Måltidskasser er blevet meget populære – og det er jo ikke uden grund. For dels sikrer disse måltidskasser, at du og familien får mad, der er både lødigt og lækkert, og dels aflaster det dig i hverdagen, da du hverken skal tænke på planlægning eller indkøb i forbindelse med madlavningen.

Mad på abonnement

Det kan ikke være meget lettere. Du køber simpelthen et abonnement, og så sørger firmaet for, at dine måltidskasser bliver leveret til døren. Det kan være dagligt eller på weekend-basis.

Hvor lang en periode, du binder dig for, kan variere fra firma til firma, men alle er baseret på en abonnementsordning.

Valg af leverandør

Der er jo en del firmaer, der er leveringsdygtige i måltidskasser. Derfor kan det være lidt af en opgave at få et overblik over, hvilke firmaer der findes, og hvad det enkelte firma kan levere.

Vil du gerne have et overblik på den hurtige måde, så har forbrugerrådet lavet en oversigt over udbydere af måltidskasser, som du ret nemt kan orientere dig i. De enkelte firmaer bliver vurderet og sammenlignet her i denne måltidskasserguide.

Så er det jo bare at nærstudere vurderingerne og lede efter den type kasser, som du og familien foretrækker. Du kan jo også køre med et firma i en periode og så skifte på et senere tidspunkt. Så er der også garanti for, at I får en varieret kost.

Køb af abonnement

Når du har besluttet dig for et abonnement, er der nemt at få det bestilt og betalt. Som en del af denne test er der på selve siden et bestillingslink, som du bare kan trykke på, så er du allerede godt på vej til at blive abonnent.

Du kan selvfølgelig også gå på de enkelte udbyderes hjemmeside og blive klogere på deres varer og deres principper.

Måltidskasse fra aarstiderne

Danskerne har kendt til aarstiderne i flere år. De er især kendt for at være firstmoveres i branchen i sin tid. Desuden kan du være sikker på, at alle deres varer er helt økologiske, så vil du være sikker på økologien, så er aarstiderne et godt valg.

Hos aarstiderne kan du bestille gedigne og varierede måltidskasser til husstande med en til fem personer.

Du kan også være sikker på, at der altid er rigeligt med grønt i kasserne, og du kan vælge imellem flere typer af tema-kasser.

Du vælger, hvor mange dage om ugen, du ønsker at modtage kasserne, og hvor mange daglige måltider, du vil bestille.

Aarstiderne vil dig alt det bedste ernæringsmæssigt.

Måltidskasse fra Retnemt

Et andet godt bud på måltidskasser er firmaet RetNemt. De er ret nye i branchen, men især travle børnefamilier har taget vældig godt imod dem. Deres måltider er nemlig både sunde, nemme og hurtige at lave. Det er noget, der betyder meget for mange familier i dag, at man kan servere et nærende og velsmagende måltid mad, selv om tiden og overskuddet er knapt.

RetNemt opereret også med forskellige tema-kasser, og flere af dem er målrettet familier med børn.

Der er mulighed for stor medindflydelse på, hvor ofte der skal leveres, hvad der skal være i kasserne og hvor stor en del af varerne, der skal være økologiske.

Hos RetNemt kan du bestille kasser til 2 -6 personer.

Se mere på danskemaaltidskasser

Kasserne er økonomisk set meget fornuftige, og alle måltider kan tilberedes på max. 30 minutter.

Ønsker du at gøre livet lidt nemmere og samtidig lidt bedre ernæringsmæssigt, så und dig selv og din familie at tegne et abonnement på måltidskasser fra et af de mange dygtige udbydere.

Læs også: Rynkecreme Test – De bedste rynkecremer med gode resultater

Forfatter