Spar penge i hverdagen

Hvem kan ikke godt lide at spare penge? Nok ikke ret mange. For kan man få rabat på den vare, man alligevel skal købe, så kan man da lige så godt benytte sig af det

Du kan få rabatter eller nedsatte priser på stort og småt, det er bare et spørgsmål om at se sig godt for og være bevidst om, at muligheden findes.

Datovarer

Det er gavnligt både for miljøet og for din økonomi at finde datovarer i supermarkedet. Det kan både dreje sig om madvarer, hygiejne- og make up-produkter og om varer, som butikken er ved at udfase.

Her skal du naturligvis vurdere, om du har mulighed for at få opbrugt varen, inden datoen løber ud. I forhold til kødvarer kan de naturligvis lægges i fryseren i nogle dage og dermed holde sig frisk i nogle dage.

Er du opmærksom på dette, kan du på den måde spare rigtig mange penge. Datovarer bliver ofte nedsat med ret mange procenter.

I det hele taget bør du jo også være opmærksom på ikke at få købt mere mad, end du kan nå at bruge. Så undgår du for meget madspild, og du sænker dit madbudget betragteligt.

Udsalgsvarer

Når butikker holder udsalg, er der også mange gode tilbud at komme efter. Det kan være sæsonvarer, som bliver solgt ud til nedsat tid for at skabe plads i butikken til nye varer. Det kan også være en general nedsættelse af prisen på alle varer i hele butikken. Det gør de typisk i en periode på et par uger.

Læg mærke til, hvornår dine yndlingsbutikker holder udsalg, så du kan få scoret dig nogle lækre produkter til reduceret pris.

Rabatkoder

Mange butikker kører med forskellige former for rabatkoder. Med disse koder kan du ved dit køb af diverse varer spare nogle procenter af varens pris.

Der findes også onlinerabatkoder. Dem indtaster du, når du er ved at købe noget på de respektive hjemmesider. Der kommer jævnligt nye rabatkoder online, så det er en god idé at tjekke, hvilke firmaer og butikker der giver hvilke rabatter lige nu.

Der er mange forskellige butikker, der jævnligt tilbyder disse rabatter. Så kig af og til på de forskellige rabatkode sider, hvis du gerne vil spare penge når du handler online.

Genbrug

Er du frisk på at handle second hand, så er det også en oplagt måde at leve billigere på. Oven i købet kan du jo på denne måde være så heldig at finde nogle ting, som er helt unikke, netop fordi de ikke fås i handlen længere. Nogle genstande er måske endda enten retro eller sågar antikke.

Dermed glæder du både dit spare-gen og din retro-glæde.

I det hele taget er der et væld af måder, du kan komme til at få noget luft i dit budget. Også mange flere end dem, der er nævnt her. Pluk en eller flere af idéerne – afhængig af, hvilke der lige passer til dig og dine forbrugsvaner.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑