Coca Cola køleskab

Det er nærmest en drengedrøm for enhver mand og dreng, at kunne få sine colaer nedkølet i et Coca Cola køleskab.

Faktum er dog, at muligheden faktisk eksisterer, så hvis du altid har gået og drømt om, at du kan holde dine colaer nedkølet i et decideret Coca Cola køleskab, så er du kommet til det helt rette sted, for i denne artikel vil du nemlig blive præsenteret for ikke ét, men derimod for to forskellige køleskabe, der er udstyret med Coca Cola-reklamer, er lavet i den populære Coca Cola-rød og så videre.

De kan selvfølgelig bruges alle steder, så det er ikke ensbetydende med, at du skal have det stående på dit værelse, men hvis du derimod har et lille værksted, hvor du går og fikser og laver nogle forskellige ting og godt kunne trænge til en kold sodavand en gang imellem, så er det meget passende at kunne snuppe en kold Coca Cola fra et vaskeægte Coca Cola køleskab.

Det samme gør sig gældende hvis du har et lille kontor, hvor du sidder og arbejder og i den forbindelse også godt kunne bruge en kold cola i løbet af dagen, når det begynder at blive hårdt.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange, der vælger at have deres Coca Cola køleskab stående i et såkaldt herreværelse, hvilket skal forstås således, at det er et værelse, der er 100% dedikeret til at skulle være et område, hvor drenge kan være drenge og mænd kan være mænd, hvorfor det ofte også er i et sådant lokale at du finder en lille bar, et poolbord og måske endda også en dartskive.

I et sådant værelse skal der ikke være nogen tvivl om, at et Coca Cola-køleskab vil passe rigtig godt ind – eventuelt kan du vælge at have det stående ved siden af et tilsvarende køleskab med for eksempel reklame for Heineken, Carlsberg, Corona eller hvad end din foretrukne øl er.

Der er rigtig mange muligheder i forhold til, hvor du kan gøre brug af et sådant køleskab, så det er nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for det, for hvis du gerne vil have det stående inde i din stue, så kan du bare gør det.

Hvis du derimod hellere vil have det stående ude i din carport, så der er hurtig adgang fra haven el.lign., så kan du sagtens gør det. Nedenfor finder du dog to gode eksempler på Coca Cola-køleskabe, som mon ikke bare ét af dem falder i din smag?

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Scandomestic Cool Cube Coca Cola køleskab

Scandomestic Cool Cube
1.339 kr.

Hvis du er af den overbevisning, at du synes, at det kunne være rigtig fedt at eje dit helt eget køleskab til dine sodavand (og måske endda også dine øl, hvis du ønsker at opbevare dem sammen), som er udstyret med Coca Cola-logoer?

Hvis du er en stor fan af Coca Cola, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil synes, at det er enormt fedt at kunne snuppe en kold sodavand fra et køleskab, der er lavet i den velkendte røde farve som vi kender fra de originale dåser fra Coca Cola og som ligeledes er blevet udstyret med Coca Colas meget velkendte logo på siderne, men også på selve glasset, hvor du kan se ind til indholdet i køleskabet.

Hvis du har det sådan, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er et køleskab som dette fra Scandomestic, som du skal tage et nærmere kig på, da der er tale om et såkaldt mini fridge, så kan du finde plads til det stort set overalt – mere specifikt, så måler det faktisk ikke mere end 510 mm. i højden, bredden lyder på 430 mm. og dybden lyder på godt og vel 475 mm.

Dette Coca Cola-køleskab fra Scandomestic kommer med en samlet kølekapacitet, der lyder på hele 50 liter, hvorfor du bestemt sagtens vil kunne opbevare en hel del sodavand og/eller øl i dette køleskab, og det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal være bange for, at du kommer hjem til et Coca Cola-køleskab, der lige pludselig er blevet tomt for sodavand og/eller øl, medmindre du er meget dårlig til at fylde op.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at køleskabet kommer til at koste dig mange penge på din elregning, for det bruger meget lidt energi og befinder sig faktisk i toppen af energiklasse B (mere specifikt, så har det et årligt energiforbrug, der lyder på 84 kWh/år).

Du skal heller ikke være bange for, at du kommer til at ligge vågen om natten, hvis du vælger at placere det i nærheden af hvor du sover, for dets lydniveau befinder sig på cirka 40 db(A), hvor et normalt toneleje ligger på godt og vel 60 db(A).

Slutteligt, så har det en bruttovægt på 20 kg. og en låge, der er højrehængt, hvilket du selvfølgelig skal tænke på i forhold til placering af køleskabet, så du ikke pludselig står overfor det problem, at døren ikke kan åbnes.

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser

Scandomestic Highcube Coca Cola køleskab

Scandomestic Highcube
0 kr.

Hvis du har taget et nærmere kig på det ovenstående køleskab fra Scandomestic med Coca Cola-logoer, som også er lavet i en Coca Cola-rød farve, men har besluttet dig for, at det simpelthen er for lille for dig, så skal du tage et nærmere kig på denne model, der ligeledes også er Scandomestic, for det er nemlig lige en tand større.

Mere specifikt, så er det faktisk mere end dobbelt så stort, så derfor kan der bestemt også være plads til rigtig mange sodavand og rigtig mange øl i dette køleskab. Der er nemlig tale om et eksklusivt HighCube med en samlet kapacitet, der sniger sig helt op på 115 liter.

Det er desuden blevet udstyret med 6 hylder, så derfor er der også mulighed for at opdele dine sodavand og øl lidt, hvis det er noget, du ønsker. Endvidere, så kommer det med ét temperaturområde, der kan reguleres til at have en temperatur, der lyder på mellem 5°C og 15°C, så derfor kan det også indstilles til lige netop din foretrukne temperatur.

Du skal heller ikke være bange for, at du kommer til at få et chok, når du får din næste strømregning, for dette køleskab har ikke noget synderligt stor strømforbrug, eftersom den befinder sig i energiklasse A og kun har et årligt energiforbrug, der lyder på 139 kWh.

Scandomestic har ligeledes også gjort alt hvad de kan for at reducere støjniveauet fra dette køleskab og det må man bestemt sige, at de har gjort på særdeles god vis, da de har formået at presse lydniveauet ned på kun 39 dB(A), hvilket f.eks. er langt under et normalt toneleje, der lyder på 60 dB(A).

Det skal desuden også nævnes, at der her er tale om en Coca Cola-flaskekøler, men det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne bruge det til dåser, for det kan du skam sagtens – og du kan endda bruge det til rigtig, rigtig mange af dem.

For at give det et ekstra lille pift, så har Scandomestic valgt at udstyre dette Coca Cola-køleskab med et indvendigt LED-lys, som for eksempel gør det nemmere at finde den rette sodavand eller øl, hvis der er mørklagt i lokalet.

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

Er et Coca Cola køleskab bedre end så mange andre køleskabe?

Nu er der med garanti rigtig mange, der sidder og tænker på, om et Coca Cola køleskab er bedre end et almindeligt køleskab. Hvis man udelukkende ser nærmere på de forskellige egenskaber, som et køleskab har, så er et Coca Cola køleskab selvfølgelig ikke bedre end så mange andre køleskabe, men det, der for alvor er med til at gøre et køleskab, der er blevet udstyret med en række Coca Cola-logoer og ligeledes også er blevet fremstillet i den meget velkendte røde farve, som vi kender fra de originale Coca Cola-dåser.

Derfor skal du selvfølgelig også være klar over, at du kun skal gå ud og investere i et Coca Cola køleskab, hvis du rent faktisk godt kan lide det faktum, at det er lavet i den røde farve, som vi kender fra de originale dåser og samtidig også er udstyret med lidt Coca Cola-loger hist og pist.

Hvis du derimod er på jagt efter det bedste køleskab, som du kan bruge til at nedkøle dine forskellige dåser og flasker, hvad end der er tale om sodavand, øl eller en helt tredje form for væske i enten dåser eller flasker, så er det nok ikke sådan et køleskab som dette, du skal gå på jagt efter.

Du kan eksempelvis nemt finde noget, der befinder sig i en bedre energiklasse og som samtidig køler lige så godt som et Coca Cola køleskab.

Det er dog slet ikke ensbetydende med, at et Coca Cola-køleskab er dårligt og det er heller ikke noget, der vil koste dig mange tusinde kroner på din strømregning, for det er eksempelvis producenter som Scandomestic, der står bag dem og de er kendt for at lave en lang række køleskabe og mini fridges.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑