Forestil dig fred og ro på terrassen en lørdag aften. Solen står lavt på himlen og du vil gerne have det allersidste ud af dagen. Du opsætter nemt din oppustelige spa og derefter kan du hygge aftenen lang i det varme vand samtidig med at du får en blid massage af den lækre jet strøm. Du kan invitere familien, vennerne eller kæresten med i udendørs spabad og på den måde får du dig en afslappet stund, som du kan takke din oppustelige spa for.

En oppustelig spa er beregnet til dig, der gerne vil have en spa oplevelse en gang i mellem, men ikke har råd eller ønsker at installere en rigtig udendørs spa. Eller også har du ikke plads inde på badeværelset til en jacuzzi.

En oppustelig spa er løsningen, da denne kan sættes op og gemmes væk. Du kan opsætte den hvor det passer dig, så uanset om du har lyst til at sidde på terrassen, på græsset eller et sted indenfor, så kan du komme i et afslappende spabad.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

SE OGSÅ: Badebassin til haven

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

M-Spa Super Camaro oppusteligt spabad – højtrost oppustelig spa

Vores anbefaling

M-Spa Super Camaro oppusteligt spabadDesignmæssigt er spabadet meget neutral i farven, hvilket er en fordel, hvis den skal stå ude hele året rundt. På den måde kan den sagtens så fremme og tilpasse sig havens farver. Spabadet har en god størrelse, så du kan godt være bekendt at invitere andre med hjem i spabadet, og der er plads nok. Dog er 6 personer i overkanten som allerede nævnt. 

 

 

Spabadet har indbygget varme, filtrering, rengøringsfunktion og ozonrensning, så det bliver nemt for dig at gøre det rent. Du kan også bruge det om vinteren. Boblefunktionen kan indstilles til 3 funktioner, så alt i alt er det et rigtig godt spabad med alt, hvad man skal bruge. Jetstrålerne er 138 stk., hvormed der altså også er vandmassage i dette spabad. Spabadet kan varme op til 42 grader, så selv om vinteren kan du virkelig nyde dette spabad, når der er hundekoldt udenfor. 

Der medfølger en DVD, så du nemt skulle kunne opsætte spabadet. Der medfølger også et låg, så du kan beskytte det. Det hele kan styres på en LCD touch screen, så du ikke skal ud og ind af spabadet, men kan nyde varmen. Målene er: 204 x 70 cm på ydersiden og 160 x 70 cm på indersiden. Materialet er PVC læder. Den skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt med 230 V / 10A. 

Fordele

 • Varmer op til 42 grader
 • Timer til energibesparelse
 • Gode anmeldelser
 • Isoleringslåg medfølger
Ulemper

 • Ikke plads til alle vennerne

Udvalgte specifikationer:

 • Plads til 6 personer
 • Lavet i kraftigt antibakteriel PVC materiale
 • Børnelås på fjernbetjening
 • Anti-frost system (starter automatisk når temperaturen rammer 1 grad)
 • Ozone antibakteriel rensesystem
 • Mål yderside: 204 cm i diameter og 70 cm højt
 • Mål inderside: 160 cm i diameter og 70 cm i højden
 • Vægt: 35kg

M-Spa Super Camaro vs. markedet

M-Spa Super Camaro M-051 Premium er billigere end den anden M-Spa model, og den har mange af de samme funktioner som de andre spabade. Den puster sig selv op, og den skulle være let at installere med en instruktionsbog. Spabadet skulle kunne indeholde 6 personer, men realistisk set er det færre mennesker, i hvert fald hvis det er fuldvoksne mennesker. Anmeldelserne peger på 2-3 voksne mennesker. En fordel ved dette spabad er, at det også kan bruges om vinteren, så du kan nyde det lækre spabad hele året rundt. Du skal ikke være bekymret for løvfald, regn eller lignende, da der følger et låg og isoleringslåg med.

M-Spa Mono Concept oppusteligt spabad – Udespa til 6 personer

M-Spa Mono Concept oppusteligt spabadM-Spa har en PTC Heating teknologi, som regulerer temperaturen, og sikrer, at den hurtigt varmer op til den ønskede temperatur. Du kan styre temperaturen, timeren og bobbeleffekten med en fjernbetjening, hvilket gør det super nemt at anvende. Når du har sat dig til rette, skal du derfor ikke ind og ud hele tiden, men kan blot styre det hele fra selve spabadet. 

Som mange af de andre har dette spabad også en massage funktion i form af 138 luftstråler, der giver en behagelig vandmassage. Spabadet har 3 funktioner til at regulere boblerne, hvilket er rimelig normalt. Der medfølger et låg, som hjælper med at holde på varmen. På denne måde sparer du energi, da du ikke skal opvarme den hver gang. Dette er også en fordel. 

Spabadet har både et Anti-icing system, antibakterie system og UVC sanitizer. Alting bliver styret fra én boks. Dette spabad skal du altså købe, hvis design betyder noget for dig, og hvis du gerne vil have god plads. 

Fordele

 • UVC sanitizer
 • Tidsløst design
 • 3 slags bobler
Ulemper

 • Ikke det største spabad

Udvalgte specifikationer:

 • Udvendigt mål: 173 cm
 • Indvendigt mål: 163 cm
 • Højde: 70 cm
 • Vandkapacitet: 930 liter
 • Vægt: 38 kg

M-Spa Mono Concept vs. markedet

Dette spabad fra M-Spa adskiller sig fra de andre, da det kan rumme helt op til 6 personer. Her er der altså garanteret plads til vennerne, eller du har plads nok som par eller en lille familie. Derudover er det unikt på den måde, at det er lavet af DWF materiale, hvilket gør, at det er mere stabilt og har en mere fast struktur end de andre oppustelige spabade. Spabadet er derfor super lækkert i et tidsløst design med et naturlignende udseende. Netop dette får det også meget ros for, da de oppustelige spabade typisk er lidt kiksede i udseende. M-Spa Mono Concept er klassisk og eksklusiv i designet, så det kan sagtens stå fremme på terrassen eller i haven, uden at du skal pakke det væk eller skamme dig over det. Det kan passe godt til enhver have med sit rimelig naturlige udseende med metalstriber på en grå baggrund.

Oppustelig spabad model Miami – udespan til 2-4 personer

Oppustelig spabad model MiamiDette spabad adskiller sig fra de andre oppustelige spabad ved at det kun er beregnet til 2-4 personer.

Det er altså til den lille familie eller til parret, der ønsker god plads til dem selv.Miami er én af de meste eftertragtede spabad fra Lay-Z serien, da en 2-4 personers spa med lækre egenskaber har vist sig at være det, de fleste har brug for.

 

 

Det er smart med en oppustelig spa, da den er vældig transportabel. Den kan tages med hen, hvor du har lyst. Og du kan sætte den op på terrassen, på græsplænen eller indenfor. Så længe der er et fladt underlag, så kan du opsætte spabadet. Det kræver ikke mere end at tilslutte strøm, pumpe rammen op, fylde vand i og derefter varmes vandet op. På kort tid er spabadet klar til at du kan hoppe i og nyde varmt vand, massage og eventuelt en god udsigt samtidig.

Med et lækkert Jet System er massagen sikret. Der blæser luftstrømme ind i vandet, som du ligger i og dette vil sende dig til et sted, hvor bekymringer er det sidste du vil tænke på. Det er så afslappende at føle strålerne ramme dig og blidt massere din krop mens du hygger dig med familien eller din kæreste. Spabadet føles solidt og godt, da væggene er I-Beam vægge, der stiver rammen godt af.

Vandet varmes op smart og nemt ved hjælp af en varmelegeme pumpe. Varmelegemet bruger 15 kW/2HK. Denne er digitalt styret og du kan altså nemt betjene den og dermed bestemme den vandtemperatur, som du ønsker at slappe af i. Vandet bliver opvarmet med en hastighed på 1-2 grader pr. time, hvilket er meget normalt for sådan et spabad.

Fordele

 • Leveres samlet
 • Kan styres digitalt
 • Varmes hurtigt op
Ulemper

 • Ikke specielt stort

Udvalgte specifikationer:

 • Farve: Sort
 • Materiale: TriTech
 • Mængde: 669 liter
 • Højde: 66 cm
 • Størrelse: 4 personer
 • Produktvægt: 696 kg
 • Leveres samlet
 • Diameter (Ø): 180 cm

Dette spa kan indeholde 800 liter vand, men det er selvfølgelig ikke nødvendigt med lige præcis 800 liter vand for at kunne bruge den. Spabadet bruger 230V og du kan koble den til strøm ved hjælp af en 3 meter lang ledning.

Der medfølger 2 filterpatroner samt en DVD, så du på en nem måde kan lære, hvordan sådan en oppustelig spa sættes op og vedligeholdes. Spabadet inkluderer ikke en kemisk flyder. Spabadet er CE/TUV/EMC godkendt og sikkerheden er også på plads, da elektronikken ikke er i nærheden af at røre vandet. Du kan derfor roligt benytte dette spabad.

Oppustelig spabad model Palm springs

Oppustelig spabad model Palm springsLigesom de andre spabad, som du vil blive præsenteret for her, er dette spabad et oppusteligt spabad. Det betyder jo i bund og grund at I modsætning til de spabad, som man finder i svømmehallen, så er dette spabad fyldt med luft.

 

 

Når det er i brug, skal der selvfølgelig vand i karret, men selve spabadet er opbygget ved at der fyldes luft i rammen, som holder på vandet og som i sidste ende også holder på dig og din familie. Der kan være hele 963 liter vand til at holde dig afslappet og varm.

Denne Palm Springs model er en stor model idet der er plads til 4-6 personer. Det betyder at der er god plads til 4 personer, men at man også sagtens kan være 6 personer i spabadet på én gang. Der er altså rig mulighed for at hele familien kan slappe af i det varme vand samtidigt og derfor få en afslappende omgang familiehygge. Det er også ideelt til dig, der eksempelvis skal i sommerhus med vennerne og ønsker et udendørs spabad.

Du kan opsætte denne spa lige hvor du ønsker det. Et krav er dog at underlaget er helt jævnt. Typisk finder du en jævn overflade på din terrasse. Du kan også vælge at bruge spaen indenfor. Oppustelige spaer er generelt smarte fordi de er transportable og du kan dermed selv bestemme, hvor det skal i brug. Væggene er I-Beam vægge, der er meget solide.

Nemt at installere og  lækkert at bruge

Du kan nemt opsætte det her spabad. Heldigvis kan spabadet fyldes med luft via en pumpe. Denne luftpumpe fungerer ved hjælp af strøm og derfor slipper du for at bruge dine egne lunger. Når først det er fyldt med luft, skal du tilslutte rørene, fylde vand i og sørge for at varme vandet op til din yndlingstemperatur.

Det er meget fedt at du selv kan bestemme temperaturen, da det varierer en smule fra person til person, hvilken temperatur, der er behagelig. De fleste skal gerne have en temperatur omkring de 40° C, når de er i spabad. Det er et varmelegeme (1,5kW/2HK), der kan hjælpe dig med at justere vandets temperatur. Dertil følger en digitalt styret pumpe, så du meget nemt kan få opvarmet vandet og regulere temperaturen alt efter dit behov. Den hjælper også med at filtrere vandet.

Palm Springs oppustelig spa har et jet system (0,72kW), der får dig helt ned i gear og hjælper dig til at slappe af. Et jet system skyder vandstråler ind igennem vandet, som rammer dig på en behagelig måde og hjælper dig til at bliver helt afslappet. Det er en form for massage igennem vandet, som du nemt kan blive afhængig af.

Pakken inkluderer 2 filterpatroner samt en hjælpsom DVD, som du kan se, hvis du vil lære mere om, hvordan du bedst opsætter, bruger og vedligeholder din oppustelige spa.

Af tekniske specifikationer kan der nævnes at spabadet skal kobles til 230V og til dette medfølger der en 3 meter lang ledning, så du får nemmere ved at nå stikkontakten fra terrassen. Skulle ledningen ikke være lang nok til dit behov, så kan du bruge en forlængerledning. Filterkraften er 200 liter per tm.

Palm Springs spabad pakken inkluderer ikke en kemisk flyder. Spaen har en opvarmningshastighed på 1-2 grader per time, hvilket er meget normalt for en oppustelig spa. Spaen er CE/TUV/EMC godkendt og elektronikken er installeret, således at sikkerheden er i orden. Den er nemlig installeret separat og kommer ikke i kontakt med vandet.

 

LÆS OGSÅ: Trampolin test

Oppustelig spabad model Hawaii

Oppustelig spabad model HawaiiDette spabad er ligeledes beregnet til den større familie eller den store vennekreds idet at der kan være 4-6 personer i karret. Spabadet har en max temperatur på 40 grader, hvilket sikrer dig at du ikke kommer til at varme vandet for meget op og derved få svært ved at komme i vandet. Vandtemperaturen kan naturligvis styres og justeres ved hjælp af det digitalt styrede varmelegeme pumpe. Denne hjælper dig også med at filtrere vandet.

Der er 8 indvendige dysser, der kan give dig en lækker massage ved hjælp af luft, der bliver skudt ud i vandet. Disse kan justeres og du kan endda dreje dem efter, hvor du ønsker din massage. Der er 2 dysser i hvert hjørne af spabadet. Dette Jet System er helt klart den bedste egenskab ved dette spabad. Væggene i spabadet er I-Beam vægge, så selvom det er en oppustelig spa, så er den meget solid og står fin og rank uden at falde sammen.

Du kan sætte den oppustelige spa op lige hvor du ønsker det. Det eneste der er nødvendigt er at underlaget er rimelig fladt. Du kan altså sætte den på græsplænen, på terrassen eller indenfor, hvis du eksempelvis har en gildesal eller et andet stort lokale, hvor det kunne være rart at komme i spabad og invitere vennerne eller familien med.

Det tager ca. 10 minutter at sætte dette spabad op og det er ikke svært, hvis du følger anvisningen. Den skal tilsluttes strøm, pumpes op og så skal der fyldes vand i. Derefter vil vandet selv kunne varmes op til den ønskede temperatur og så er du klar til et afslappende bad.

Tekniske detaljer ved denne oppustelige spa består af en CE/TUV/EMC godkendelse. Elektronikke er installeret separat fra vandet, så du er sikker på at den ikke kommer tæt på vandet.

Der medfølger DVD til hjælp af opsætning og brug, et filter,  et underlag, et cover. Det er smart, da du derfor kan dække spaen til, hvis den i korte perioder ikke er i brug. Eksempelvis udenfor kan der hurtigt falde mange blade ned i karret og her er coveret meget anvendeligt. Der medfølger ikke en kemisk flyder.

Spabadet måler 180 x 180 x 71 cm, hvis du måler det udvendigt. Indvendigt er målene 130 x 130 x 71 cm.

Spa tilbehør

Du kan få meget tilbehør til din spa, men ikke alt er nødvendigt at eje, for at kunne få dig et dejligt spabad. Tilbehør er typisk ikke dyrt at investere i, så køb det, som du selv finder vigtigt. Et filtersæt er noget, som de fleste kan bruge, da det hjælper med at rense vandet.

En isoleringspude hjælper med at holde på varmen, så vandet bliver hurtigere varmet op. Teknisk set bliver vandet ikke hurtigere varmet op, men det mister ikke så mange grader til den kolde luft og derfor er en isoleringspude meget praktisk.

Et cover er især anvendeligt, hvis du lader den oppustelige spa stå en gang i mellem. Hvis den står udenfor risikerer du at fugle drikker af vandet eller at karret bliver fyldt op med blade fra træerne. Men med et cover er du sikret en klar spa, når du vender tilbage til den.

Find det tilbehør til din oppustelige spa, som du har brug for om så det er et filtersæt, en isoleringspude, et cover eller noget helt andet, som du finder anvendeligt.

Den rette størrelse oppustelig spa til dig

Typisk ser de fleste oppustelige spaer fedest ud, hvis de er store. Men det kan være en god idé at overveje dit behov, før du går ud og investerer i den største og den dyreste oppustelige spa. Hvis du blot er dig og måske én anden person er det nemlig ofte nok med en 2 personers spa. Men hvis du godt kan lide lidt ekstra plads, så er en spa til 2-4 personer nok en god idé at overveje. Så kan I rigtig nyde at strække jer uden at mangle plads.

Hvis du derimod er en stor familie eller har en større vennekreds, som I gerne vil slappe af med i en lækker oppustelig spa, så er det uundgåeligt at spaen skal have plads til mindst 4 personer. Det er nemlig ikke sjovt at være den person eller de personer, der må stå ude i kulden og vente på deres tur.

Fri fragt

Det kan være værd at undersøge om den forhandler du vælger at handle med, har fri fragt. Typisk har mange forhandlere fri fragt og ellers skal du være opmærksom på prisen for fragten, da denne kan være høj grundet det omfangsrige produkt, som en oppustelig spa er.

Hvis du får fri fragt på din oppustelige spa, så indebærer det i de fleste tilfælde levering helt til din dør, så du slipper for at transportere pakken fra posthuset og til dit hjem.

Manual

Til en oppustelig spa medfølger typisk en manual. Manualen hjælper dig med at sætte spaen rigtigt op og kan også vejlede dig i, hvordan du bruger spaen, så du får det optimale ud af den.

Husk at gemme manualen, der følger med din oppustelige spa. Selvom spaen virker nem at sætte op, så kan det være at du glemmer, hvordan man gør, fra gang til gang. Og i dette tilfælde er det vældig rart at have gemt manualen, så du kan søge om råd uden at skulle have fat i producenten eller forhandleren.

Med denne vejledning skulle du være udrustet til at vælge en oppustelig spa, som er rigtig god og passer godt til dig og dine behov.

Se også denne artikel på oppusteligudespa.dk: Oppustelig spa – de bedste udendørs spabade

Se vores artikel om: Infrarød massageapparat – Sådan slipper du af med smerterne

FAQ

Hvilken oppustelig spa egner sig bedst til koldt vejr?
Hvis du søger en oppustelig spa, som du kan nyde, selv når vejret er ekstra koldt, så bør du tage et kig på M-spa Super Camaro oppusteligt spabad. Spabadet kan varmes op til hele 42 grader, hvormed du altså kan nyde det varme vand selv ved lave temperaturer udenfor.
Hvordan vælger jeg en god oppustelig spa?
Hvis du vil være sikker på at vælge en god oppustelig spa, så bør du specielt være opmærksom på, at du finder en spa i den størrelse, som passer bedst til både din have, men også til det antal af personer, som du regner med, der skal bruge spaen.
Kan jeg bruge en oppustelig spa om vinteren?
Det varierer fra brand til brand, hvorvidt deres spabade kan holde til at blive brugt om vinteren. Generelt anbefales det ikke, at du bruger en oppustelig spa, når temperaturen kommer under fem grader. Dog findes der enkelte oppustelige modeller, som godt kan holde til at blive brugt om vinteren.
Hvordan holder jeg vandet i en oppustelig spa rent?
Du kan holde vandet i din oppustelige spa rent ved for eksempel at bruge klortabletter. Klor bekæmper effektiv både organiske og uorganiske stoffer, hvormed det er et effektivt middel at bruge, når du gerne vil holde en god hygiejne i din oppustelige spa. Klor holder ligeledes vandet synligt rent.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter