opbevaring.”

Sidst lander Electrolux køleskabet også som nummer tre i sin kategori hos Pricerunner.dk, hvor den også scorer 4,5 ud af 5 stjerner blandt deres anmeldere, hvor kommentarerne blandt andet roser dets lille størrelse samt udnyttelsen deraf: ” Perfekt størrelse, indretning uden spildplads til fryserum: Til dem der efterspørger et køleskab uden der er spild plads på et fryserum. Et køleskab med hensigtsmæssig indretning og af en tilpas god størrelse til de flestes behov.”

ERF2004AOW er et fritstående køleskab af en betydelig mindre størrelse end de traditionelle køleskabe, hvorfor det er ideelt til mindre hjem, hvor der ikke er meget plads i køleskabet. Køleskabet måler 105 cm i højden, 55 cm i bredden og 61,2 cm i dybden, men grundet den praktiske indretning, virker det rummeligt, og pladsen udnyttes altså optimalt og det har en lagerplads på hele 196 liter.

Indvendigt i køleskabet finder du 3 højdejusterbare hylder fremstillet i sikkerhedsglas, en fuld breddes grøntsagsskuffe, der lader dig opbevare selv de store fødevarer og også flere rum i døren til mindre fødevarer. 

Electrolux ERF2004AOW vs. Markedet

Dette køleskab adskiller sig fra markedet igennem sin fantastiske udnytning af den lille kølekapacitet, der særligt er velegnet til mindre familier og hjem, hvor der ikke er meget plads i køkkenet. Slutteligt er køleskabet også miljøvenligt, da det hører ind under energiklassen C.

Derfor bør du købe dette køleskab

  • God udnyttelse af lille plads
  • Lydsvagt 
  • Tilhører energiklassen C

GORENJE R6192FBK – Egner sig til børnefamilier


GORENJE R6192FBKDette køleskab fra Gorenje har en god stor størrelse og passer perfekt til de lidt større familier, der køber mange fødevare hjem til aftensmaden. Det har scoret hele 4,5 ud af 5 stjerner blandt anmeldere hos forhandleren Whiteaway.com, hvor det blandt andet har fået kommentaren: ”Gode mål i go’ kvalitet: Et rigtig godt og rummeligt skab. Kan anbefales til børnefamilier”.

Derudover har det også fået gode anmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk, hvor det i gennemsnit blandt anmeldere scorer 4,4 ud af 5 stjerner, hvor det igen er størrelsen, der får ros, men også prisen: ”Stort, rummeligt, flot køleskab: Skulle bruge et sort køleskab så stort som muligt, og så gør det jo intet at det er langt den billigste”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Hos Test-køleskab.dk får køleskabet fra Gorenje ligeledes en god anmeldelse og scorer hele 82 point ud af 100 i en test med fokus på det årlige energiforbrug, energiklasse, klimaklassen, kølekapaciteten og lydniveauet. Derudover får den også ros fra kunderne, der giver den 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt anmeldere.

Sidst har den også formået at lande pladsen som den 4 bedste i sin kategori hos Pricerunner.dk, hvor den også scorer 4,8 ud af 5 stjerner blandt 900+ anmeldere, blandt andet med kommentaren: ”Pænt finish og 100% køleskab: Det er meget få køleskabe, der fås uden en isboks, og så har den endda et pænt finish og det virker godt […]”.

GORENJE R6192FBK køleskabet har en stor kølekapacitet på hele 368 liter, hvorfor det særligt egner sig til børnefamilier, der køber stort ind til hverdagens måltider. Dog er køleskabet ikke bare stort for at være stort – det er samtidig effektivt. Det har nemlig et ventileringssystem, der giver en ventileret køling og dermed sikrer, en jævn temperatur i hele skabet og på alle hylderne. 

Derudover har køleskabet også indbyggede LED lys, der sikrer, at du altid kan se og finde, det du har i køleskabet, samt tillader dig at få et overblik over madvarerne. Hvis behovet skulle vise sig, er det også muligt at vende døren om. 

Køleskabet tilhører energiklassen B, hvorfor du tager en miljøvenligt valg, hvis du køber dette køleskab, samt skåner din elregning for en masse udsving og høje tal.

GORENJE R6192FBK køleskabet vs. Markedet

Dette køleskab adskiller sig fra lignende produkter på markedet igennem sin store kølekapacitet, der er på hele 368 liter, hvorfor det egner sig til store familier. Derudover adskiller det sig dog også i sin evne til at have en stor kølekapacitet, da kølingen ventileres, så temperaturen er jævn i hele køleskabet.

Derfor bør du købe dette køleskab

  • Stor kølekapacitet på 368 liter
  • Tilhører energiklassen B.
  • Ventileret køling sikrer en jævn temperatur

Gram KS3286-90 Køleskab


Gram KS3286-90 KøleskabEt godt køleskab er generelt et, som larmer minimalt, har masser af plads og ikke bruger for meget energi. I sidstnævnte hænger prisen gerne sammen med den, da det er dyrt at lave meget miljørigtige køleskabe.

Derfor er Gram KS3286-90 køleskab også godt, da det har en rigtig fin pris og i energiklassen C. Det må siges at være ret godt i forhold til prisen. Den har et årligt forbrug på 142 kWh.

Køleskabet har en kapacitet på 286 liter, så der er rigeligt med plads i det. Den har vendbar døre, hvis den ene vej passer bedst til dit køkken, eller der hvor du har valgt at stille dette køleskab. Det har en højde på 151 cm, så det kræver da noget plads. Det er rimelig standard for et fritstående køleskab.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Det er designet med både grøntsagsskuffe og flaskeholdere. Grøntsagsskuffen er nederst, hvilket er helt normalt. Den er todelt, så du kan placere de rigtige grøntsager sammen. Hvis du ikke kender noget til det, vil jeg anbefale dig, at du googler det, fordi det kan få dine grøntsager til at holde længere, hvis du bruger køleskabet korrekt.

I siderne er der både plads til mere drikkelse og til æg. Det vil også typisk være her, at en familie sætter mælk. Det er faktisk et fint køleskab til en større familie, da det fint burde passe til 5-6 mennesker.

Gram KS3286-90 køleskab er hvidt, hvilket også gør det let at holde det rent, da du let kan se, hvis der er kommet snavs på køleskabet. Du har ikke de store valgmuligheder for at flytte rundt på hylderne, men de har også en fin placering, der hvor de befinder sig fra starten af.

Det er et køleskab, som er alle pengene værd.

Læs også vores artikel om de bedste strygeståle på markedet her.

Se vores artikel om: Bærbar computer test – Hvilken skal du vælge, det får du hjælp til her!

Læs også: Askestøvsuger – Få hjælp til at finde den bedste askestøvsuger

Se også denne lignende artikel på vores side: Hvidevarer afbetaling: Find forhandlerne med de bedste betingelser

Denne side er anmeldt af: Laurits S. Jørgensen 10/10

Forfatter