Køleskab test – Find køleskabet, der opfylder dine behov.

Er det gamle køleskab gået i stå, skal køkkenet friskes op med et frisk design, eller er det el-regningen på den gamle strømsluger der nager dig?

Lige meget hvad, er vi sikker på at der findes et køleskab, der opfylder dine behov. Men så er spørgsmålet som altid – hvad bør jeg vælge?

For det kan være et jungle at gennemskue netop hvilket køleskab, som du og din familie ville få mest glæde af. Skal der være rigeligt grøntsagsskuffer, så der kan være smoothies til hele banden? Vægter du et støjsvagt køleskab? Eller handler det mest om et lækkert design?

Kig med i nedenstående guide, og bliv klogere på dit valg.

For et køleskab er jo ikke blot et køleskab – det er en investering i din dagligdag. Køkkenet er en af danskernes foretrukne opholdsrum, og det er ofte der man samles om bordet til en snak om dagen og deler madglæden sammen.

Så hvorfor ikke skabe den bedste mulighed for samvær, med et køleskab der dur? Du kan både få køleskabe egnet til storfamilien eller single beboeren, til design-elskeren, til du der har brug for at regulere hylder efter behov eller til dig, der drømmer om mindre rengøring og en lavere elregning.

Vi guider dig igennem alt fra look, liter-kapacitet og fordele ved de forskellige modeller, så du er fri for at hører på den ene ligegyldige salgstale efter den anden i dit hårde hvidevare-center.
Spar tid, læn dig tilbage i sofaen og lad vores køleskab test af de forskellige modeller, være din medsammensvorende i valget.

Vi har kigget på følgende modeller, og håber du finder den, der passer til dig:

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Bosch KSV36BW30 køleskab

Bosch KSV36BW30
0 kr.

Vi lægger ud med et lækkert køleskab fra Bosch. Bosch er kendt for kvalitet til rimelige priser, og dette er ingen undtagelse.

For både hvad angår design og funktion, får du begge dele ved at vælge netop ovenstående model. Køleskabet er nemlig i energi-klasse A, har masser af plads og et temperatursystem der skiller sig ud.

Køleskabet er fritstående og fremført i et godt, slidbart og solidt materiale. Ingen døre der binder, eller løse hylder her. Overfladen er i en klassisk højglans hvid, og betjenes via et lækkert stål-greb, som er monteret med god plads til både voksen og børnehænder.

Inden i selve skabet finder vi først og fremmest en hel del plads. Køleskabet her er nemlig velegnet til store familier, eller dig der kan lide at have lidt på lager. For køleskabet rummer nemlig hele 346 liter – så det kan blive til en hel del mælk, til flokken af tørstige børn. Desuden er skabet 1860 cm højt, og er forsynet med både hylder og skuffer i massevis.

Derudover har køleskabet som førnævnt et nymoderne og højteknologisk køle og tempererings-system. Du kan nemlig selv installerer den ønskede temperatur via elektronik, frem for den traditionelle drejeknap, som ikke altid er nem at placere.

Derudover har køleskabet også installeret ventileret temperering, således at køleskabet fungerer fra top til bund, og kulden fordeles jævnt. Dermed er alle madvarer sikret samme temperatur – og frem for alt: God holdbarhed, og det er jo det man ønsker!

SE OGSÅ: Samsung amerikaner køleskab

Gram KS 3406-90 F X køleskab

Gram KS 3406-90 F X
3.899 kr.

Slip for lunken leverpostej eller halv frostne juiceslatter – hos Gram er du nemlig sikret at dine madvares temperatur bliver bevaret perfekt.

Dette skyldes to ting. Først og fremmeste er Gram køleskabet skabt med en særlig soft-schell lukning på køleskabsdøren, designet netop for at skabe et tætpakket vakuumsug, når du åbner og lukker. Dette gør også at døren er helt og aldeles lydløs under brug – og hvem værdsætter ikke det, i de tidlige morgentimer?

Dertil kommer et system, der sikre, at du kan tilrettelægge temperaturen med et enkelt klik. For med Gram får du nemlig mulighed for at vælge din temperatur nemt og simpelt via et elektronisk temperingssystem.

Køleskabet er desuden i et lækkert og moderne design, som vil passe i mange danske hjem. Og med en kapacitet på hele 375 liter, er der plads til både mors grøntsager i skuffen, fars kolde øl på hylden og ungernes ostehaps-lager uden problem.

Køleskabet er både forsynet med hylder, skuffer, samt en smart flaskehylde, hvor der er plads til både vin og vand.

Udover det lækre design og den gode madvare-temperering snydes I heller ikke for en billig elregning. Køleskabet er nemlig energi-klasse A mærket og du vil kunne opnå lavere elregning hvis du skifter til Gram.

SE OGSÅ: Coca Cola køleskab

Electrolux ERF4114AOW køleskab

Electrolux ERF4114AOW
3.999 kr.

Køleskabet fra Electrolux er om nogen et luxsus-køleskab, for her er der tænkt på detaljen for den travle familie.

Udover at have næsten 400 liter-kapacitet, være energi-mærket og lækkert i design, får du nemlig et køleskab med højteknologiske feauteres, som må siges at være ud over det ordinære. Hvis vi siger: Døralarm, selv-afrimning og feriefunktion, hvad siger du så?

Med Elektrolux kan du nemlig ikke undgå, at opdage hvis køleskabsdøren står åben – og kender vi ikke alle det med at glemme det lille ekstra puf i farten? Men bare rolig, i løbet af kort tid, sendes en advarsel ud, så dine madvare er sikret ikke at blive kolde før tid. Ideelt til den travle husmor, eller hvis teenageren i huset er lidt distræt, når der hentes cola til vennerne.

Derudover er køleskabet smart for dig, der er meget ude af huset i længere perioder. Køleskabet kan nemlig tempereres således, at det kun vedholder en svag kulde, så du spare penge uden at slukke køleskabet helt. Så lad du trygt marmelade og grøntsager stå, mens du tager på weekendtur.

Sidst, men ikke mindst, gør køleskabets afrimerfunktion en del af rengøringsarbejdet for dig. Du behøver blot at aftørrer køleskabet med en klud, resten sker ganske automatisk. Smart og ligetil.

 

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

Miele K 11820SD køleskab

Miele K 11820SD
0 kr.

Med Miele får du lov at designe dit eget køleskab nemt og bekvemt. Dette køleskab er nemlig smart for dig, som pludselig beslutter dig for et massekøb eller gerne vil kunne have plads til en ordentlig flæskesteg til jul.

Miele køleskabet rummer nemlig 383 liter, er 185 cm højt og har et væld af hylder, skuffer og deslige. Du fx en multi-funktionel indretning i køleskabsdøren med bla. Smørbox og æggebakke, og almene, samt flaskehylder du kan regulere efter behov.

Udover den smarte designfunktion indeni skabet, får du også hos Miele et flot ydre design. Køleskabet er fremført i klassisk hvid, og med et easy-grib håndtag i stål, som både ser godt ud og samtidig forhindre dig i at skulle bruge kræfter, når du benytter dit køleskab.

Tilmed er køleskabet forsynet med et smart temperering-system og en kulde-ventilation der gør at temperaturen du vælger, er ens fra top til bund. Så du slipper altså for at placerer dine madvare strategisk, når du vælger dit hylde-design. Det er da smart!

Køleskabet er desuden støjsvagt, og du vil derfor ikke generes af hverken summen eller brummen når du står i køkkenet. Sidst men ikke mindst er køleskabet nemt at vedligeholde, da det afrimer sig selv og alle delelementer tåler opvaskemaskine.

LÆS OGSÅ: Frituregryde test

Gram KS 6456-90 F X køleskab

Gram KS 6456-90 F X
6.093 kr.

Træt af det gamle køleskabs-summen? Så vælg Gram KS 6456-90 for at sikre dig markedets mest lydsvage køleskab. Den gængse standard på lydsvaghed forlyder nemlig på 40 db, men hos Gram har du rykket for den teknologiske grænse til et minimum og reduceret det til blot 37 db.

Udover dette, får du også et lækkert design og rigelig plads. Køleskabet er udført i stilrent børstet stål med lækre glashylder, for et moderne look. Højden siger 1845 cm, og med 363 liter-kapacitet, er der plads til det meste.

Dette er særligt fordi, at Gram har valgt at forsyne køleskabet med mange forskellige hylder, flaske-holdere til adskillige flasker og en masse muligheder i dørens indretning. Du får desuden en både bred og høj grøntsagsskuffe, som kan tempereres efter ønske.

På den måde slipper du for bøjede porrer eller at dele kartoffel-posen op i to.

Sidst men ikke mindst er Gram køleskabet energi-klasse A mærket, og har et super-praktisk rengøringssystem kaldet Anti-fingerprint. Dermed slipper du for en ekstra rengøringstjans, og kan nøjes med en våd klud fra tid til anden. Du er sikret kvalitet og god køkkenhygiejne med Gram.

LÆS OGSÅ: Induktionskomfur test

5 køleskabe – 5 forskellige typer – men med en ting til fælles: Kvalitet, holdbarhed og et godt design.

V håber, at vores køleskab test har givet dig et overblik, så du kan beslutte dig for, hvilket af ovenstående der skal hjem til dig, og fyldes til renden med lækkerier, grøntsager, vin og deslige.

Det er nemlig ikke uvæsentligt, vel? Køleskabet er et jo et element, du skal bruge hver dag, som passer til din og familiens behov og som gerne skulle holde i mange år.
Så nu er det blot for dig, at få bestilt netop dit drømmekøleskab, så klarer vi resten. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig – ellers er det ligetil: Bestil, modtag din ordre på mail og få leveret til døren.

Klik dit køkken bedre, dine madvare lækrere og el-regningen billigere allerede i dag.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑