Elektronik og udstyr til spil og underholdning kan være en dyr investering. Holder du af gaming, og er du træt af at skulle bruge din opsparing til køb af ny Playstation, kan du handle på afbetaling.

Afbetaling er en finansieringsmetode, som hovedparten af forhandlere af teknik, transportmidler og hårde hvidevarer tilbyder deres kunder. 

Fremfor at betale den fulde pris for dit køb på én gang, deles prisen op i mindre rater, som du skal betale i en bestemt periode.

Dette skaber mere luft i dit månedlige budget, og du slipper for at spare op, når du har brug for udstyr eller tilbehør til boligen eller din hobby.

Herunder finder du en række af de mest populære udbydere på markedet, som alle tilbyder køb af Playstation 4 på afbetaling.

Playstation 4 på afbetaling hos Proshop.dk


PS4 ProshopHos Proshop.dk finder du tilbehør og udstyr til fritid, hus og have. Forhandleren tilbyder fleksible afbetalingsvilkår og samarbejder med BasisBank. Du ansøger om lån til køb af Playstation 4 i forbindelse med din handel. 

Den store fordel ved at vælge Proshop.dk er, at du får svar på din ansøgning med det samme. Du skal bruge dit NemID til afsendelse af ansøgning samt til underskrift på tilbud om lån. NemID gør det effektivt og smidigt at indgå en betalingsordning med en bank på nettet. 

Du får svar indenfor 2 minutter fra BasisBank, så du kan gennemføre din handel og indenfor for få dage modtage din Playstation. 

Når du vælger Ps4 afbetaling hos Proshop.dk, får du disse fordele og vilkår:

 • Du kan låne mellem 2.000 – 25.000 DKK.
 • Du kan vælge mellem 2 forskellige afdragsperioder (enten 12 eller 24 måneder)
 • Det er nemt at etablere betalingsaftale med banken
 • Du får svar med det samme på din ansøgning
 • Du kan kontakte BasisBank, hvis du har spørgsmål til ansøgning eller lån

På Proshop.dk finder du et hjælpsomt overblik over eksempler på afbetalingsordninger. Disse kan give dig indblik i, hvad et lån vil koste dig sat op imod længden på løbetiden og størrelsen på lånet. 

Når du er blevet godkendt til at købe din Playstation 4 på afbetaling af BasisBank, vil du modtage en kode på din mail fra banken. Denne kode skal bruges til at gennemføre dit køb.

Er det første gang, du vil købe på afbetaling, kan det være en stor hjælp, at du kan kontakte den bank, som din forhandler samarbejder med. Du finder BasisBanks kontaktoplysninger på hjemmesiden hos Proshop.dk.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Playstation 4 på afbetaling hos Coolshop.dk


PS4 Pro Bundle - CoolshopCoolshop.dk er kendt for at være webshoppen med alt den nyeste teknik på markedet og et stort udvalg af gadgets og tilbehør til gaming og underholdning. Iblandt det store udvalg af konsoller og spil kan du finde Playstation 4, der giver dig de bedste spiloplevelser. 

Det er ikke kun adgangen til de nyeste konsoller og det bedste gamingudstyr, du får glæde af, når du vælger Coolshop.dk. Du får også mulighed for at tegne en rentefri kreditordning. Dette sker i form af ViaBill, der er den nyeste finansieringsmetode på markedet.

Når du gør brug af ViaBill, får du glæde af følgende vilkår og fordele:

 • Du får en rentefri kreditordning
 • Du sparer penge, når du køber på afbetaling
 • Du kan købe et hvilket som helst produkt på afbetaling
 • Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale om måneden

Du får masser af fleksibilitet og økonomisk frihed, når du vælger ViaBill som din foretrukne betalingsordning. Du skal starte med at vælge den PS4, som du ønsker at købe. Når du går til betalingssiden, skal ud vælge ”ViaBill” som dit betalingsvalg. 

Du guides igennem en simpel tilmelding, hvor du skal indtaste få oplysninger om dig selv. Herefter bliver du godkendt, hvilket sker på få minutter.

Om du vælger at sætte din afbetaling i gang efter 1 eller 4 måneder, er op til dig. Det kan give dig ekstra frihed i privatøkonomien, at du selv vælger, hvornår dine afdrag skal igangsættes.

 

Playstation 4 på afbetaling hos L’EASY


PS4 Pro with extra controller - LeasyL’EASY er kendt for sin store hjælpsomhed overfor kunderne. Forhandleren går op i at tilbyde dig kvalitetsprodukter til hus, have og fritid og sætter en ære i at sikre sig, at du får mest muligt glæde af dine varer. 

Det store kundefokus kommer blandt andet til udtryk ved de mange forskellige finansieringsmuligheder, som du får glæde af, når du køber Playstation 4 på afbetaling hos L’EASY. 

På hjemmesiden finder du en særskilt kategori for privatlån, du kan benytte dig af, når der skal købes ny spillekonsol til dig selv eller én, du kender og vil glæde. 

Du kan blandt andet få disse muligheder og kreditfordele, når du vælger L’EASY:

 • Du kan optage lån direkte fra hjemmesiden
 • Du bestemmer selv, om du vil betale af over 12 eller 24 måneder
 • Du får hjælp til at udfærdige din ansøgning
 • Du kan gøre brug af låneberegneren, som du finder på hjemmesiden hos L’EASY
 • Du vælger selv størrelse på lånebeløb

Når du vil optage lån på nettet, har det stor betydning for din økonomi i fremtiden, at du gør brug af en låneberegner. Denne elektroniske regnemaskine er et effektivt og betydningsfuldt redskab, som giver dig indblik i størrelsen på et låns ydelser. Når du angiver afbetalingsperiode samt størrelse på lånebeløb, kan du se, hvor meget du skal betale i afdrag hver måned. 

Du sikre dig at få den bedste kreditaftale, når du er bekendt med de økonomiske rammer fra starten af. På denne måde kan du planlægge din økonomi og dit budget i fremtiden, mens du betaler af på din afbetalingsordning. 

Hos L’EASY kan du købe en hvilken som helst Playstation 4 på afbetaling og få glæde af de mange praktiske og økonomiske fordele.

Playstation 4 på afbetaling hos WUPTI.dk


PS4 WuptiDer findes forskellige udgaver af afbetalingsordninger. Der kan være forskel på fleksibiliteten i forhold til, hvor lang tid du kan betale af over. Mens nogle forhandlere tilbyder faste afdragstider, giver andre webshops dig valgfrihed til selv at vælge løbetid.

WUPTI.dk er en populær forhandler af alt fra elektronik over hvidevarer til fitnessudstyr og cykler. WUPTI.dk er i særdeleshed kendt for sit store produktudvalg og de skarpe priser.

Når du handler hos WUPTI.dk, kan du købe ethvert produkt på afbetaling, og du får stor frihed til selv at sammensætte den afdragsordning, som passer til dig.

Når du køber Playstation 4 på afbetaling hos WUPTI.dk, er finansieringen omfattet af følgende vilkår og fordele:

 • Rentefri finansiering på udvalgte produkter
 • Afdrag over 12-72 måneder
 • Du kan låne fra 1.500 – 100.000 DKK.
 • Du indgår en afdragsordning i forbindelse med køb

Det er nemt at etablere en afdragsaftale. Du skal vælge din ønskede Playstation 4 i sortimentet og ”gå til kassen”. I stedet for at vælge ”betal med kort” skal du vælge feltet med ”køb på afbetaling”, når du ønsker at købe din Playstation 4 på afbetaling. Herefter guides du videre til Express Bank, som er den onlinebank, WUPTI.dk samarbejder med. 

Du skal bruge dit NemID til at oprette og afsende din ansøgning om kredit. Når du er blevet godkendt af banken, vil dit køb blive gennemført. 

Når du indgår en kreditaftale med en onlinebank, fungerer det på samme måde som et lån. Det vil sige, at det både er købspris på din Playstation 4 samt renterne, som du skal betale af på. Når du skal vælge længde på afdragsperiode, skal du overveje, om du ønsker høje eller lave, månedlige ydelser. Det kan være en hjælp at vælge en lang afbetalingsperiode, der giver dig lave afdrag hver måned. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at renterne på din afbetalingsordning kan gøre dit lån dyrere, end hvis du vælger en kort løbetid.

Se også PS4 på afbetaling skrevet af afbetalt.dk.

Denne side er anmeldt af: Storm M. Karlsen Rating 10/10

Forfatter