Sammenlign autohjælp og spar penge

Autohjælp kan være en utrolig dyr ting, hvis du betaler for alt muligt, som du ikke bruger eller aldrig kommer til at få brug for. Derfor er det vigtigt, at du undersøger markedet godt og grundigt inden du vælger et firma

Sammenlign hvad de forskellige firmaer kan tilbyde, så du finder det abonnement, der passer til dig og dit behov – på den måde kan du spare mange penge på lang sigt.

De forskellige firmaer skiller sig ud ved at tilbyde forskellige ydelser i deres abonnement, derfor skal du finde det abonnement, der passer til dig. Har du brug for opbevaring af dine hjul og gratis hjulskifte?

Hvis ikke, så skal du selvfølgelig ikke betale for det.

  • Hos Falck Vejhælp får du flere ting med i bagagen som fx bilsyn, hjulskifte, reparation af stenslag, værkstedstjek, opbevaring af hjul og meget mere. De har forskellige pakker og brug tid på at finde ud af, hvilken pakke der passer bedst til dig. Ens for alle pakkerne er at de hjælper dig på stedet, kører din bil på værksted, hvis der er brug for det, hjælper dig videre på rejsen, når uheldet er ude og værkstedstjek. Hos Falck koster det mellem 700 kr. og 1.300 kr.
  • Hos FDM Vejhjælp er priserne mellem 99 kr. om måneden og 179 kr. om måneden, men her får du mange forskellige goder med fx rabat på brændstof, juridisk rådgivning, adgang til forsikring, bilsyn, autohælp i Danmark og resten af Europa og meget mere.
  • Hos AutoMester AutoHjælp kan du få autohjælp fra 41,25 kr. om måneden, hvilket er ca. 495 kr.pr. år. I denne pakke får du også autohjælp i hele Europa, starthjælp, hurtig fremmetid, bilen bliver fragtet til et valgfrit værksted og mange flere ting.
  • Ønsker du et abonnement, hvor de ikke sælger hele pakker, men hvor du selv kan vælge til eller fra, så kig nærmere på IF vejhjælp. På den måde får du en pakke, som passer præcis til dit behov, da den er skræddersyet efter hvad du gerne vil have. I sådanne tilfælde, så kan det typisk være lidt dyrerer end andre vejhjælpspakker, men det kommer selvfølgelig helt an på, hvad du ønsker, at der skal være i skræddersyet din pakke.
  • Der findes mange andre firmaer på markedet end dem som er nævnt her, så brug lidt tid og undersøg på markedet. Det kan også være en god idé at spørge dit nuværende værksted om, hvad de anbefaler deres kunder. De har typisk en god know-how om dette emne.

Udvalg af udbydere og ydelser er meget stort og forskelligt, derfor er det meget vigtigt, at du er afklaret med, hvad du og din bil har brug for. Pakkeløsningerne er gode for dem som vil have noget enkelt eller hele pakken.

Dem som vælger et firma, hvor du selv skræddersyr din pakke, så er det vigtigt, at man som kunde sætter sig ekstra godt ind i, hvad de forskellige ting er og er totalt afklaret med, hvad du har brug for. Du kan spare mange penge på, at vælge en god løsning for dig og ved at sammenligne udbyderne på markedet.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑