Køleskab med vanddispenser – Se dem her!

Rate this post

Alle og enhver kender til, hvor dejlig forfriskende det er, at drikke et iskoldt glas vand, men alle og enhver kender også til hvor vanskeligt det kan være at skulle sørge for, at der altid er koldt vand i køleskabet – særligt hvis man har begrænset plads i sit køleskab.

Uanset hvad, så vil dit liv blive meget nemmere, hvis bare du havde et køleskab, som kunne lave et iskoldt glas vand til dig – og det bedste af det hele er, at det faktisk er muligt, for du skal blot ud og investere i et køleskab med vanddispenser, da det lige netop kan lave iskoldt vand til dig i løbet af kort tid.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Samsung RFG23RES1/XEE køleskab med vanddispenser

Samsung RFG23RES1/XEE
11.999 kr.

Samsung RFG23RES1/XEE er et såkaldt Side By Side køle-/fryseskab, der er både designet og fremstillet af giganten Samsung, der er kendt hele verden over for deres elektronik og deres hvidevarer, så derfor kan du også være helt sikker på, at dette køle-/fryseskab er af høj kvalitet og vil have en lang levetid.

Ikke nok med det, så kan Samsung RFG23RES1/XEE også bryste sig af et uhyre stilrent og moderne design, der betyder, at dette køle-/fryseskab faktisk vil se godt ud i stort set ethvert køkken, hvad end det er helt nyt eller er af ældre dato.

Samsung har desuden også gjort meget for at optimere energiforbruget i deres køleskab og det inkluderer også Samsung RFG23RES1/XEE, hvorfor det befinder sig i toppen af energiklasse A+, hvorfor du ikke skal være bange for, at det kommer til at sluge en masse strøm.

Dette køle-/fryseskab fra Samsung er også blevet udstyret med en funktion, som Samsung selv har valgt at kalde for NoFrost, og denne funktion sikrer dig, at du ikke længere behøver at tænke på at skulle afrime.

Derudover, så er Samsung RFG23RES1/XEE også blevet udstyret med Twin Cooling, der betyder, at hvert enkelt kammer i køleskabet og fryseskabet vil blive kølet uafhængigt af hinanden, hvilket er med til at sikre optimal køling af alle dine drikke- og madvarer, som du opbevarer i dit køle-/fryseskab.

Du kan også være sikker på, at luften i fryseren på Samsung RFG23RES1/XEE hele tiden forbliver tør, mens luften i køleskabet derimod holder fugten – det betyder selvfølgelig også, at dine madvarer vil blive opbevaret under de absolut bedste forhold.

Du finder en kapacitet på 351 liter i køleskabet og en kapacitet på cirka 118 liter i fryseskabet.

Fisher og Paykel E522BRXFDU2 køle-/fryseskab

Paykel E522BRXFDU2
17.038 kr.

Dette er en meget luksuriøs udgave af et køle-/fryseskab. Det er stort, flot, lækkert, nemt at betjene og energivenligt.

Det er en ren fornøjelse af lægge og at opbevare dine fødevarer i sådan et skab.

Designet

Køleskab og fryser er i ét i denne model. Køleskabet er i standardstørrelse, og fryseskabet er omtrent halvt så stort. Lågen er højrehængt og kan ikke rykkes over i den anden side.

Skabet er produceret i rustfrit stål. På fronten kan du tappe iskoldt vand eller isterninger.

I køleskabet har du fire flytbare glashylder, to fugtighedskontrollerende grøntsagsskuffer, som er med fuldt udtræk, en justerbar dørhylde i fuld bredde og en i halv bredde, to dørhylder med låg og fire flaskeholdere.

Skabets ben er indstillelige, og det kan du gøre fra forsiden af det.

Der er således stor mulighed for at indrette dit køleskab, lige som du vil have det.

I fryseskabet er der en hylde og to transparante skuffer, som du let kan se, hvad der ligger i. Der er også en frysebakke og en isterningskuffe. Der findes også en NoFrost funktion.

Data om køle-/fryseskabet

Køleskabet har en volumen på 351 liter, og fryseskabet kan rumme 118 liter.

Skabet måler 1715 mm i højden, 790 mm i bredden og 730 mm i dybden.

Fryseskabet har en stjernemærkning på 4. Dets indfrysningskapacitet er på 8,5 kilo. Det har automatisk afrimning, så det skal du ikke tænke på at få gjort.

Skabet har elektronisk styring, der foregår via et panel på fronten, og det er udstyret med en døralarm, så du altid er sikret, at begge låger er lukket.

Den er klassificeret til at være i energiklasse A+.

Skal dit næste køle-/fryseskab være en perle af luksus, så er dette flagskib fra Ficher og Paykel et rigtig godt bud på et skab, som du får stor glæde af.

Bosch KAD92HI31 køleskab

Bosch KAD92HI31 køleskab
18.519 kr.

Går du med en drøm om at udstyre dit køkken med det fedeste amerikanerkøleskab, så kunne denne model fra Bosch godt være dit næste køleskab.

Det er nemlig stort, det er fedt og det kan både køle og lave is. Desuden bruger det minimalt af energi, da det er klassificeret til at være i energiklasse A++. What’s not to like.

Designet

Det kommer i den helt rigtige amerikanerstil. Det er bredt, og det er lavet af rustfrit stål på ydersiden.

I lågen er der placeret et lille tanksted, hvor du kan tanke iskoldt vand, knust is eller isterninger.

Der er to låger til køleskabet, så du kan indrette det med forskellige typer af fødevarer i de to sider af skabet. Den ene låge er lidt større end den anden. Begge låger er forsynet med et solidt greb, der er meget langt. Dermed kan alle i familien nå det.

Lågerne er EasyClean, så de kan selvsagt nemt gøres rene.

Fakta om amerikanerkøleskabet fra Bosch

Køleskabet er fritstående – det vil sige til at placere direkte på gulvet.

Det måler 1756 mm i højden, 912 mm i bredden og 732 mm i dybden. Det fylder således en del i dit køkken, hvor det nok kommer til at dominere i din indretning i en vis grad. Til gengæld er det jo ret fedt.

Med til størrelsen hører jo, at det kan rumme hele 367 liter.

Det kører på 230 V, og det bruger omkring 348 kWh på et år. Det er kategoriseret til at være i energiklasse A++, så selv om det er stort, så er dets energiforbrug begrænset.

Det har et lydniveau på 42 dB(A).

Du får altså et amerikanerkøleskab i en luksuriøs udgave. Det vi præge dit køkken på den imponerende måde, og så vil det altså kunne holde dine fødevarer kolde uden ar forbruge alt for meget energi.

LG GSL760PZXV amerikanerkøleskab

LG GSL760PZXV
6.883 kr.

Hvis du tænker, at et amerikanerkøleskab skal være stort, fedt og af stål, og at det skal kunne levere isterninger når som helst, så får du det + en hel del mere med denne model fra LG.

Det er nemlig samtidig et fryseskab. Så her har du et alt-i-et amerikanerkøleskab.

Designet

Dette kombiskab fra LG er køleskab i den ene side og fryseskab i den anden. Der er virkelig god plads i det. Der er både hylder og skuffer i begge skabe.

På fronten af fryseskabet sidder den dispenser, der kan forsyne dig med iskoldt vand, knust is eller isterninger døgnet rundt.

Håndtagene til lågerne er integrerede, hvilket understreger skabets stilrene look.

Fakta om amerikanerkøleskabet

Køle-/fryseskabet fylder godt i landskabet. Det måler 1790 mm højden, 912 mm i bredden og 738 mm i dybden.

Det kan til gengæld også rumme en masse. Køleskabet kan rumme 405 liter, og fryseskabet har en volumen på 196 liter.

Fryseren kan indfryse 12 kilo på én gang.

Skabet kører på 230 V, og det har et strømforbrug på 1,14 kWh i døgnet. Energiforbrugsmæssigt er det kategoriseret til at være i energiklasse A+.

Dens aktive køling med Multi Airflow sørger for, at der er en konstant og ens temperatur i hele køleskabet.

Der sidder en aflang kompressor, som er specialdesignet til LG’s køleskabe, der sørger for, at energiniveauet holdes konstant og så lavt som muligt.

Dets NoFrost sørger for, at fryseskabet rimer sig selv af, og at køleskabet holdes kondensfrit.

Du advares, hvis lågerne ikke er lukkede.

Skabets lydniveau er til den lave side med kun 39 dB(A).

Skal dit kommende amerikanerkøleskab være en kombi-model, hvor der også er et fryseskab i, og må det godt give god stil til dit køkken, så kunne dette fra LG sagtens være dit nye køleskab. Det er oven i købet ret støjsvagt.

 

Et køleskab med vanddispenser giver dig hurtig adgang til koldt vand

Den primære årsag til, at du vælger at investere i enten et køleskab eller et køle-/fryseskab er selvfølgelig, at du skal kunne opbevare dine mad- og drikkevarer på optimal vis. Det betyder f.eks., at du skal kunne holde dem nedkølet, hvilket du kan bruge et køleskab eller et fryseskab til, afhængigt af, om de blot skal køles ned eller fryses ned.

Der er dog mange andre muligheder i forbindelse med at skulle købe et køleskab, hvilket blandt andet er, at vælge en model, der er udstyret med en vanddispenser, som betyder, at du nemt og hurtigt kan få lavet dig et glas iskoldt vand.

Der findes endda også mange forskellige køleskabe med vanddispenser, der ligeledes er blevet udstyret med en såkaldt isdispenser, der betyder, at du også kan få isterninger i din drink, hvad end der er tale om et glas vand, et glas cola eller en whisky med is.

Man kan naturligvis diskutere nødvendigheden af det, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du nemt kommer til at sætte stor pris på, at du har et køleskab, der er blevet udstyret med en vanddispenser.

Der har desuden også været lavet rigtig mange tests, der viser, at hvis man har en vanddispenser i sit køleskab, så drikker man faktisk langt mere vand, fordi det er nemt og du derfor ikke behøver at tage en kold sodavand fra køleskabet, fordi du ikke lige har lyst til at glas lunkent vand fra vandhanen.

Du finder mange forskellige modeller, der er udstyret med en vanddispenser, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dét køleskab eller dét køle-/fryseskab, der passer bedst til dig og dine krav.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑