OBS: Dette er en oversigt over, hvilke tablete du kan købe på afbetaling, men det er ikke en anbefaling til at købe ting på afbetaling. Vi anbefaler altid, at du får et fuldt overblik over din økonomi inden du køber produkter på afbetaling, da det reelt er et lån. Vi anbefaler ligeledes, at du snakker med din bank eller anden økonomiske kyndig person inden du køber produkter på afbetaling.

En tablet er et stykke elektronik, som rigtig mange mennesker nyder at gøre brug af hver eneste dag. Det skyldes bl.a. at tabletten er det bedste fra to verdener; den er nemlig nem og intuitiv at bruge ligesom en smartphone, samtidig med at den har en skærmstørrelse, som minder mere om en bærbar pc, hvormed tabletten egner sig godt til både arbejde og underholdning. 

En tablet er dog for langt de fleste mennesker langt fra et impulskøb. Det er nemlig et stykke avanceret teknologi, og derfor er prisen på tablets ofte relativ høj, hvormed det ikke er alle mennesker, som umiddelbart på stående fod har råd til at købe en tablet. 

Dette er mange forhandlere af tablets efterhånden blevet opmærksomme på, hvormed de giver dig, som kunde, muligheden for at købe en tablet på afbetaling. Dette er en god mulighed at have, hvis du netop står og mangler en tablet, men ikke har penge nok på kontoen. 

Herunder finder du information om, hvad det vil sige at købe på afbetaling, såvel som en gennemgang af en række forskellige forhandlere og deres tilbud til dig om at købe tablets på afbetaling. Hvis denne mulighed kunne være noget for dig, så læs med og bliv klogere på fordelene ved at købe en tablet på afbetaling.

Find en tablet på afbetaling hos Proshop


Fordele: Lavere renter og ÅOP.

Hvis du vælger at købe en tablet hos Proshop, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at den skal have en pris på 2000 kr. eller mere, førend du har muligheden for at købe den på afbetaling. Proshop giver nemlig kun deres kunder muligheden for at købe på afbetaling ved køb mellem 2000 kr. og 25000 kr. Men da tablets netop ofte koster et par tusind eller mere, så burde dette ikke være et problem.

Proshops afbetalingstilbud har den fordel, at den har en relativ lav rente og ÅOP, når du sammenligner dem med f.eks. Wupti. Debitorrenten er nemlig på 0%, imens ÅOP er på 11,5%. Dog bør du være opmærksom på, at der er et oprettelsesgebyr på 10% af prisen på den samlede lån.

Køb på afbetaling hos Proshop

Find en tablet på afbetaling hos Coolshop


Fordele: Du behøver ikke udlevere dine bankoplysninger. 

Umiddelbart er der mange fordele at hente, når du tager imod Coolshops tilbud om at købe en tablet på afbetaling. Her får du nemlig dine vare før du betaler, en løbetid på op til 24 måneder, ingen udlevering af bankoplysninger, såvel som at du kan samle alle dine køb på én faktura, så du kun skal betale udgiften på denne én gang.

Dog bør du som kunde være opmærksom på, at der kan være en meget høj årsrente på dit køb. I hjemmesidens eget eksempel er renten på 22,70%, hvilket er temmelig højt. Dette er derfor en god ting at have i mente, når du overvejer at købe en tablet på afbetaling hos Coolshop.

Køb på afbetaling hos Coolshop

LEASY har gode muligheder for afbetaling


Fordele: Mulighed for en løbetid på op til 72 måneder. 

En af de store fordele ved at købe en tablet på afbetaling hos LEASY er, at du har muligheden for at få en meget lang løbetid. Du må nemlig tilbagebetale dit køb over hele 72 måneder, hvilket kan være en stor fordel, hvis du ikke har en særlig stor månedsløn.

Løbetiden kan dog godt være bindende, da den skal være på minimum 12 måneder, hvilket kan være frustrerende, hvis du køber en relativ billig tablet, hvormed ens månedlige betaling bliver lavere, end hvad du egentlig har råd til at tilbagebetale. 

Derudover så kan du risikere at få nogle relativt høje kreditomkostninger, når du køber på afbetaling hos LEASY. Dette skyldes, at ÅOP’en vil ligge imellem 13,63% og 30,95%, såvel som der er en årlig debittorrente på 9,90%.

Køb på afbetaling hos Leasy

Computersalg giver dig mulighed for at købe en tablet på afbetaling


Fordele: Fuld tilbagebetaling muligt. 

Hvor du hos LEASY er bundet til en løbetid på mindst 12 måneder, så har du hos Computersalg altid muligheden for at tilbagebetale hele det beløb, som du skylder, hvis du pludseligt får råd til det, hvilket er en god mulighed at have, da det i sidste ende kan nedsætte den samlede afbetalingspris.

Dog er renten på Computersalgs afbetalingstilbud relativ høj, såvel som der er en høj ÅOP. I det eksempel, som Computersalg opgiver på deres side, er den årlige debitorrente rente på 25,05%, imens ÅOP er på 29,6%. Den endelige rente vil dog komme til at afhænge af din personlige kreditvurdering.

Køb på afbetaling hos Computersalg

Find en god tablet på afbetaling hos CDON.dk


Fordele: Lang løbetid og mulighed for hurtig tilbagebetaling. 

Ligesom Computersalg, så tilbyder CDON.dk også muligheden for, at du kan tilbagebetale det fulde resterende beløb igennem hele løbetiden, hvilket – som tidligere nævnt – kan være en stor fordel, hvis du skulle få råd til det. Bliver dette ikke relevant, så har du heldigvis muligheden for at få en lang løbetid, sådan at du har masser af tid til at betale købet tilbage.

Renten på lånet vil naturligvis variere alt efter dine kreditoplysninger, men generelt er der en risiko for, at renten vil blive relativ høj. I CDON.dks egne eksempler ligger den årlige rente imellem 14,96% og 35,41%. 

Derudover bør du også være opmærksom på, at oprettelsesgebyret er relativt dyrt sammenlignet med nogle af de andre forhandlere. Her ligger prisen imellem 395 kr. og 495 kr.

Køb på afbetaling hos CDON

Tablet på afbetaling trods RKI 

RKI er en forkortelse for Ribers Kredit Information, og det er ganske enkelt et register over dårlige betalere. Hvis du dermed tidligere har oplevet problemer med tilbagebetaling af lån til tiden, så er der en risiko for, at du netop er blevet noteret i RKI. Dette kan gøre dine muligheder for at købe en tablet på afbetaling vanskeligere – men ikke umulige. 

Nogle forhandlere vælger nemlig at sælge produkter på afbetaling til kunder trods RKI. Derfor kan du godt være heldig at finde en forhandler, hvor dette er muligt for dig. Dog er det de færreste, som har lyst til at løbe den risiko, som det er at låne penge til kunder, som står i RKI. 

Hvis du står i RKI, så kan det være en god ide at foretage en række tiltag i et forsøg på at forbedre din kreditværdighed og tilbagebetale eventuelle udestående lån. På den måde kan du med tiden blive slettet fra RKI’s register, hvormed du får muligheden for at købe en tablet på afbetaling. 

Hvad er fordelen ved at købe tablets på afbetaling? 

Dette er et af de mest åbenlyse spørgsmål, når du overvejer at gøre brug af muligheden for afbetaling. Ganske enkelt så er den store fordel ved at købe teknologi – specielt tablets – på afbetaling, at du øjeblikkeligt får råd til at købe produktet i modsætning til, at du skal bruge tid på at spare op. 

Det øjeblikkelige behov for f.eks. at købe en tablet kan skyldes rigtig mange ting; det kan f.eks. være, at ens gamle tablet er gået i stykker, eller at ens uddannelse eller arbejde gør brugen af en tablet nødvendig. Årsagen kan være mange, men løsningen er heldigvis simpel. Forhandlerne behøver nemlig ikke vide dine bevæggrunde, førend du får muligheden for at købe på afbetaling. 

Du kan dermed få råd til din drømme tablet allerede i dag, hvilket vil være en stor fordel for rigtig mange kunder. 

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en tablet på afbetaling

Ligesom prisen på det samme produkt kan variere fra forhandler til forhandler, så kan den samlede pris på et afbetalingstilbud også variere alt efter, hvor du vælger at købe din tablet på afbetaling. For at være sikker på, at du får det bedste tilbud, så er der derfor en række variabler, som det er en god ide at være opmærksom på, inden du køber. 

Nogle af disse variabler er bl.a. ÅOP, kreditomkostninger, løbetid, månedlig ydelse osv. Alle disse variabler har en indflydelse på, hvor mange penge købet i sidste ende kommer til at koste dig, hvormed det altså er vigtigt, at du sætter dig ind i disse ting.

Forfatter