Er du interesseret i at komme i gang med at lave din helt egen hjemmelavede is og kunne du godt tænke dig at investere i en god og robust ismaskine som kan gøre det sure arbejde endnu hurtigere?

Nedenfor kan du læse vores ismaskine test, hvor vi har samlet nogle af de bedste og mest solgte ismaskiner på markedet.

Du kan også se bedømmelser af de enkelte maskiner.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

DeLonghi ICK 6000

 

DeLonghi ICK 6000Tidsforbrug: 4.6
Brugervenlighed: 4.1
Kvalitet: 4.4
Pris: 4.5
Samlet bedømmelse: 4.4

En af de mest solgte og anmelder roste ismaskiner i de senere år er uden tvivl denne DeLonghi ICK 6000 som har en stor skål og kan lave op mod 700 gram is hver gang.

Den har samtidig en stor kompressor, så isen bliver perfekt og klar til at spise indenfor omkring 30 minutter. Den har samtidig en stor og kraftfuld motor som vil sørge for at isen får den helt rette konsistens, så du skal egentlig bare lave selve mikset og komme det op i ismaskinen og så gør den resten af arbejdet.

Alt i alt en utrolig simpel ismaskine, som er rigtig nem at bruge og hurtig at komme i gang med. Den er ligeledes nem at rengøre og vedligeholde da den kan sættes direkte i opvaskemaskinen og man behøves derved ikke at rengøre hver eneste lille ting.

Denne DeLonghi ICK 6000 er bygget på den nyeste teknologi og har blandt andet en stor kompressor og motor, den køler derfor hurtigt isen ned så den er klar til at blive spist på rekord tid. Den nye teknologi gør det ikke kun muligt at køle isen hurtigere men den bruger også mindre strøm end mange af de ældre modeller.

I bogen Ismageriet, skrevet af Kim Tøvlesø Simonsen, bruger han denne ismaskine når han viser dig hvor den man laver lækre og hurtigere is desserter derhjemme. Han anbefaler flere gange i bogen at du kigger nærmere på netop denne ismaskine da den er robust og super nem at bruge.

Hvis du er til et pænt og stilrent design så er ICK 6000 det helt rette valg for dig, det er de flotte og simple linjer der sikre et fantastisk resultat. Så hvis du har et moderne køkken, og går meget op i at imponere dine gæster og dem der ellers kommer forbi, så vil ICK 6000 passe perfekt ind i netop dit køkken.

Den vejer 14,5 kilo og på blot 25 minutter kan den lave en super lækker hjemmelavet is til dig og resten af din familie. Skålen kan rumme op til 1,2 liter og når isen er færdig er der tæt på en liter, alt i alt den perfekte ismaskine til dig der ønsker en god og solid ismaskine i et flot og unikt design til en god pris.

 • Vægt: 14,5 kg
 • Strøm: 220-240V 50Hz 230W
 • Produktionstid: 25 min
 • Omdrejninger/min. 45
 • Færdig mængde: 700 gr.
 • Skål: 1,2 l.
 • Højde: 24,5 cm
 • Dybde: 42,6 cm
 • Bredde: 32,6 cm
 • Skålen er aftagelig

På Youtube.com kan du finde en kort gennemgang af ismaskinen, så hvis du foretrækker det visuelle så klik dig ind på denne video og se hvordan den fungere og det er noget for dig. – Youtube.com

hvis du klikker dig ind på Trustpilot.dk kan du læse denne anmeldelse fra en kunde som har købt ismaskinen, personen er rigtig glad og har fået en unik service. – Trustpilot.dk

Hvor lang tid er den om at lave en portion is?

Efter som at ICK 6000 har en stor kompressor og en kraftig motor så køler den isen ned på omkring 20 – 30 minutter. Det er en af de absolut hurtigste ismaskiner som kan erhverves til almindelige familier.

Hvor meget is kan den lave af gangen?

Selve skålen kan rumme 1,2 liter, men som isen tager form bliver der naturligt lidt mindre når det fryser sammen. I færdig form er der omkring 1 liter is.

Hvad er der specielt ved denne i forhold til andre?

Den er lynhurtig til at fryse isen og så har den et fantastisk design som vil passe godt ind i et hvert moderne køkken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nemox Gelato Chef 2200

 

Nemox Gelato Chef 2200Tidsforbrug: 3.5
Brugervenlighed: 4.8
Kvalitet: 3.9
Pris: 3.8
Samlet bedømmelse: 4.0

Hvis du meget gerne vil i gang med at lave hjemmelavet is hurtigst muligt, så kan vi kun foreslå dig at kigge nærmere på denne Nemox Gelato Chef 2200, er en ismaskine der er rigtig brugervenlig og så har den et enkelt og stilrent design som vil passe ind i de fleste hjem.

Med denne ismaskine vil du imponere både familie og venner når de kommer forbi til noget lækkert mad. Det tager den omkring 30 minutter og så har den lavet en stor og lækker portion.

hvis du tilhører den type mennesker som altid er på udkig efter et godt tilbud, og hvor du kan finde de bedste produkter til prisen. Så får du virkelig meget god ismaskine til få penge her, det er absolut en af de billigste ismaskiner i dens kategori.

Mange ismaskiner bliver hurtigt meget store og klodsede at have hjemme i køkkenet, men denne Gelato Chef 2200 er super kompakt og fylder derfor ikke lige så meget som mange andre modeller.

Den er samtidig bygget på den nyeste teknologi og har derfor en aksel i midten, det gør det meget nemmere at få isen ud, rengøre maskinen og meget andet.

Alt i alt er Nemox Gelato Chef en rigtig god og billig professionel ismaskine, du får rigtig meget for dine penge og vi kan kun anbefale dig at kigge nærmere på denne.

 • Vægt: 10,0 kg
 • Produktionstid: 20-40 min.
 • Omdrejninger/min. 24
 • Kompressor: 4,10 cc
 • Kapacitet: 1,5 l.
 • Producere: 1,1 l. is
 • Højde: 30,0 cm
 • Dybde: 35,0 cm
 • Bredde: 24,0 cm

Hjemme hos os er vi store is-fans, vi elsker at hygge om aftenen foran fjernsynet med hver vores lille skål is, vi besluttede os derfor at kigge nærmere på at købe vores egen ismaskine. Valget fladte på denne og det er vi virkeligt galde for vi gjorde. – Amazon.de

Super god og brugervenlig maskine, bruger den gerne når der kommer gæster på besøg. – Alatest.dk

Her kan du læse om hvordan de har testet denne ismaskine, og alle som prøvede den gav den flotte anmeldelser med på vejen. – Trulynet.com

Hvad er forskellen på denne og Nemox Gelatissimo?

Den primære forskel er helt klart at den her er mere kompakt, den har ikke lige så meget power som Gelatissimo, men tilgengæld er den også en del billigere. Den er rigeligt fin til ganske almindelig hverdags brug.

Hvor meget strøm bruger den?

Den bruger 230V 50Hz 165W.

Kan skålen sættes i fryseren, hvis ikke alt bliver spist?

Ja skålen er aftagelig, så du kan sagtens tage den af og så sætte skålen direkte i fryseren. Det er ofte en rigtig god ide hvis du ikke får spist det hele.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

MUSSO Lussino 4080

 

MUSSO Lussino 4080Tidsforbrug: 4.0
Brugervenlighed: 3.3
Kvalitet: 4.4
Pris: 3.5
Samlet bedømmelse: 3.8

Hvis du ønsker en ismaskine af allerhøjeste kvalitet og prisen ikke er noget problem for dig, så kommer du ikke uden om at læse mere om MUSSO. Her er der virkelig tænkt over hver eneste lille detalje og man kan tydeligt se det ikke bare er en ismaskine der er blevet masseproduceret.

Det eneste der trækker lidt ned her er den høje pris, det er helt klart ikke en ismaskine som en hver lille familie har råd til at købe, den er mere egnet til professionel og semi prof brug.

I Lombardiet ligger der en lille fabrik ved navn Mortara, her går rygtet om at nogle af verdens bedste ismaskiner bliver lavet. De laves i et begrænset antal, det gøres blandt andet for at sikre at kvaliteten altid er helt i top.

I mange år har der været ekstrem stor efterspørgsel på deres produkter. Men som sagt er kvalitetssikringen rigtig høj, det vil sige at der ikke produceres i overflod.

Ismaskinen er lavet i et fantastisk flot design, det er en maskine som man kan være stolt over at have stående fremme i sit nye køkken. Den er super elegant og ikke nok med den laver god is, så fortæller den også dine gæster at her i huset går i op i kvalitet og god mad.

Motoren er utrolig kraftig, den kan klare næsten enhver opgave og giver ikke op. Hvor nogle af de mere billige modeller hurtigt må give op så fortsætter Musso videre indtil resultatet er perfekt.

En af de ting der kan være rigtig træls ved at lave hjemmelavet is er uden tvivl den meget tid man skal bruge på at rengøre maskinen efter brug. Men med Musso er en af fordelene at hele topstykket er lavet i et stykke.

Det betyder altså der ikke er en masse små dele hvor alverdens rester kan sætte sig, det sikrer en meget høj hygiejne og samtidig er den utrolig let at gøre ren.

 • Vægt: 16,5 kg
 • Strøm: 230V 50Hz 200W
 • Indhold i skål: 1,4 l.
 • Aftagelig skål: Nej

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Gaggia Gelatiera

 

Gaggia GelatieraTidsforbrug: 4.0
Brugervenlighed: 3.3
Kvalitet: 4.4
Pris: 3.5
Samlet bedømmelse: 3.8

Gaggia har i efterhånden rigtig mange år været et af de førende mærker indenfor espressomaskiner, kaffe og andre maskiner til køkkenet.

Men de laver også ismaskiner, og det er med rigtig stor succes, den her Gaggia Gelatiera bliver nemlig af rigtig mange anset for at være en af de bedste og mest solide ismaskiner.

I mange store internationale magasiner har man blandt andet kunne læse hvordan den ofte er blevet udråbt som bedst i test og en suveræn testvinder.

Der er intet bedre på en varm sommerdag end at lave sin egen hjemmelavede is og nyde den til fulde. Det både smager bedre og er sjovere at lave den isen selv, og når du først har fået smag for det så vil du ikke tilbage til supermarkedernes kedelig is.

For at lave sin egen is, skal man bruge en ismaskine, eller det behøves ikke men det gør bare selve processen meget nemmere og hurtigere. Denne Gaggia Gelatiera er en af de mest roste ismaskiner, i flere internationale magasiner for den rigtig gode bedømmelser og flotte ord med på vejen.

Det er en holdning vi kan stå inde for, det er nemlig en super solid ismaskine som kan holde til at blive brugt ofte af hele familien.

Selve ismaskinen har en skål på knap 1,7 liter og er altså en af de helt store. Mens den køre rundt vil isen danne sin konsistens stille og roligt. Kompressoren køler selve isen og roter bladene gør at der ikke kommer krystaller eller andet.

Når isen er færdig vil der være lige knap 1,2 liter is som har den helt rette konsistens, ønsker du den mere hård kan du komme den lidt i fryseren og hvis du ønsker den mere blød kan du stoppe maskinen inden den er færdig.

Udover det så er det en af de absolut hurtigste ismaskiner på markedet, på knap 20 minutter er den færdig. Men det kommer an på hvor stor en portion du laver, ønsker du meget is tager det lidt længere end hvis du bare laver til en enkelt person.

Gaggia har udtænkt en smart lille feature som skiller den ud fra mange af de andre maskiner. Det er nemlig at den har en lille timer, så du kan lade den stå og ordne andre af hverdagens gøremål og så fortæller den dig når den er færdig.

 • Vægt: 12,7 kg
 • Strøm: 220-240V 50Hz 165W
 • Produktionstid: 20 min.
 • Omdrejninger/min. 32
 • Producere 1.000 gram is
 • Kompressor: 4,03 cc
 • Kapacitet: 1,5 l.
 • Højde: 21,5 cm
 • Dybde: 38,5 cm
 • Bredde: 29,5 cm

Der er kun 3 “knapper”, men små logoer på så den er ret brugervenlig og nem at betjene. Det tager omkring de 25 min at lave en liter spiseklar, frossen is. Du kan lave mange portioner is i træk uden problemer. Jeg er stor fan af mange varianter :)specielt til islagkager osv. – Madmedhjertet.dk

Førhen når vi havde gæster brugte vi rigtig meget tid på at lave lækker mad til dem. Men når det kom til desserten blev der tit bare åbnet op for en kedelig boks med is fra supermarkedet. Mig og min mand talte derfor længe om at investere i en ismaskine så vi kunne gøre det lidt mere lækkert. Vi valgte Gaggia Gelatiera og jeg kan kun sige at den er fantastisk. – Amazon.com

Jeg må være ærlig at sige at den godt lige kan larme lidt de første par minutter, men derefter køre den perfekt og jeg er meget glad for den. – Reviewcentre.com

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nemox Gelatissimo Exclusivo

 

Nemox Gelatissimo ExclusivoTidsforbrug: 4.0
Brugervenlighed: 4.7
Kvalitet: 4.1
Pris: 3.6
Samlet bedømmelse: 4.1

Hvis du er den type som ønsker funktionalitet og brugervenlighed over design, så kommer du ikke uden om at kigge nærmere på denne Nemox Gelatissimo Exclusive, som er ekstrem nem at arbejde med.

Denne udgave er opdateret, og i forhold til sin tidligere model har den fået en mere kraftfuld motor og den er samtidig blevet mere støjsvag.

Den perfekte ismaskine til dig som er seriøs med din hjemmelavede is og gerne vil tage det til nye højder og samtidig ikke gider vente alt for længe inden den er færdig.

Er du ny indenfor ismaskiner og ikke har den store erfaring, så kan det hurtigt være svært at finde frem til hvad man bør vælge og hvorfor. Et rigtig godt sted at starte for de fleste vil være at købe en fuldautomatisk ismaskine som har indbygget kompressor.

Det gør det meget nemmere at bruge og komme hurtigt i gang. du slipper samtidig for en masse ventetid og isen kan være klar indenfor 30 minutter. Alle kan være med her da man bare trykker på en knap og så klare maskinen selv resten.

Skålen på denne Nemox Gelatissimo Exclusive kan rumme 1,5 liter. Den kan tages op, så ønsker du en mere hård konsistens eller bare nedfryse resten, kan skålen kommes direkte i fryseren.

Den er omkring en halv time om at lave ca. 1,1 liter god hjemmelavet is. En fantastisk maskine til en rigtig god og attraktiv pris.

 • Vægt: 12,0 kg
 • Strøm: 230V 50Hz 165W
 • Produktionstid: 30 min.
 • Producere 1.100 gram is
 • Kapacitet: 1,5 l.
 • Højde: 22,0 cm
 • Dybde: 38,0 cm
 • Bredde: 27,0 cm

Jeg var meget i tvivl om hvilken jeg skulle vælge, jeg havde dog læst at Nemox skulle være blandt de bedste mærker så det var naturligt at mit valg til sidst faldt der. – Testseek.dk

Den er simpelthen verdensklasse, vi er blevet så glade for den i vores familie. – Testberichte.de

Det er en rigtig god semi-professionel maskine. Jeg har allerede lavet en hel del is på den, og køl og motor kører upåklageligt hver gang. Til trods for at delene ikke må komme i opvaskemaskine, så er den utrolig nem at rengøre. – Bilka.dk

Den er perfekt til dig som ønsker at lave god is hurtigt, den har min anbefaling. – Fairlady.com

Jeg købte den online og er så glad for at jeg netop valgte denne, den lever helt op til mine krav. –

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Er den nem at rengøre?

De fleste nyere ismaskiner er lavet så de kan smides direkte i opvaskemaskinen, du skal dog lige være opmærksom på om din opvaskemaskine er stor nok til at kunne rumme den.

Hvor meget is laver den?

Selve skålen kan rumme 1,5 liter, mens den går i gang med at køle så vil den naturligt gøre masse mindre eftersom det fryser sammen. Så når isen er klar er der omkring 1,1 liter is.

Kan man købe reservedele til ismaskinen?

Du kan selvfølgelig komme udfor at der sker et uheld eller en reservedel forsvinder, der findes mange webshops som sælger diverse små reservedele, ellers tag fat i den butik du købte fra og hør om de har den del på lager eller kan guide dig til hvor du kan finde den.

Er den stor klodset at have stående fremme?

Det er meget med forskel, nogle elsker at have alle deres køkkenmaskiner at stå fremme, mens andre gemmer dem væk. Hvis du vil bruge den hver eneste dag kan det dog hurtigt blive noget af et arbejde da den vejer 12,7 kilo og måler 21,5 centimeter i højden, 38,5 centimeter i dybden og 29,5 centimeter i bredden.

Giv mig et par grunde til hvor jeg skal vælge denne?

For det første er det en af de absolut hurtigste ismaskiner som en almindelig familie har mulighed for at betale. Den producere en skål is på knap tyve minutter.

Der udover så er den ekstrem nem at bruge, alt overflåd er skåret væk så selv den uden erfaring kan nemt lave hjemmelavet is.

Den sidste ting må helt sikkert være dens timer, det vil sige at du kan sætte den i gang, gå tilbage til middagsbordet og hygge med dine gæster, ismaskinen vil selv give dig besked lige så snart den er klar til at blive serveret.

Vi har selvfølgelig funder en del rigtig gode anmeldelser af Musso ismaskinen. Nedenfor kan du læse alt hvad brugerne mener og vurdere, hvis du selv har prøvet den og testet den af, så kom endelig med din egen bedømmelse længere nede. Det vil hjælpe andre som skal ud at købe for første gang utrolig meget.

Amazon.com – Her har vi et utrolig godt og langt testresultat fra en bruger der selv har haft købt denne maskine. Han giver den 5 ud af 5 stjerner og bruger de helt store gloser for at beskrive produktet. Klik dig endelig ind og læs endnu flere brugertests der er virkelig meget at lære.

Han skriver blandt andet: Du tænder blot for maskinen, sammensætter dit miks og hælder det ned. Herefter skal du blot vente i 30-40 minutter og så er der den lækreste hjemmelavede is.

– Du er nødt til at have god plads på bordpladen til den, den fylder lidt og er tung. Derfor er den ikke bare lige sådan til at flytte rundt på, så det er altså vigtigt med god plads omkring den.

Ydermere kommentere han på at den er yderst robust og kan holde i rigtig mange år, den eneste bekymring er at låget er lavet i plastisk og måske ikke er det mest optimale, alt i alt nogle rigtig flotte ord den får med på vejen.

Epinions.com – På Epinions.com fandt vi endnu en meget tilfreds kunde som virkelig roser og er utrolig glad for sin nye ismaskine, et køb hun betegner som værende et af de bedste hun har gjort i mange år.

– Min datter var på studietur i sommers, her blev hun pludselig fuldstændig forelsket i den italienske is og det her med at lave det selv.

– Vi havde egentlig haft en manuel ismaskine i mange år men havde aldrig været helt glade for resultatet og for slet ikke at tale om det store tidsforbrug der var forbundet med at lave en dessert.

– Vi kiggede først på nogle lidt billige ismaskiner med kompressor, men efter noget tid gik det op for os at mange af dem havde dårlige anmeldelser og negative bedømmelser. Vi besluttede os derfor i fællesskab om at bruge lidt ekstra og så få en super god ismaskine og valget faldt hurtigt på Musso.

Hvorfor er den altid udsolgt?

Det sker rimelig ofte at den slet ikke er til at få fat på. Det skyldes ganske enkelt at der kun produceres meget få af dem men tilgengæld kan du også være sikker på at kvaliteten er helt i top.

Den er ekstremt efterspurgt på det danske marked og det er den her ismaskine som alle bare vil have. Vi gør vores bedste for at holde øje med priser, tilbud, udsalg og meget mere. Sker der noget spændende i udviklingen kan du være sikker på at finde alt info her på siden.

Er den svær at betjene?

Nej bestemt ikke, faktisk er det en af de absolut mest simple køkkenmaskiner på markedet. Det er blot at lave forarbejdet, komme det ned og så starte den. Resten klare den selv og den gør det utrolig godt.

Hvor lang tid er den om det?

Det afhænger selvfølgelig meget af hvordan du ønsker konsistensen, men den er omkring 30 minutter om at lave en portion på omkring en liter. I forhold til mange nadre modeller så larmer den her heller ikke ligeså meget, det er en utrolig god ting da mange ismaskiner ellers står og rokker frem og tilbage på køkkenbordet.

Hvis du har flere spørgsmål til Musso og deres fantastiske ismaskiner, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive dem længere nede i en kommentar. Vi vil enten selv besvarer henvendelserne så godt som muligt eller finde en ekspert der kan hjælpe.

Derfor bør du købe en ismaskine!

Når sommeren for alvor kommer til Danmark, så er det højsæson for at spise is. Det kender vi fra tidligere år, hvor salget af is hvert år slår rekorder om sommeren. Der er intet vi hellere vil end at sidde i sommervarmen med en dejlig kvalitetsis. Det er dog en skam, at den is, som er lavet i god kvalitet koster hvad den nu engang koster.

Det er dyrt, hvis du ikke vil have discount. Men der er faktisk en løsning til, hvordan du kan få en is i høj kvalitet til en god pris – du kan ganske enkelt selv lave den. Det bringer en masse fordele med sig, og du kan lave den præcis som du ønsker.

Hvis du vælger at lave din egen is, så er du sikker på, at den er i høj kvalitet. Derudover skal du også have in mente, at isen bliver langt billigere. Det koster ikke nær så meget som i butikkerne, selv at producere sin is. Derudover får du muligheden for, at lave lige netop den is, som du har lyst til. Nemmere og mere fleksibelt bliver det ikke at få en god omgang kvalitetsis.

Endnu en fordel ved, selv at lave sin is er, at den generelt set smager bedre end butikkernes. Det er dog en smagssag, og mange vil mene, at en kvalitetsis fra et velkendt mærke smager bedre, end den du selv kan fremskaffe i køkkenet. Dog er den is, som du selv laver, altid frisk efter du har lavet den. Det er også værd at have med i tankerne, hvis du overvejer at investere i en ismaskine.

Der er mange ting, som du skal overveje inden du vælger og køber en ismaskine. Det er en investering, så det er vigtigt, at du ikke køber den forkerte fra starten. Du skal overveje nøje, hvilken ismaskine, som lever bedst op til de krav og forventninger, som du måtte have. Det er individuelt, hvad du ønsker ismaskinen skal kunne, og det er derfor vigtigt, at du ikke tager forhastede beslutninger i forbindelse med købet.

Kan ismaskinen lave din favoritis?

Noget af det vigtigste i forbindelse med valget af ismaskine er, om den du har i tankerne, kan producere netop den is, som du foretrækker. Du gør klogt i, ikke at gå på kompromis med, hvilken type is du gerne vil have maskinen skal kunne lave.

Find i stedet en, som kan lave netop den type, som du elsker. Der er mange modeller og typer, så det er muligt at finde en ismaskine, som kan lave enhver form for is. Det gælder blot om at undersøge markedet ordentligt.

Du kan også læse vores saftpresser test

 

Hvor meget is skal den kunne lave?

Her er det igen en individuel sag. Du skal gøre op med dig selv, hvilke behov du i realiteten har. Har du behov for, at ismaskinen kan lave flere liter is hver gang, eller skal du blot bruge små portioner i ny og næ. Det skal du gøre op med dig selv, og have in mente, når du går på jagt efter den optimale ismaskine til dine behov.

Der er fordele ved begge typer. Hvis du vælger en ismaskine, som kun kan producere lidt is hver gang, ja så får en små portioner, som kan bruges i flere sammenhænge. Ved lidt is, er du også garanteret, at den er frisk når du skal spise den. Du undgår at skulle fryse den ned efterfølgende. Den er altid frisklavet, hvilket for mange er en kæmpe fordel.

Vælger du en ismaskine, som kan lave meget is hver gang, så får en en ordentlig omgang. Du kan derefter spise det du ønsker, og nedfryse resten. På den måde slipper du for, at skulle lave is, hver gang du gerne vil have noget koldt kvalitet om sommeren. Dog er isen ikke frisklavet. Gør derfor op med dig selv, hvor meget is du ønsker din ismaskine skal kunne producere.

Se også vores espressomaskine test

Hvor stor kapacitet skal ismaskinen have?

Du skal gøre op med dig selv, som nævnt før, hvor meget is ismaskinen skal kunne lave. Du skal dog være opmærksom på, at en kapacitet på 1,5L ikke er lig en is på 1,5L. Det tror mange, og de bliver derfor skuffede, når de har købt og anvendt deres ismaskine.

En kapacitet på 1,5L svarer som udgangspunkt til en 1,0L is. Det varierer dog meget fra model til model. Men du skal blot være opmærksom på, at du ikke får lige så meget is ud af maskinen, som den har kapacitet.

Skal ismaskinen være med eller uden kompressor?

Det er en af de vigtigste ting, som du skal have taget stilling til, inden du vælger og køber din ismaskine. Der er stor forskel på de to typer, som både har fordele og ulemper. Lad os se nærmere på dem, så du ved lidt med om de to typer, og selv er klar til at vælge, hvilken type der matcher dine behov bedst.

Uden kompressor

En ismaskine uden en indbygget fryser er generelt mere tidskrævende. Det tager længere tid at lave selve isen, og der er et par andre ulemper under anvendelsen. Dem kan du læse meget mere om, hvis du kigger nærmere på de enkelte produkters specifikationer.

Fordelen er uden tvivl, at de ismaskiner, som ikke har en indbygget fryser er langt de billigste. Hvis du prioriterer prisen, så skal du uden tvivl være opmærksom på netop fryseren, som hurtigt koster knaster. Det er i hvert fald dumt at betale for den, hvis du ikke har behov for den.

Designet er altid vigtigt, og du bør også prioritere det til en vis grænse. Dog skal du være opmærksom på, at du, hvis du vælger en ismaskine uden en indbygget fryser, nemt kan transportere maskinen, og dermed opbevare den i eksempelvis et skab.

Derfor bør designet ikke være altafgørende for dig med netop denne type af ismaskiner. Design koster jo som du formodentlig ved penge, og det er værd at spare, hvor det er muligt.

Med kompressor

En ismaskine med en kompressor kan langt hurtigere, end en uden, producere en omgang is. Hvis du vægter selve tidsforbruget på produktionen højt, så skal du gå på jagt efter en ismaskine med en kompressor.

Fra du starter maskinen, til du har isen klar til servering, tager det mellem 20 og 40 minutter. Det varierer fra model til model. Grunden til den hurtige produktionstid er blandt andet, at kompressoren automatisk køler isen ned, og gør den klar til servering.

Med en ismaskine uden en kompressor, vil du selv skulle nedfryse isen i forbindelse med produktionen, hvilket er en kæmpe ulempe.

kompressoren gør også, at ismaskinen kan holde isen kold i op til en time. Dette varierer også alt efter, hvilken model du vælger. Det betyder, at du kan lave isen i god tid, hvorefter den stadig er kold og frisklavet, når du skal servere den. Du kan derudover tilføje ingredienser mens maskinen arbejder på at lave din is. Så hvis du har glemt at tilføje noget, så har du stadig muligheden for det.

En ismaskine med en kompressor er også markedets nemmeste at betjene. Det er både nemt, simpelt og hurtigt at sætte produktionen i gang, og det tager kun 20 til 40 minutter. Mere fantastisk bliver det ikke.

Du skal dog vide, at en ismaskine med en kompressor er tung. Det gør den svær at transportere og flytte rundt i hjemmet. Designet er derfor vigtigt, da den ofte kommer til at stå på køkkenbordet.

Ja, så koster en ismaskine med en kompressor også mere. Du får dog tilsvarende mere værdi for pengene, og det kan godt anbefales, at du køber en medkompressor.

Der er mange fordele ved netop den type. Det handler dog om, at du gør dig nogle overvejelser i forbindelse med købet, så du får den helt perfekte ismaskine med hjem.

Hvor skal jeg købe ismaskinen?

Der findes en del steder du kan købe ismaskiner online og få dem sendt direkte til døren. Men hvilke shops er de bedste og hvor anbefaler vi dig at købe henne? Her har vi lavet en lille liste over forhandlere.

Gelateria.dk

Danmarks har et stort udvalg i ismaskiner med kompressor. Du kan finde alle de kendte mærker samlet et sted, der er alt fra de helt billige, til de helt store og mere forkromede modeller. Du kan ligeledes finde mange reservedele, hvis du skulle være så uheldig at din ismaskine går i stykker.

Wupti.com

På Wupti.com kan du finde alt i elektronik og hårde hvidevarer. De har ligeledes en god sektion med ismaskiner. Udvalget er ikke ligeså stort som hos Gelateria.dk men de har stadig rigtig mange gode tilbud.

Pasto.dk

Hos Pasto.dk har de ligeledes et rigtig stort udvalg. Der er alt fra store industri ismaskiner til de mindre som den lille familie vil have stor glæde af og meget mere. Ydermere kan du finde diverse færdigblandede miks som kan købes billigt og derved kan du hurtigt komme i gang.

Gode links til opskrifter..

Vi har nu vist dig hvilke ismaskiner der er blandt de absolut bedste på markedet, hvor du kan købe dem billigst, hvad brugerne mener om dem og meget mere. Så det eneste du mangler nu er et par gode links til nogle gode og lækre opskrifter, nedenfor viser vi dig nogle rigtig gode sider med opskrifter og inspiration.

 

Arla.dk

På Arla.dk finder du rigtig mange super lækre opskrifter, der er både flotte billeder og guides til hvordan du skal bære dig ad. En rigtig god side til inspiration hvor du kan finde alt fra vaniljeis med rabarber, flødeis med rosmarin, limeis med sesam, flødeis med chili, lime og lakrids og meget andet.

Femina.dk

Magasinet Femina er kendt for deres mange opskrifter og du kan dermed finde en masse rigtig god inspiration. Du kan finde alt fra islagkage, vaniljeis, Tiramisu, æblesorbet og meget andet. Der er både gode billeder og så guider de dig rigtig godt til hvordan du skal gribe det hele an.

Madogbolig.dk

Madogbolig er også et magasin som du helt sikkert kender fra diverse kiosker, du kan finde en masse artikler omkring boligen og så er de virkelig gode til at deres opskrifter. Vi kan især fremhæve deres bananis, chokoladeis med browniestykker, jordbæris og brombæris.

Du kan også tage et kig på vores knivsliber test

Elsker du også is?

Hvis du har ekstra spørgsmål til os som du mener at vi kan hjælpe dig med, så er du mere end velkommen til at benytte kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvare alle så hurtigt som overhovedet muligt.

Husk at du også er mere end velkommen til at dele denne ismaskine test på Facebook og Twitter.

Tak fordi du læste med og vi håber du er blevet klogere på hvilken ismaskine du skal vælge.

Læs også: Slush ice maskine – Slush ice er ikke det eneste de kan bruges til

Denne side er anmeldt af: Johan A. Carlsen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar