Sidst opdateret:

Vi danskere elsker at opholde hos udendørs, så snart vi har muligheden for det. Vi sidder gerne med tæpper og koger under terrassevarmere, bare vi kan få lejlighed til at hygge os udenfor i den friske luft.

Men hyggen går noget af situationen, hvis vi skal sidde på jorden. Vi vil jo gerne drikke og spise, mens vi hygger os, og det er ikke så rart, hvis man skal sidde på den ofte kolde og ihvertfald altid hårde jord. Derfor er der brug for et bord.

Det er grunden til, at vi har skrevet denne artikel, som vi håber vil hjælpe dig med at finde et campingbord, der passer lige netop til dig. Vi har fundet frem til et bredt udvalg i forskellige størrelser og prisklasser, så der er en model til enhver lejlighed.

Vi har gennemtænkt mange forskellige situationer, hvor du kan få brug for et campingbord. Man behøver nemlig ikke at være super-campist med et stort fortelt og campinglivet i blodet for få brug for et campingmøblement.

Du kan være på vej til musikfestival med dit telt, og vil måske gerne have den ekstra komfort ikke at skulle spise din mad på jorden. Du kan være på fisketur, og vil gerne have et bord til at spise din frokost ved.

Du kan være den type, der bare kører ud i verden og gerne vil have et bord med i bilen, der kan bruges, når I stopper ved den smukke sø for at nye en kop kaffe fra termokanden. Hvis du er den type der bare kører derud af og som tager det som det kommer, er det dog også vigtigt at du har styr på din bil.

Husk f.eks at tjekke motorolie til bil, og generelt om der er noget der lyder som det skal skiftes. Når først du er på vej derud af, så kan det være svært at finde de rette autodele. Der er jo ingen af os der ønsker stå i en situation, hvor vi er på vej ud for at hygge med familien i naturen og lige pludselig bryder bilen sammen og der skal skaffes reservedele.

Herunder har vi kigget nærmere på campingborde

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Foldebord 86x86cm

Som navnet fortæller, er designet firkantet – og det look har designerne bag virkelig ramt lige i øjet. Så hvis du elsker den klassiske stil, er dette bord lige noget for dig.

Det er et lille praktisk bord, der måler 86X86 cm. Det klappes let sammen, og kan bruges over alt.

Bordet er let og derfor heller ikke egnet til alt for tunge ting. Det er beregnet til at tage med på turen, og ikke til tungere afsætning. Men på turen er det til gengæld glimrende, uanset om det er på festivalen, fisketuren eller turen ud i det blå.

Du kan også sagtens bruge det derhjemme, bare fordi det er simpelt og let.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Campingbord 70 x 70 x 72 cm grå

Har du brug for et let og holdbart campingbord, der er let at transportere, er dette bord måske noget for dig. Bordet vejer kun 2,7 kg og leveres med en praktisk bæretaske, så du nemt kan tage bordet med dig. Opbygningen i lameller er med til at gøre bordpladen let og fleksibel.

Bordet er fremstillet i aluminium, og tåler derfor vejr og vind uden at ruste. Aluminium er slidstærkt og mister heller ikke sit flotte udseende, så det er et bord, du kan have i mange år fremover.

Bordets mål på 70 x 70 x H72 cm gør det praktisk og meget anvendeligt til mange lejligheder både ude og hjemme.

Hvis du camperer og har et større spisebord i forteltet, kan dette bord eventuelt bruges som et lille afsætningsbord, eller du kan bruge det til at tage med på din tur, uanset hvor den går hen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Foldebord 183x76cm

Et aflangt bord kan ofte være meget praktisk, og mange foretrækker runde borde ved festlige lejligheder, fordi deltagerne bedre kan kommunikere med hinanden ved et aflangt bord.

Denne model med bordplade i hvid plastik er et foldebord, hvor du nemt kan folde bordpladen ned, så bordet optager mindst muligt plads, når det ikke er i brug.

Bordpladen er fremstillet i HPDE plast, som sikrer styrke og stivhed, og stellet er lavet i pulverlakeret stål, som sikrer styrke og modstandsdygtighed. Foldebordet er fremstillet i høj kvalitet med sin fire cm tykke bordplade, der kan tåle lidt af hvert.

Farverne på bordet er den diskrete sammensætning af hvid og grå, der gør bordet anvendeligt de fleste steder.

Foldebordet kan anvendes både ude og inde, da det er udstyret med praktiske gummibuffer under benene, som bevirker, at der ikke kommer ridser i gulvet. Og det ruster naturligvis ikke, hvis det bliver brugt udenfor.

Dette foldebord er ideelt til festen i haven, til sommerens festivaller, på campingturen eller som ekstra bordplads i hjemmet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Inden du køber

Som du har kunnet læse dig til, er der mange muligheder, når du skal finde dit nye campingbord. Det er jo herligt, at have mange muligheder, men man kan også let miste overblikket. Derfor skal du, inden du køber finde ud af, hvad dine behov er. Så du ikke køber for dyrt, for stort og tungt eller for upraktisk.

Skal du kun bruge et bord til den årlige musikfestival. Tager du ofte på tur og har brug for et bord, eller er du på campingpladsen det meste af året – det gør en meget stor forskel. Og det skal du tage med i dine overvejelser.

En anden ting, du skal tænke på, er materialet, bordet er fremstillet af. Kan det tåle vind og vejr? Er det let og praktisk og samtidig holdbart? Det er også vigtige parametre, ligesom designet selvfølgelig også betyder noget.

Vi håber, denne artikel har givet dig inspiration til at finde det campingbord, du har brug for, når du skal ud og købe et for første eller måske tiende gang.

Se vores artikel om: Bærbar computer test – Hvilken skal du vælge, det får du hjælp til her!

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.