Til lands, til vands og i luften. Der er nærmest ikke det sted, vi ikke nyder at høre lidt musik, så hvorfor ikke købe en vandtæt højtaler og gøre det muligt at lytte til dine ynglingshits i badet?

Det med at synge i badet får pludselig en helt ny betydning, når du også har noget at skråle med på. Nedenfor har vi testet nogle vandtætte højtalere, der bl.a. er perfekt egnede i husets vådrum, stranden eller andre steder, hvor du godt kan lide at høre musik. Alle modellerne koster nogenlunde det samme.

LÆS OGSÅ: Surround sound test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

__________________________________________________________________________

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
  • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
  • Kundernes anmeldelser af produktet
3
  • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
  • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
  • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

LÆS OGSÅ: Smart TV test

Vandtæt Bluetooth Højtaler med Sugekop – smart vandtæt højtaler til badet

Vandtæt Bluetooth Højtaler

Denne lille højtaler er simpelthen genial. Den er både en sjov gadget og en god lille højtaler, som du kan sætte allevegne, da den er udstyret med en sugekop. Du styrer den via Bluetooth, så du kan koble den med en anden device.

Designet

Den er lille, og den er sjov at se på. Den fås i fire forskellige glade farver: Pink, hvid, sort og blå.

Den måler blot 8,5 cm x 8,5 cm x 4,5 cm, og den vejer kun 100 gram. Den er derfor meget let at have med enten på farten eller i hjemmet, hvor du nu lige har lyst til, at den skal sidde og give dig den gode musik, som du selv har lagt i den.

Den er udstyret med en sugekop. Det betyder, at du har mulighed for at sætte den på en flise eller en anden glat overflade.

Højtaleren er helt vandtæt, så den kan sagtens tåle at sidde i et badeværelse eller ved en swimmingpool eller et andet sted, hvor fugtigheden er høj.

Den oplades via USB.

Specifikationer

Højtaleren styres via Bluetooth, og den har en rækkevidde på op til 10 meter. Dens højtalerudgang er på 3 W, og den har en Frequency Range på mellem 100 Hz og 20.000. Så selv om den er ret klein at se på, så har den altså en vis rækkevidde og en vis lydstyrke i sig.

Du kan lade den op via USB med den ledning, der følger med. Den er fuldt opladet i løbet af 3 – 4 timer. Når den er helt ladet op, kan den spille i op til 5 timer.

Den kan bruges sammen med din smartphone, din bærbare computer, din tablet eller en Bluetooth medieplayer.

Bruger du din smartphone, kan højtalerens indbyggede mikrofon bruges til at besvare et opkald med. Det er ret praktisk, hvis du er tættere på højtaleren end på din telefon.

Denne lille fancy vandtætte højtaler med sugekop er både sjov og praktisk. Brug den, når du har lyst til at høre musik med steder, hvor der er vådt eller hvor du bare har lyst til at høre musik.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

NASA Waterproof VHF Extension Speaker – vandtæt højtaler til badeværelset

NASA Waterproof VHF Extension SpeakerVandtæt højtaler, der er yderst populær i maritim sammenhæng.

Anderledes højtaler

Højtaleren har et klassisk firkantet design i sort med en særligt mylar membran, der gør den vandtæt. Den er derfor godt egnet til opsætning i badeværelser og måske ombord på familiebåden.

Lige netop denne model er faktisk meget brugt i maritim sammenhæng pga. den gode lydkvalitet og fordi den netop er vandtæt.

Vandtæt, men ikke trådløs

NASA VHF Extension er modsat de andre højtalere i denne test ikke trådløs. I stedet er der monteret en 1,7 meter lang ledning med et 3,5 mm jack-stik i den anden ende – lige til at plugge ind i den enhed du ønsker at afspille musik fra. Stikket fra NASA VHF Extension passer til de fleste VHF enheder – radioer, tv, computere osv.

Klar lyd

Da NASA VHF Extension ikke er fyldt op med alt mulig smart teknik til f.eks. Bluetooth, er der bedre plads til at fokusere på musikken og den gode lyd. Denne højtaler leverer således en strålende lyd, der går klart igennem – hvilket også er nødvendigt, hvis den skal bruges ombord på et skib.

LÆS OGSÅ: Router test

Scosche bluetooth højtaler Boombottle+ – vandtæt højtaler i smart design og med bluetooth

Som navnet på denne højtaler mere end antyder, så er den ganske velegnet til at bruge udendørs. Det er den, fordi den er meget stabil, og fordi den er helt vandtæt. Det er ret praktisk, når man er udenfor i Danmark.

Designet

Højtaleren måler 7,2 cm i bredden og 21,8 cm i højden. Den kommer i en lækker sort/guld farve.

Den er forsynet med en praktisk karabinhage, der gør det nemt at placere den på for eksempel en rygsæk, i et telt eller et andet sted, hvor den lige kan hænge.

Den har en USB-udgang og en AUX-udgang i siden.

Den er helt vandtæt, hvilket er praktisk, hvis du gerne vil høre musik eller andet i badeværelset, eller du har din højtaler med ude i det fri, hvor det jo som bekendt ikke altid er helt tørt i vejret.

Specifikationer

Den lille, smarte højtaler er styret via Bluetooth. Det vil sige, at du kan bruge en af dine devices til at styre den fra. Den har også et AUX-stik, hvis du foretrækker den type kobling.

Den kører på et genopladeligt batteri. På et fuldt opladet batteri kan du bruge højtaleren i omkring 6 – 8 timer.

Der er en overraskende god lyd i højtaleren, så du vil nyde at kunne høre din yndlingsmusik eller dine yndlingsprogrammer, når du er på farten, eller når du er i bad.

Vil du nødigt undvære noget godt til dine ører, når du er på tur til skov og strand eller på vandretur i naturen, så er det smart at have denne lille handy højtaler med, som kan spille i flere timer, før den skal lades op igen.

At den tilmed er vandtæt gør den jo bare ekstra praktisk i forhold til vind og vejr.

SoundLiving højtaler med indbygget powerbank – flot multispeaker i vandtæt design

SoundLiving højtaler med indbygget powerbank
300 kr.

Her har du en udgave af en bærbar højtaler i en virkelig god kvalitet. Den er handy, den er vandtæt og den har flere funktioner. Altså en rigtig praktisk og smart lille mobil maskine.

Designet

Højtaleren her er designet i sort og har et frækt og moderne look. Den ser ud af en hel masse, selv om den kun måler 17 cm i bredden, 6,6 cm i dybden og 6,6 cm i højden.

Den kan tilsluttes via Bluetooth, og det er også muligt at bruge dens AUX-indgang.

En del af højtaleren er en power bank, hvorfra du kan oplade din smartphone. Det er virkelig smart, når du er på farten og langt væk fra din oplader og fra en stikkontakt.

Højtaleren er beskyttet mod slag og så videre med et cover af silikone. Det er også smart, når du er på farten.

Specifikationer

Den lille bærbare højtaler fra Sound Living kører på et genopladeligt batteri. Dette batteri kan lade din højtaler spille i op til ti timer på en fuld opladning.

Der følger et AUX-kabel, et USB-kabel til opladning og et opladerkabel med, når du køber denne højtaler.

Højtaleren er helt vandtæt, så derfor kan du sagtens lade den spille på badeværelset, ved stranden eller når du er ude i regnvejr.

Vil du nødigt undvære din gode musik og dine spændende programmer, så kan du med denne højtaler tage det med dig allevegne. Den kan spille i op til ti timer på en opladning, så det garanterer dig mange gode stunder på lydsiden, når du bringer din højtaler med dig.

Og skulle du løbe tør for strøm på din smartphone, når du er på farten, så kan du bare sætte den i højtalerens power bank. Det er virkelig smart.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter