Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her

Det nyeste skud på stammen af elektriske transportmidler/legetøj er et elektrisk skateboard. Når du bruger sådan et skateboard med motor, kan du nå en maks. hastighed på 25 km/t. Det er super sjovt, og du kan bruge det som ren leg eller som et meget praktisk transportmiddel. Og så slipper du for at skulle have et meget ømt ben efter turen.

Du kan nemt og hurtigt surfe igennem byen, og når du ikke skal bruge skateboardet, så er det nemt at snuppe det med under armen. Du har ingen problemer med at finde en parkeringsplads til det. Brug det elektriske skateboard som ren underholdning eller som det praktiske transportmiddel i byen.

Her får du en oversigt over nogle af de bedste elektriske skateboards, der findes på markedet nu. Med den som et godt overblik bliver du bedre i stand til at vælge, hvilket elektrisk skateboard, der skal fragte dig hurtigt rundt i byen – på den smarte måde.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Razor Cruiser – elektrisk skateboard til børn og voksne

Anbefales til begyndere

Razor Cruiser elektrisk skateboard

Du får et elektrisk skateboard, som er let, billigt og alligevel stærkt. Det er relativt nemt at stå på, og du får et godt og solidt board.Vælg gerne denne model, hvis du er begynder eller let øvet. Du får god kvalitet til prisen og et letvægts-skateboard, som er solidt og brugervenligt. Desuden har det et enkelt og klassisk design.

Razor Cruiser er et elektrisk skateboard, som kan bruges både af børn og voksne. Det er et godt og stabilt begynder-skateboard, og også den let øvede kører kan have stor glæde af det.

Fakta om Razor Cruiser

Det er et ret støjsvagt el skateboard, det har en maks. hastighed på 16 km/t og det kan køre i op til 40 minutter ad gangen.

Det vil sige, at det kan bruges både som et godt stykke legetøj og som et transportmiddel. Der sidder en middelstærk motor på dette board, og det er ganske fint for begynderen eller den let øvede, der gerne lige vil have god kontrol over maskinen.

Fordele

 • Brugervenligt el skateboard
 • Støjsvagt
 • God til prisen
Ulemper

 • Lavere brugstid sammenlignet med andre modeller

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 75,4 x 27 x 14,5 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Maks. hastighed: 16 km/t
 • Maks. stigning: 25 %
 • Rækkevidde: 15-20 km
 • Inkl. fjernbetjening
 • Klassisk design
 • Anbefalet min. alder: 9 år
 • Maks. brugervægt: 100 kg


Cool&Fun Long elektrisk skateboard – med fedt panter-design og fjernbetjening

Brugervenligt valg

 • 4 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Amazon

Cool&Fun Long Electric

Kom hurtigt afsted på det sorte elektriske skateboard med fedt panter-design, når du hopper på Cool&Fun Long. Modellen kan få dig op på en hastighed på mellem 28 og 32 km/t, men har også en energibesparende motor, der får dig langt på en opladning.

Du styrer Cool&Fun Long med den multifunktionelle fjernbetjening.

 • Multifunktionel fjernbetjening
 • Energibesparende motor
 • Unikt sort panter-design

Det skal du vide, før du køber Cool&Fun Long elektrisk skateboard

Brugervenligt og nemt at styre
Det brugervenlige elektriske skateboard fra Cool&Fun kan nå op på en maksimal hastighed på mellem 28 og 32 km/t. Du kan med den energibesparende motor komme rundt mellem 10 og 15 km, der får dig fra A til B.

Det kræver ingen installation, før du er kørende, og der er fuld justering af både bremser og hastighed. Håndkontrollen er med trådløs fjernbetjening med en praktisk rem til håndleddet. Med fjernbetjeningen kan du skifte mellem 3 forskellige hastigheder.

Solidt board med fedt panter-design
Selve bordet er lavet i 11 lag af fiberglas, der gør det både ekstra solidt og holdbart. På overfladen med grebet er et unikt design, der får Cool&Fun Long til at se cool ud. Der er et print af en panter mod den sorte baggrund, der får dit elektriske skateboard til at skille sig ud.
Når du skal oplade skateboardet, er det nemt, men tager lidt længere tid end med andre modeller. I alt skal Cool&Fun Long elektrisk skateboard lade imellem 2 til 4 timer, før det igen er klar til køreture.

Hvad siger forbrugere om Cool&Fun Long elektrisk skateboard?

Forbrugerne på Amazon har anmeldt Cool&Fun Long elektrisk skateboard, der i alt har modtaget mere end 76 anmeldelser i alt. Den gennemsnitlige vurdering lander på 4 ud af 5 mulige stjerner. Blandt andet skriver køberne på Amazon, at det er sjovt, nemt og komfortabelt at bruge, selvom batterilevetiden kunne være bedre til længere ture.

Fordele

 • Fuld justering af hastighed og bremse-funktioner
 • Brugervenlig
 • Ingen installation nødvendig
 • Solid og holdbar overflade
Ulemper

 • Længere ladetid

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler Cool&Fun Long elektrisk skateboard til alle, der vil prøve kræfter med den sjove og anderledes transportform. Den har effektiv justering af hastigheden med en praktisk trådløs fjernbetjening, og der er gode bremser i tilfælde af behov.
Modellen har en længere ladetid end andre, men den er brugervenlig og kræver ikke installation, før du kan køre afsted på det smarte, sorte board med panter-print.

Specifikationer:

 • Max hastighed: 28-32 km/t
 • Rækkevidde: 10-15 km
 • Opladetid: 3-4 timer

Udvalget af produkter i denne oversigt

I denne oversigt/guide er der blevet nævnt nogle elektriske skateboards, som ligger i en god mellemklasse. Det vil sige, at der ikke er medtaget modeller, som udelukkende henvender sig til mindre børn. Ligesom der ikke er medtaget de mere professionelle modeller som for eksempel et Aboard elektrisk skateboard. De forhandles primært via udenlandske forhandlere, og derfor ligger de uden for denne oversigts målgruppe, da den udelukkende har medtaget elektriske skateboards i Danmark.Elektriske skateboards offroad er heller ikke taget med. Dels forhandles de også primært via udenlandske firmaer, og dels henvender de sig til en mere professionel målgruppe. 


Hvilket el-skateboard skal jeg vælge?

Som det tydeligt fremgår af denne guide, så findes der et væld af skateboards med motor, som er af en god eller en meget god kvalitet. De er alle sammen super flotte, de styres via en fjernbetjening og de er sikkerhedsmæssigt i orden for alle brugere.Når du skal vælge imellem disse eksempler, kan du først og fremmest være opmærksom på målgruppen. Tilhører du eller dit barn den pågældende målgruppe? Det er et godt pejlemærke. Køb elektrisk skateboard, der passer til dit niveau – og til din økonomi. Hvis du køber et elektrisk skateboard brugt, så vil du kunne spare mange penge. Så rækker de længere. Skulle du få problemer med dit skateboard, eller sætter motoren ud, så kan du måske nøjes med at købe en ny motor til det elektriske skateboard. Det er ikke sikkert, at du er nødt til at skifte hele skateboardet ud.

Sikkerhed frem for alt

Når du bruger dit el-skateboard, så er det yderst vigtigt, at du tænker på sikkerhed. Det gælder både din egen og andre medtrafikanters sikkerhed. For at beskytte dig selv bør du tage en skater-hjelm på. Desuden bør du og dit barn iføre jer diverse beskyttelsesudstyr, før I begiver jer ud i trafikken.Siden 2019 har det nemlig være lovligt at køre på et el-skateboard ude i trafikken. Du må selvfølgelig ikke køre alle vegne, og du skal sætte dig grundigt ind i, hvor du må køre. At et elektrisk skateboard er lovligt, betyder ikke, at du har ret til at køre, som det passer dig. Du skal altid tage hensyn til de øvrige i trafikken.Ifølge loven skal der være reflekser på skateboards, og der skal også være en hvid forlygte og en rød baglygte, når du kører i mørke.Vær i øvrigt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at køre i regn, frost og sne. Dels er det ikke sikkerhedsmæssigt forsvarligt, og dels kan det beskadige skateboardet. Så undlad at køre i vådt vejr.Bortset fra det, så er et elektrisk board et herligt stykke legetøj for børn og barnlige sjæle, og så er det er super fedt transportmiddel, der nemt kan bringe dig fra A til B inde i byen.


 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon

Som køber på Amazon kan du efter købet anmelde de produkter, du har købt. Med stjerner fra 1 til 5 og en kommentar, kan du på hjemmesiden både selv skrive og læse andre forbrugeranmeldelser fra hele verden.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Cool&Fun Long her

Se også artiklerne: El mountainbike test – Få hjælp til at komme ud i naturen og Elcykel Test – Kom nemt og hurtigt rundt


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Route 66 – elektrisk skateboard med håndtag

Elektrisk Skateboard – Route66

Her får du et elektrisk skateboard, som kan måle sig med nogle af de allerbedste modeller på markedet. Det koster bare en hel del mindre end de professionelle skateboards. Det får 4 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Ud over el-boardets mange tekniske egenskaber så har det også et virkelig flot design. Der står det ikoniske Route 66 som logo, og hele overfladen er optegnet som en vej med gule striber.

Vælg gerne en Route 66, hvis du går efter et el skateboard, der kvalitetsmæssigt nærmer sig et professionelt produkt. Det er ikke velegnet til begynderen eller til børn.

Fakta om det elektriske skateboard Route 66

Det er et meget stilfuldt og cool skateboard. De røde hjul, den klassiske form og udsmykningen udgør en flot helhed. Det er udstyret med et praktisk håndtag i bagenden, som gør det nemt lige at svippe det op i hånden, når du står af.Der sidder en stærk motor under boardet, og det kan køre 25 km/t som maks. hastighed. Der er ret meget power og coolness i dette skateboard.

Fordele

 • Fjernbetjening medfølger
 • Kvalitets elektrisk skateboard
 • Praktisk håndtag i bagenden
Ulemper

 • Ikke velegnet til børn eller begynderen

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 76 x 31 x 19 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Kilometer: 10
 • Motor: 1000 W
 • Batteri: 36 V
 • Fedt design

Impulse Elektrisk Longboard 1000 W – det populære valg

Impulse Elektrisk Longboard 1000WDette er et af de bedst sælgende elektriske skateboards. Det er det blandt andet, fordi du får meget for pengene, når du køber dette produkt. Det er velegnet til teenagere og voksne, der gerne vil lidt hurtigere frem i livet, uden at det bliver alt for ukontrolleret.

Fakta om Impulse Elektrisk Longboard 

Designet er klassisk med det tvist, at det er forsynet med et praktisk håndtag i den ene side. Det gør det endnu lettere at bære det, når du er færdig med at køre. Det elektriske skateboard kan bruges både til leg og til transport. Det er glimrende til begynderen og den øvede skater, for det har en fin maks. hastighed, der er til at håndtere.Der sidder en motor på 1000 W under brættet, som er solid, og som kan give skateboardet en maks. hastighed på 25 km/t. Strækningen pr. fuldt opladet batteri er på omtrent 10 km, og fjernbetjeningen advarer i tide om, at det er tid til at lade batteriet op. Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 71 x 26 x 14 cm
 • Vægt: 5,2 kg
 • Med håndtag
 • Motor: 1000 W
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Strækning på fuldt batteri: 10 km
 • Opladningstid: 1,5 t
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Anbefales min. alder: 14 år
 • Klassisk design
 • Meget populært

Vælg gerne en Impulse elektrisk Longboard, hvis du er begynder eller øvet, og hvis du gerne vil have godt med fart på, uden at det for nemt kommer ud af kontrol.

Heaven – elektrisk skateboard med et super fedt retro design

Elektrisk Skateboard – HeavenDet mest iøjnefaldende ved dette skateboard er dets fede design. Det grafiske mønster i forskellige nuancer af blå og de knaldrøde hjul står som gode kontraster til hinanden. Desuden er bunden også virkelig flot. Der er brugt gode materialer, og kvaliteten er super god. Du få virkelig et kvalitetsprodukt her.

Fakta om Heaven

Forrest er skateboardet forsynet med et praktisk håndtag, der gør det let at gribe i hånden, når du står af. Der sidder en stærk og solid motor under brættet, og du kan køre ret lang og ret længe på et fuldt opladet batteri. Du får et let skateboard, som er nemt at manøvrere både for begynderen og for den øvede. Det er helt perfekt at bruge i byen, hvor du kan komme hurtigt og let omkring. Det er dog ikke velegnet til alt for stejle bakker.Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 76 x 31 x 19 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Maks. stigning: 10 %
 • Rækkevidde på fuldt batteri: 10 km
 • Fedt retro design
 • Opladningstid: 1,5 t
 • Motor: 1000 W
 • Med fjernbetjening
 • 4 stjerner ud af 5 fra kunder

Vælg gerne dette elektriske skateboard, hvis du er begynder og gerne vil have noget kram fra starten, og hvis du er vild med designet.


MCU-Sport EL Skateboard med 1000W Motor og 36V Li-ion BatteriDer er en tjekket og underspillet elegance over dette elektriske skateboard. Det er helt sort med et rødt logo på, og det har flotte hjul i den samme røde farve. Formen er klassisk, bortset fra at det har en afrundet spids form foran. Det ser godt ud at komme på dette board, uanset hvilken type du er. Der er stil over det.Det er også et stærkt skateboard, som har en god motor, og som kan holde til en vis brugervægt. Det kan fint bruges af både teenagere og voksne.

Fakta om MCU-Sport El Skateboard

Der sidder en god motor under brættet, og dets batteri er ret hurtigt ladet op. Det tager kun omtrent 90 minutter. Det er en stor fordel, at du hurtigt kan komme ud at køre på det igen. Med en maks. hastighed på 25 km/t kan der virkelig komme fart over feltet. Du kan køre op til 10 km på et fuldt opladet batteri, og din fjernbetjening vil indikere, når det er tid til at lade batteriet op igen.Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 71 x 26 x 14 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Motor: 1000 W
 • Batteri: Lithium Ion 36V
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Rækkevidde: 10 km
 • Opladetid: 90 min.
 • Maks. personvægt: 100 kg
 • 4,8 stjerner ud af 5 på Pricerunner

Vælg gerne dette elektriske skateboard, hvis du er begynder eller øvet, og du gerne vil have et board, der ser godt ud, og som er af en ordentlig kvalitet.


Impulse LongElectric 300 W – godt og populært til store børn

Impulse Elektrisk Longboard 300WDette er et godt bud på et godt og sikkert el skateboard til store børn. Det anbefales, at det bruges til børn på min. 14 år. Lette voksne kan naturligvis også bruge det. Det er et meget populært produkt, og det er glimrende for begyndere og øvede. Skateboardet har et meget specielt og moderne design, og det er forsynet med et smart håndtag, så det er nemt at hanke op i, når du står af. Det styres via den medfølgende fjernbetjening, der også advarer imod lav batteristand.

Fakta om Impulse Elektrisk Longboard

Det flotte el skateboard er ret nemt at lære at bruge, og med en motor på 300 W er den stærk nok til at køre 18 km/t. Det er rigeligt for en begynder og for en øvet skater. Desuden vejer det ikke ret meget, hvilket er en fordel, når det skal bæres på.Batteriet lader op i løbet af en time, og fjernbetjeningen lader op i løbet af 1,5 timer. Giv dit store teenagebarn eller dig selv et let, lille og brugervenligt el skateboard til at suse rundt på.Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 60 x 20 x 14 cm
 • Vægt: 3,5 kg
 • Maks. brugervægt: 50 kg
 • Anbefalet alder: fra 14 år
 • Motor: 300 W
 • Maks. hastighed: 18 km/t
 • Strækning: 10 km
 • Batteri: 25.2 V
 • Opladningstid: 1,5 timer
 • 5 stjerner ud af 5 på Pricerunner

Vælg gerne dette elektriske skateboard til dig selv eller dit store barn, hvis du gerne vil have et board, der er lille, let og brugervenligt. 


Razor Longboard – med ekstra længde

Razor Longboard – Elektrisk SkateboardDer er noget ekstra længde på dette el-skateboard. Det giver dig ekstra ståplads og en mere stabil kørsel. Der er også en god bredde på det, så alt i alt egner det sig super godt til begyndere. Det er et flot og smart skateboard, som kan bruges af både børn og voksne.Det er heller ikke så tungt igen, og det betyder, at et mindre barn godt kan bære det, når boardet ikke er i brug.

Fakta om Razor Longboard

Det er en relativ beskeden motor, der sidder på denne model. Den er på blot 125 W, men den har alligevel power nok til dels at kunne skyde en god fart og til at bære en vis vægt. Du kan køre på det i omtrent 40 minutter, inden det skal lades op igen. Du får et elektrisk skateboard, som kan få noget fart på, uden at du oplever, at det kommer helt ud af kontrol. Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 95 x 27 x 14,5 cm
 • Vægt: 5,4 kg
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Maks. hastighed: 16 km/t
 • Batteri: 22 V
 • Motor: 125 W
 • Hjul: 80 mm, 80a PU street
 • Køretid: 40 minutter
 • Velegnet til børn over 9 år og voksne
 • 4 stjerner ud af 5

Vælg et Razor Longboard, hvis du eller dit barn vil have et godt og ekstra stabilt begynder-skateboard, som kører med en fin fart, uden at det bliver alt for utrygt.

Læs også: El Løbehjul – Sjov for alle aldersgrupper


California elektrisk skateboard – e-skateboard

California - Elektrisk SkateboardDenne model er meget velegnet til børn og til voksne, som er begyndere eller let øvede. Det er designmæssigt et board, der udstråler liv og glade dage, og dets neongrønne og sorte farver på brættet og på hjulene ser super cool ud. Dets form er helt klassisk, og på siden af boardet er der et praktisk håndtag. Derved er der god ligevægt i det, når du skal bære på det.

Fakta om California – elektrisk skateboard

Der sidder en forholdsvis beskeden motor under dette board. Ikke desto mindre så kan det få en vis fart på, og det kan også være en vægt på 100 kg. Det vejer blot 3,5 kg, så det er muligt for selv et barn at bære på det.Det er velegnet til begyndere, fordi det er ret trygt at stå på, og fordi dets tophastighed ikke er vanvittigt høj. Den kan dog nå op 15 km/t, hvilket for en begynder og en let øvet kan være rigeligt.Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 70 x 19 x 1,5 cm
 • Vægt: 3,5 kg
 • Maks. hastighed: 15 km/t
 • Distance på fuldt opladet batteri: 10 km
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Genopladeligt lithium-batteri
 • ABEC-7 kuglelejer
 • Motor: 200 W
 • Velegnet til børn over 12 år og voksne

Vælg gerne dette cool el-skateboard til dig selv eller dit barn, hvis du sætter pris på god kvalitet, sikkerhed og et køretøj, der er til at håndtere for en begynder.

Læs også: Trick Løbehjul – Et stort hit blandt børn og unge

Roadsurfing Belt 2.0 – topscorer

Roadsurfing Belt 2.0Der er kræset for alle detaljer ved dette el skateboard. Det resulterer i et ekstremt højt niveau, hvad kvalitet angår. Tilfredse kunder tildeler det da også 5 stjerner ud af 5. De stjerner er opnået, fordi boardet udmærker sig ved et super flot design og ved en meget høj kvalitet hele vejen igennem. Derfor får den prisen som topscorer i denne guide.

Fakta om Roadsurfing Belt 2.0

Under brættet sidder en Dual Belt motor på 1000 W pr. stk. og et 6.0 Ah Samsung-celle-batteri. Det giver en vis power til el-skateboardet. Det betyder også, at der kan komme godt med fart på, og at du kan køre i ret lang tid, inden du skal have batteriet ladet op igen.Boardet kan også klare at køre op ad nogle ret stejle bakker, og derfor har du et meget fleksibelt køretøj. Med en maks. brugervægt på 120 kg kan de fleste være med. Boardet har også selv en vis kampvægt.Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 967 x 230 x 125 mm
 • Vægt: 72 kg
 • Rækkevidde: 15 km
 • Maks. hastighed: 36 km/t
 • Stigninger: op til 25 %
 • Motorkraft: 1000 W pr. stk.
 • Zealous kuglelejer
 • Hjulstørrelse: 90×53 mm
 • Regenerative bremser
 • 5 stjerner ud af 5 fra kunder

Vælg gerne dette super lækre og stærke el skateboard, hvis du går målrettet efter den gode kvalitet og et board med gods i, der kan holde til noget. På dette kan du komme langt og køre hurtigt.


Roadsurfing Hub 2.0 el skateboard Roadsurfing Hub 2.0Dette elektriske skateboard får prisen som Premium valg, fordi det er et helt enestående produkt. Det scorer 5 fulde stjerner ud af 5 både blandt kunder og på Pricerunner. Det er en totalt gennemført luksusvare, og der er også lagt vægt på stor sikkerhed. Derfor kan du være sikker på at få det bedre finesmecker-produkt, når du vælger dette skateboard.

Fakta om Roadsurfing Hub 2.0

Designet på Roadsurfing Hub 2.0 er helt specielt, da selve boardet har de rette organiske kurver, og det snævrer ind og bliver smalt i begge ender. Det giver god plads til hjulene, som er brede og orange. Super flex brættet giver en optimal cruising-oplevelse. Du får god acceleration, fart og bremseevne, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at præstere på boardet. Der er reflekser på alle hjul, og der følger en fjernbetjening med.Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 967 x 230 x 140 mm
 • Vægt: 7,6 kg
 • Rækkevidde: op til 25 km
 • Maks. hastighed: 39 km/t
 • Maks. stigning: 25 %
 • Maks. motorkraft: 375-500 W
 • Hjulstørrelse: 90 x 53 mm
 • Zealous kuglelejer
 • Regenerative bremser
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • 5 stjerner ud af 5 på Pricerunner

Vælg gerne dette elektriske skateboard, hvis du godt vil bruge det seriøst, og hvis du gerne vil have det bedste af det bedste. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter