Sidst opdateret:

Det kan sagtens være en fordel at have et køleskab, der kun er tilegnet dine drikkevarer.

Det er ikke ensbetydende med, at det er noget man skal have i enhver husstand, men hvis du f.eks. gerne vil kunne fylde dit primære køleskab godt op med mad, så er det en rigtig god idé at du køber et lidt mindre køleskab, der så kan bruges til dine drikkevarer.

I den sammenhæng er der rigtig mange, der vælger at investere i et køleskab med glaslåge, da det giver mulighed for at hurtigt at danne sig et overblik over de forskellige drikkevarer og derefter åbne lågen og snuppe lige netop dén sodavand, øl eller anden drikkevare, som man har udset sig gennem glaslågen.

I og med, at der findes rigtig mange forskellige modeller på det danske marked, så kan det sagtens gå hen og blive en vanskelig proces at finde frem til lige netop dét køleskab med glaslåge, som du mener er det bedste for dit vedkommende og som du samtidig også vil kunne finde plads til i din bolig, på dit kontor, på dit værksted eller hvor end du har intentioner om, at det respektive køleskab skal placeres.

Her på siden finder du dog et stort udvalg af forskellige køleskabe med glaslåger, så der er med garanti også en model, der passer til dig.

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser


Indholdsfortegnelse:


Scandomestic DKS62 displaykøleskab

Her er der tale om et meget smart køleskab, der er udstyret med en glasdør, hvilket giver dig mulighed for at se, hvor fyldt det er og hvor de forskellige drikkevarer eller andet befinder sig i køleskabet.

Det har desuden også en størrelse, der betyder, at det vil kunne stå rigtig mange forskellige steder, så det er ikke nødvendigvis noget, der skal stilles i et køkken eller i et bryggers.

Der er også mange, der gør brug af et køleskab med glaslåge som dette på deres kontor, på deres værksted, i et herreværelse eller et helt fjerde sted. Lige netop denne model kommer med hele 4 hylder, hvorfor der er mulighed for opdeling af drikkevarerne.

Ikke nok med det, så er det også blevet udstyret med indvendigt lys, hvilket naturligvis betyder, at du sagtens kan finde rundt i køleskabet og finde det, du skal have, selvom det står i et mørklagt lokale eller lignende.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at dette køleskab kan indeholde helt op til 108 liter, hvorfor der bestemt er plads nok til at opbevare dine forskellige drikkevarer eller lignende i et køleskab som Scandomestic DKS62 displaykøleskab.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Scandomestic DKS 142 displaykøleskab

Her er der tale om endnu et smart køleskab med glaslåge, der er lavet af Scandomestic, der er kendt som en producent af diverse former for køleskabe og andet, som er af rigtig høj kvalitet, har et moderne design og fungerer på perfekt vis – og det samme kan dette køleskab med glaslåge bryste sig af.

Der er tale om et køleskab, der er lavet i en sort farve, hvilket er med til at give det et meget moderne udtryk og samtidig vil det også betyde, at det kan passe ind overalt. Det er 115 liter stort og derfor masser af kapacitet til både flasker og dåser såvel som andet godt, hvilket f.eks. kunne være chokolade el.lign.

Det er desuden også blevet udstyret med hele 4 flytbare hylder, der gør det muligt for dig at indrette dit køleskab på en sådan vis, at det passer til lige netop dine behov.

Det kan f.eks. være, at du gerne vil have hylderne indsat således, at du kan have nogle flasker stående på nederste hylde i stedet for at have dem liggende – det er dog helt og aldeles op til dig selv, hvordan du vælger at indrette køleskabet.

Ikke nok med det, så er det også udstyret med lys og muligheden for at regulere temperaturen på mellem 2°C og 10°C, hvilket selvfølgelig betyder, at du kan opbevare stort set alle former for drikkevarer i dette køleskab med glaslåge.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Scandomestic KK 300 køleskab med glaslåge

Scandomestic KK 300Dette køleskab med glaslåge kan ikke just tolkes som et helt almindeligt køleskab, da det derimod er et såkaldt displaykøleskab, der er lavet i et meget smalt design, hvorfor det f.eks. kan bruges i receptioner el.lign., hvor der skal være mulighed for at tage noget koldt at drikke, mens man venter.

Det kan dog også sagtens bruges på et kontor eller i privat sammenhæng, men man skal selvfølgelig være klar over, at det er hele 1850 mm. højt, har en bredde, der lyder på 440 mm. og en dybde på godt og vel 730 mm., hvorfor det kræver en del plads – særligt i højden.

Det har også en kapacitet, der lyder på hele 310 liter, så der er rigtig meget plads i køleskabet.

Du skal dog være klar over, at det som følge af dets store størrelse også kræver en del mere strøm end nogle af de mindre alternativer, som du for eksempel kan se ovenfor.

Mere specifikt, så har Scandomestic KK 300 et årligt energiforbrug, der lyder på godt og vel 1314 kWh, hvis det står tændt hele tiden. Derfor skal du også tage med i din betragtning, at det nok er noget, der kommer til at kunne mærkes på strømregningen.

Ydermere, så skal det også nævnes, at det bliver leveret uden reklamer, så selvom billedet viser, at der står “Cold Drinks” i bunden, så bliver det leveret i hvid og uden reklamer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LiebHerr CMes 502-20 køleskab med glaslåge

LiebHerr CMes 502-20LiebHerr CMes 502-20 er et såkaldt Table-Top køleskab, der er udstyret med en glasfront, som selvfølgelig også fungerer som en låge. Hvis du ikke har det store behov for opbevaring af dine forskellige drikkevarer, så er der ikke nogen tvivl om, at LiebHerr CMes 502-20 er et rigtig godt valg for dit vedkommende, da der er plads til cirka 60 dåser eller omtrent 30 stk. 0,5 liter flasker.

Derfor er det også ideelt at bruge på et kontor, på et værksted eller måske på et herreværelse, hvor der både kan være øl og sodavand i køleskabet. Det bliver desuden leveret med en LED-belysning, som du kan dæmpe, hvis du ønsker det.

LiebHerr CMes 502-20 kan desuden også bryste sig af et rigtig flot Silverlook-interiør, der er med til at give køleskabet et meget elegant udtryk og samtidig skal det også nævnes, at det faktisk har en størrelse og en vægt, der gør, at det kan placeres stort set alle steder.

Køleskabet bliver leveret med tre trådhylder, der er højdejusterbare, så du kan derfor også flytte rundt på dem efter behov.

Det er muligt at justere på temperaturen, hvilket du kan gøre fra +2°C til +10°C, så derfor vil det også kunne bruges til opbevaring af et væld af forskellige former for drikkevarer og andet godt, som f.eks. chokolade o.lign. Det er desuden drevet af recirkuleret luftkøling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Minihakker test

Køb et køleskab med glaslåge, hvis du ønsker alternativ opbevaring til drikkevarer

Der kan selvfølgelig være et væld af gode grunde til, at du skal investere i et køleskab med glaslåge. Der er rigtig mange, der vælger at investere i det med det ene og meget simple formål, at det blot skal bruges til en alternativ form for opbevaring til dine mange dåser og flasker, hvilket oftest er enten sodavand eller øl.

Faktum er dog, at det også kan bruges til meget andet end dét, for hvem ville for eksempel ikke synes, at det er fedt at have et køleskab med glaslåge stående på herreværelset, hvor der er hurtig adgang til kolde øl og kolde sodavand, så man nemt kan få fat i en forfriskning mens man spiller pool eller dart.

Der er desuden også rigtig mange, der vælger at investere i et køleskab med glaslåge med det formål, at det skal kunnes stå på et lille værksted eller et lille kontor, som de har derhjemme, hvor de kan være for sig selv og hvor de derfor også gerne vil have hurtig adgang til en kold forfriskning, hvad end der så er tale om en sodavand, en flaske kildevand eller noget helt tredje.

Ovenstående viser også blot, at det er et køleskab, der kan tjene mange forskellige formål, så derfor kan du med garanti også bruge enten et lille eller stort køleskab med glaslåge til at løse dit behov, hvad end det er, at skulle have hurtig adgang til sodavand eller en anden form for forfriskning, når du står ude på dit træværksted og laver snedkerarbejde, eller du derimod er på jagt efter et mindre køleskab, som kan bruges til at holde dine forfriskninger kolde på herreværelset, så du/I er sikre på, at I hele tiden vil kunne få hurtig adgang til en kold forfriskning, når I har det sjovt med at spille pool, dart og hvad man ellers finder på et sådant værelse.

Det kan også være, at du bare gerne vil have det stående i dit bryggers, så du har ét sted, hvor du kan opbevare dine drikkevarer og et andet sted, hvor du kan opbevare dine madvarer.

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.