Velkommen til forsiden

Som kendt, skal du ofte finde dig i meget fra diverse magasiner og ugeblade. Kendte personer bliver efterhånden vant til, at journalister løber efter dem, i håbet om at få et kort interview eller en kommentar på noget som er sket i den kendtes liv

Det kan være et evigt kapløb, for jo mere journalisterne prøver at komme i kontakt med de kendte, jo mere prøver de at trække sig tilbage. Når skridtet fra ukendt til kendt tages, følger der hermed en masse interesserede og nysgerrige mennesker med, som gerne vil snage og være en del af den kendtes liv.

Rampelyset

At være i rampelyset sætter altså nogle nye forventninger til dig som person. Som kendt kan det altså være svært at gå ned i Netto en søndag morgen uden at blive genkendt. Du er altså nødt til at forholde dig til, at folk ved hvem du er, og det er svært at skjule dig uanset hvilken kontekst du står i.

Selvom du er en kendt sanger og har sunget et formidabelt show aftenen inden, er folk stadig interesserede i dig og din autograf dagen efter, selvom du blot er ude og handle med din kæreste. Forholdet mellem at være på arbejde og holde fri bliver som kendis altså mere flydende.

Fansene er ligeglad med, at den kendte holder en fridag, og det kan være utrolig svært at sige nej til en fan, som står og beder om din autograf, når den kendte er i færd med at vurdere om det skal være en skumme- eller minimælk, som der skal købes med hjem.

Frontstage og Backstage

Linjen mellem front- og backstage kan dermed være rigtig svær at trække. Som kendt skal man dermed finde sig i, at ting man førhen gjorde som privatperson kan udfordres, da alle nu kender til dit navn og til hvem du er og hvad du er kendt for.

Det kan dermed være svært at trække stikket andre steder end derhjemme. Det kan for mange være en stor omvæltning, og dét at skulle acceptere, at man ikke kan gå en tur ned af strøget uden at skulle skrive 50 autografer, kan være en udfordring. Men når det så er sagt, følger der også mange goder med til det at være en kendt ansigt. De fleste fans ønsker kun det bedste for dig, og det kan også give et sus i maven at gå igennem gaden og så blive genkendt.

Det er typisk på grund af noget positivt, at man bliver genkendt og dermed kan man også se på det som en god og meget positiv ting. Det er fordi den kendte er god til noget, og dette er der folk som beundrer ham/hende for.

Et helt særligt talent, som har gjort den kendte kendt, og noget som ikke alle bare kan gøre. At være kendt skal derfor også ses som noget positivt, og som et tegn på, at man har nået langt i sin karriere.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑