Sådan finder du den rigtige kuffert til rejsen

Står du og skal ud på en længere rejse, så er det en rigtig god ide at vælge en kuffert som passer til netop dig og hvor både pris og kvalitet hænger sammen

Der findes i dag rigtig mange forskellige webshops som sælger kufferter, så det kan være svært at vælge den kuffert, som passer til netop ens behov. Vi har dog fundet en fantastisk webshop som hedder Rejsegear.dk, hvor du finder et stort udvalg af forskellige kufferter.

Så om det er farven, kvaliteten eller materialet, som er vigtigt for dig, så er der her kufferter for enhver smag. Priserne er rimelige og webshoppen yder en rigtig god kundeservice til alle deres kunder.

En af deres mest fantastiske produkter kan findes er denne kabinekuffert. Det er en ny smart model, som du kan tage med dig direkte ind i flyet, når du er ude at rejse.

SE OGSÅ: Hvordan vælger du den rette rejseforsikring?

Mange nye detaljer på denne fantastiske kuffert

Det her er en ny og forbedret udgave af den klassiske GTO. Den har en ExoSphere overflade, som gør den ekstrem holdbar. Den er fremstillet i Polycarbonat, som gør at overfladen på kufferten er fleksibel under rejsen, men samtidig er den ekstrem holdbar. Polycarbonat er med til at forøge holdbarheden og levetiden på kufferten.

Kufferten har indbygget et TSA-lås og pakkesystem, så den er nem at låse og pakke, når man står og skal afsted på farten.

TSA-låsen er smart, hvis man f.eks skal rejse over atlanten til USA, hvor din kuffert så vil blive scannet af TSA, som står for Transportation Security Administration, før den kommer med ombord på flyet. For at holde sikkerheden og samtidig gøre det belejligt og let for alle rejsende, har TSA udviklet en universal nøgle, som gør det muligt at åbne alle TSA-låse. På den måde er du sikret at din kuffert ikke er flænset op eller gået i stykker når du ankommer til din destination, hvis din kuffert har været igennem et manuelt tjek i lufthavnen.

Målene på kufferten er som følgende: Højde: 55 cm, Bredde 40 cm, Dybde 20-23 cm, Liter 38-43 L og den har en vægt på blot 2,5 kg.

En anden smart lille detalje, som der er tænkt over her, er at der er indbygget et Spaceboost funktion i lynlåssystemet, som betyder at du via lynlåsen kan udvide din kuffert, således at den kan indeholde lidt mere, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Kabinekufferten hører under kategorien ”Slik”, som betyder at den overholder håndbagageregler for de fleste lavprisselskaber som vi kender. Fx Wizz Air, Ryanair, Norwegian.

Hjulsystemet er lavet af DualTrak, som gør det nemt at rulle kufferten med det fantastiske manøvre system.  Hjulene er større og mere robuste ”twin” DualTRAK hjul, som gør manøvren lettere under rejsen. Dækkene er lavet af holdbart, blødt og lydløst materiale.

Kufferten er udstyret med Airspeed komponenter, som vil sige at flere dele af kufferten er fremstillet med stor fokus på ergonomi, lav vægt og høj styrke samt land holdbarhed. Airspeed har gjort det muligt at udskifte dele til kufferten, hvis de går i stykker eller er blevet slidt ned.

Et fantastiske flot design på en ny kabinekuffert, hvor du får 7 års fuld garanti.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑