Lækker thaimad hjemme i privaten

Der findes efterhånden en del muligheder for at bestille mad hjemmefra online, og et de nyeste skud på stammen er Eatonline.dk

Selvom Eatonline er forholdsvis nye på det danske marked har de allerede en lang række af de bedste spisesteder på deres menukort. Det giver dig som forbruger endnu mere frihed til at foretage det valg som er bedst for dig.

Du kender med stor sandsynlighed allerede konceptet fra andre på det danske marked, og nu er der så endnu en mulighed du kan benytte dig af. Deres hjemmeside er flot og nem at bruge. Du får hurtigt et godt overblik over de spisteder som kan levere til dig og samtidig bliver du også orienteret om hvilke der giver rabat og hvem der levere gratis.

I det hele taget fungere deres hjemmeside rigtig godt. Og har du f.eks lyst til lækker Thai take away, så finder du hurtigt en masse valgmuligheder på deres side.

Eatonline.dk er kommet for at blive

Med alt det arbejde der blevet lagt i det, er der ingen tvivl om at Eatonline vil tage en stor bid af den danske marked, og det er med god grund. De har nogen af de bedste spisesteder på kortet og samtidig og er de meget konkurrence dygtige på både priser, brugervenlighed, service og support.

Det er alt sammen med til at gøre dem til en stor spiller på det danske marked i løbet af ganske kort tid. De fremstår ambitiøse, professionelle og målrettet.

Vi har selv brugt dem til at bestille mad til hele kontoret mere end 1 gang og vi er ikke blevet skuffet endnu. Det hele har fungeret perfekt, der har ikke været slinger i valsen. Leveringstiden, priserne og kvaliteten af maden har været i top, og det er bestemt ikke sidste gang at vi vil benytte os af dem.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑