Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at gennemskue markedet for printere.

Der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge imellem, så hvis man er knap så teknisk anlagt og ikke er synderligt kyndig med hensyn til printere, så kan det være vanskeligt at finde frem til en printer, der er passende for dine behov – specielt hvis du reelt set ikke har andre behov end at den skal kunne udskrive til A4-papirer i ny og næ.

Det er højst sandsynligt også derfor, at der er rigtig mange danske forbrugere, der har en tendens til at falde for de mange slagtilbud, der ofte er at finde i tilbudsaviserne fra supermarkederne på printere, der er udstyret med både scanne- og kopifunktion, som ikke koster dig meget mere end 300 kr. til 500 kr.

Som forbruger, der ikke ved specielt meget om printere, så tænker du med garanti at det er et godt tilbud, og der står oven i købet også, at de kun har dem i begrænset oplag, så derfor handler det om at reagere hurtigt og anskaffe sig en printer mens det stadig er billigt – men en printer til 299,- holder sjældent særlig længe, hvorimod en kvalitetsprinter kan holde i rigtig mange år.

Derfor er det en god idé, at vælge de printere som ikke ligger helt nede i 200-400,- klassen,  og som ikke bruger lige så meget blæk og derfor kan holde på patronerne i meget længere tid, samtidig med at selve printeren også holder i væsentligt længere tid.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Laserprinter test

Epson EcoTank ET-7700 – Effektiv laserprinter


 

 • 4,4/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner
 • 4,7/5 stjerner hos siden bestbuy.com
 • Bedst i test hos det svenske magasin radron.se
 • Godt anmeldt på det store engelske magasin which.co.uk

Ud over dette gode testresultat får Epson EcoTank ET-7700 også gode anmeldelser hos forbrugerne. Hos Forbrugerrådet skriver en forbruger således om produktet: ”Fin printer med god print-økonomi og rigtigt flot foto-print på egnet papir”. Derfor anbefaler vi Epson EcoTank ET-7700.

Print flere billeder til en lavere pris

Med EpsonTank ET-7700 kan du printe helt op til 3400 fotos fra blækbeholderne med den høje kapacitet. Printeren bruger fire forskellige farvestofbaserede farver samt et pigmentbaseret blæk for den bedste kvalitet. Du slipper for både problemer og spild ved hjælp af de forbedrede blækflasker. Hermed er printøkonomien god for både print af foto, grafik og tekst.

Imponerende scannefunktion

Printerens scannefunktion er både godt fungerende og hurtig. Du kan nemt printe direkte fra din computer med Wi-Fi. Det er også muligt at printe fra dine mobile enheder. Derudover er der en smart preview-skærm, så du nemt kan se udskriften og foretage yderligere indstillinger. Så slipper du for at printe om og om igen.

Medfølgende forbrugsartikler

Hvis du vælger denne printer, behøver du ikke skifte blækpatroner hele tiden. Det er dog ikke de eneste fordele. Printerens hastighed er også god. Den kan udskrive op til 32 sider per minut.

For at dette kan lade sig gøre medfølger der 1 vedligeholdelsespatron og 2 blækpatroner i sort til printeren. Disse kan udskrive op til 14.000 sider. Der medfølger også 2 blækbeholdere i farverne cyan, magenta, gul og sort, som kan udskrive op til 9.000 sider. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Imponerende printøkonomi 
 • Gode anmeldelser
 • Fantastisk scannefunktion
 • Hurtig printer

Epson EcoTank ET-7700 vs. markedet

Dette er ikke den billigste printer på markedet fra Epson. Til gengæld er den blandt den bedste i flere tests. Den billige pris for at printe vejer meget op for den dyrere anskaffelsespris. 

De billigste printere på markedet fra Epson koster fra ca. kr. 650,- Til gengæld har de ikke samme printøkonomi som Epson EcoTank ET-7700. Hermed er denne printer det optimale valg for dig, som printer meget.

Specifikationer:

 • Mærke: Epson
 • Højde: 13,8 cm
 • Bredde: 39 cm
 • Dybde: 34,1 cm
 • Kapacitet i primære papirskuffe: 100
 • Kompatibel med Windows 7-10 samt Mac OS 10.8 eller højere
 • Bruger fold ud blækpatroner

Epson EcoTank ET-M3170 – Virkelig økonomisk og tidsbesparende printer


 

Udskift din printer af økonomiske årsager

Med denne printer er det muligt at spare mange penge. Epson EcoTank-M3170 er anderledes andre laserprintere, da den indeholder en stor og genopfyldelig blækbeholder. Denne blækbeholder fyldes med blæk fra blækflasker – ikke med toner. Hermed vil der være langt mellem genopfyldningen af blæk. Du vil også kunne spare mere end 90% på prisen per side ved hjælp af udskiftningsblækflasker.

En pålidelig, tids- og energibesparende printer

Undgå at overveje, om din printer nu også holder ved at investere i Epson EcoTank ET-M3170. Den leveres med ét års/100.000 siders garanti. Samtidig sparer du tid, da du ikke skal udskifte forbrugsstofferne.

Kort sagt, kan du i realiteten fylde et blækbeholdersystem på – og ikke tænker yderligere over det. Udskrivningen er også imponerende hurtig, fordi printeren ikke skal opvarme. Den har en udskrivningshastighed på 20 sider per minut.

Du kan skære ned på dit energiforbrug med denne EcoTank-printer til sort-hvid. Hermed kan du spare op til 95% i strøm, hvis du sammenligner med laserprintere til sort-hvid. 

Erhvervsfunktioner og tilslutningsløsninger

En af de bedste funktioner ved printeren er PrecisionCore-printhovedet. Det er kendt for bl.a. sin hastighed og kvalitet samt sin pålidelighed og effektivitet. Printeren har dobbeltsidet automatisk udskrivning. Dette nedsætter mængden af gentagelsesopgaver. Bakken har plads til 250 ark.

Derfor anbefaler vi denne model

 • En økonomisk printer
 • Fantastiske anmeldelser
 • Tids- og energibesparende 
 • Mange praktiske erhvervsfunktioner

Epson EcoTank ET-M3170 vs. markedet

Dette er den dyreste printer på markedet fra Epson. Den scorer til gengæld højt i mange tests og får fantastiske anmeldelser. En forbruger på Pricerunner beskriver printeren: ”Besparelser: Utrolige, da vi bogstaveligtalt printer hundrede vis af sider om dagen”. 

Anskaffelsesprisen kan begrundes med den hurtige hastighed og den bedre økonomi ved at printe. Printeren er forholdsvis stor, og den passer derfor godt ind på f.eks. et kontor. Her skal du med kapaciteten på 250 ark ikke skifte papir hele tiden. 

Hermed er Epson EcoTank ET-M3170 perfekt som dig, som har brug for en robust printer til hjemmekontoret eller forretningen. Den har desuden et moderne look.

Specifikationer:

 • Mærke: Epson
 • Højde: 34,6 cm
 • Bredde: 37,5 cm
 • Dybde: 34,7 cm
 • Kapacitet i primære papirskuffe: 250
 • Maksimal udskrivningshastighed: Op til 39 sider per minut

Epson EcoTank ET-M2170 –


 

Printeren er også Amazons Choice, hvor den scorer 4,3/5 stjerner. Hermed anbefales den også med henblik på flere positive anmeldelser fra forbrugerne.

Gør udskrivning nemmere

Med Epson EcoTank ET-M2170 er mobil udskrivning nemmere. Det er en 3-i-1 printer, som både kan udskrive, scanne og kopiere. Dette gør den til en meget økonomisk løsning som printer. Den vil få dine udskrivningsomkostninger til at falde markant. 

Printeren er en meget effektiv løsning, da den kan udskrive op til hele 11.000 sider med det sorte blæk, der er inkluderet. Du kan hurtigt vælge funktioner på LCD-skærmen, som er 3,7 cm. 

For at gøre mobil og standard udskrivning nemt er denne 3-i-1 EcoTank designet med både Wi-Fi, LCD-Skærm og dobbeltsidet udskrivning. Der er en bakke med plads til 250 ark.

En printer til den professionelle

Printerens blækbeholder inkluderer masser af medfølgende blæk. Hermed vil der være lang tid til, du skal skifte blæk igen. Den kommer med en garanti på 100.000 sider, og samtidig giver printeren mulighed for at reducere dit energiforbrug markant.

Epson EcoTank ET-M2170 kan udskrive hurtigt og i professionel kvalitet. Ligesom mange andre EcoTank’s er den udstyret med et PrecisionCore-printhoved. Det betyder ingen opvarmningstid og en udskrivningshastighed på 20 sider per minut.

Du har mulighed for Scan-To-Cloud, så du kan udskrive overalt på dit kontor. Samtidig har printeren Wi-Fi-tilslutnings, ligesom du kan downloade de gratis apps fra Epson til at udskrive fra mobilen.

Derfor anbefaler vi denne model

 • Den gør udskrivning nemmere
 • Udskrivning, scanning og kopiering ét samlet sted
 • Reducerer dine omkostninger ved at printe
 • Imponerende anmeldelser
 • En prisvenlig løsning

Epson EcoTank ET-M2170 vs. markedet

Denne printer er absolut ikke den dyreste på markedet fra Epson. Sammenlignet med EcoTank ET-7700 og EcoTank ET-3170 er det faktisk en meget prisvenlig løsning. Den er dog stadig ikke den billigste løsning på markedet. Det betyder ikke, at kvaliteten forringes. 

Som flere af Epsons printere tilbyder den lavere omkostninger ved at printe i bytte for en højere anskaffelsespris. Derfor passer denne printer godt ind i kontormiljøer, hvor behovet for at udskrive mange sider om dagen er stort. 

Specifikationer:

 • Mærke: Epson
 • Højde: 30,2 cm
 • Bredde: 37,5 cm
 • Dybde: 34,7 cm
 • Plads i bakke til papirforsyning: 250 ark
 • Udskrivningshastighed: 20 sider per minut

 

HP Laser 107w printer – effektiv og kompakt med laser-teknologi

 • 4,4 stjerner ud af 5 hos forbrugerne på Google Shopping
 • 4,3 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon

HP Laser 107w printer får flotte kommentarer og bedømmelser fra både forbrugerne på Google shopping og Amazon.

Af forbrugerne på Google Shopping får HP Laser 107w 4,4 stjerner ud af 5, der særligt bygger på, at modellen er hurtig, nem og let printer i flere formater. Der er dog ikke mulighed for at skanne eller kopiere andre dokumenter med printeren.

Amazons forbrugere er særligt vilde med, at HP Laser 107w har en kompakt størrelse, og at du nemt kan udskrive fra en række forskellige enheder på én gang. De anbefaler den til hjemmebrug, hvor der er behov for at printe ud jævnligt, og den får 4,3 stjerner ud af 5 sammenlagt.
Med HP Laser 107w printer kan du få forbindelse via både Wi-Fi direkte med dine enheder, så du hurtigt kan printe alt fra tekst til grafik med en god kontrast.

Fordele

 • Kan printe i flere formater
 • Nem forbindelse til Wi-Fi eller enhed
 • Printer hurtigt
Ulemper

 • Ingen skanning eller kopiering

Specifikationer:

 • Type: Laser
 • Multifunktion: Nej
 • Farve: Nej
 • USB: Ja
 • Ethernet: Nej
 • Wi-Fi. Ja
 • Mobilprint: Ja
 • S/H hastighed: 21ppm
 • Mediestørrelse: A4

 

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn


hp-color-laserjet-pro-mfp-m477fd-1Her er kopimaskinen til den mellemstore eller større virksomhed, som ønsker at have en effektiv og professionel kopimaskine, der kan lidt ud over det mest almindelige.

Dette er en multifunktionel kopimaskine

Skal du have noget trykt på et stykke papir, så er denne kopimaskinen i stand til at levere det.

Den kan ud over at lave almindelige fotokopier også udskrive, skanne, faxe og så videre.

Kort sagt kan den give dig alle former for udskrivning i meget høj kvalitet.

Den arbejder virkelig hurtigt

Den kan udskrive op til 27 sider i minuttet – uanset, om det er i farver eller i sort/hvid, og den har en papirkapacitet på 850 ark.

Derfor er den velegnet til det mellemstore eller store travle kontor.

Meget fleksible udskrivningsmuligheder

Du kan arbejde direkte på maskinen, men du kan også printe via et USB-stik, netværksmapper eller skyen.

Det er også muligt at udskrive fra din smartphone eller tablet.

Spar både tid og penge

Kopimaskinen er en af de hurtigste i sin klasse, og du sparer både på toner, papir og strøm ved at installere den på dit kontor.

Skal dit kontor opgraderes i forhold til jeres kopimaskine, så tag et ekstra grundigt kig på denne effektive, hurtige og professionelle sag fra HP.

Den har kvaliteten og kapaciteten til at klare de høje krav og det store arbejdspres.

 

Vil du have printeren koblet på samme netværk som dit TV? Se vores Smart TV test

HP Envy 5030 All-in-One Blækprinter Multifunktion med Fax


HP Envy 5030 All-in-One Blækprinter Multifunktion med FaxDenne multiprinter giver dig både mulighed for at printe i sort/hvid og i farver. Samtidig kan den også bruges som faxmaksine, selvom det måske ikke er noget, som bliver brugt så ofte længere. Men der kan stadigvæk være nogle myndigheder, som foretrækker en fax fremfor en e-mail. Her har du muligheden for begge dele.

Den bruger blækpatroner

Blækpatroner har den fordel, at de er en del billigere end laserpatroner. Til gengæld holder de heller ikke så længe, så det er lidt et spørgsmål om smag og behag, hvad du foretrækker.

this is ere

 

Blækpatroner tager også længere tid om at printe i forhold til en laserprinter. Derfor er det værd at overveje, hvad du gerne vil printe. Er der tale om et dokument i ny og næ, så er dette en virkelig god og billig printer med blækpatroner.

Sådan tilkobles den

Du kan enten tilkoble den via USB-stik eller gennem WiFi. Wifi er især smart, da du kan have flere computere tilknyttet til samme computer. For at benytte denne mulighed kræver det ikke andet, end at i henter de drivers, som I kan få fra HP.

Herefter vælger I bare printeren, når I skal printe og så kommer papiret automatisk ud. 

Hvem er den god for?

HP Envy 5030 All-in-One Blækprinter Multifunktion med Fax er en ret god kontorprinter til det mindre kontor. Især pga. WiFi connect. Men også fordi der er fax, som især firmaer godt kan risikere, at de stadigvæk skal benytte.

Det anbefales, at I ikke har et månedligt forbrug på mere end 100 – 400 sider. Så det er ikke den bedste printer for mange advokatkontorer, da mange her stadigvæk udskriver en del papir. Men til et moderne kontor som måske bare skal bruge en ordreseddel, er den hel fin.

Brother HL-L8260CDW


Brother HL-L8260CDWDenne laserprinter fra Brother er perfekt til dig, som ønsker hurtige udskrifter i høj kvalitet. Brother HL-L8260CDW laserprinteren kommer i et flot design, hvormed både det indre og ydre spiller godt sammen. Printeren kan både tilsluttes LAN, USB og WI-FI, hvilket giver en fleksibilitet i din arbejdsgang, hvad enten det er på kontoret eller i hjemmet.

Hvis du bruger Brothers gratis iPrint&Scan-app, kan du tilmed udskrive direkte fra din smartphone. Printeren er integrerbar med diverse mobile enheder, således at du kan udskrive dokumenter og billeder direkte fra din mobil eller tablet. Du kan bl.a. gøre brug af både Apple AirPrint og Google Cloud Print, når du ønsker at printe filer direkte fra skyen.

this is ere

 

Brother HL-L8260CDW kan desuden printe på begge sider af papiret eller fotopapiret, den printer selvfølgelig både i sort/hvid og farver, og derudover kan den udskrive helt op til 31 sider i minuttet. Sidstnævnte gælder desuden både for udskrifter i sort/hvid og i farver.

Med denne laserprinter får du dermed alt i alt en god og pålidelig printer, som udskriver hurtigt, præcist og i høj billedkvalitet. Den egner sig til alt fra opgaver i skolen eller på jobbet til mere hjemlige og fritidsprægede opgaver såsom printning af opskrifter og lignende.

Brother HL-3170CDW


Brother HL-3170CDWBrother HL-3170CDW er en smart, lille og effektiv LED-farveprinter, der både kan bruges til det mindre kontor og til hjemmebrug.

Det er særdeles effektiv maskine, da den hurtigt kan udskrive de sider, du har brug for med en hastighed på helt op til 22 sider i minuttet, hvilket der ikke er mange andre printere på markedet i denne størrelse og prisklasse, der kan konkurrere med.

Det gør den til en ideel LED-farveprinter til ham eller hende, der har travlt og bare har behov for, at udskriften er klar i en fart, så han eller hun kan komme videre med sine arbejdsopgaver.

Hvis du ofte gør brug af din iPhone, iPod touch eller iPad til dokumentbehandling el.lign., så er der også mulighed for at printe på din Brother HL-3170CDW direkte fra én af de ovenstående enheder – det kræver blot, at du installerer den gratis iPrint&Scan-app, der er udviklet af Brother selv, og derfor fungerer optimalt med printeren.

Bruger du derimod Android-baserede enheder, så er der mulighed for at printe over internettet via Google Cloud Print.

Du skal dog ikke være bange for, at den høje hastighed har betydning for kvaliteten af det udprintede materiale, for printene kommer ud i en høj kvalitet, der lyder på helt op til 2400 x 600 dpi.

Der er desuden også mulighed for at koble Brother HL-3170CDW op til det trådløse netværk, så den kan bruges af flere personer på samme tid – og der er ikke nogen grund til at frygte, at der ikke er papir nok i bakken, hvis bare I sørger for at den bliver fyldt op regelmæssigt, for der kan være helt op til 250 ark i papirbakken.

Det er desuden også en meget økonomisk printer, da du har mulighed for at spare på papir- og blækforbruget ved at bruge Duplex-print, der betyder, at du printer på begge sider af papiret. Endvidere, så er den også udstyret med fire separate tonere, hvorfor du kun behøver at skifte den toner, der er løbet tør.

Brother DCP9020CDW


brother-dcp9020cdwHer får du en mindre, men meget hurtig og alsidig laser-kopimaskine, der er ideel til det mindre kontor eller til hjemmekontoret.

God tre-i-en kopimaskine

Med denne multifunktionelle kopimaskine fra Brother kan du printe, skanne og kopiere både hurtigt og i høj kvalitet. Den er derfor perfekt til den mindre arbejdsplads eller til dit hjemmekontor.

Lille, men meget effektiv maskine

Du får nogle gode professionelle resultater med denne lille kopimaskine, der ikke syner af så meget, men som dog kan levere den ønskede kvalitet, hvad angår kopier, print eller skanning.

Den arbejder stabilt og lynhurtigt

Selv om den ikke er så stor, så er den i stand til at levere lynhurtigt. Den kan give dig op til 18 ark i minuttet – uanset, om det er i farver eller i sort/hvid.

Spar både tid, papir og plads

Du vinder meget ved at installere denne multi-kopimaskine. Tidsmæssigt er der en del at hente, fordi den arbejder så hurtigt. Du kommer til at reducere dit papirforbrug, da der i maskinen er mulighed for duplex-funktion, så derfor kan du spare omkring 50 % af dit papirforbrug.

Kopimaskinen er ENERGY STAR-godkendt, hvilket betyder, at den arbejder så energieffektivt som muligt.

Du får tre års garanti på maskinen, og du får således en maskine, der stabilt kan give dig kopier, print og skanninger i en vældig fart og i store mængder.

 

Blækprinter test

Epson EcoTank A3+ ET-14000


epson-ecotank-a3-et-14000Super økonomisk printer fra Epson, der iflg. producenten udskriver til den laveste A3-pris på det danske marked. Udskriv op til 7100 sider i sort/hvid. Er det med farve, kan den printe godt 5700 sider.

Epson EcoTank A3+ ET-14000 er lidt atypisk, når det kommer til det med sort/hvis og farve, da den ikke fungerer med blækpatroner, men i stedet benytter et bestemt blækbeholder system. Det system, der er yderst økonomisk, når det kommer til brug af kontraster og farver, samt er nemt at genopfylde.

Da det jo oftest er sort blæk, der bruges mest af er printeren selvfølgelig udstyret med to beholdere til sort blæk. De to beholdere til sort blæk sikrer dig også en over dobbelt så hurtig udskrivning i sort/hvid som i farve. Både blæk og farve findes i nogle specielle flasker, der gør genopfyldning nem og ren – ikke nogen fare for at spilde.

 

Med Epsons patenterede Micro Piezo teknologi sikres du et perfekt print, hver gang du udskriver noget på Epson EcoTank A3+ ET-14000.

 

Du kan læse vores router test her

Brother MFC-J4620DW


Brother MFC-J4620DWBrother MFC-J4620DW er en kompakt inkjet, der kan kategoriseres som en alt-i-én, der kan printe alle størrelser op til A3-format, hvorfor det nærmest står dig helt og aldeles frit for i hvilket format, du ønsker at printe i.

Det er blandt andet en fordel for dig, der sommetider har behov for at printe markedsføringsmateriale i andre størrelser end den standard A4-størrelse, som er den mest almindelige papirstørrelse.

Det betyder dog ikke, at den ikke kan printe i A4, for det kan den selvfølgelig også sagtens. Ydermere, så er Brother MFC-J4620DW også udstyret med en duplexprint-funktion, der gør det muligt for dig at printe på begge sider af papiret, hvilket er en meget papirbesparende funktion, hvilket særligt gør sig gældende i store organisationer, hvor der bliver printet rigtig meget hver evig eneste dag.

Det kan dog også sagtens betale sig for mindre virksomheder – særligt hvis man kigger på, hvor mange penge, der eksempelvis er blevet sparet i løbet af et år.

Brother MFC-J4620DW er selvfølgelig også udstyret med en scan-funktion, så du kan scanne dokumenter, som du ønsker at opbevare digitalt eller dokumenter, der skal sendes videre til forretningspartnere el.lign.

Den kommer ligeledes med en kopi-funktion, hvorfor den også fungerer som en kopimaskine, hvis du har behov for at skulle foretage kopier af et dokument, et billede eller noget helt tredje, som du allerede har udskrevet. Slutteligt, så er der også indbygget fax-funktion, så du kan faxe et dokument direkte til en forretningspartner, en kunde eller lignende.

Du kan desuden også bruge din Brother MFC-J4620DW til at printe fra en lang række cloud-tjenester, og den arbejder ligeledes også rigtig godt sammen med en lang række mobile enheder, der enten gør rbug af deres egen app; Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint eller Google Cloud Print. Leveres med 4 stk. fyldte LC-223x blækpatroner til 550 sider.

 

Hvilken type printer og kvalitet har du brug for?

Der findes både mange forskellige printere og der findes mange forskellige behov. Der er mange steder, hvor man normalvis blot printer ren tekst i form af enten breve, dokumenter og regneark, og i en sådan forbindelse så er oftest behov for en laserprinter eller en LED-printer, men den behøver dog ikke være med farve.

Der er ingen tvivl om, at driftsomkostningerne i form af både toner og blækpatroner for den slags printere er de laveste på markedet.

Det næste skridt og den næste mulighed er selvfølgelig farveprintere, men du/I bør det evaluere om det overhovedet er noget, der er behov for, da både selve printeren er dyrere og farvepatronerne er ligeledes også meget dyrere, hvorfor du hurtigt vil finde ud af, at de samlede driftsomkostninger forbundet med en farveprinter er meget højere end en printer, der kun kan printe i sort-hvid.

Ydermere, så er der også et tredje alternativ, hvilket selvfølgelig er de mange forskellige inkjet-printere, der er at finde på det danske marked.

De giver ikke blot en rigtig god printkvalitet og er rigtig hurtige til at udskrive. Samtidig er det også muligt at skrive på diverse medier med en række af modeller, hvilket eksempelvis betyder, at du sagtens vil kunne designe din egen t-shirt med logo el.lign. og stryge dem på, hvis du har den rigtige inkjet-printer.

Her bør du naturligvis tage op til overvejelse, hvorvidt det er noget, som der reelt set er behov for, og hvis det er virksomheden, der skal gøre brug af printeren, så det ligeledes også vurderes, om det er noget, der ligger indenfor virksomhedens kerneforretningsområde eller ej.

Endvidere, så er der et fjerde alternativ. Det er solid-ink printere, der dog kun forhandles af Xerox. De gør brug af vokslignende blokke, der bliver smeltet og efterfølgende sprøjtet på papiret via en række bittesmå huller i printerhovedet.

I forhold til både toner og blækpatroner, så anvender solid-ink ikke indpakninger af plastik, hvilket Xerox gør meget ud af at fremhæve.

Printere, der er bygget med denne teknologi som grundlag er særligt ideelle til mindre kontorer, der ønsker en printer, som er mindre kompliceret end en farvelaser eller en LED-printer.

Hvor hurtig skal printeren være?

Dette punkt afhænger meget af mængden af udskrifter. Des flere udskrifter i foretager på dagligt basis, des hurtigere er der behov for, at printeren er.

Det er hverken sjovt eller produktivt at sidde og vente på, at printeren bliver færdig med at udskrive dine dokumenter – og det er endnu mindre sjovt og endnu mindre produktivt, hvis der en hel bunke kollegaer foran dig, der er i gang med at udskrive deres dokumenter.

Der er selvfølgelig mulighed for at lave noget andet i mellemtiden, men der er ingen tvivl om, at det bestemt er en kilde til frustration, hvis du skal vente på, at der er en lang række kollegaer, der bliver færdige med at bruge printeren, så du kan få lov til at printe ud.

En printer, der kan yde en printhastighed på op til 10 sider pr. minut vil være meget langsom, hvis I er mange, der skal bruge printeren i løbet af en almindelig dag, men hvis du derimod vælger at investere i en printer, der kan printe mellem 20 sider og 40 sider pr. minut, så vil det selvfølgelig gå langt hurtigere med at få færdiggjort de forskellige printjob.

Der er dog også op til flere printere, der kan præstere at printe mere end 40 sider ud pr. minut, hvilket bestemt bør kunne dække langt de flestes behov i forhold til udskrifter. Du skal dog være opmærksom på, at printere, der kan præstere at printe så mange sider i minuttet selvfølgelig også er prissat derefter.

Du skal desuden også være opmærksom på, at der er forskel på en printers hastighed alt afhængigt af, om du printer noget ud trådløst eller du printer fra en PC, der er tilsluttet til selve printeren med et kabel.

Hvis du vælger sidstnævnte alternativ, så vil du opleve, at selve processeringen af billeder og tekst sker på computeren, hvorfor der ikke vil blive brugt den dedikerede processor, der oftest er inde i den printer, som du bruger.

Ved det først nævnte alternativ, så vil størrelsen på den dedikerede processor og dens clock-frekvens i megahertz (Mhz) indikere, hvor hurtigt selve printeren kan modtage, fortolke og udskrive et bestemt printjob. Det betyder altså – meget simplificeret – at des større megahertz, des bedre.

Slutteligt, så vil antallet og størrelsen af printjobs også være med til at bestemme, hvor meget memory, der skal være i printeren. En god virksomhedsprinter bør have en RAM-mængde, der befinder sig mellem 64 MB og 256 MB, mens du sagtens vil kunne nøjes med mindre, hvis printeren er til privat brug.

Nu har du læst hele vores printer test, og forhåbentligt er du blevet meget klogere i forhold til hvilken printer der passer bedst til netop dit behov.

God fornøjelse!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

Google Shopping er forbrugernes underside til Google, hvor du kan læse andre forbrugeres anmeldelser af produkter og se forhandlere.

HP Laser 107w printer er anmeldt af forbrugerne med en gennemsnitlig karakter baseret på stjerner fra 1 til 5.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

Amazon

På Amazon er det nemt at finde en række produkter fra alle dele af verden. På siden kan forbrugerne også anmelde produkter.

HP Laser 107w printer er anmeldt med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar fra forbrugerne.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelsen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter