Det kan sagtens være en fordel at have et køleskab, der kun er tilegnet dine drikkevarer.

Det er ikke ensbetydende med, at det er noget man skal have i enhver husstand, men hvis du f.eks. gerne vil kunne fylde dit primære køleskab godt op med mad, så er det en rigtig god idé at du køber et lidt mindre køleskab, der så kan bruges til dine drikkevarer.

I den sammenhæng er der rigtig mange, der vælger at investere i et køleskab med glaslåge, da det giver mulighed for at hurtigt at danne sig et overblik over de forskellige drikkevarer og derefter åbne lågen og snuppe lige netop dén sodavand, øl eller anden drikkevare, som man har udset sig gennem glaslågen.

I og med, at der findes rigtig mange forskellige modeller på det danske marked, så kan det sagtens gå hen og blive en vanskelig proces at finde frem til lige netop dét køleskab med glaslåge, som du mener er det bedste for dit vedkommende og som du samtidig også vil kunne finde plads til i din bolig, på dit kontor, på dit værksted eller hvor end du har intentioner om, at det respektive køleskab skal placeres.

Her på siden finder du dog et stort udvalg af forskellige køleskabe med glaslåger, så der er med garanti også en model, der passer til dig.

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser


Indholdsfortegnelse:


Matsui minikøleskab MML50B18E

koeleskab med glaslaageEr du på jagt efter et minikøleskab i flot design til en god pris? Så er denne model garanteret noget for dig. Dens størrelse er kompakt, og den er ideel til små rum, værelser eller lignende, hvor du skal have nedkølet det vigtigste. Den kan bruges på mindre kollegieværelser, en hytte, kolonihavehuset, garagen, eller hvor du end måtte have behov for det. 

På trods af dens kompakte størrelse er den indrettet til at kunne indeholde det mest nødvendige. Dens rum er opdelt i to dele med god plads, hvor du i døren kan stille flasker, dåser og lignende efter behov.

Dens nettovolumen er på 43 liter, hvilket på trods af dens lille størrelse er ganske fortrinligt. Den er god til at opbevare drikkevarer, fødevarer og lignende på lige fod med almindelige køleskabe. 

Derudover har den et meget lavt lydniveau på 41 dB, hvilket er i den lave ende – også for et minikøleskab. Det gør også, at du sagtens kan have den stående på eksempelvis kollegieværelset. 

Energiklassen er A+, hvilket er ganske hæderligt for en model som denne. Dens høje energimærkning medfører, at den er i stand til at nedkøle indholdet energieffektivt. Dermed er den ikke kun god for dine mad- og fødevarer, da den også er god for miljøet og økonomien. Den forbruger nemlig bare 106 kWh om året.  

Udover det skal det elegante design også nævnes. Designet er med rene og glatte linjer sort, som gør, at den kan passe ind uden at blive anonym i et rum. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LiebHerr CMes 502-20 køleskab med glaslåge

LiebHerr CMes 502-20LiebHerr CMes 502-20 er et såkaldt Table-Top køleskab, der er udstyret med en glasfront, som selvfølgelig også fungerer som en låge. Hvis du ikke har det store behov for opbevaring af dine forskellige drikkevarer, så er der ikke nogen tvivl om, at LiebHerr CMes 502-20 er et rigtig godt valg for dit vedkommende, da der er plads til cirka 60 dåser eller omtrent 30 stk. 0,5 liter flasker.

Derfor er det også ideelt at bruge på et kontor, på et værksted eller måske på et herreværelse, hvor der både kan være øl og sodavand i køleskabet. Det bliver desuden leveret med en LED-belysning, som du kan dæmpe, hvis du ønsker det.

LiebHerr CMes 502-20 kan desuden også bryste sig af et rigtig flot Silverlook-interiør, der er med til at give køleskabet et meget elegant udtryk og samtidig skal det også nævnes, at det faktisk har en størrelse og en vægt, der gør, at det kan placeres stort set alle steder.

Køleskabet bliver leveret med tre trådhylder, der er højdejusterbare, så du kan derfor også flytte rundt på dem efter behov.

Det er muligt at justere på temperaturen, hvilket du kan gøre fra +2°C til +10°C, så derfor vil det også kunne bruges til opbevaring af et væld af forskellige former for drikkevarer og andet godt, som f.eks. chokolade o.lign. Det er desuden drevet af recirkuleret luftkøling.

 

SE OGSÅ: Minihakker test

Køb et køleskab med glaslåge, hvis du ønsker alternativ opbevaring til drikkevarer

Der kan selvfølgelig være et væld af gode grunde til, at du skal investere i et køleskab med glaslåge. Der er rigtig mange, der vælger at investere i det med det ene og meget simple formål, at det blot skal bruges til en alternativ form for opbevaring til dine mange dåser og flasker, hvilket oftest er enten sodavand eller øl.

Faktum er dog, at det også kan bruges til meget andet end dét, for hvem ville for eksempel ikke synes, at det er fedt at have et køleskab med glaslåge stående på herreværelset, hvor der er hurtig adgang til kolde øl og kolde sodavand, så man nemt kan få fat i en forfriskning mens man spiller pool eller dart.

Der er desuden også rigtig mange, der vælger at investere i et køleskab med glaslåge med det formål, at det skal kunnes stå på et lille værksted eller et lille kontor, som de har derhjemme, hvor de kan være for sig selv og hvor de derfor også gerne vil have hurtig adgang til en kold forfriskning, hvad end der så er tale om en sodavand, en flaske kildevand eller noget helt tredje.

Ovenstående viser også blot, at det er et køleskab, der kan tjene mange forskellige formål, så derfor kan du med garanti også bruge enten et lille eller stort køleskab med glaslåge til at løse dit behov, hvad end det er, at skulle have hurtig adgang til sodavand eller en anden form for forfriskning, når du står ude på dit træværksted og laver snedkerarbejde, eller du derimod er på jagt efter et mindre køleskab, som kan bruges til at holde dine forfriskninger kolde på herreværelset, så du/I er sikre på, at I hele tiden vil kunne få hurtig adgang til en kold forfriskning, når I har det sjovt med at spille pool, dart og hvad man ellers finder på et sådant værelse.

Det kan også være, at du bare gerne vil have det stående i dit bryggers, så du har ét sted, hvor du kan opbevare dine drikkevarer og et andet sted, hvor du kan opbevare dine madvarer.

Denne side er anmeldt af: Nina S. Søndergaard 10/10

Forfatter