Hvis du er typen, der ikke vil gå glip af din morgenkaffe eller hvis du bare godt kan lide at drikke god kaffe, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i en fuldautomatisk espressomaskine.

Der findes rigtig mange af dem på markedet, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dén maskine, som du mener er den bedste til at dække dine behov og krav.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en fuldautomatisk espressomaskine er det tætteste du kommer på at få en kaffemaskine, der kan lave lige så god kaffe, som du får ved en professionel barista.

Det er dog er det ikke ligesom en manuel espressomaskine, hvor du skal stå for hvert enkelt skridt på egen hånd, hvilket du faktisk skal med mange af de manuelle espressomaskiner, hvorfor det også vil tage meget længere tid at lave kaffe med en sådan maskine.

Hvis du køber en fuldautomatisk espressomaskine, så kan du være helt sikker på, at du får en fantastisk kop kaffe hver eneste gang, du tænder for maskinen og sætter den i gang med at brygge kaffe.

Det betyder selvfølgelig også, at du med en fuldautomatisk espressomaskine slipper for alt det traditionelle besvær, der oftest er forbundet med at brygge en kop kaffe, hvis man skal gøre det på manuel vis, for med en sådan maskine, så skal du faktisk ikke gøre andet end at trykke på en knap, hvorefter din maskine ordner resten for dig.

Det er ikke kun med til at garantere, at du får den samme, gode kop kaffe hver gang, du bruger din maskine, medmindre du vælger at ændre på dine indstillinger o.lign., men det er også med til at gøre det meget nemmere for dig at lave en dejlig, god kop kaffe om morgenen, uden at det reelt set kræver noget af dig.

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

 

DeLonghi ECAM 21.117.W fuldautomatisk espressomaskine


delonghi-ecam-21-117-wAt lave en lækker kop kaffe derhjemme, som minder om det du kan få på den lokale kaffebar, behøver slet ikke være så besværligt.

DeLonghi har mange års erfaring med at designe kaffe- og espressomaskiner. Således har de også designet denne flotte fuldautomatiske espressomaskine med indbygget mælkeskummer, således at du kan få udlevet dine baristadrømme derhjemme.

Hvis du elsker friskbrygget kaffe, vil du virkelig holde af kaffen fra DeLonghi ECAM 21.117.W. Maskinen er udstyret med en indbygget kaffekværn, hvor din favorit bønneblanding kværnes lige inden kaffen brygges. Det er også muligt at lave kaffe med formalet kaffe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Via panelet på fronten kan du selv vælge, hvor stærk kaffen skal være. Det er også har du vælger, hvor stor en kop kaffe du ønsker at lave, samt om den skal være rygende varm eller lidt mere tempereret. Det er muligt at brygge op til to kopper kaffe på én gang.

Ønsker du at lave din friskbryggede kop kaffe til en cappuccino i stedet, kan du blot sætte koppen over i kopholderen under mælkeskummeren og aktivere mælkeskummeren. Det tager kun et øjeblik, så har du din cappuccino med en super lækker og cremet mælkeskum.

Prøv evt. også at bruge mælkeskummeren næste gang du laver varm kakao.

Vandbeholderen er på 1,8 liter. En måler på beholderen gør det muligt at se, hvornår den skal fyldes op igen. Det samme gælder for mælk- og kaffebeholderen.

Rengøringen er super nem, da DeLonghi ECAM 21.117.W er født med et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram. Alle glatte overflader kan let tørres over med en fugtig klud.

 

LÆS OGSÅ: Kaffekværn test

Siemens EQ3 TI313219RW Kompakt, fuldautomatisk kaffemaskine


Siemens EQ3 TI313219RWFå din egen hjemme-espressomaskine, som kan servere dig en virkelig velbrygget kop kaffe. Den kan lave lige netop den kaffevariant, som du ønsker.

Det er som at have sin egen kaffebar hjemme i privaten.

Hvad kan maskinen?

Denne semi-professionelle kaffemaskine kan brygge kaffe. Det siger jo nok sig selv. Men det kan den – og det er stort set alle varianter lige fra den helt ordinære gode kop kaffe uden nogen dikkedarer og til de mere avancerede udgaver af en kop kaffe, som du ellers almindeligvis kun bestiller, når du er i byen.

Med denne model fra Siemens kan du sagtens bestille både en espresso, en latte, en cappucino, en macchiato – eller hvad du lige føler for lige nu.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Du kan selvfølgelig også bede maskinen om at give dig mælkeskum i. Og beder du den om at servere to kopper kaffe, ja, så får du da det.

Med god nok plads under hanerne til et højt glas er det muligt at få plads til det høje latte macchiato-glas.

Få nemt, hurtigt og lækkert en eller to kopper velbrygget kaffe.

Facts

Der sidder en stærk og effektiv 1300 W-motor med et tryk på 15 bar i maskinrummet på denne espressomaskine.

Den måler 37,8 cm i højden, 42 cm i dybden og 24,7 cm i bredden. Den vejer 7,1 kilo.

Dens aftagelige vandtank rummer op til 1,4 liter, og bønnebeholderen rummer 250 gram.

Dens automatiske rensesystem sørger selv for at holde alle indvendige dele rene. Den er udstyret med en beholder til formalet kaffe, og den har mulighed for at varme din kop.

Her får du den ultimative hjemme-kaffebar med mulighed for at få friskbrygget kaffe med eller uden mælkeskum når som helst.

Brug den selv eller byd gerne på kaffe. Maskinen brygger nemt to kopper café-kaffe på én gang.

Der er superlækker hverdagsluksus.

Philips HD8827/09 3000 series espressomaskine


Philips HD8827/09 3000 series espressomaskineVågn op til en frisk kop kaffe brygget efter italienske principper med denne Philips espressomaskine med integreret kaffekværn og mælkeskummer. Stilrent sort design koblet med kompakte mål i tre dimensioner gør maskinen til en æstetisk tilføjelse til køkkenet, uden at den lægger beslag på mere plads end nødvendigt og kan stilles mod en væg eller i hjørnet.

Espressomaskinen er fritstående, så der skal ikke et større VVS-projekt til at sikre stabil vandforsyning – du hælder bare nyt vand på efter behov, og så er det det. Vandtanken kan rumme op til 1,8 L ad gangen, så på fuld tank er der nok til ikke akavet at skulle hælde nyt vand på, når svigerforældrene er på besøg. Samtidig rummer maskinen op til 250 g kaffebønner.

Skræddersy kaffen efter behov

Fra panelet øverst på Philips espressomaskinen kan du vælge mængde og styrke, så du får den rette kop, der tjener formålet at få dig i gang om morgenen. Panelet er let at blive klog på, da enhver kombination af maskinens muligheder for at skræddersy kaffen til dit behov kun er få klik væk. Du får al valgfrihed i verden, uden kompleksitet afskrækker dig fra at bruge den. Det er kombinationen af chikt design og simpel funktionalitet, der er maskinens force.

Tilbehør gør vedligeholdelse let

Med maskinen får du al nødvendigt tilbehør til vedligeholdelse. Rengøringsbørste, smørerør og justeringsnøglen til kværnen følger med, så at holde den hygiejnisk er ingen udfordring. Du får redskaberne til at sikre evigt lækker kaffe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Barista Smart T silver


Barista Smart T silverSkal din hjemme-kaffebar være af en udsøgt kvalitet? Skal den kunne brygge 18 forskellige kaffevarianter? Og skal den være så Smart, at du kan styre den med din Smartphone?

Så kan denne model fra Melissa opfylde alle disse krav – og flere end dem.

Den Smarte kaffebrygger

Med Melitta Connect App kan du styre både selve brygningen, valget af kaffevariant og andre herlige funktioner med din telefon.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Den har også en funktion, der hedder My Coffee Memory, der selvsagt kan det, at den kan huske præcis, hvordan du foretrækker din kaffe. Du kan også skabe din egen variation, hvis opskrift du så kan gemme og bruge igen senere. Det er virkelig smart.

Facts om espressomaskinen

Der sidder en motor med en effekt på1450 W i denne fuldautomatiske maskine, som har et tryk på 15 bar. Den arbejder meget støjsvagt, så den er en fornøjelse at have i køkkenet.

Den måler 37,5 cm i højden, 46,7 cm i dybden og 25,9 cm i bredden.

Den vejer 10,3 kilo.

Vandtanken kan rumme 1,8 liter, og bønnebeholderen rummer 270 gram. Bønnerne kværnes nemt og frisk af den indbyggede bønnekværn.

Der brygges nemt en eller to kopper kaffe i lige den variation, du ønsker. Det smarte højdejusterbare kaffeudløb med LED sørger for, at kaffen løber lige der, hvor den skal.

Det indbyggede system sørger for, at rengøring og afkalkning sker helt automatisk. Det er både meget smart og meget hygiejnisk. Designet er tjekket, moderne og enkelt stilrent i sit udtryk.

Her får du en smarte og elegante hjemme-kaffebar, der både er stilfuld at have stående i køkkenet, laver den skønneste, nybryggede kaffe i hele 18 faste varianter og som kan styres via en app i din Smartphone.

Du kan også komponere din egen eller dine gæsters yndlingskaffe og bede maskinen om at huske den. Bliv din egen barista.

Melitta Caffeo CI silver


Melitta Caffeo CI silverEn Melitta kaffemaskine er ikke, hvad den har været. Se nu for eksempel denne luksuriøse udgave af en espresso-maskine, som nemt hurtigt og lækkert får lavet dig en eller to kopper kaffe efter eget valg.

Hvad kan maskinen?

Den kan lave kaffe, selvfølgelig. Den kan lave alle mulige former for velbrygget kaffe. Du beder dem om at lave en eller to kopper af en bestemt type kaffe, og vupti så har den eller dem. De er selvfølgelig brygget efter alle kunstens regler, og ingredienser og arbejdsgange er lige så selvfølgeligt gjort i den rigtige rækkefølge.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Bryggetemperaturen kan indstilles, så du kan vælge imellem 87 grader, 90 grader eller 93 grader.

Dens plug-in mælkeindtags-system fungerer på den måde, at det kobles på, når det skal være en kaffe med mælk og tages af og sættes i køleskabet, når det ikke skal bruges. Således opretholdes den bedst mulige hygiejne, hvilket selvfølgelig er vigtigt.

I det hele taget har firmaet sørget for at gøre konstruktionen så rengøringsmæssigt smart som muligt. Det højner hygiejne-niveauet betragteligt, at rengøringen er nem og automatisk – og så det der med, at mælken er separat.

Fakta om maskinen

Maskineriets motor er på 14 W, og den har et tryk på 15 bar. Den måler 352 mm i højden, 255 mm i bredden og 473 mm i dybden.

Dens vandbeholder kan rumme 1,8 liter, og der er to kamre til kaffebønner, sådan at du kan vælge imellem to typer af kaffebønner.

Den indbyggekaffekværn, der er lavet af rustfrit stål, sikrer dig, at du altid kan få dig en kop friskbrygget kaffe på nykværnede bønner.

Dens memory-system gør, at den kan huske op til fire personers kaffe-præferencer.

Foretrækker du at nyde og byde på en kop friskbrygget kaffe, så har du de bedste forudsætninger for at kunne gøre det med denne café-agtige espressomaskine fra Melitta.

En fuldautomatisk espressomaskine: nem, men fantastisk kaffe

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal udskifte din nuværende kaffemaskine med en fuldautomatisk espressomaskine, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den primære årsag er, at du kan brygge en fantastisk kop kaffe og få den samme smag sammen hver gang, du bruger maskinen.

Der er nemlig tale om en maskine, der klarer hele arbejdet for dig, hvilket er lige netop dét, der er med til at sikre dig, at du ikke blot kan få lavet din kaffe lige præcis som du vil have den, men også at den bliver lavet på præcis samme måde næste gang, hvilket meget sjældent er muligt, hvis du skal lave din kaffe på manuel vis, men hvis det er en maskine, der gør arbejdet for dig, så er det en helt anden sag.

Det er dog slet ikke den eneste grund til, at du bør gå ud og investere i en fuldautomatisk espressomaskine, som du kan have stående hjemme på køkkenbordet eller som du kan bruge på kontoret. Eksempelvis, så vil du også opleve, at den i længden er meget billigere i drift end de meget populære kapselmaskiner, som bliver solgt til nærmest ingen penge, men som derimod koster rigtig, rigtig mange penge i drift.

Du skal dog også købe en fuldautomatisk espressomaskine af den grund, at det ganske enkelt ikke bliver nemmere at lave en kop kaffe – eller flere kopper, for den sags skyld.

Det kræver nemlig ikke andet end, at du sætter i din kop ind under kaffeudløbet, finder det program eller den form for kaffe, som du ønsker, og derefter er der ikke andet for end at trykke på start og vente cirka 30 sekunder til et minut på, at din kaffe bliver færdig og er klar til at drikke.

Da det er så nemt og så hurtigt at lave en god kop kaffe, så får du for eksempel også meget bedre tid til at nyde din kaffe om morgenen, hvor det før i tiden godt kunne blive lidt forhastet, fordi du skulle vente i rigtig lang tid på din kaffemaskine – særligt hvis du har været tvunget til at lave en hel kande hver gang.

Som du nok godt kan se, så er der mange fordele ved at erhverve sig en fuldautomatisk espressomaskine, så derfor er det heller ikke spørgsmål om, hvorfor du skal købe en fuldautomatisk espressomaskine, men mere et spørgsmål om, hvorfor du ikke skulle gøre det.

Forfatter