Der findes efterhånden et væld af forskellige former for kaffemaskiner, så derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad der er det helt rigtige valg for dit vedkommende.

Det kan godt være, at du er typen, der bare gerne vil have en kapselmaskine, som er nem at have med at gøre og som ikke kræver det store – hverken i forhold til brugen af den eller i forhold til investeringen i starten.

Det kan dog også godt være, at du ikke finder det synderligt praktisk at have en kaffemaskine stående, der kun kan lave en kop kaffe ad gangen. Derfor er det en god idé at du gør klart overfor dig selv, hvad det helt præcist er, du synes er vigtigt i forhold til en kaffemaskine.

Hvis du er typen, der gerne vil have en kaffemaskine, der kan lave en hel kande ad gangen, så bør du tage et nærmere kig på en kaffemaskine med termokande.

Der findes rigtig mange kaffemaskiner med dertilhørende termokander på det danske marked, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dén kaffemaskine med termokande, som du synes er den bedste for dit vedkommende.

Det er dog meget vigtigt, at du er helt og aldeles indstillet på, at din næste kaffemaskine skal være en kaffemaskine med termokande, for hvis du vælger en sådan maskine, så skal du også være klar over, at det tager noget længere tid at lave kaffe end hvis du i stedet havde valgt en maskine, som blot kan lave en eller to kopper kaffe ad gangen.

Der er dog også mange fordele ved en kaffemaskine med termokande og det er blandt andet, at du ikke skal være bange for, at din kaffe går hen og bliver kold, for den bliver leveret direkte i en termokande, der er lavet med det ene formål at holde din kaffe varm og behagelig.

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Moccamaster KBGT741 Termo kaffemaskine med termokande

 

Moccamaster KBGT741 TermoMoccamaster KBGT741 Thermo er en kaffemaskine, der brygger din kaffe direkte ned i en termokande.

Ikke nok med, at det er nemt at servere kaffen efterfølgende, så vil den også kunne tilfredsstille alle dine krav om både tid og temperatur og dermed også sikre dig den bedst mulige smag og aroma i din kaffe, hvilket selvfølgelig er noget af det vigtigste ved en kaffemaskine, hvad end den skal brygge en kop eller en kande.

Den er også blevet udstyret med en filterholder, som er udstyret med en dryp-stop-funktion, der gør at kanden kan fjernes under brygning uden at du skal være bange for, at kaffen løber ud over bordet.

Det betyder også, at du ikke behøver at lave en hel kande hver gang, men bare kan fjerne kanden, når du mener, at du har lavet nok kaffe til dig og eventuelt også den eller de andre, der også skal have noget kaffe.

Ydermere, så er Moccamaster KBGT741 Thermo også blevet bygget på en sådan vis, at den kan skilles ad og mange af delene er dermed også aftagelige, hvilket er med til at gøre det langt nemmere for dig at rengøre den, når det er ved at være tid til at få den gjort ordentligt rent og ikke bare give den en klud efter du har gjort brug af den.

Den har desuden også en meget passende størrelse, der gør, at den sagtens kan stå på dit køkkenbord.

Den måler nemlig ikke mere end 38 cm. i højden, 17,5 cm. i bredden såvel som 28,5 cm. i længden, hvorfor der er tale om en relativt kompakt kaffemaskine med termokande.

Slutteligt, så skal det selvfølgelig også nævnes, at den kommer med en effekt på maksimalt 1450 Watt og en kapacitet på 1,25 liter, mens det er en maskine, der kan bryste sig af hele 5 års garanti.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bosch TKA8651 kaffemaskine med termokande

 

Bosch TKA8651Her er der tale om en kaffemaskine med termokande, der er lavet af den tyske virksomhed Bosch, som er kendt for deres høje kvalitet og deres lange levetid.

Med andre ord, så er der her tale om en termokaffemaskine, der kommer med en volumen automatik, der giver et helt perfekt resultat, hvad du brygger en hel kande eller du blot har lyst til at lave et par enkelte kopper.

Den bliver desuden leveret med 2 varmelegmer, der er med til at sikre dig, at du altid vil opnå den optimale brygge- og serveringstemperatur, hvilket igen gør sig gældende, hvad end du skal servere en hel kande eller blot et par kopper kaffe.

Hvis du er typen, der ofte glemmer at få slukket for din kaffemaskine, så er der ikke nogen tvivl om, at denne er lige noget for dig, da den er udstyret med en auto-standby-funktion, der automatisk slår til efter 2 timer.

Den har en samlet kapacitet på 1 liter, hvorfor der altså er mulighed for at lave helt op til 1 liter kaffe ad gangen, hvis du har behov for det.

Den kommer desuden også med en holde-varm-funktion, der betyder, at hvis du lader kanden stå, så vil den blive holdt varm i lige så lang tid, som du ønsker at den skal holdes varm.

Den har også en timer med memory-funktion og et ur, der betyder, at du faktisk kan få den til at lave kaffe på helt bestemte tidspunkt, hvilket gør det muligt for dig at indstille den til at lave kaffe på et bestemt tidspunkt om morgenen, så du kan stå op til en kop dejlig, varm kaffe, hvilket du med garanti aldrig bliver træt af.

Endvidere, så er der også mulighed for at rulle ledningen op i et ledningsoprul, som følger med til denne lækre maskine fra Bosch.

SE OGSÅ: Samsung amerikaner køleskab

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

OBH Legacy Black 2401

 

Dette er en meget flot kaffemaskine, der er designet og fremstillet af OBH. Fordelen ved en kaffemaskine som denne er, at den kommer med en termokande, hvor kaffen vil blive brygget direkte ned i – nemmere bliver det ganske enkelt ikke at servere kaffe til sine gæster eller bare til sig selv og familien.

Den bliver desuden også leveret med en dryp-stop-funktion, der betyder, at du ikke skal være bange for, at der kommer kaffe på bordet, når du fjerne den medfølgende termokande fra maskinen, for det er lige netop dét denne funktion skal forhindre.

Ydermere, så er der også en vandstandsindikator på vandtanken, så du hele tiden kan følge med i hvor meget vand, der er i tanken i øjeblikket og om der skal fyldes mere i eller ej.

OBH Legacy Black 2401 er en meget simpel kaffemaskine, der ligeledes også kun har en effekt på 1550Watt, hvorfor det ikke er verdens mest kraftigste kaffemaskine, men det er dog også fordi den er relativt kompakt.

Du skal dog ikke være bange for, at det er noget, der har effekt på din kaffemaskine, for det har det slet ikke – tværtimod, så kan den nemt lave op til en liter kaffe ad gangen og samtidig kan den også holde kaffen på en temperatur, der lyder på mellem 70 og 80 grader i hele 30 minutter.

Den kommer med en aftagelig filterenhed, der er med til at gøre det nemt at rengøre maskinen.

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du vælge en kaffemaskine med termokande

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange forskellige kaffemaskiner at finde på det danske marked og det betyder naturligvis også, at det kan være svært at finde ud af, hvilken form for kaffemaskine og ligeledes også hvilken specifik model, der er den bedste for dit vedkommende.

Der er rigtig mange, der vælger en kaffemaskine, der enten kun kan brygge en kop ad gangen eller som gør brug af de såkaldte kapsler, fordi det er nemt og enkelt at lave en kop kaffe til sig selv om morgenen, men hvis du derimod oftest bruger din kaffemaskine, når du af en eller anden grund skal lave en større mængde kaffe, hvilket for eksempel kunne være hvis du har gæster, så vil det være langt mere praktisk for dig at investere i en kaffemaskine med termokande.

Med en sådan maskine er der nemlig mulighed for at lave omkring en liter kaffe ad gangen, hvilket selvfølgelig afhænger af den maskine, du vælger at købe og hvor stor en kande, der vælger med til den.

Det betyder dog naturligvis, at du skal være klar over, at en sådan kaffemaskine også skal bruge lidt længere tid på at lave din kaffe, for nu skal du ikke længere kun bruge én kop, men derimod en hel kande, hvilket tager lidt længere tid.

Der er dog rigtig mange producenter, der hele tiden arbejder med at udvikle deres kaffemaskiner med termokande, for at sikre, at de kan lave kaffe på hurtigst mulig vis og det betyder også, at du i dag vil kunne finde et bredt spektrum af kaffemaskiner, der er blevet udstyret med en medfølgende termokande, som du nemt vil kunne bruge til også at lave et par kopper kaffe om morgenen, hvilket du for eksempel kan sætte den til at gøre mens du er i bad eller lignende.

Faktum er dog, at det er meget nemmere, hvis du oftest laver større mængder kaffe.

 

Forfatter