Er din gamle mobil gået i stykker, eller har du brug for at få en opgraderet mobiltelefon? Det kan være en dyr fornøjelse af købe ny Smartphone. De nyeste modeller er udstyret med den mest moderne teknik, der giver dig masser af underholdning og anvendelsesmuligheder.

Du kan vælge at købe din kommende mobil på afbetaling, når du vil undgå at betale den fulde købspris på én gang. Prisen bliver i stedet delt op i mindre rater, som du skal betale af hver måned i en bestemt periode.

Afbetaling er en populær og betydningsfuld finansieringsmulighed, som kunder i alle aldersgrupper benytter sig af. Du kan finde billige afdragsordninger med rentefrihed.

Køb en mobil på afbetaling hos L’EASYmobil på afbetaling

Hos L’EASY finder du de nyeste elektronikprodukter på markedet. Når det kommer til at købe ny telefon, kan du blandt andet vælge mellem de største mærker på området såsom Apple og Samsung.

Du kan vælge at købe på afbetaling, der kan give dig større økonomisk overblik i fremtiden og mulighed for at tilrettelægge din økonomi. Du behøver ikke skulle spare op igennem lang tid, når du kan handle på afbetaling. 

Hos L’EASY kan du vælge mellem forskellige finansieringsløsninger:

 • Betal af over 12 måneder (rentefrit)
 • Betal af over en længere periode og få lavere, månedlige afdrag (med renter)

Hvad den bedste kreditordning er for dig, afhænger af dine økonomiske ønsker. Mens en kort afbetalingsperiode giver højere ydelser på din aftale, vil en længere afbetalingsperiode gøre det modsatte. Du skal være opmærksom på, at det ikke kun er prisen, som du skal betale tilbage ved at købe mobil på afbetaling. Når du vælger en periode på mere end 12 måneder, skal du også betale renter. Dette er bankens måde at sikre sig, at den får sine penge igen, når den tilbyder, at du selv kan vælge længde på afbetalingsperioden.

Har du brug for, at der er luft i privatøkonomien, kan det være det rette valg med en kreditløsning, der har en længerevarende afbetalingsperiode. 

Er du sikker på at kunne betale de månedlige afdrag, når købsprisen deles op i 12 lige store rater, kan løsningen på 12 måneder være det mest fornuftige valg for dig.

Du skal gøre dig overvejelser om længden på løbetiden og dens indflydelse på størrelsen på ydelserne samt den samlede pris for din betalingsaftale. 

L’EASY tilbyder forskellige former for finansieringer. Du kan optage et lån hos dem, hvis du skulle komme i vanskeligheder og ikke kan betale afdragene.

Køb en mobil på afbetaling hos Proshop.dk

mobil på afbetalingVil du have et af de største produktudvalg at vælge imellem, når din nye mobiltelefon skal findes, er Proshop.dk en god forhandler at vælge. Her finder du både de store mærker på markedet samt mindre. Du kan f.eks. vælge modeller fra Motorola, OnePLus, Samsung, Apple, Simens og Huawei.

Uanset hvilken model og hvilket brand du vælger, kan du købe en hvilken som helt mobil på afbetaling, når du handler hos Proshop.dk.

Ansøgningen om lån til finansiering foregår nemt og smidigt fra forhandlerens hjemmeside. 

Din afbetalingsordning er omfattet af følgende vilkår og fordele:

 • Du kan låne mellem 2.000 – 25.000 DKK.
 • Du vælger selv løbetid (enten 12 måneder eller 24)
 • Du får svar på din ansøgning om afbetaling på kort tid
 • Når din ansøgning er blevet godkendt, vil dit køb af ny Smartphone gå igennem
 • Du skal bruge dit NemID

Proshop.dk har indgået samarbejde med BasisBank, som står for de økonomiske forhold. Er det første gang, du køber mobil på afbetaling, kan det være en stor hjælp at benytte dig af en forhandler, som hjælper dig godt på vej. 

På hjemmesiden hos Proshop.dk får du vist hvert trin i ansøgningsprocessen, og du får vist eksempler på forskellige afbetalingsmuligheder. Disse eksempler kan give dig et godt indblik i, hvad en kreditaftale vil koste sat op imod aftalens løbetid. 

Du vælger selv, om du vil ansøge om lån til at dække hele købsprisen på din mobil, eller om du vil bruge en del af din opsparing til medfinansiering. 

Du kan forvente at få svar fra BasisBank indenfor 2 minutter efter afsendelse af ansøgning. Derved behøver du ikke skulle vente i flere dag på af få ny iPhone, hvis den gamle er gået i stykker, og du står med et akut behov for at få ny mobil. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Find en mobiltelefon på afbetaling hos Coolshop.dk
mobil på afbetaling

Coolshop.dk er forhandleren for dig, som går op i underholdning, gaming og gadgets. Forhandleren er kendt for sit store udvalg af tilbehør og udstyr til spil og elektronik. Du får masser af anvendelsesmuligheder med din mobil, tablet eller andet elektronik, når du handler hos Coolshop.dk. 

Du kan købe ethvert produkt på afbetaling, når du benytter dig af webshoppen hos den populære forhandler.

Der findes forskellige afbetalingsmetoder. Den nyeste metode er ViaBill. Dette er en smart og fleksibel metode, hvor du selv bestemmer, hvornår dine første afdrag skal betales, og hvor lang en løbetid du ønsker. Den helt store og betydningsfulde fordel ved at bruge ViaBill er, at du slipper for renterne. Det er en rentefri afbetalingsmetode.

Det er som udgangspunkt renterne på dit løn, der kan få en kreditaftale til at blive dyr. Ønsker du en længere periode at betale af over, kan det få stor indflydelse på din privatøkonomi, at du kun skal betale købsprisen for din mobil tilbage.

Afbetalingen hos Coolshop.dk er omfattet af disse muligheder og vilkår:

 • Du skal godkendes af Viabill, før dit køb af mobil på afbetaling går igennem
 • Du skal ikke betale renter
 • Du får en billig og økonomisk fornuftig kreditordning 
 • Du kan udskyde første betaling op til 6 måneder frem

Du får stor frihed til at sammensætte den ordning, som passer til dine ønsker og din økonomi. Du kan handle nu og vente med at afdrage på din mobil til om 3 eller måske 4 måneder. 

På samme måde kan du også selv regulere, hvor høje eller lave ydelser du ønsker du din betalingsordning. Vil du hurtigst muligt blive gældfri igen, kan du vælge en kort afbetalingsperiode.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mobil på afbetaling hos CDON.dkmobil på afbetaling

CDON.dk er en kvalitetsforhandler, der sælger den nyeste elektronik på markedet. De er Nordens største indkøber af husholdningsprodukter, elektronik og underholdning, og de er først til at få de mest moderne produkter hjem. 

Er du på udkig efter professionelle eller avancerede mobiltelefoner, er CDON.dk den rette forhandler for dig.

Finansieringen hos CDON.dk giver dig en række valgmuligheder både i forhold til løbetid og lånebeløb. Qliro er forhandleres samarbejdspartner, og finansieringen hos CDON.dk kaldes ”Qliro Delbetaling”.

Betingelserne og fordelene ved at benytte sig af finansiering hos CDON.dk er blandt andet:

 • Du slipper for at betale i forbindelse med modtagelse af ny mobil
 • Du kan vælge afbetalingsperiode på 6, 12 eller 36 måneder
 • Du kan opnå rentefrihed ved at vælge 6 eller 12 måneder
 • Du skal betale oprettelsesgebyr for din kreditaftale

Du kan få en attraktiv kreditordning, hvis du vælge en løbetid på din finansiering på enten 6 eller 12 måneder. Her er det kun oprettelsesgebyret for aftalen, du skal betale ekstra foruden prisen på din mobil. 

Du finder hjælpsomme eksempler på CDON.dk, hvor forskellige priser på afbetalingsordninger står angivet. Dette giver dig indtryk af, hvor meget du kan spare ved at vælge de rentefrie løsninger. 

Derudover får du vejledning til at gennemføre din ansøgning, og du kan finde svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med at vælge finansieringsordning og købe mobil på afbetaling. 

Mobil på afbetaling hos WUPTI.dkmobil på afbetaling

WUPTI.dk er kendt for deres store sortiment og skarpe priser. Du kan købe iPhone på afbetaling og få den nyeste og mest moderne udgave af Apples produkter. 

Det er ikke kun det brede udvalg, du kan få glæde af, når du handler hos WUPTI.dk. Du får også adgang til at vælge imellem en række forskellige finansieringsløsninger.

Der er forskel på vores privatøkonomier og vores ønsker og behov i forhold til at indgå afbetalingsordninger. 

Hos WUPTI.dk kan du vælge mellem følgende muligheder, når du vil købe mobil på afbetaling:

 • Traditionel afbetaling hvor prisen deles op i rater
 • Rentefri afbetaling på udvalgte produkter i webshoppen
 • Udskudt finansiering hvor du betaler om enten 3, 6 eller 9 måneder

Vil du have fuld frihed i forhold til at vælge den mobil, som du ønsker dig, kan den bedste løsning for dig være at bruge den traditionelle afbetalingsordning. WUPTI.dk samarbejder med Expres Bank. Det er en onlinebank, som er mellemled mellem dig som kunde og WUPTI.dk som forhandler. Det er banken, du skal betale til, og denne sørger for at betale forhandleren dét beløb, din mobil har kostet. 

Den store fordel ved at vælge en almindelig afbetalingsløsning hos en webshop er, at du får stor fleksibilitet til at sammensætte den betalingsordning, som passer til dig.

Du skal ansøge om finansiering hos Expres Bank, når du har fundet din ønskede mobil i webshoppen. I forbindelse med køb skal du vælge Expres Bank som din finansieringsløsning. Her ledes du videre til bankens hjemmeside, hvor du skal indtaste størrelse på lånebeløb samt ønsket længde på løbetiden. 

Herefter får du oplysning om størrelsen på de månedlige ydelser. 

Sørg for at være bekendt med hvor meget din afbetalingsordning vil koste dig, og hvor meget du skal afdrage hver måned. Des bedre informeret du er fra starten af, des bedre kan du planlægge din privatøkonomi og betale banken og forhandleren til tiden. 

Vil du spare penge på dit køb af mobil på afbetaling hos WUPTI.dk, og har du ikke store krav til model og mærke på din nye mobil, kan du gøre brug af rentefri finansiering. 

Her skal du vælge mobil fra et afgrænset produktudvalg, og du slipper for at betale renter på din kreditordning.

Sådan fungerer det at købe mobiler på afbetaling

Når du køber mobiltelefon på afbetaling, foregår det på samme måde, som når du optager et lån på nettet. Afbetaling er en finansieringsmetode, hvor du låner et bestemt beløb, der er koblet op på prisen på din nye mobil. Derfor vil maksimumbeløbene ligge på 20.000 – 25.000 DKK.

Uanset hvilken forhandler på nettet du vælger, vil ansøgningen om finansiering foregå på samme facon:

 1. Du skal starte med at finde den mobil i webshoppen, du ønsker at købe
 2. Gå til kassen og vælg den bank som den pågældende forhandler samarbejder med
 3. Følg anvisninger på oprettelse af ansøgning 
 4. Du får svar samme dag, som du afsendt ansøgning om finansiering 
 5. Din handel går igennem, når du har underskrevet tilbud om kreditordning

I forbindelse med din ansøgning skal du indtaste oplysninger om dig selv, og du skal angive, hvor mange penge du vil låne samt løbetiden på afbetalingsperioden. 

Du skal bruge dit NemID til at sende din ansøgning afsted og til at underskrive et tilbud om finansieringsordning. 

Dit nøglekort fungerer som din digitale underskrift. Det er et sikkert og effektivt redskab, der gør, at du kan købe mobil på afbetaling på få minutter fremfor at vente flere dage på at sende blanketter frem og tilbage til banken. 

Hos mange banker finder du en låneberegner. Dette er en brugervenlig regnemaskine, du kan gøre brug af i den indledende fase af din ansøgning om kredit. Her kan du angive forskellige lånebeløb og løbetider og se, hvordan det påvirker de månedlige ydelser på din finansiering. 

En låneberegner er en god hjælp for dig til at få sammensat det lån, som passer til din økonomiske ramme. 

Hvilken forhandler skal jeg vælge?

Valg af forhandler er en individuel sag. Deres forskellige finansieringsordninger samt deres sortiment af mobiler er med til at afgøre dit valg. Hovedparten af alle forhandlere tilbyder iPhone på afbetaling. Har du ønsker om at købe mobiltelefon fra et andet eller mindre kendt mærke, er det en god idé at starte med at undersøge forhandlerne og vælge dén, hvor du finder din drømmetelefon.

Uanset om det er valg af finansieringsordning eller mobiltelefon, der er det vigtigste for dig, er det en god idé at undersøge forskellige webshops. 

Des mere grundig du er i forhold til at undersøge markedet og blive bekendt med dine kreditmuligheder, des større er sandsynligheden for, at du får den bedste afbetalingsordning. 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe mobil på afbetaling. Dette gælder, uanset om du handler på nettet eller i en fysisk butik. 

Derfor vælger kunder i alle aldersgrupper at købe på afbetaling

Afbetaling er en finansieringsmetode, som langt fra kun er brugt af kunder, der har en lille økonomi. Der kan være både praktiske og økonomiske fordele ved at vælge metoden, når der skal købe nye hvidevarer, ny cykel eller ny elektronik. 

Det store udbud af forhandlere som tilbyder finansieringsordningen afspejler, hvor populært det er at dele en betaling op i mindre rater. 

Herunder kan du se en række af de fordele, som du kan få glæde af, når du vælger at købe på afbetaling:

 • Du skal ikke spare op for at erhverve dig nyt produkt
 • Du kan på kort tid få ny computer, mobil eller tablet, hvis den gamle pludseligt er gået i stykker
 • Du kan selv bestemme de økonomiske rammer om din kreditordning
 • Du får en mere overskuelig betalingsaftale 

Elektronik og teknik kan gå i stykker, og det kan få stor indvirkning på din dagligdag og dit arbejde. Det kan være som følge af et uheld eller skyldes, at din mobil er blevet gammel, og at den ikke længere er funktionel for dig. 

Står du pludseligt med et behov for at købe ny mobil, kan det være en barriere for dig, hvis ikke du har penge nok på kontoen. Det kan være en frustration at skulle bruge rejseopsparingen eller anden opsparing til køb af ny elektronik, når du står med et akut behov. 

Du er fri for at aflyse din ferie eller udsætte dit køb, når du kan købe din kommende mobil på afbetaling. 

De fleksible vilkår gør det muligt at lave den kreditordning med forhandleren og banken, som passer bedst til dig. Om du vil betale af på 6 måneder eller 36, er helt op til dig. På samme måde vælger du selv, hvor mange penge du ønsker at låne til dit køb.

Hvordan kan jeg købe mobil på afbetaling trods RKI?

Er du registreret i RKI, vil det som udgangspunkt begrænse dig fra at kunne købe mobil på afbetaling hos forhandlerne på nettet. Alle forhandlere samarbejder med onlinebanker, som kan have forskellige krav til deres ansøgere. Det generelle krav er, at du som låntager og ansøger ikke må være registeret i RKI.

Selvom du ikke kan ansøge om afbetaling på den konventionelle måde, findes der løsninger for dig. 

Fremfor at handle direkte hos en webshop, skal du selv finde de banker på nettet, som tilbyder kautionistlån. Dette er en type af lån, der er rette mod kunder, som har en RKI registrering.

Med kautionistlån skal du (som betegnelsen antyder) finde en person, der er villig til at kautionere for dig. 

Pengene fra et godkendt lån vil blive sat ind på din kautionists konto. 

Vedkommende skal herefter enten overføre beløbet til dig, så du kan købe ny mobil, eller I skal sammen aftale, hvordan købet skal struktureres. 

Det kan få stor betydning at have en person, som du nærer tillid til, der kan hjælpe dig med at lave den bedste afbetalingsordning.

Hvad koster det at købe mobil på afbetaling?

Prisen på din afbetalingsordning vil afhænge af flere forhold. Det er både prisen på mobilen, der influerer på beløbet, og det er omkostningerne for at etablere og have en kreditaftale (herunder renter og gebyrer). Længden på afbetalingsperioden vil påvirke, hvor meget din kreditaftale vil koste. 

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des længere din kreditordning varer, des mere skal du betale for at købe mobil på afbetaling. 

Vælger du en rentefri finansiering, kan der være krav om betaling for oprettelsesgebyr. 

Du kan selv være med til at bestemme, hvor meget du vil betale for din mobil, når du køber den på afbetaling. Vælger du rentefri ordning eller forkorter din afdragsperiode, vil det betyde en lavere pris. 

Du kan se, hvor meget du kommer til at betale samlet set i dit tilbud om finansiering.

”Årlige Omkostninger i Procent” (forkortet ÅOP) er et centralt og vigtigt punkt, som du skal orientere dig mod i dit tilbud om kredit. I dette tal er der medregnet samtlige omkostninger på dit lån samt op imod længden på afdragsperioden. 

Har du flere finansieringsmuligheder at vælge imellem, kan du sammenligne dem og finde den billigste. Tilbuddet, det har den laveste ÅOP, vil være den afbetalingsordning, som er mest fordelagtig for dig at skrive under på. 

Sådan sammensætter du den bedste afbetalingsordning 

Når du ansøger om penge til lån og afbetaling, er det afgørende, at du er i stand til at overholde de økonomiske rammer og derved betaler alle afdrag til tiden. 

Før du går i gang med at undersøge de forskellige forhandlere på markedet, kan det komme dig til gode i fremtiden, at du starter med at udregne, hvor mange penge du har tilovers hver måned. 

Når du har trukket alle dine udgifter fra dine indtægter, vil du finde frem til dit månedlige, disponible beløb. Det er af dette beløb, du skal betale ydelserne på din kreditordning. 

Når du kender størrelsen på dit rådighedsbeløb, er du bevidst om, hvor høje ydelserne på din finansiering må være. 

Denne viden er vigtig, når du skal købe din mobil på afbetaling. Når du indtaster lånebeløb og løbetid, vil de månedlige ydelser blive oplyst. Er disse højere, end du er i stand til at kunne betale, kan du enten vælge at forkorte løbetiden eller nedsætte lånebeløbet. 

På denne måde sikrer du dig, at du kan overholde din betalingsaftale og blive gældfri til tiden.

Det kan få økonomiske konsekvenser for din fremtid, hvis du misligholder din kreditaftale med en bank. Dette kan betyde, at du er afskåret fra at købe på afbetaling i fremtiden, og at du ikke kan optage lån.

Værd at vide om køb af mobil på afbetaling uden abonnement

Der kan være stor forskel på vores behov, når det drejer sig om at købe ny mobil. Mens nogle har brug for en funktionel model, der primært skal bruges til kommunikation, har andre brug for de nyeste produktudgaver, der giver masser af anvendelses- og streamingmuligheder. 

Uanset hvad dit behov er, kan du købe din ønskede mobil på afbetaling og få glæde af den ekstra luft i økonomien, som denne finansieringsordning giver.

Når du køber mobil på afbetaling på nettet hos en forhandler af hvidevarer, elektronik og spil, vil det som udgangspunkt være uden abonnement. Dermed kan du køre videre med det abonnement, du allerede har, eller du kan selv vælge en ny udbyder efter dit køb af mobil.

Du kan frit selv vælge, hvilken mobil du vil købe på afbetaling. Der tilbydes finansiering på samtlige produkter hos forhandlerne på markedet. 

Du er dækket af samme købsgaranti på dit produkt, når du handler på afbetaling, som når du betaler fuldt beløb i forbindelse med andre køb. 

Det kan være en fordel at købe mobiltelefon fra en af de store forhandlere af elektronik. Foruden de nyeste mobiler kan de også tilbyde et stort udvalg af tilbehør. Det kan være højtaler, beskyttelsesetui, høretelefoner eller panserglas. 

Gode råd når du vil købe mobil på afbetaling 

Når du handler på afbetaling, er det ikke kun dit produkt og valget af dette, du skal forholde dig til. Du skal også være opmærksom på at finde den finansiering, som passer bedst til dig. 

Du kan gøre brug af følgende råd, når du vil sikre dig at få den bedste og billigste afbetalingsløsning.

 • Start med at undersøge forhandlerne

Selvom du er afklaret med, hvilken mobil du ønsker at købe, kan du spare penge ved at undersøge dine handels- og finansieringsmuligheder. De forskellige forhandlere tilbyder varierede kreditløsninger. 

Des grundigere du er med at undersøge markedet, des bedre aftale om køb kan du få.

 • Udregn dit månedlige rådighedsbeløb på forhånd

Når du er bekendt med, hvor høje ydelserne på din kreditaftale maksimum må være, kan du være sikker på at etablere en afbetalingsordning, som du kan overholde. 

Du kan med fordel gøre brug af de hjælpsomme krediteksempler, som forhandlerne har på deres hjemmesider. Her får du indblik i, hvad en afbetalingsordning kan koste. 

 • Betal de månedlige ydelser via PBS

Når du køber mobil på afbetaling, kan du spare penge ved at knytte din betalingsaftale med banken op på Betalingsservice fremfor at betale de månedlige rater med giro. 

Du kan vælge konto og betalingsform, når du opretter din aftale hos den pågældende onlinebank. 

 • Vælg længde på afbetalingsperiode som matcher din økonomi

Hvor lang en afbetalingsperiode du vælger, er op til dig. Vil du have ekstra luft i din privatøkonomi, mens du betale af på dit lån, kan en længerevarende løbetid være det rette for dig.

Er det vigtigst for dig at få betalt din afdragsordning af hurtigst muligt, kan en kort løbetid være det mest fornuftige for dig.

Det afgørende er, at du kan betale de månedlige ydelser.

 • Læs alt med småt før du skriver under på finansieringen

Du skal sørge for at sætte dig ind i en betalingsaftales vilkår og betingelser. Det kan give dig ubehagelige overraskelser, hvis ikke du er bekendt med de økonomiske rammer fra starten af.

På forhandlernes hjemmesider kan du se, hvor meget du skal betale i rente, og du kan bruge ÅOP til at finde den billigste afbetalingsløsning for dig.

Køb af mobil på afbetaling kan blive din mulighed for at få en bedre og nyere telefon, som giver dig frihed, underholdning og fleksibilitet i dagligdagen.

Læs også: Tablet på afbetaling: Find den bedste forhandler

Læs også: iPad afbetaling – find de bedste forhandlere, der tilbyder køb af iPad på afbetaling

Læs også: Computer på afbetaling – find din rette forhandler til køb af ny computer på afbetaling

Læs også: MacBook Pro på afbetaling: Find gode forhandlere her

Se også denne artikel på greentel.dk: FAQ: Mobil på afbetaling

Denne side er anmeldt af: Ronja Brekke Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Testmagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Testmagasinet’.