Sidst opdateret:

Havetrampoliner har længe været meget populære både blandt voksne og ikke mindst børn. Det kan dog være svært at vide, hvilken stor trampolin, man skal investere i, hvis man ikke har haft en før.

For at gøre det lettere for dig, har vi samlet de bedste tilbud på store trampoliner, som du kan studere og sammenligne.

Det vil forhåbentlig være en god hjælp til at finde ud af, hvilken model, netop du skal vælge, når du skal ud at investere i en ny havetrampolin.

SE OGSÅ: Trampolin til nedgravning

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Berg Grand Champion Oval inklusiv Deluxe Sikkerhedsnet

Berg Grand Champion Oval inklusiv Deluxe SikkerhedsnetDen nye Berg Grand Champion er den største trampolin fra Berg. Her får du en oval form på 515 x 365 cm, der giver dig rigeligt med plads til, at lave flotte tricks og akrobatiske øvelser.

Du får selvfølgelig alle fordelene ved Bergs høje kvalitet, som vi har beskrevet i afsnittet om Champion 430.

Med denne model får du ydermere alle fordelene ved en aflang trampolin, som giver flere muligheder for spring, samt styrken ved en kurvet ramme.

Mål på trampolinen

Trampolinen har en oval form på 515 x 365 cm og en højde på 95 cm. Med net er højden i alt 275 cm.

Berg Grand Champion Oval er opbygget med hele 144 fjedre, og den kan tåle en personvægtbelastning på maksimalt 120 kg.

Denne store trampolin er garanti for sikkerhed og sjov i mange år.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Trampolin test

Jumpking trampolin med net – Oval – 460 x 305 cm

Her er der tale om en stor trampolin i god kvalitet med bedre kantpuder og tykkere og mere robuste ståldele, end man ser på mange billigere trampoliner.

Det er også værd at lægge mærke til, at alle ståldele og alle fjedre er galvaniserede, så du slipper for at bøvle med rust. Og hvem hader ikke rust!

Mål på trampolinen

Denne trampolin er 460 * 305 cm, hvilket betyder, at vi befinder os i mellemstørrelsen af de store trampoliner. Højden er 89 cm og den maximale tilrådelige personvægt er på 140 kg.

Måtten er UV-resistent, så farven ikke falmer så hurtigt, og så er trampolinen EN71-14 godkendt, hvilket betyder, at EUs sikkerhedsretningslinier er fulgt til punkt og prikke.

Blandt andet skal der medfølge sikkerhedsnet for at få godkendelsen.

Trampolinen har 74 / 16 fjedre, og der medfølger en vejledning og manual på dansk, så du ikke får problemer, når du skal sætte trampolinen op.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Max Ranger trampolin inkl. sikkerhedsnet 4,5 meter

Max Ranger trampolin inkl. sikkerhedsnet 4,5 meterHar du en stor have med masser af plads, er denne Max Ranger trampolin lige noget for dig.

Med en diameter på 457 cm er denne trampolin en af de større på markedet, og den giver derfor god mulighed for at boltre sig og lave akrobatiske tricks, der kræver meget plads. Og så har den et sejt Max Ranger logo i midten af måtten.

Med sikkerhedsnettet, der har en højde på 271 cm, kan du roligt lade børnene give den gas på trampolinen, uden at bekymre dig om faldulykker.

Kantmåtten er på 17 mm og giver dermed også en glimrende beskyttelse.

Mål på trampolinen

Diameteren er som skrevet hele 457 cm og højden er på 89 cm. Rørene har en diameter på 38 mm og en tykkelse på 1,5 mm. De er ligesom de 90 fjedre galvaniserede, så du slipper for at bekymre dig om rust.

Den maksimale personvægt er på 150 kg, så som du kan læse, er der her tale om en trampolin i virkelig god kvalitet, der lever op til den nye EN-71-14 sikkerhedsstandard.

SE OGSÅ: Telt til trampolin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stor trampolin inklusiv sikkerhedsnet – 4,3 meter

Stor trampolin inklusiv sikkerhedsnet – 4,3 meterMed en diameter på 426 cm hører denne trampolin også til i den store kategori, der kræver noget plads.

Trampolinen har ekstra tykke kantpuder på 18-19 mm, der garanterer god sikkerhed.

Måtten er desuden UV-resistent, så farven ikke så let falmer. Du behøver heller ikke at bekymre dig om rust med denne model, da alle ståldele og fjedre er galvaniserede.

Mål på trampolinen

Diameteren er på 426 cm og trampolinen har en højde på 89 cm. Trampolinen er udstyret med 88 fjedre, der har en længde på 140 mm.

Ståldelene har en tykkelse på 1,4 mm og en diameter på 38 mm, hvilket tilsammen gør, at trampolinen kan klare en maksimal personvægtsbelastning på 150 kg.

Trampolinen har selv en vægt på 68 kg og er EN-71-14 godkendt – hvilket dog kun gælder, når man bruger det medfølgende godkendte sikkerhedsnet.

Der medfølger desuden en samlevejledning og en manual på dansk, så du ikke får problemer, når trampolinen skal samles og installeres.

SE OGSÅ: Oppustelig hoppeborg – Hoppepude – Mini hoppeborg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Salta trampolin med net – Premium – Ø 366 cm

Som navnet antyder, er der, med denne trampolin, tale om en premium kvalitet, som udmærker sig ved at være stor nok til en masse leg og spring.

De 72 fjedre i trampolinen er super kraftige og er testet til at kunne holde til en personvægt på op til 150 kg.

Det betyder at man kan være flere børn på den ad gangen, mens voksne også sagtens kan benytte den.

Sikkerhed i fokus

Når man køber denne trampolin fra Salta, så følger der både sikkerhedsnet og stige med til. Det gør at man let kan komme op på trampolinen, som er i en højde på 89 cm. når den er samlet.

Samtidig kommer man ikke til skade ved at ryge ud over kanten, da et solidt sikkerhedsnet vil fange én inden det sker.

Holdbar trampolin

Stålkonstruktionen er ekstra galvaniseret, hvilket gør den yderst modstandsdygtig overfor rust. Samtidig er kantbeskyttelsen lavet i et holdbart PVC-materiale, som gør at dette også vil holde i mange år frem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Salta trampolin med net – Combo – Ø 366 cm

Som navnet antyder er denne trampolin en lidt dyrere model af ekstra høj kvalitet.

Kantpuderne er 34 cm bred og 25mm kraftig, der beskytter fjedrene.

Fyldet, og dermed beskyttelsen i kantpuderne, er på 25 mm, hvilket er temmelig godt. Fjedrene og alle ståldele er naturligvis også af ekstra høj kvalitet på denne model.

Fjedrene er galvaniserede og ståldelene er dobbelt galvaniserede. Måtten er UV-resistent, så der er lidt mere af det hele.

Mål på trampolinen

Trampolinens diameter er på 366 cm, mens højden er på 89 cm. De 64 fjedre har mål på længde 16,5 x 2,35.

Salta trampolinen kan også tåle en pæn belastning – nemlig 150 kg i personvægt.

Der medfølger en samlevejledning og manual på dansk, der sikrer en nem og smidig samle- og opsætningsproces.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Jumpmaster 430 inklusiv sikkerhedsnet

JumpMaster 430 inklusiv sikkerhedsnetDenne store trampolin er kåret som bedste budgetvalg af det svenske ‘Bäst-i-Test’ i foråret 2017.

De skriver bl. a., at Jumpmaster 430 prismæssigt nok hører til i budgetklassen, men kvalitetsmæssigt egentlig passer ind i mellemklassen. Man får altså rigtig meget trampolin for pengene.

Jumpmaster 430 har en bred kantpolstring på 38 cm, som sikrer, at man ikke rammer fjedrene, når man hopper.

Polstringen er også gjort pænt tyk med 3 cm skum, ligesom selve rammen er lavet i galvaniseret stål, så den er meget modstandsdygtig overfor rust.

Ramme og ben har en meget kraftig konstruktion, og selve rammen har ligefrem livstidsgaranti.

Mål på trampolinen

Diameteren er som navnet antyder på 430 cm, og de 92 fjedre giver en god hoppeoplevelse.

Trampolinen har en egenvægt på 109 kg og kan klare en maksimal personvægt på 150 kg, hvilket også er ret pænt.

Denne trampolin kan ses og prøves i de fysiske butikker i Aarhus og Herlev.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Berg Favorit 430 inklusiv Comfort sikkerhedsnet

BERG Favorit Trampolin 4,3 meterModellen, vi kigger på her, er også blevet hædret med prædikatet ‘Bäst i Test 2017’.

I begrundelsen står der bl.a: ‘Favorit er en flot kvalitetstrampolin, der bliver ‘Bäst i test’ takket være sin kombination af byggekvalitet, sikkerhed og ydeevne til en god pris.’

Et rigtig godt skudsmål for en glimrende trampolin.

Berg Favorit 430 har en god hoppekontrol og har desuden et solidt tryk i fjedrene, der er hårdt opstrammede. Det giver en god kontrol over kroppen ved spring og dermed en bedre sikkerhed.

Det medfølgende ‘Safety Comfort Sikkerhedsnet’ er Bergs nyeste innovation inden for sikkerhedsnet og specialdesignet til Favoritserien. Nettet er fintmasket og meget slidstærkt, og så er det fæstnet på rammen, hvilket giver mere plads på trampolinen.

Mål på trampolinen

403 cm er diameteren på denne model, der har en højde på 90 cm og en højde inklusive net på 270 cm. Egenvægten er på 79 kg, mens den maksimale personvægtbelastning er 120 kg.

Trampolinen er udstyret med 96 galvaniserede fjedre, og rammen, der er 2 mm i tykkelsen er endda galvaniseret både på inder- og ydersiden. Som det fremgår, er der virkelig kælet for detaljerne ved Berg Favorit 430.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Berg EazyFit inklusiv Deluxe sikkerhedsnet

Berg EazyFit inklusiv Deluxe sikkerhedsnetDenne trampolin fra den hollandske kvalitetsproducent Berg, er noget så usædvanlig som firkantet!

Det gør den ideel til en mindre have, hvor det er nemmere at finde plads til en firkantet model end en rund udgave.

Den anderledes udformning gør dog ikke, at man skal snydes for Bergs anerkendte Goldspring fjedre, der sørger for en god hoppeoplevelse.

Kantpolstringen er på glimrende 30 mm tykkelse, og beskytter godt mod både kant og fjedre.

Deluxe EazyFit sikkerhedsnettet medfølger, og det er et kraftigt net, som øger sikkerheden, når der hoppes.

Stolperne er polstrede og let udadbøjede, så man ikke kan komme til skade ved at ramme dem i forbindelse med hop og leg på trampolinen.

Mål på trampolinen

Måtten på Berg EazyFit har målene 220 x 330 cm, mens højden er på 90 cm. Derfor anbefales det, at bruge en stige, hvis man har mindre børn. Den maksimale brugervægt på trampolinen er 100 kg.

Denne trampolin kan ses og prøves i butikken i Herlev.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Berg Champion 430 inklusiv Deluxe sikkerhedsnet

Berg Champion 430 inklusiv Deluxe sikkerhedsnetMed den prisvindende model Berg Champion 430 er vi i den absolutte top inden for store havetrampoliner.

Svenske ‘Bäst-i-Test’ skriver bl.a: ‘Berg Champion er en premiumtrampolin til meget krævende brugere, og vi udnævner den til bedste premiumvalg.’

Med Berg Champion får du både høj kvalitet og høj sikkerhed bl.a. med en beskyttelseskant, der måler 38 cm i bredden og 3 cm i tykkelsen. Kanten er i slidstærkt vinyl, som overlapper både dug og ramme med flere centimeter.

Hoppeegenskaberne er også gjort bedre med Bergs patenterede TwinSpring-løsning, hvor fjedrene sidder diagonalt i stedet for lige på rammen.

Det medfølgende sikkerhedsnet er et Deluxe net, specielt fremstillet til Champion for ekstra sikkerhed. Nettet passer perfekt rundt om trampolinen og har buede stolper.

Nettet har en højde på 1,8 meter og sidder tæt ned til beskyttelseskanten, så man ikke ryger ud under det, selv hvis man virkelig boltrer sig på trampolinen.

Mål på trampolinen

Champion har en diameter på 430 cm, hvilket giver en dejlig stor hoppeflade.

Denne model er udstyret med hele 128 fjedre, der giver en rigtig god spændstighed og behagelige spring.

Højden på trampolinen er 95 cm, og med net kommer den op på i alt 275 cm. Vægten inklusiv net er 135,8 kg, og den maksimale personvægtbelastning er på 120 kg.

Inden du køber en stor trampolin

Som med andre anskaffelser af stor størrelse bør du begynde med at finde ud af hvor meget plads, du egentlig har til en trampolin og hvor meget plads, du kan afsætte, for at få plads til den. Skæmmer trampolinen for meget? Bliver du nødt til at fælde det elskede æbletræ?

Der er mange ting at tage hensyn til. Derfor bør du og din familie være grundige og tage mål, og snakke om, hvad I hver især kan gå med til.

Når I har fundet frem til størrelsen, skal du altid undersøge sikkerheden.

Med trampoliner er det som med alt andet: jo flere penge man betaler, jo bedre kvalitet får man. Men med en havetrampolin, er det ikke kun kvaliteten af materialerne, designet og holdbarheden, der er vigtige parametre.

Her er det også sikkerheden, der bliver øget, når prisen bliver højere. Bedre sikkerhedsnet og bedre polstring giver færre ulykker med færre skader, og det er generelt værd at ofre lidt ekstra på.

I hvert fald bør du undersøge markedet grundigt, for som du kan læse i denne artikel, kan man ind imellem være heldig at få en havetrampolin til billige penge, selvom den har en relativ høj sikkerhed og derfor burde høre hjemme i en højere prisklasse.

Voresborn.dk har udgivet denne artikel, som giver dig et par gode råd om, hvilken trampolin du skal vælge, hvis du stadig er i tvivl.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Her kan du se en video fra kampagnen “Hop med hovedet” der blev kørt i 2016. Du kan også klikke dig ind på deres hjemmeside her.

 

Vi håber, du har fundet inspiration i denne artikel, og at vi har gjort det lidt lettere for dig, at vælge en stor trampolin, der passer til netop dig og din familie.

Læs også vores artikel om: Træpiller – Bliv helt klar til efteråret og vinteren med nye træpiller

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.