Sammenklappelig sækkevogn – en nem måde at transportere tunge ting

En arbejdsdag kan hurtigt blive meget lang, hvis du hele tiden bekymrer dig om at belaste kroppen når du skal flytte rundt på ting, der vejer meget og er svære at løfte.

Det er utrolig vigtigt at holde sig sund og undgå at erhverve sig diverse skader og skavanker. Heldigvis er der en løsning der vil skåne dig, så du kan holde et højt tempo mens du arbejder.

Det er en oplagt mulighed at anskaffe dig din egen sækkevogn, hvis du vil undgå at belaste dig selv og din ryg når du skal flytte tunge varer. Sækkevognen hjælper dig med at gøre transporten mere ergonomisk korrekt.

En sækkevogn er et meget alsidigt redskab til at transportere varer – kasser, sække og andre varer, der ellers kan være svære selv at løfte, kan let læsses på sækkevognen og trilles afsted, næsten på samme måde som man bruger en trillebør. På den måde behøver du ikke selv at bære på det tunge gods, du lader i stedet hjulene gøre arbejdet for dig på en nem, hurtig og sikker måde.

Der findes mange forskellige slags sækkevogne, og valget af sækkevogn kommer altså helt an på dine behov og ønsker. Skal din sækkevogn være let eller mere robust?

Er det vigtigt for dig at sækkevognen er nem at klappe sammen og transportere rundt med dig eller er det væsentligere at den skal kunne holde til flere hundrede kilo af gangen?

Lige meget hvilke kriterier du vælger ud fra, er der en sækkevogn, der passer til dit behov. Du kan endda vælge mellem flere flotte farver i lak og hjul, hvis du er interesseret i det.

SE OGSÅ: Høreværn med radio

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Sammenklappelig sækkevogn 60 kg

Sammenklappelig sækkevogn
273,75 kr.

Denne sækkevogn i en flot blå farve kan holde til en belastning på op til 60 kg.

Det gør den perfekt til at bruge hjemme i haven, hvor der ikke er så stort behov for at fragte mere end et par sække fyldt med jord eller måske et par havestole et par gange om året.

Når du er færdig med at bruge sækkevognen, kan den nemt klappes sammen, så den fylder endnu mindre når du sætter den væk inde i skuret.

Vær endelig ikke ked af at du ikke bruger den hver dag – med en pris som denne kan det sagtens betale sig at købe sin helt egen sækkevogn.

SE OGSÅ: Cykelholder til bil

Hand trolley alu

Hand trolley alu
149 kr.

Hvis du tit skal have en sækkevogn med dig på farten og ikke har særlig meget plads, så er denne vogn lige hvad du har brug for.

Sækkevognen er lavet af aluminium og vejer altså ikke mere end 4,5 kg.

Samtidig fylder den meget lidt når den er pakket sammen.

Sækkevognen er i sammenklappet tilstand ikke mere end 75 cm lang, 50 cm bred og 7 cm høj, hvilket gør at det er nemt at smide den om i bagagerummet af en bil og at gemme den væk når du ikke bruger den.

Den udfoldede sækkevogn er 99 cm høj, 48 cm bred og 42 cm lang, og den bære op til 50 kg pr. ladning, hvilket gør den brugbar i mange situationer.

SE OGSÅ: 4 personers telt

Sammenklappelig sækkevogn med udfaldsramme 250 kg

Sækkevogn med udfaldsramme 250 kg
Sækkevogn med udfaldsramme
0 kr.

Skal du transportere mursten? Cementblandinger? Paller fulde af byggematerialer?

Sækkevognen her er perfekt til den professionelle kunde, der er afhængig af et solidt stykke transportudstyr i hverdagen, om det er i sol, regn eller frost.

Både rørstellet og udfaldsrammen er robust og hjulene er lavet af kraftig hjulgummi og monteret på fælge af stål, så der er ingen fare for at sækkevognen lige pludselig går i stykker.

Udfaldsrammen måler 36×50 cm, der er understøttet af en fast plade på 19×35 cm. Soft Grip-håndtaget gør at vognen er rar at køre med, og så giver det vognen et gennemført design, perfekt til den smarte sorte farve.

LÆS OGSÅ: Sovepose test

Professionel sammenklappelig sækkevogn i udsøgt kvalitet

Professionel sækkevogn
461,25 kr.

Kvalitet er i centrum for denne sækkevogn.

Den har det hele – Soft Grip-greb, to punkterfri dæk og en udfaldsramme med plads til det hele.

Den er altså perfekt til dig, der er professionel og ikke vil gå ned på udstyr.

De smarte, gule dæk er størrelse 3.00×4” og er sat på stålfælge.

Sækkevognen har en maks belastning på 250 kg, hvilket vil sige at den kan holde til langt det meste, om det så er beton eller hvad end det nu skal være.

Den faste plade er 19×35 cm og udfaldsrammen måler 36×50 cm. Kuglelejerne fuldender sækkevognen og gør den til et sikkert køb.

SE OGSÅ: Skovhjelm

Sammenklappelig sækkevogn gigant aluminium 50 kg

Sammenklappelig sækkevogn gigant
0 kr.

Med sine blot 3,3 kg virker denne sækkevogn i aluminium og plastik ikke af meget, men den kan faktisk bære helt op til 50 kg – nok til at flytte et par kasser sodavand eller øl, hvis det er det man har behov for.

Den er 1 meter høj, 40 cm bred og har en udfaldsramme, der strækker sig 63,5 cm ud fra vognen.

Den er altså ikke specielt stor i forvejen, men sammenklappet fylder den stort set ingenting, hvilket er super praktisk.

Af den grund er denne sækkevogn et godt valg, hvis du kun skal bruge den til relativt små varer, hvis du ikke bruger den så tit eller hvis du bare ikke har så meget opbevaringsplads. Hjulene er lavet af massiv gummi og er 12,5 cm i diameter.

SE OGSÅ: Svejsehjelm

Transport- og stabelvogn

Transport- og stabelvogn
0 kr.

Sækkevognen her fås i en smart rød farve med sorte dæk og sorte håndtag, der er rare at holde ved, og den vil helt sikkert pynte i hvert et skur og værksted.

Den kommer komplet med udfaldsramme, og med en kampvægt på 10 kg er den bestemt robust nok til at holde til det meste.

Den er perfekt til at stable kasser og kufferter på, så du ikke skal gå flere gange, og det gør arbejdet meget lettere.

Du får topkvalitet for pengene, det er garanteret.

SE OGSÅ: Åndedrætsværn

Transport og stabelvogn

Transport og stabelvogn 15.00 kg
0 kr.

Hjulene på denne sækkevogn er dens kendetegn og er værd at lægge ekstra godt mærke til.

I stedet for ét hjul i hver side er der hele seks hjul her, tre på hver side.

Det betyder at den står og kører mere stabilt, så den er superlækker at bruge, men det betyder også at du kan bruge den til trapper.

Det fungere på den måde at, de 3 hjul i hver side, drejer rundt når du hiver vognen op ad trinnene, således at man bruger mere end 1 hjul i hver side, når den skal op ad trapper.

Vognen er lakeret i en flot rød farve og vejer 15 kg.

Der er både mulighed for at holde på de trekantede håndtag og på den øverste kant.

Du kan altså stable noget så tosset du vil og stadig have et sted at sætte dine hænder.

Dette er en første klasses vogn til ham, der vil have det bedste og som har brug for at transportere meget tungt gods.

SE OGSÅ: Høreværn med radio og Bluetooth

Et stort udvalg af sammenklappelige sækkevogne til både professionelle og private

Hvem havde troet det ville være så kompliceret at finde den perfekte sækkevogn? Det virker ikke så lige til ved første øjekast når der er så mange muligheder at vælge imellem. Men så længe man ved hvilke kriterier man skal vælge ud fra, så går det nemt.

Du kan helt sikkert finde den sækkevogn, der passer dig bedst!

Det er vigtigt at gøre op med sig selv præcis hvad man har brug for. Hvad skal vognen bruges til og hvor tit? Hvad er dit budget? Hvor meget plads har du? Det er en god ide at undersøge hvilke forskellige muligheder der er at vælge imellem og hvilke egenskaber man ønsker, før man skal tage den endelige beslutning.

Hvis sækkevognen bare skal bruges til at flytte haveaffald og blade om efteråret, ville det være smart at vælge en vogn, der er nem at pakke væk resten af tiden og som ikke nødvendigvis skal kunne bære et ton.

Samtidig skal man nok sikre sig at den valgte sækkevogn duer til noget, hvis den skal kunne holde til mange tunge læs hver dag gennem grus og flis og skal holde til al slags vejr. Måske ville det i så fald være smart at gå efter en stærkere ramme i stedet for let aluminium og et par punkterfri dæk.

Det er altid godt at sikre sig at sækkevognen kan køre let og sikkert uden at være bange for at den vælter, så man ikke skal bruge for meget energi på at skubbe den og holde den lige. Ligeledes er håndtagene med til at bestemme om vognen er lækker at skubbe rundt og dermed hvor meget glæde du får ud af den.

Prisen er selvfølgelig også en afgørende faktor. Man får som regel hvad man betaler for, men det er ikke altid nødvendigt at bruge en formue, hvis man giver sig tid til at lede efter det bedste tilbud til sit behov. Der findes sækkevogne i flere prislejer.

En sækkevogn koster ikke en bondegård, så du kan sagtens få en vogn til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Investér hellere i en sækkevogn til arbejdet eller til et projekt, for i sidste ende er enhver sækkevogn helt sikkert bedre end at forstrække ryggen og få mén efter at have løftet noget forkert.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑