Sidst opdateret:

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en trampolin kan danne grundlag for rigtig mange timers sjov og underholdning, hvad end der er tale om en lille eller en stor trampolin.

Grunden til det er, at en trampolin har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder, så hvad end man er typen, der godt kan lide gymnastik og trampolinspring eller ej, så vil man med garanti kunne finde en måde hvorpå man kan underholdes af en trampolin.

Og da børn er meget kreativ og altid vil kunne finde på et eller andet at lave, så skal der bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at der er mange børn, der godt ved, hvad de skal bruge en trampolin til og hvordan de bedst kan underholdes af en trampolin.

Langt de fleste tror dog, at en trampolin kun kan bruges til forskellige former for fysisk aktivitet og det er da i høj grad også dét, som en trampolin bruges til, men den kan faktisk bruges til meget mere end dét.

Der er nemlig også mulighed for at købe et væld af forskellige telte til din trampolin, hvilket gør det muligt at sove ude på trampolinen, hvis vejret er til det eller bare bruge det som en form for “hule”. Igen, så skal der ikke være nogen tvivl om, at børn sagtens kan finde en kreativ måde at benytte sig af de mange muligheder, og der skal bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste børn vil elske at kunne sove ude på deres trampolin sammen med deres venner og/eller veninder inde under et telt.

Der er selvfølgelig også mulighed for blot at sidde ude på trampolinen og nyde det gode vejr, men dog uden at få solen lige i hovedet, da man sidder inde i et telt, hvilket også er med til at skabe en langt mere hyggelig stemning.

LÆS OGSÅ: Trampolin test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Salta Comfort Edition trampolin med sikkerhedsnet


Salta Comfort Edition trampolin med sikkerhedsnetMed denne flotte og sikre trampolin fra Salta Comfort, får du ikke kun en meget attraktiv trampolin til en fornuftig pris, men også et medfølgende sikkerhedsnet, der gør det til en bedre og sikrere oplevelse for alle, der leger på den. 

Hele filosofien bag denne trampolins design, er at den skal være enormt sikker, så der ikke opstår nogle farlige situationer, når den er i brug. 

Stålrammen er galvaniseret og har en sort, blank belægning. Den er enormt slidstærk, og derfor vil din trampolin fra Salta Comfort holde i årevis. Sikkerhedsnettet spændes ud over de medfølgende rammer, og det bløde stof i nettet forbliver stramt og holder alle på trampolinen sikre. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvis du går op i at sørge for, at dine børn ikke kommer til skade, når de springer rundt på deres trampolin, er denne fra Salta en virkelig god investering. Du får en trampolin, hvor der er tænkt over stærke materialer, og hvor du får en solid trampolin til en rigtig fornuftig pris. 

Nem at bruge og montere 

Når først du har sat trampolinen op, er det nemt at stramme sikkerhedsnettet op også. Sikkerhedsnettet har en dobbeltsidet lynlås, der gør det nemt at få adgang til trampolinen, og så den også er nem lige at lukke af indefra igen, så du og dine børn opnår den ultimative sikkerhed. 

Udover det smarte sikkerhedsnet, får du en rigtig god og solid trampolin med en kantmåtte, der er 20 mm tyk og 29 cm bred, der gør at de dobbeltforzinkede koniske fjedre er perfekt afskærmede for både komfort og sikkerhed. 

Dine børn vil kunne springe højt og længe på denne sikre trampolin. Den har 4 ben og et springareal på 154 x 245 cm. Med sikkerhedsnettet har den en højde på 269 cm og maks brugervægt på 120 kg. 

Etan Telt til Trampolin 14 (4,3m)


Etan Telt til Trampolin 14 (4,3m)
0 kr.

Det sidste telt til trampolin, der er at finde på denne liste er faktisk blot endnu en version af det førnævnte Etan Telt, men denne gang er der dog tale om en udgave af teltet, der er lavet til en endnu større trampolin. Her er der nemlig tale om et Etan Telt, der er lavet til de trampoliner, der har en diameter, der lyder på hele 4,3 meter, hvilket er nogle af de største havetrampoliner på markedet.

Hvis du ejer en sådan trampolin, så er det derfor denne udgave af Etan Teltet, som du skal købe, hvis du vel at mærke mener at det er noget for dig og ikke mindst for dit barn eller dine børn. Som der også nævnes tidligere, så skal der ikke være nogen tvivl om, at dette telt til trampolin ikke just er noget for piger, men derimod mere et telt, der er henvendt til drengene, da der er tale om et camouflage-telt.

Det betyder dog, at der er langt flere muligheder forbundet med dette telt sammenlignet med så mange andre telte.

Hvis du gerne vil give din søn (eller dine sønner) et telt til deres trampolin, så byder på andet end, at det blot kan skygge for solen og der er mulighed for at sove under det, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på et Etan Telt, og hvis du har en trampolin med en diameter på 4,3 meter, så er det denne udgave af teltet, som du skal investere i.

Et sådant telt vil nemlig også kunne bruges til at lave soldater og terrorister, hvor teltet så kan være soldaternes base, hvilket din søn eller dine sønner og deres venner med garanti kan få rigtig mange timer til at gå med, hvilket blot er endnu en grund til at investere i teltet.

LÆS OGSÅ: Sandkasse med låg

Sørg for at vælge et telt til trampolin, der er af god kvalitet

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i et telt til dit barn eller dine børns trampolin, så de får mulighed for f.eks. at sove på trampolinen i baghaven eller bruge teltet til at sidde inde i og spille brætspil med deres venner og/eller veninder el.lign., så har du med garanti allerede været i gang med at undersøge markedet lidt, og hvis du bare har kigget dig lidt rundt omkring, så har du med stor sandsynlighed også allerede observeret, at der er rigtig mange muligheder, når det kommer til at skulle købe et telt til trampolin. Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge et telt, der passer til den trampolin, der står i baghaven.

Det er dog slet ikke det eneste, du skal have fokus på. Det er nemlig også særdeles vigtigt, at du ikke stiller dig tilfreds med et telt til dit barns eller dine børns trampolin, som ikke er af høj kvalitet. Hvis du vælger at gøre dette, så kan det – desværre – meget hurtigt ende med, at det respektive telt enten går i stykker eller bliver blæst væk, hvis det en dag bliver stormvejr. Hvis du gerne vil sikre dig mod dette, så skal du sørge for at investere i et telt til trampolin, der rent faktisk er af en vis kvalitet – så er det bedre at betale lidt ekstra for teltet og slippe for at skulle købe et nyt efter et par måneder.

Denne side er anmeldt af: Sofia A. Nilsson 10/10

This post has a rating of 4.62 stars based on 13 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.