Køleskab tilbud – Gode priser på køleskabe

Er man blandt de mange tilbudsjægere, når der skal købes nye ting, så er der nogle simple tricks, som man bør vide, når man handler online.

Disse tricks kan hjælpe med at spare en for masser af penge og komme afsted med den bedste kvalitet for pengene. Det gælder i allerhøjeste grad også for et køleskab tilbud.

Her ser man nemlig en ret stor forskel i pris og kvalitet, og selvom de to ofte hænger sammen, som man kender det fra andre produkter, så er det ikke altid tilfældet; og slet ikke når der er snak om køleskabe på tilbud, hvor prisen ofte giver et forskruet billede af kvaliteten, og de billigere modeller måske nogle gange er bedre.

For at finde det bedste køleskab tilbud, skal man naturligvis også gøre op med sig selv, hvilken model man ønsker.

Derfor kommer der her en lille liste med forslag på gode køleskab tilbud:

LÆS OGSÅ: Køleskab test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Bosch KIR24V21FF køleskab

Bosch KIR24V21FF
3.506 kr.

Bosch er kendt for kvalitetsmaskiner og de skuffer bestemt ikke med dette ¾ køleskab, som er bygget til at blive integreret som en naturlig del af køkkenet, hvor det lækre, men simple hvide design på ingen måde står ud fra resten.

Det betyder altså at køleskabet kan placeres, så der bliver plads til mere i køkkenet.

I selve køleskabet er der naturligvis alle de ting, man skulle have brug for i form af hylder og grøntsags-skuffe, men køleskabet har en mekanisk temperaturregulator, og det kan afrime sig selv, hvilket naturligvis sparer dig for en masse besvær.

Den eneste vedligeholdelse er let rengøring og ev.t opsamling af kondensvand.

Køleskabet er desuden prissat i midten af skalaen.

Denne model har fået 7,8 i karakter, af brugerne på en hollandsk hjemmeside, og det er jo ganske pænt. Du kan se anmeldelserne her.

SE OGSÅ: Samsung amerikaner køleskab

Siemens KS36VAI41 køleskab

Siemens KS36VAI41
5.398 kr.

En af de dyreste modeller på vores liste over køleskab tilbud, men også blandt de bedste.

Siemens har med dette køleskab forsøgt at skabe noget, som man ikke ser så ofte: Et A+++ køleskab, hvilket er den absolut mest energi-rigtige model af køleskabe, der findes.

Med det sagt, så har det ikke været på bekostning af kvaliteten i køleskabet, som i høj grad er ligeså høj, hvis ikke højere, end flere af de andre modeller på listen.

Lågen er lavet i rustfrit stål, der skiller sig en anelse ud fra de andre køleskabe, som er den mere klassiske hvide farve.

Det rustfrie stål passer perfekt ind i de fleste køkkener, og køleskabet ser godt ud, lige meget om det står frit eller passes ind i mellem resten af køkkenelementerne, som man også sagtens kan gøre.

Det store køleskab holder en jævn temperatur takket være en ventilator, som sørger for at luften holdes frisk.

Derudover har køleskabet en Superkøl-funktion, der kan hjælpe når der er stor udskiftning i køleskabet, og der er brug for lidt mere power.

Funktionen slår naturligvis selv fra, når man har opnået den passende temperatur.

Grundet prisen, vil der her også være flere penge at hente, når man søger tilbud på køleskabe, og det kan godt betale sig at vente lidt med at skifte, hvis det er muligt.

Uanset, hvilken model af de overstående, der passer til lige netop dine behov, så bliver det en udfordring at finde det bedste tilbud, så du kan spare endnu flere penge.

Kvaliteten er høj i produkterne, men prisen er som nævnt også derefter, så det kan klart anbefales at følge de tre tips, så du kan finde det bedste tilbud på dit næste køleskab.

Køleskabet har fået 9,7 i karakter ud af 10 hos Reevoo.com og det har fået 8,6 ud af 10 på den engelske side Testfreaks. Det kan vist ikke gøres meget bedre.

 

SE OGSÅ: Coca cola køleskab

Scandomestic SKS 260A+ køleskab

Scandomestic SKS 260A+
Scandomestic SKS 260A+
0 kr.

Dette køleskab er et energirigtigt og simpelt produkt, der ikke prøver at genopfinde den dybe tallerken, men i stedet forsøger at lade brugeren selv bestemme dybden.

Som nævnt er køleskabet også energirigtigt og det bliver faktisk ikke bedre end A+ som køleskabet her fra Scandomestic kan præstere, og den må siges, alt i alt, at være en fremragende investering, hvis man savner et nemt køleskab.

Så er det blot et spørgsmål om at finde det rette tilbud.

På den hollandske udgave af Testfreaks har Scandomestic SKS 260 fået en score på 7,8 ud af 10. En fornuftig karakter, synes vi her på Testmagasinet.dk

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

Gram KS 3135-90 køleskab

Gram KS 3135-90
1.825 kr.

Søger du derimod et godt tilbud på et lidt mindre køleskab, bør du overveje denne model fra den lidt ukendte producent Gram.

Køleskabet er perfekt til studielejligheden eller andre steder, hvor behovet ikke er så stort.

Fordelen ved dette køleskab er nemlig at det er utroligt billigt i drift med energiklasse A+, skal man ikke tænke for meget på elregningen, når køleskabet er købt.

Lågen er naturligvis vendbar og køleskabet har også Table-top, hvilket betyder, at man kan bruge den øvre del som et bor, hvilket kan være nødvendigt i mindre køkkener.

På den norske udgave af Testfreaks har det karakteren 7,8 ud af 10, hvilket bestemt er godkendt.

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser

Gorenje R4121AW køleskab

Gorenje R4121AW
2.750 kr.

Gorenje producerer kvalitet til billige penge og er et af de mest kendte mærker indenfor køleskabe.

Designet er som man kender det i en klassisk hvid farve, med masser af plads imellem hylderne, og to grøntsags-skuffer.

Køleskabet er også af energimærket A+ og klarer selv afrimning, så du blot skal sørge for at holde fødevarerne friske og evt. fjerne kondensvand.

Alt i alt et gennemført køleskab til folk med et almindeligt forbrug og behov.

Dette køleskab har fået en rigtig god karakter på den norske udgave af Testfreaks, nemlig hele 9,3 ud af 10. Det kan du læse mere om her.

SE OGSÅ: Bamix stavblender

Whirlpool ARC 103 AP køleskab

Whirlpool ARC 103 AP
0 kr.

Whirlpool er også i høj grad kendt for kvalitet, og med dette køleskab får du meget for pengene, selvom køleskabet er blandt de mindre.

Køleskabet er i et simpelt hvidt design, og det er netop det simple minimalistiske der er i fokus i køleskabet.

Du får 3 hylder i lågen, der giver ekstra plads, og så tre glashylder og to grøntsags-skuffer.

Dermed kan man også holde styr på grøntsagerne, da visse typer er bedst at holde adskilt, for at undgå at nogle varer bliver hurtigere dårlige.

Det mindre rum har naturligvis også en masse fordele, blandt andet er det noget billigere at køle ned, og det er samtidig nemmere for kompressoren at følge med, så man har en hurtig afkøling af produkterne, og den har da også energimærke A+.

På en hollandsk hjemmeside, har 40 brugere, givet dette Whirlpool køleskab, karakteren 4,5 ud af 5. Det kan du se her.

LÆS OGSÅ: Miniovn test

Frigor FHK142-55 køleskab

Frigor - koeleskab - FHK142-55
Frigor FHK142-55
0 kr.

Den Danske køleskabsproducent Frigor har fået en genoplivning på markedet, hvor de er kommet til med et lækkert design og gode kompressorer, der kan holde selv de større køleskab, som dette er i blandt, meget kolde.

Det er naturligvis en meget vigtig kvalitet, og køleskabet er samtidig hævet en anelse, hvilket giver en bedre ventilation til netop kompressoren.

Køleskabet kan stå frit eller passes ind i resten af køkkenet og lågen kan naturligvis vendes, alt efter hvad, der er nødvendigt.

Det er helt bestemt et køleskab der gør det værd at lede efter et godt tilbud.

Vi har desværre ikke kunne finde nogen anmeldelser af dette køleskab.

LÆS OGSÅ: Induktionskomfur test

Gorenje R6181TW køleskab

gorenje-koeleskab-r6181tw
Gorenje R6181TW
0 kr.

Det næste køleskab tilbud er fra Gorenje og det er bestemt et af de mere eftertragtede køleskabe her på listen, og det afspejler sig naturligvis også i prisen, som er et niveau over flere af de andre nævnte modeller.

Når det er sagt, så får man også meget for pengene.

Blandt andet får man et stort køleskab, der stadig holder sig i energiklasse A+, på trods af mange nye teknologier, der er implementeret i køleskabet.

Køleskabet har nemlig ZeroZone eller 0-zone, som det også kaldes, som er en teknologi, der skaber en temperatur på omkring de nul grader nede i bunden af køleskabet.

Der er dog samtidig sørget for en relativt høj luftfugtighed, hvilket blandt andet betyder, at de madvarer man opbevarer dernede, holder op til 3 gange så lang tid, uden at miste smagen, som det ellers kan være tilfældet for varer man fryser ned.

Det er nemlig ideen bag teknologien at det ikke er en komplet nedfrysning, men blot en større afkøling.

Vi kunne desværre ikke finde nogen karaktergivning af dette køleskab.

LÆS OGSÅ: Mælkeskummer test

Whirlpool WMES 3742 W køleskab

Whirlpool-WMES-3742-W
Whirlpool WMES 3742 W

Dette køleskab fra Whirlpool er blandt de største på listen. Med 7 glashylder i fuld størrelse og 5 i lågen, vil man aldrig kunne mangle plads, selv i en større familie.

Køleskabet er i en lækkert og nemt, hvidt design, som man også ser i mange af de billigere modeller, men med nogle små detaljer, der giver det et look, der viser kvaliteten.

Blandt andet har køleskabet et aluminiumshåndtag, der gør det nemt at åbne og lukke køleskabet og i toppen har man et digitalt display, der viser temperaturen, som nemt kan indstilles samme sted.

Sidst, men ikke mindst, har køleskabet en antibakterie filter, der er monteret på blæseren, hvilket betyder at når luften skal fordeles rundt i køleskabet, bliver bakterierne ikke blæst med og blandet, og det er en ret vigtig detalje i et større køleskab.

Det er ikke lykkedes os at finde anmeldelser af dette køleskab.

SE OGSÅ: Bosch opvaskemaskine

Fandt du et godt køleskab tilbud

Nu har kigget vores forslag på køleskab tilbud igennem, og forhåbentligt har du fundet et der lever op til dine forventninger, både hvad angår pris og dine krav til et køleskab på tilbud.

Skulle det mod forventning ikke være tilfældet, så kan du tage et kig på en af de mange forhandlere vi henviser til, og se om der ikke skulle være et godt køleskab tilbud, som passer til lige præcis dine krav.

Forhandlere som f.eks Wupti, WhiteAway samt Skousen har altid en masse varer på tilbud, og der er god chance for at der er køleskabe på tilbud i blandt også.

Hvis du går op i miljøet eller bare din el-regning så har Sparenergi.dk lavet en liste med nogen gode råd til at reducere dit strømforbug på køleskabe her.

 

Held og lykke med det!

 


Comments are closed.

Back to Top ↑