UHA! Sikkerhed og Sexlegetøj

Brugen af sexlegetøj er steget helt dramatisk de seneste par år, hvertfald hvis man spørger ejeren af Winkwink.

Men der er også en anden uheldig statistik – og det er antallet af sexlegetøjs relaterede uheld!

SE OGSÅ: Dildo vibrator – Find din næste bedste ven

Winkwink, som er en af skandinaviens største sexshops oplevede at førstegangskunder steg med op til 25% op til den nye Fifthy Shades of Grey film. Lige omkring samme perioder oplevede skadestuer dog flere og flere tilfælde af folk, der kom galt afsted med deres nyindkøbte legetøj.

CPSC – Consumer Product Safety Comisson har indikeret at sexlegetøjs-relaterede skader sender omkring dobbelt så mange på skadestuen sammenlignet med 2017.

SE OGSÅ: Brætspil til voksne

Det betyder dog ikke nødvendigvis at I skal stoppe jeres ”Overrasket husmor og pizza-leverings-gut” i har planlagt. Men det er klogt at følge disse 5 råd:

  1. Sidder det fast. Lige omkring 80% af sexlegetøjs relaterede skader sker fordi noget “sidder fast”, oftest en dildo eller en vibrator. For at være på den sikre sider er det en god idé med en ”bund” på dit sexlegetøje eller en lille fæstnet snor, så dit legetøj kan trækkes ud igen. Specielt anal kugler har det med at sidde fast!
  2. For meget af det gode. Overforbrug af en vibrator kan potentielt føre til følelsesløshed. Undgå at fokusere for længe på et sted. Men vær nu heller ikke for bange for at få det fulde ud af din vibrator.
  3. Sæt en ring på. Altså på penis. En penisring er typisk sat på rundt om roden af penis, og bruges til at opretholde en erektion. Det sker ved at penisringen holder blodet ude i penis. Skader ved brug af denne smarte attrap er ikke så frekvente og udgør kun ca. 2% af tilfældende. Omvendt er det nogle af de skader som kan være mest ubehagelige, når de ikke sidder fast. Det er derfor en god idé ikke at sætte din nye penisring på når penis ikke er slap. Derudover bør du maksimalt have en penisring på i 60 min.
  4. Være rigtig dirty. Bare helst kun i overført betydning ikke? Et af de vigtigste råd, er at du SKAL rengøre dit sexlegetøj efter brug. Først og fremmest af din egen sikkerhedsskyld og dernæst fordi dit sexlegetøj holder bedre når du rengør det. Når du ikke rengør din dildo vokser der bakterier på den som kan være usunde for dig og materialet eroderes når det ikke rengøres.
  5. En kemisk romance. Farlige kemikalier er hyppigt i dårligt sexlegetøj. Heldigvis har vi i Danmark strenge krav til erotiske materialer. Men for din egen sikkerhed er det en god idé at handle ved E-mærkede sexshops som eks. Winkwink

God fornøjelse! OG husk nu, at du behøver ikke være bange for det, så længe du tager dine forbehold 😊

 


Comments are closed.

Back to Top ↑