Alle og enhver kender til, hvor dejlig forfriskende det er, at drikke et iskoldt glas vand, men alle og enhver kender også til hvor vanskeligt det kan være at skulle sørge for, at der altid er koldt vand i køleskabet – særligt hvis man har begrænset plads i sit køleskab.

Uanset hvad, så vil dit liv blive meget nemmere, hvis bare du havde et køleskab, som kunne lave et iskoldt glas vand til dig – og det bedste af det hele er, at det faktisk er muligt, for du skal blot ud og investere i et køleskab med vanddispenser, da det lige netop kan lave iskoldt vand til dig i løbet af kort tid.


Indholdsfortegnelse:


Samsung French Door kølefryseskab RFG23UERS (177,4 cm)


koeleskab med vanddispenserDette køleskab er til dig, der kan lide det fleksible, praktiske og elegante. Alle tre dele forenes nemlig til perfektion i denne model, der kan det hele. Du har på ydersiden en vanddispenser, hvorfra du altid kan tappe iskoldt vand med isterninger, der laver kondens på glasset – lige til at nyde efter en hård dag, en god opfrisker om morgenen eller andet. 

Derudover er køleskabet inddelt i to forskellige sektioner. Den øverste del er med to låger med hængslerne på siderne af køleskabet. Det giver meget plads, da der er god opbevaring i dørene, og køleskabet er bredt og kan derfor rumme en del madvarer. I bunden er der så en låge med hængslerne i bunden, hvormed du hurtigt kan få adgang til dine frostvarer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Det elegante design

Beskrivelsen af køleskabets opbygning emmer af fleksibilitet og praktisk snilde til hverdagen. Men dermed ikke sagt, at der er skortet på designet. Det er der nemlig ikke – tværtimod. Designet er helt rent og elegant med rene og lige linjer, der gør, at køleskabet kan passe ind i mere moderne hjem, mens det også kan udgøre et frisk pust til et køkken med mere traditionel indretning. Grebene på køleskabet er lange og følger køleskabets øvrige linjer, hvilket er en mindre detalje, som sørger for god harmoni i køleskabets design.

Data om et lækkert allround køleskab

Køleskabet i energiklasse A+ har en nettovolumen på 396 liter og er udstyret med: 

  • Fem glashylder
  • To grøntsagsskuffer 
  • Hylde til flasker

Derfor er der i køleskabet er plads til alt det nødvendige – og mere til. Fryseren har en nettovolumen på 124 liter fordelt på to plastskuffer, hvor det er muligt at opbevare de nødvendige frostvarer, som er let tilgængelige. Derudover er der mange andre fordelagtige specifikationer på det lækre køleskab.

LG GSL760PZXV amerikanerkøleskab


LG GSL760PZXV amerikanerkøleskabHvis du tænker, at et amerikanerkøleskab skal være stort, fedt og af stål, og at det skal kunne levere isterninger når som helst, så får du det + en hel del mere med denne model fra LG.

Det er nemlig samtidig et fryseskab. Så her har du et alt-i-et amerikanerkøleskab.

Designet

Dette kombiskab fra LG er køleskab i den ene side og fryseskab i den anden. Der er virkelig god plads i det. Der er både hylder og skuffer i begge skabe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

På fronten af fryseskabet sidder den dispenser, der kan forsyne dig med iskoldt vand, knust is eller isterninger døgnet rundt.

Håndtagene til lågerne er integrerede, hvilket understreger skabets stilrene look.

Fakta om amerikanerkøleskabet

Køle-/fryseskabet fylder godt i landskabet. Det måler 1790 mm højden, 912 mm i bredden og 738 mm i dybden.

Det kan til gengæld også rumme en masse. Køleskabet kan rumme 405 liter, og fryseskabet har en volumen på 196 liter.

Fryseren kan indfryse 12 kilo på én gang.

Skabet kører på 230 V, og det har et strømforbrug på 1,14 kWh i døgnet. Energiforbrugsmæssigt er det kategoriseret til at være i energiklasse A+.

Dens aktive køling med Multi Airflow sørger for, at der er en konstant og ens temperatur i hele køleskabet.

Der sidder en aflang kompressor, som er specialdesignet til LG’s køleskabe, der sørger for, at energiniveauet holdes konstant og så lavt som muligt.

Dets NoFrost sørger for, at fryseskabet rimer sig selv af, og at køleskabet holdes kondensfrit.

Du advares, hvis lågerne ikke er lukkede.

Skabets lydniveau er til den lave side med kun 39 dB(A).

Skal dit kommende amerikanerkøleskab være en kombi-model, hvor der også er et fryseskab i, og må det godt give god stil til dit køkken, så kunne dette fra LG sagtens være dit nye køleskab. Det er oven i købet ret støjsvagt.

Fisher og Paykel E522BRXFDU2 køle-/fryseskab


Fisher og Paykel E522BRXFDU2 køle-/fryseskabDette er en meget luksuriøs udgave af et køle-/fryseskab. Det er stort, flot, lækkert, nemt at betjene og energivenligt.

Det er en ren fornøjelse af lægge og at opbevare dine fødevarer i sådan et skab.

Designet

Køleskab og fryser er i ét i denne model. Køleskabet er i standardstørrelse, og fryseskabet er omtrent halvt så stort. Lågen er højrehængt og kan ikke rykkes over i den anden side.

Skabet er produceret i rustfrit stål. På fronten kan du tappe iskoldt vand eller isterninger.

I køleskabet har du fire flytbare glashylder, to fugtighedskontrollerende grøntsagsskuffer, som er med fuldt udtræk, en justerbar dørhylde i fuld bredde og en i halv bredde, to dørhylder med låg og fire flaskeholdere.

Skabets ben er indstillelige, og det kan du gøre fra forsiden af det.

Der er således stor mulighed for at indrette dit køleskab, lige som du vil have det.

I fryseskabet er der en hylde og to transparante skuffer, som du let kan se, hvad der ligger i. Der er også en frysebakke og en isterningskuffe. Der findes også en NoFrost funktion.

Data om køle-/fryseskabet

Køleskabet har en volumen på 351 liter, og fryseskabet kan rumme 118 liter.

Skabet måler 1715 mm i højden, 790 mm i bredden og 730 mm i dybden.

Fryseskabet har en stjernemærkning på 4. Dets indfrysningskapacitet er på 8,5 kilo. Det har automatisk afrimning, så det skal du ikke tænke på at få gjort.

Skabet har elektronisk styring, der foregår via et panel på fronten, og det er udstyret med en døralarm, så du altid er sikret, at begge låger er lukket.

Den er klassificeret til at være i energiklasse A+.

Skal dit næste køle-/fryseskab være en perle af luksus, så er dette flagskib fra Ficher og Paykel et rigtig godt bud på et skab, som du får stor glæde af.

Bosch Serie 8 KAN92LB35, Fritstående, Sort, Amerikansk – Giver masse af opbevaringsplads


koeleskab med vanddispenserSerie 8 KAN92LB35-køleskabet er et lækkert og rummeligt køleskab, som appellerer til dem med brug for opbevaringsplads og dem med sans for detaljer.

Designet

Dette er et lækkert køleskab med fryser, der har et ydre af sort metal. På den måde skiller det sig altså ud fra mængden af hvide og stålfarvede køleskabe.

Fryser- og køleskabsdelen er delt op, så du har fryseren på den ene side og køleskabet på den anden side.

På lågen finder du en touchskærm, der fungerer som kontrolpanel. Med dette kontrolpanel kan du nemt styre blandt andet temperaturen i både køleskabet og fryseren. Det er meget intuitivt at bruge. Så er det slut med at skulle dreje på en knap bagerst i skabet.

Du kan også for eksempel vælge at slå alarmen fra. Ellers vil køleskabet give lyd, når køleskabet har været åbent i over et minut.

Inde i selve køleskabet finder du masser af opbevaringsplads i form af tre rummelige skuffer, 4 køleskabshylder og desuden en hylde til flakser. I køleskabsdøren finder du hele seks inddelinger i form af hylder af forskellige størrelser.

I fryseren vil du finde to skuffer og fire hylder. I fryserdøren vil du også have plads til opbevaring på de fem hylder.

Fakta om Serie 8 KAN92LB35-køleskabet

Dette køleskab er altså et stort og rummeligt køleskab med plads til alt fra grønsager til vin til flødeis og meget mere. Samlet set har køleskabet en kapacitet på helt op til 592 liter. Køledelen har en kapacitet på 375 liter, mens frysedelen har en kapacitet på hele 217 liter. 

Al den kapacitet tager selvfølgelig også noget plads. Nærmere bestemt, så måler køleskabet 91 cm i bredden, 72,5 cm i dybden og 175,6 cm i højden. Dertil kommer så en vægt på 138 kg.

Serie 8 KAN92LB35-køleskabet har en effekt på 190 W, og så kører det på 220 – 240 V. Med det er vi altså oppe på et årligt strømforbrug på 385 kWt. 

Netop på grund af dette fornuftige strømforbrug, har dette køleskab fået energimærket A++.

Det har et støjniveau på op til 43 dB.

Et køleskab med vanddispenser giver dig hurtig adgang til koldt vand

Den primære årsag til, at du vælger at investere i enten et køleskab eller et køle-/fryseskab er selvfølgelig, at du skal kunne opbevare dine mad- og drikkevarer på optimal vis. Det betyder f.eks., at du skal kunne holde dem nedkølet, hvilket du kan bruge et køleskab eller et fryseskab til, afhængigt af, om de blot skal køles ned eller fryses ned.

Der er dog mange andre muligheder i forbindelse med at skulle købe et køleskab, hvilket blandt andet er, at vælge en model, der er udstyret med en vanddispenser, som betyder, at du nemt og hurtigt kan få lavet dig et glas iskoldt vand.

Der findes endda også mange forskellige køleskabe med vanddispenser, der ligeledes er blevet udstyret med en såkaldt isdispenser, der betyder, at du også kan få isterninger i din drink, hvad end der er tale om et glas vand, et glas cola eller en whisky med is.

Man kan naturligvis diskutere nødvendigheden af det, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du nemt kommer til at sætte stor pris på, at du har et køleskab, der er blevet udstyret med en vanddispenser.

Der har desuden også været lavet rigtig mange tests, der viser, at hvis man har en vanddispenser i sit køleskab, så drikker man faktisk langt mere vand, fordi det er nemt og du derfor ikke behøver at tage en kold sodavand fra køleskabet, fordi du ikke lige har lyst til at glas lunkent vand fra vandhanen.

Du finder mange forskellige modeller, der er udstyret med en vanddispenser, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dét køleskab eller dét køle-/fryseskab, der passer bedst til dig og dine krav.

Se også Guide: Vælg det helt rigtige køleskab skrevet af whiteaway.com.

 

Forfatter