Fuldautomatisk espressomaskine – Disse 5 giver mest værdi for pengene!

Hvis du er typen, der ikke vil gå glip af din morgenkaffe eller hvis du bare godt kan lide at drikke god kaffe, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i en fuldautomatisk espressomaskine.

Der findes rigtig mange af dem på markedet, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dén maskine, som du mener er den bedste til at dække dine behov og krav.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en fuldautomatisk espressomaskine er det tætteste du kommer på at få en kaffemaskine, der kan lave lige så god kaffe, som du får ved en professionel barista.

Det er dog er det ikke ligesom en manuel espressomaskine, hvor du skal stå for hvert enkelt skridt på egen hånd, hvilket du faktisk skal med mange af de manuelle espressomaskiner, hvorfor det også vil tage meget længere tid at lave kaffe med en sådan maskine.

Hvis du køber en fuldautomatisk espressomaskine, så kan du være helt sikker på, at du får en fantastisk kop kaffe hver eneste gang, du tænder for maskinen og sætter den i gang med at brygge kaffe.

Det betyder selvfølgelig også, at du med en fuldautomatisk espressomaskine slipper for alt det traditionelle besvær, der oftest er forbundet med at brygge en kop kaffe, hvis man skal gøre det på manuel vis, for med en sådan maskine, så skal du faktisk ikke gøre andet end at trykke på en knap, hvorefter din maskine ordner resten for dig.

Det er ikke kun med til at garantere, at du får den samme, gode kop kaffe hver gang, du bruger din maskine, medmindre du vælger at ændre på dine indstillinger o.lign., men det er også med til at gøre det meget nemmere for dig at lave en dejlig, god kop kaffe om morgenen, uden at det reelt set kræver noget af dig.

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Philips HD8975-01 Saeco Gran Barista fuldautomatisk espressomaskine

Philips HD8975-01
0 kr.

Er du lidt af en kaffenørd, eller er kun det bedste køkkenudstyr godt nok til dig, så er dette lige maskinen for dig! Philips HD8975-01 er en teknologisk højest avanceret fuldautomatisk espressomaskine, der kan brygge hele 18 forskellige kaffevarianter.

Philips HD8975-01 kommer med en integreret kaffekværn, der kan kværne kaffe på fem forskellige måder, så du får din kaffe lige som du vil have den. Frisk kværnet og lækker.

Maskinen er i stand til at justere trykket ved brygning af almindelig kaffe og espresso. Der er nemlig stor forskel på, hvor hurtigt vandet bliver presset igennem den friskmalede kaffe.

Espressomaskinen er i stand til at lave en del forskellige kaffevarianter. Programmer den bl.a. til at lave en dejlig kop filterkaffe, cappuccino eller café latte macchiato.

Takket være den særligt udviklede Saeco Thermospeed teknologi, varmer maskinen lynhurtigt vandet op til brygning og brygger alle kommer ved den helt optimale temperatur, således at alle aromaer fra kaffen udnyttes bedst muligt.

Med med den automatiske mælkeskummer er Philips HD8975-01 selv i stand til at tilsætte den mængde mælk eller mælkeskum, der passer til de enkelte kaffeopskrifter. Mælkeskummet er dejligt fyldigt og cremet. Beholderen til mælk kan let opbevares i køleskabet, når du ikke bruger den.

Det er ikke kun brygningen, der er fuldautomatisk. Indvendig rengøring af maskinen foregår også via betjeningspanelet på fronten. Ingen grund til at spilde alt for meget tid på det – så bliver kaffen jo bare kold!

Melitta Caffeo Barista fuldautomatisk espressomaskine

Melitta Caffeo Barista TS
6.299 kr.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en ægte barista kender til den store hemmelighed bag den perfekte tilberedning af kaffe – uanset om der er tale om Ristretto eller blot en ganske almindelig kop cafe latte. En rigtig barista ved, i hvilken rækkefølge de forskellige ingredienser skal tilføres og kan desuden også huske hvordan du bedst kan lide din kop kaffe.

Hvis du gerne vil have god kaffe, men ikke ønsker at gå ned til den lokale barista hver gang, så bør du i stedet se nærmere på en Melitta® Caffeo Barista®, for med denne maskine, så kommer baristaens mangfoldighed hjem til dig.

Du har mulighed for at vælge mellem hele 18 forskellige kaffevariationer, så du kan med garanti også finde lige netop dén form for kaffe, som du bedst kan lide.

Ikke nok med det, så har Melitta® Caffeo Barista® også et meget fornemt og moderne design såvel som et intuitivt betjeningskoncept, der er nemt at finde ud af og faktisk nærmest er en nydelse for alle sanser.

Maskinen er nemlig udstyret med en innovativ Touch & Slide-funktion, hvilket får æstetikerens hjerte til at banke og smilet til at brede sig i ansigtet. Det kræver ikke andet end en blød berøring af sensorfelterne, hvorefter Melitta® Caffeo Barista® faktisk kan indstilles og betjenes på nem og komfortabel vis.

Du har mulighed for at indstille på alt lige fra kaffestyrke og brygtemperatur til den ønskede mængde af kaffe, mælk/mælkeskum eller varmt vand.

SE OGSÅ: Kaffemaskine med termokande

Siemens TE712201RW fuldautomatisk espressomaskine

Siemens TE712201RW
4.849 kr.

TE712201RW fra Siemens er en del af den lækre og uhyre populære EQ7-serie, som Siemens har haft stor succes med de sidste par år.

Der er tale om en espressomaskine, der er udført i et flot design og dertil har den også et tryk på 15 bar. TE712201RW er udstyret med et eksklusivt grafisk display, som selvfølgelig indeholder en interaktiv menu, hvilket er med til at gøre det endnu lettere at lave din yndlingskaffe.

Ydermere, så er maskinen også udstyret med en aftagelig vandtank, der har en størrelse på 2,1 liter og en bønnebeholder med aroma-bevarende låg. Selve brygenheden på TE712201RW fra Siemens er aftagelig, hvilket er med til at gøre rengøringen af maskinen simpel og nem at have med at gøre, hvilket kommer til at spare dig rigtig meget tid.

Med en TE712201RW, så kommer du aldrig til at kunne nøjes med en almindelig kaffemaskine igen, for den laver ganske enkelt en formidabel kaffe, hvad end du ønsker at maskinen skal lave en kop latte macchiato eller en cappuccino til dig.

Den er blevet udstyret med en eksklusiv keramisk kværn, der har fået navnet SilentCeramDrive, som ligeledes også kan bryste sig af et lavt lydniveau.

Desuden er den også udstyret meden aftagelig drypbakke med en beholder for kaffegrums, og så sørger den også selv for en automatisk rensning når maskinen tændes og slukkes, hvilket sikrer dig, at du får den mest intense og bedste smag – hver gang. Det betyder også, at du ikke skal anstrenge dig for at få den samme smag i kaffen – du skal blot trykke på knappen.

DeLonghi ECAM 21.117.W fuldautomatisk espressomaskine

DeLonghi ECAM 21.117.W
2.389 kr.

At lave en lækker kop kaffe derhjemme, som minder om det du kan få på den lokale kaffebar, behøver slet ikke være så besværligt.

DeLonghi har mange års erfaring med at designe kaffe- og espressomaskiner. Således har de også designet denne flotte fuldautomatiske espressomaskine med indbygget mælkeskummer, således at du kan få udlevet dine baristadrømme derhjemme.

Hvis du elsker friskbrygget kaffe, vil du virkelig holde af kaffen fra DeLonghi ECAM 21.117.W. Maskinen er udstyret med en indbygget kaffekværn, hvor din favorit bønneblanding kværnes lige inden kaffen brygges. Det er også muligt at lave kaffe med formalet kaffe.

Via panelet på fronten kan du selv vælge, hvor stærk kaffen skal være. Det er også har du vælger, hvor stor en kop kaffe du ønsker at lave, samt om den skal være rygende varm eller lidt mere tempereret. Det er muligt at brygge op til to kopper kaffe på én gang.

Ønsker du at lave din friskbryggede kop kaffe til en cappuccino i stedet, kan du blot sætte koppen over i kopholderen under mælkeskummeren og aktivere mælkeskummeren. Det tager kun et øjeblik, så har du din cappuccino med en super lækker og cremet mælkeskum.

Prøv evt. også at bruge mælkeskummeren næste gang du laver varm kakao.

Vandbeholderen er på 1,8 liter. En måler på beholderen gør det muligt at se, hvornår den skal fyldes op igen. Det samme gælder for mælk- og kaffebeholderen.

Rengøringen er super nem, da DeLonghi ECAM 21.117.W er født med et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram. Alle glatte overflader kan let tørres over med en fugtig klud.

LÆS OGSÅ: Kaffekværn test

Siemens TK53009 fuldatomatisk espressomaskine

Siemens TK53009
0 kr.

Ville du ønske, at du kunne lave en dejlig, varm kop kaffe eller espresso med ét tastetryk på en kaffemaskine, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på en fuldautomatisk espressomaskine som denne. Siemens

TK53009 er en espressomaskine, der er blevet udstyret med et 15 bars thermoblok pumpesystem, der blandt andet giver dig mulighed for at justere på malingsgraden og samtidig bliver den også leveret med et kaffeudløb, der er højdejusterbart, så du kan få stort set alle glas og krus til at passe ind under kaffeudløbet – det betyder også, at du f.eks. kan bruge høje glas, hvis du vil lave latte macchiato.

Ydermere, så er den også udstyret med en rensefunktion, der automatisk igangsættes efter hver brygning, hvilket betyder, at du får en god kop kaffe hver eneste gang, du bruger maskinen.

TK53009 fra Siemens er desuden også udstyret med en funktion, som Siemens har valgt at kalde for Calc’n Clean, der ganske enkelt bare er en funktion, der kan igangsættes i forbindelse med afkalkning og rengøring, hvor du overlader arbejdet med afkalkning o.lign. til maskinen.

Ydermere, så har den en samlet effekt, der lyder på maksimalt 1400 Watt og den er også udstyret med en såkaldt auto-off-knap, der gør det muligt for dig at indstille din TK53009 til at slukke på et bestemt tidspunkt eller efter en bestemt mængde tid. Slutteligt, så er den også blevet udstyret med et maleværk med beholder til friske kaffebønner, hvor der kan være cirka 250 gram i.

LÆS OGSÅ: Stempelkande test

En fuldautomatisk espressomaskine: nem, men fantastisk kaffe

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal udskifte din nuværende kaffemaskine med en fuldautomatisk espressomaskine, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den primære årsag er, at du kan brygge en fantastisk kop kaffe og få den samme smag sammen hver gang, du bruger maskinen.

Der er nemlig tale om en maskine, der klarer hele arbejdet for dig, hvilket er lige netop dét, der er med til at sikre dig, at du ikke blot kan få lavet din kaffe lige præcis som du vil have den, men også at den bliver lavet på præcis samme måde næste gang, hvilket meget sjældent er muligt, hvis du skal lave din kaffe på manuel vis, men hvis det er en maskine, der gør arbejdet for dig, så er det en helt anden sag.

Det er dog slet ikke den eneste grund til, at du bør gå ud og investere i en fuldautomatisk espressomaskine, som du kan have stående hjemme på køkkenbordet eller som du kan bruge på kontoret. Eksempelvis, så vil du også opleve, at den i længden er meget billigere i drift end de meget populære kapselmaskiner, som bliver solgt til nærmest ingen penge, men som derimod koster rigtig, rigtig mange penge i drift.

Du skal dog også købe en fuldautomatisk espressomaskine af den grund, at det ganske enkelt ikke bliver nemmere at lave en kop kaffe – eller flere kopper, for den sags skyld.

Det kræver nemlig ikke andet end, at du sætter i din kop ind under kaffeudløbet, finder det program eller den form for kaffe, som du ønsker, og derefter er der ikke andet for end at trykke på start og vente cirka 30 sekunder til et minut på, at din kaffe bliver færdig og er klar til at drikke.

Da det er så nemt og så hurtigt at lave en god kop kaffe, så får du for eksempel også meget bedre tid til at nyde din kaffe om morgenen, hvor det før i tiden godt kunne blive lidt forhastet, fordi du skulle vente i rigtig lang tid på din kaffemaskine – særligt hvis du har været tvunget til at lave en hel kande hver gang.

Som du nok godt kan se, så er der mange fordele ved at erhverve sig en fuldautomatisk espressomaskine, så derfor er det heller ikke spørgsmål om, hvorfor du skal købe en fuldautomatisk espressomaskine, men mere et spørgsmål om, hvorfor du ikke skulle gøre det.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑