Sidst opdateret:

Vooni Retro Speaker er en trådløs Bluetooth-højttaler udformet i et retro transistorradio-like design, Vooni PowerBank er en praktisk batteribank til opladning af mobilen på farten og Vooni VR Box headset giver dig mulighed for at bruge din mobil til at se 3D-film på.

Vi har testet alle tre Vooni produkter fra Coolstuff.dk. Læs vores ærlige anmeldelse her!

Skal du nyde musikken fra din mobiltelefon, vælger de fleste at anskaffe et par gode hovedtelefoner. Men skal du bruge begge hænder, bevæge dig meget rundt eller er I flere, der skal nyde musikken, er en ekstern højttaler en meget bedre løsning – især hvis den er trådløs. For så kan du stadig have telefonen på dig, selv om du går rundt i nærheden af højttaleren.

Nyd musikken i retro indpakning med Vooni Boombox Speaker

Der findes masser af eksterne Bluetooth-højttalere, du kan købe og slutte din mobiltelefon til. De fås i stort set alle størrelser, effekter og udførelser.

Det særlige ved Vooni boombox er, at du med denne lidt old school transistorradio-lignende Bluetooth-højttaler får pakket lyden af i dag ind i et lækkert retrodesign.

Samtidig får du et par praktiske funktioner gratis med i form af en indbygget Power Bank og indbygget mikrofon. Derved kan Vooni Boombox ikke bare forsyne dig med musik på farten, men giver også mulighed for at lade mobilen op, samt bruge den håndfrit – f.eks. under kørslen eller når flere omkring dig skal deltage i samtalen.

Føles for billig og plastikagtigt

Når proppen nu er røget af på flasken med kritik, så må vi desværre indrømme, at vi synes at designet og helhedsindtrykket virker alt for billigt og plastikagtigt.

Selve remmen på ”transistorradioen” er af en alt for billig kvalitet. Den føles alt for skrøbelig og blød. Samtidig er selve finishen og følelsen på Vooni boombox meget plastikagtig. Det virker simpelthen ikke som om, at der er nogen som helst form for gods og kvalitet i boksen.

Selve teknikken er dog i orden. Bluetooth-tilslutningen virker, og det samme gør AUX-stikket. Højttalerne spiller også godt, men der er ikke nær så meget bas i, som vi kunne have ønsket os. Men kan du leve med disse par anker, får du faktisk et produkt, der er rimeligt fornuftigt til prisen – alt i alt.

Den koster 799 kr. i skrivende stund og kan købes hos her.

Vooni Stone PowerBank

Vooni Stone PowerBankVooni har også udsendt en selvstændig Power Bank til din mobiltelefon. Designet siger de skal ligne en sten, der ligger ved vandet – men det minder egentlig også meget om et brilleetui.

Powerbanken virker som den skal, og den er nem at have med sig på farten – enten i inderlommen eller tasken.

Batteribanken fås i to forskellige størrelser, der begge er udstyret med mulighed for at tilslutte både USB- og iPhone-stik til opladningen.

Den store udgave har blot tilslutning for to USB-enheder på en gang, hvor den lille kun har et USB-stik. Netop USB-stikket gør det muligt at bruge batteribanken til andet end mobiltelefoner.

Alt i alt et fint produkt – hvis du dog ikke lige har en One Plus 5 telefon. Her giver Vooni Stone Power Bank ikke mulighed for at lynoplade telefonen, sådan som du kan med den medfølgende oplader til telefonen. Men det lever du nok med, hvis du har brug for strøm på farten.

Den koster lige nu ikke mere end 159 kr. Du kan se den hos Coolstuff.

Vooni VR Box headset

Vooni VR Box headsetLeder du efter et VR-headsæt, du kan sætte din mobiltelefon i, har Vooni også et bud på dette, den hedder Vooni VR Box – Headset med Controller.

Det virker til alle Android og iPhone-telefoner med en skærmstørrelse på op til 6 tommer. Det giver dig et synsfelt på hele 80 grader, hvilket er nok til at give en realistisk 3D-følelse.

Brillerne virker dog knapt så realistiske i praktisk brug. For du glemmer desværre aldrig helt, at du har brillerne på, fordi de virker ret billige og plastikagtige i udførelsen. Her har vi prøvet andre, tilsvarende biller, som vi helt glemte, at vi havde på efter et lille stykke tid.

Igen gav de os problemer med vores One Plus 5 telefon. Men havde vi haft en standard Apple iPhone eller Samsung Android-telefon, havde vi muligvis ikke været nær så udfordret.

Prisen er helt i bund på VR brillen fra Coolstuff.dk, den koster nemlig kun 229 kr. Du kan købe den her.

Se også denne lignende artikel på vores side: VR briller test – her er den komplette guide til VR briller

Tre anbefalinger med forbehold

Så alt i alt ender vi med tre produkter, som vi kan anbefale med et eller flere forbehold. Det lyder måske negativt, men kan du leve med de forbehold vi kommer med – og har du ikke en One Plus 5 telefon – får du faktisk nogle produkter, der performer fornuftigt til prisen.

Se vores artikel om: Bærbar computer test – Hvilken skal du vælge, det får du hjælp til her!

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.