Bosch opvaskemaskine – Pålidelige og økonomiske kvalitets opvaskemaskiner

Der findes snart en opvaskemaskine i de allerfleste hjem i Danmark, og i dem hvor det endnu ikke er blevet en fast installation, der skal der nok også komme en med tiden.

En Bosch opvaskemaskine er bare noget af det mest aflastende i hjemmet når det gælder rengøring eller daglige sysler, som der går for meget tid med, eller som helst vil undgås, fordi at tiden er sparsom i de fleste hjem.

At fylde sin opvaskemaskine en gang om dagen, og ikke længere bruge tid på den del, det er både befriende og så lægger det mindre pres på ens skuldre.

At fylde og tømme en Bosch opvaskemaskine tager ikke lang tid, og du kan med de nye modeller fra dem selv bestemme om det skal tage lang tid at vaske op, eller om maskinen skal klare det på meget kort tid.

Du kan programmere de fleste modeller, så det passer lige til dit behov, og så bliver opvasken alligevel skinnende ren.

I det følgende har vi gennemgået nogle af modellerne fra Bosch, og måske får du lidt nemmere ved at vælge din nye model, når du har læst vores beskrivelser.

Det er under alle omstændigheder et godt valg, hvis du overvejer en af disse modeller, da de alle kan anbefales herfra.

SE OGSÅ: Siemens opvaskemaskine

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

SMU24AW01S Silence Plus Bosch Opvaskemaskine 60 cm – Hvid

Bosch SMU24AW01S
2.316 kr.

Denne smarte og lækre model fra Bosch er en af de bedste i sin klasse og den er meget populær blandt kunderne.

Det skyldes helt sikkert, at den både er lydsvag og meget effektiv på samme tid, og så har den en fornuftig kapacitet, der gør, at den let klarer familiens opvask på rekordtid, hvis det er behovet.

Sætter du den på et almindeligt vaskeprogram så tager det heller ikke lang tid.

Den er energimærket med A+, hvilket vil sige, at den både er økonomisk og miljøvenlig på samme tid.

Den er utrolig nem at betjene, og ønsker du VarioSpeed, hvor den vasker dobbelt så hurtigt, så stiller du den bare på det, så klarer den 12 standardkuverter i løbet af ingen tid, uden at det går udover kvaliteten på vasken og tørringen.

En super maskine i meget høj kvalitet og til en meget fornuftig pris.

LÆS OGSÅ: Opvaskemaskine test

Bosch SKS50E32EU- bord

Bosch SKS50E32EU- bord
2.249 kr.

Mange som endnu ikke har en opvaskemaskine, har fravalgt den fordi de ikke synes de har plads til en i deres bolig.

Det behøver nu ikke at være sådan, for der findes mange forskellige bord modeller på markedet, og Bosch har udviklet denne smarte løsning, som både er rummelig, flot og ikke fylder så meget på et køkkenbord.

Den er rummelig fordi den rummer 6 standardkuverter, og dermed sagtens kan aflaste den lille familie, i for eksempel en lejlighed. Den er i energiklasse A+, og er dermed både meget effektiv og økonomisk.

Du behøver altså ikke så meget plads, hvis du vil købe en opvaskemaskine som denne.

Bosch er kendt for deres meget robuste og holdbare kvalitet, og denne model er ingen undtagelse. Her får du høj kvalitet til en meget fornuftig pris.

Husk at tage mål af dit køkkenbord og vær sikker på, at der er strøm i nærheden af det sted, hvor du har tænkt dig, at din nye opvaskemaskine skal stå.

 

LÆS OGSÅ: Bordopvaskemaskine test

Bosch SMU46CI01S – Underbygningsopvaskemaskine – Bedst i test 2017

Bosch SMU46CI01S
0 kr.

Med energimærke A++ så er denne model fra Bosch et godt eksempel på, at det sagtens kan betale sig at lade en maskine klare familiens opvask.

Den klarer 13 standardkuverter, og det er en hel del. Så behøver du kun at vaske op en gang dagligt, hvis I er en stor familie.

Den kan forprogrammeres, så du kan lade maskinen klare tingene mens du sover, eller mens du er på arbejde, og så lade børnene tømme den, når de kommer hjem fra skole.

Den er yderst effektiv og vasker alt skinnende rent.

Det er vigtigt, at du læser vejledningen inden du tager maskinen i brug. På den måde får du også det fulde udbytte af denne maskine, som har et hav af funktioner du kan bruge i hverdagen.

Du har måske brug for at opvasken bliver klaret lynhurtigt, så kan se hvordan du skal indstille den i manualen.

Denne maskine er meget nem at vedligeholde, og kræver ikke den store rengøring.

 

LÆS OGSÅ: Køleskab test

Bosch SMU46CW02S – Underbygningsopvaskemaskine – Bedst i test 2017

Bosch SMU46CW02S
0 kr.

Bosch er velkendte for deres hvidevarer i alle afskygninger, og for at levere den bedste kvalitet til forbrugerne i Danmark.

Det er ingen undtagelse i forbindelse med denne model fra Bosch. Her får du en yderst effektiv opvaskemaskine som klarer op til 13 standardkuverter, passer lige med en stor familie, og så er den så lydsvag, at den nærmest ikke høres når den kører.

Du kan indstille flere programmer, så du ikke behøver at vaske lige nu, men måske mens at du sover. Du bestemmer helt selv.

Denne model har energimærke A+++ og er dermed en af de bedste på markedet når det gælder vand- og strømforbrug.

Så hvis du vasker op ret tit, så er denne model meget økonomisk og så sparer du en del penge, hvis du “pakker” den rigtigt.

Der er nemlig også en hel videnskab, hvordan man fylder en opvaskemaskine, og det kan du læse mere om i den medfølgende vejledning.

Der er mange nyttige tips at hente, hvis du skal have fuldt udbytte af dine nye opvaskemaskine fra Bosch.

 

SE OGSÅ: Slush ice maskine

Bosch SMU46CB01S – Underbygningsopvaskemaskine – Bedst i test 2017

Bosch SMU46CB01S
0 kr.

En opvaskemaskine skal have den helt rigtige kapacitet, så den kan dække familiens behov.

Er den for lille, så skal du vaske op flere gange om dagen, og så bliver det både meget dyrt og ikke særlig miljøvenligt.

Derfor er denne Bosch opvaskemaskine noget helt særligt. Den er til den store familie som hver dag har meget opvask, og som har brug for en opvaskemaskine med stor kapacitet, så det kun er nødvendigt at vaske op en gang om dagen.

Det er både økonomisk og miljøvenligt.

Denne model fra Bosch har plads til 13 standardkuverter og dækker fint en stor families behov.

Den kan programmeres, og du kan vælge et lyn program hvis du har behov for det, og helt uden at det går ud over resultatet af opvasken.

En meget lækker maskine, i meget høj kvalitet til en fornuftig pris.

 

LÆS OGSÅ: Komfur test

Bosch SPU68M02SK – Underbygningsopvaskemaskine

Bosch SPU68M02SK
5.200 kr.

Denne model fra Bosch er ikke i standardstørrelse, men en smallere model, som passer ind på steder hvor der ikke er så meget plads.

Det kan være i campingvognen, på kontoret, i fritidshuset eller i tekøkkenet.

Selvom den er lidt smallere end normalt, så rummer den alligevel 10 standardkuverter, og har trods sin størrelse en utrolig høj kapacitet.

Den er energimærket A+, og er dermed også helt ok, hvad angår økonomi med mere.

Du skal måle godt efter, når du skal have plads til en opvaskemaskine. De fleste bygges ind i eksisterende køkkener, og normalt tager man et skab fra, og sætter maskinen der.

Denne model er mindre end standard, og det skal du huske når du måler op. Lad der altid være et par millimeter til hver side, så du er på den sikre side, og husk at køkkenskabe kan give sig en smule med tiden.

SE OGSÅ: Smal opvaskemaskine – 45 cm

Bosch SMU87TW02S – Underbygningsopvaskemaskine

Bosch SMU87TW02S
0 kr.

Bosch er et af de førende mærker på verdensmarkedet når det gælder hvidevarer, og det er særligt deres opvaskemaskiner som tager kundernes interesse.

Det skyldes den meget høje kvalitet og deres kapacitet. Det er kvalitet når det er bedst, og har du en maskine fra Bosch, så holder den i mange år.

Driftsikkerhed og robusthed er bare nogle af de fine ord som kunderne bider mærke i.

Denne model har en kapacitet på 14 standardkuverter, og det er mere end de fleste andre naskiner og samtidig nok til en stor familie.

Opvaskemaskinen her har en masse spændende programmer, som gør at du kan udnytte den på en helt anden måde, og for eksempel vælge at programmere den til en senere start, eller at vaske op på rekordtid.

Du bestemmer helt selv, for måske falder valget på denne model fra Bosch.

 

LÆS OGSÅ: Tørretumbler test

Bosch SMV45AX00E – Integrerbar opvaskemaskine

Bosch SMV45AX00E
0 kr.

Bosch er uden sammenligning den bedste producent på markedet, og de leverer verdens bedste opvaskemaskiner som har en stor kapacitet.

Denne klarer 14 standardkuverter, som altså burde være nok til den store familie i hverdagen.

Den kan programmeres og den kan køre et lyn program, hvis I har mange gæster, og der skal vaskes hurtigt op.

Selvom den kører på det hurtige program, så går det ikke ud over kvaliteten.

Der er mange som ikke har en opvaskemaskine i hjemmet endnu, og en af grundene er sikkert pladsmangel.

Denne model kan bygges ind, der hvor du kan afse plads, og du skal bare huske at måle godt efter, der hvor du tænker at den skal være, og sikre dig, at der både er vand og strøm til rådighed.

LÆS OGSÅ: Frituregryde test

Bosch SCE64M65EU – Underbygningsopvaskemaskine

Bosch SCE64M65EU
6.539 kr.

Skal du investere i en ny opvaskemaskine, og den skal klare hele familiens behov, og det er stort, så kan du godt regne med, at denne model fra Bosch er lige hvad du eller I kan bruge.

Den er yderst effektiv og har en stor kapacitet. Det betyder, at du kan nøjes med at vaske op en gang dagligt, og på den måde spare både vand og penge.

Vælg altid en opvaskemaskine som har en høj nok kapacitet, for det kan ikke betale sig, at vaske op flere gange om dagen.

Denne model fra Bosch har plads til 8 standardkuverter, og rækker lige til en lille familie. Er det nok, så kan du trygt købe denne model, men er du i tvivl, så skal du måske vælge en med større kapacitet.

8 standardkuverter er ikke ret meget, men hvis dit eller jeres behov bliver dækket, så får du en helt fantastisk maskine, som også kan køre et hurtigt program, hvis du ønsker det.

LÆS OGSÅ: Ismaskine test

Før du vælger hvilken Bosch opvaskemaskine du skal købe

Vi har gennemgået en række af opvaskemaskiner fra Bosch, og må konkludere, at alle de viste eller beskrevne modeller, er meget brugbare, og at vi kan anbefale hver og en.

De er meget forskellige i både størrelse og kapacitet, men kvaliteten er helt i top ved alle modeller.

Det er vigtig, at du vælger efter hvilken kapacitet du skal bruge, altså hvor meget opvask du har hver dag.

Skal du vaske op flere gange om dagen, så begynder det at koste mange penge, og så skulle du måske have valgt en maskine med større kapacitet.

At en opvaskemaskine skal vaske op to gange en dag hvor man har gæster er ok, men ikke hver dag.

Har du behov for at vaske op når du lige har tid, og ikke vil have maskinen til at køre om dagen, så skal du vælge en type som kan programmeres.  Det kan de fleste, men tjek godt efter, inden du beslutter dig for et køb.

Bosch har virkelig ramt nogle gode modeller i deres program, og vi er meget imponerede over den høje kvalitet.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑