Test af låneudbydere

Et online lån giver dig friheden til at gøre med dit liv, som du ønsker. Med de simple vilkår, der forekommer ved lån udbudt af internetbaserede låneudbydere, er det muligt for privatpersonen at trodse den traditionelle banks strenge vilkår

Når lånet er simpelt, er ansvaret til gengæld større – og på dine egne skuldre, derfor bør du vælge dit billige, online lån med omhu.

I denne test gennemgås fem låneudbydere fra låneoversigten www.online-lån.dk, der med forskellige tilbud egner sig til varierende kundegrupper. Læs med, og find det rette lån, der har potentialet til at skabe den fornødne luft i din økonomi.

Ferratum

Mikrolånet fra låneudbyderen Ferratum giver låneren mulighed for at opnå et beskedent lån. Det er ofte de små huller, der vokser sig større, hvis de ikke lappes med det samme. Derfor er et mindre lån belejligt for de, der ikke kan se sig ud af en uheldig situation. Lånet bliver dermed den akutte redningsvest – og den tilbydes til alle. Du kan ansøge om lånet, fra du er myndig.

Specielt de mindre lån, som dem, der tilbydes hos Ferratum, kræver kort tid at behandle. Med lånet får du den nødvendige hjælp overført til din bankkonto på kort tid.

Bank Norwegian

Lånet fra Bank Norwegian er mere omfattende. Når du overvejer at foretage dig en radikal ændring i dit liv, men mangler de påkrævede midler, er Bank Norwegian et oplagt valg. Hos banken kan du låne op til 400.000 kr.

Et beløb af en så storstilet størrelse vil give dig mulighed for at opnå de drømme, der før har virket uopnåelige. Om du planlægger dit livs rejse, finder tiden rigtig til det tiltrængte bilkøb eller øjner en arbejdsrelateret chance, der kræver startkapital, kan et online lån fra denne låneudbyder gøre det til virkelighed.

LendMe

Låneudbyderen LendMe tilbyder alsidige lån, der passer dine behov. Hos udbyderen kan de fleste ønsker tilfredsstilles; om det omhandler et mindre anliggende, der kræver lidt ekstra værdier på kontoen i form af 10.000 kr. eller du agter at ændre dine livsbane med et gennemgribende lån på 300.000 kr.

Lånenes vilkår er naturligvis nuancerede efter størrelse, således at ÅOP’en, og løbetiden vil tilpasses lånets omfang.

Vivus.dk

Vivus.dk udbyder små forbrugslån, der hurtigt indfinder sig på din konto som et ekstraordinært råderum til selvforkælelse. Har du fået øjnene op for et par uundværlige sko, eller har din computer overskredet sidste holdbarhedsdato for flere årtier siden? Fra du er 18 år gammel, kan du hos Vivus opnå et mindre lån på helt ned til 100 kr., der på simpel vis gør dig til herre over din egen hverdag.

Ydermere tilbydes de første 4000 kr. Gratis hos udbyderen, så du kan opleve deres effektive koncept uden at skulle tilbagebetale renter.

Kassekreditten

Låneudbyderen Kassekreditten er et kviklån for ansvarlige voksne, der behøver et enkelt skub i økonomien. Lånet kan opnås, hvis du er over 21 år og dermed har et overblik over din privatøkonomi og er i stand til at tage beslutningen om et lån på et seriøst grundlag.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑