Nytårsfesten nærmer sig

Så nærmer årets nytårsfest sig med hastige skridt, og det er på tide at finde hvilken slags fest det skal være

Det bliver mere og mere populært at arrangere fester hvor deltagerne er klædt ud, og det er der flere årsager til. En af dem er at man rent faktisk får lov til at være en helt anden person, og på den måde kan man sige og gøre ting, som man normalt ikke ville gøre.

SE OGSÅ: Er du klar til den vilde festmiddag?

Derfor vælger du netop det kostume

En anden årsag er simpelthen bare fordi at det er sjovt! Det er sjovt at klæde sig ud, nogen foretrækker sjove kostumer, andre forestrækker frække kostumer og nogen helt tredie foretrækker historiske og alvorlige kostumer. Det giver også et meget godt billede af hvem du egentlig er som person, fordi selvom du netop er klædt ud som en anden person, så viser det jo faktisk hvad du har i tankerne.

Det kunne tænkes, at du er klædt ud som en historisk person, eksempelvis Albert Einstein. Hvis det er dit valg, så er det fordi du ser et eller andet i den person, det kan være at du er imponerede over hvad han opnået i sit liv eller måske at du gerne vil være som han var.

Der er mange årsager til hvorfor man netop vælger en specifik udklædning, men de har alle det tilfælles at det er fordi personen ser noget særligt i lige præcis den udklædning, og dermed fortæller den også noget om den person som har valgt den specifikke udklædning.

Det er nærmest kun din fantasi der sætter grænsen for de forskellige udklædninger og kostumer, da du nærmest kan købe alt efterhånden, og skulle du endelig have et kostume i tankerne, som du ikke kan finde til salg noget sted, så kan du jo altid lave det selv.

 

 


Comments are closed.

Back to Top ↑