En arbejdsdag kan hurtigt blive meget lang, hvis du hele tiden bekymrer dig om at belaste kroppen når du skal flytte rundt på ting, der vejer meget og er svære at løfte.

Det er utrolig vigtigt at holde sig sund og undgå at erhverve sig diverse skader og skavanker. Heldigvis er der en løsning der vil skåne dig, så du kan holde et højt tempo mens du arbejder.

Det er en oplagt mulighed at anskaffe dig din egen sækkevogn, hvis du vil undgå at belaste dig selv og din ryg når du skal flytte tunge varer. Sækkevognen hjælper dig med at gøre transporten mere ergonomisk korrekt.

En sækkevogn er et meget alsidigt redskab til at transportere varer – kasser, sække og andre varer, der ellers kan være svære selv at løfte, kan let læsses på sækkevognen og trilles afsted, næsten på samme måde som man bruger en trillebør. På den måde behøver du ikke selv at bære på det tunge gods, du lader i stedet hjulene gøre arbejdet for dig på en nem, hurtig og sikker måde.

Der findes mange forskellige slags sækkevogne, og valget af sækkevogn kommer altså helt an på dine behov og ønsker. Skal din sækkevogn være let eller mere robust?

Er det vigtigt for dig at sækkevognen er nem at klappe sammen og transportere rundt med dig eller er det væsentligere at den skal kunne holde til flere hundrede kilo af gangen?

Lige meget hvilke kriterier du vælger ud fra, er der en sækkevogn, der passer til dit behov. Du kan endda vælge mellem flere flotte farver i lak og hjul, hvis du er interesseret i det.

SE OGSÅ: Høreværn med radio

___________________________________________________________________________________________

Sammenklappelig sækkevogn 200 kg – bedste sækkevogn med ekstra højde


Hvis du tit skal have en sækkevogn med dig på farten og ikke har særlig meget plads, så er denne vogn lige hvad du har brug for.

Sækkevognen er lavet af stål og vejer 10,54 kg.

Denne sækkevogn er perfekt til de lidt større ting, da den kommer med en ekstra højde på 1400 mm.

Fordele

 • Ekstra højde
 • Godt plademål
 • Vejer ikke så meget
Ulemper

 • Fylder mere end andre

Specifikationer:

 • Vægt: 10,54 kg
 • Max belastning: 200 kg
 • Plademål 23,0 x 30,0 cm
 • Luftgummi hjul: Ø255 mm

SE OGSÅ: 4 personers telt

Sækkevogn aluminium 200 kg – sammenklappelig sækkevogn til trapper


Kvalitet er i centrum for denne sækkevogn.

Den har det hele – Soft Grip-greb, to punkterfri dæk og en udfaldsramme med plads til det hele.

Den er altså perfekt til dig, der er professionel og ikke vil gå ned på udstyr.

Sækkevognen har en maks belastning på 200 kg, hvilket vil sige at den kan holde til langt det meste, om det så er beton eller hvad end det nu skal være.

Fordele

 • Soft Grip
Ulemper

 • Plade kunne være dybere

Specifikationer:

 • Faste plade: 19×35 cm
 • Udfaldsrammen: 20,5 x 30,0 cm
 • Max belastning: 200 kg
 • Soft Grip

SE OGSÅ: Skovhjelm

Ravendo CLM 250 LS – foldbar sækkevogn til 250 kg


Ravendo CLM 250 LS multisækkevogn 250 kgDenne multisækkevogn fra Ravendo er et rigtig godt og prissikkert valg til dig, der har brug for en stabil sækkevogn, der er nem at styre og navigere og som kan holde til lidt af hvert. 

Sækkevognen har en fast bæreplade, der er 52 cm dyb. Det giver en ekstra stabil sækkevogn, der kan klare enhver løfteopgave op til 250 kg. Den solide vogn er bygget af pulverlakeret stål, hvilket gør den ekstra stærk. 

Der er også en integreret trædepude bagerst på sækkevognen, der gør det simpelt for dig at vippe den, så det er muligt at køre med den. 

Grebene på håndtagene er skridsikre og giver dig en ekstra sikkerhed, så du ikke kommer til at miste taget i sækkevognen, når læsset er rigtig tungt. Sækkevognen vejer i sig selv 14 kg og kan tages i brug til enhver løfteopgave, du render ind i. 

Fordele

 • Høj maks belastning
 • Ekstra stabil
 • Skridsikre greb
Ulemper

 • Lidt tung

Specifikationer:

 • Udfaldsrammen: D: 52 cm
 • Ramme: 3 cm
 • Luftgummi hjul: Ø260 mm
 • Max belastning: 250 kg
 • Vægt: 14 kg

Transport- og stabelvogn


Transport- og stabelvognSækkevognen her fås i en smartmørk farve med sorte dæk og røde fælge. Håndtagene er rare at holde ved, og den vil helt sikkert pynte i hvert et skur og værksted.

Den kommer komplet med udfaldsramme, og med en kampvægt på 10 kg er den bestemt robust nok til at holde til det meste.

Den er perfekt til at stable kasser og kufferter på, så du ikke skal gå flere gange, og det gør arbejdet meget lettere.

Du får topkvalitet for pengene, det er garanteret.

Den kan bære på til 150 kg.

SE OGSÅ: Høreværn med radio og Bluetooth

Et stort udvalg af sammenklappelige sækkevogne til både professionelle og private

Hvem havde troet det ville være så kompliceret at finde den perfekte sækkevogn? Det virker ikke så lige til ved første øjekast når der er så mange muligheder at vælge imellem. Men så længe man ved hvilke kriterier man skal vælge ud fra, så går det nemt.

Du kan helt sikkert finde den sækkevogn, der passer dig bedst!

Det er vigtigt at gøre op med sig selv præcis hvad man har brug for. Hvad skal vognen bruges til og hvor tit? Hvad er dit budget? Hvor meget plads har du? Det er en god ide at undersøge hvilke forskellige muligheder der er at vælge imellem og hvilke egenskaber man ønsker, før man skal tage den endelige beslutning.

Hvis sækkevognen bare skal bruges til at flytte haveaffald og blade om efteråret, ville det være smart at vælge en vogn, der er nem at pakke væk resten af tiden og som ikke nødvendigvis skal kunne bære et ton.

Samtidig skal man nok sikre sig at den valgte sækkevogn duer til noget, hvis den skal kunne holde til mange tunge læs hver dag gennem grus og flis og skal holde til al slags vejr. Måske ville det i så fald være smart at gå efter en stærkere ramme i stedet for let aluminium og et par punkterfri dæk.

Det er altid godt at sikre sig at sækkevognen kan køre let og sikkert uden at være bange for at den vælter, så man ikke skal bruge for meget energi på at skubbe den og holde den lige. Ligeledes er håndtagene med til at bestemme om vognen er lækker at skubbe rundt og dermed hvor meget glæde du får ud af den.

Prisen er selvfølgelig også en afgørende faktor. Man får som regel hvad man betaler for, men det er ikke altid nødvendigt at bruge en formue, hvis man giver sig tid til at lede efter det bedste tilbud til sit behov. Der findes sækkevogne i flere prislejer.

En sækkevogn koster ikke en bondegård, så du kan sagtens få en vogn til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Investér hellere i en sækkevogn til arbejdet eller til et projekt, for i sidste ende er enhver sækkevogn helt sikkert bedre end at forstrække ryggen og få mén efter at have løftet noget forkert.

Se også artiklerne: Vejrstation test – Slip for ubehagelige overraskelser

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået:

Transport og stabelvogn


Hjulene på denne sækkevogn er dens kendetegn og er værd at lægge ekstra godt mærke til.

I stedet for ét hjul i hver side er der hele seks hjul her, tre på hver side.

Det betyder at den står og kører mere stabilt, så den er superlækker at bruge, men det betyder også at du kan bruge den til trapper.

Det fungere på den måde at, de 3 hjul i hver side, drejer rundt når du hiver vognen op ad trinnene, således at man bruger mere end 1 hjul i hver side, når den skal op ad trapper.

Vognen er lakeret i en flot rød farve og vejer 15 kg.

Der er både mulighed for at holde på de trekantede håndtag og på den øverste kant.

Du kan altså stable noget så tosset du vil og stadig have et sted at sætte dine hænder.

Dette er en første klasses vogn til ham, der vil have det bedste og som har brug for at transportere meget tungt gods.

Wolfcraft Sækkevogn 150 kg


Wolfcraft Sækkevogn 150 kgWolfcraft er kendt for at producere kvalitetsprodukter og denne sækkevogn er ingen undtagelse. Den kan løfte 150 kg og få at beskytte dig selv, og det som du løfter, har den en stålplade.

Du kan både bruge den som sækkevogn, eller du kan lægge den ned og bruge den som almindelig vogn. 

Den er let at håndtere, da den kun vejer 15 kg. Det gør den optimal både for den professionelle og for dig, som ofte flytter rundt på tunge ting. Du kan altid stole på en sækkevogn for Wolfcraft, da den er robust.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter