Nyd sommeren med en tur på stranden

Nu når vi endelig har en rigtig god sommer, så er det også bare med at nyde den. Sommeren startede jo nærmest i maj i år, og det betyder at vandet ved de danske strande har fået god tid til at blive varmt

Og det skal udnyttes. Det ville næsten være en forbrydelse ikke at tage på stranden i år med de temperaturer vi har haft og et hurtigt kig på vejrudsigten siger mere sol og høje temperaturer. Hvis du ikke allerede har pakket strandtasken, så er det ved at være på tide at gøre det nu.

Det første og det vigtigste du skal pakke, er solcreme. Med sådan en stærk sol som vi har  øjeblikket, så kan det ikke siges for mange gange; husk solcremen. Dernæst skal du selvfølgelig også huske dine badeshorts, svømmedragt eller hvad du nu bruger til at bade med. Håndklæde er også en rigtig god ide, og evt. en køletaske med snacks og frokost.

Hvis du ikke har købt badetøj for nylig, på grund af de dårlige somre vi har haft de senere år, så er det nu du skal benytte dig af muligheden til at finde noget rigtig lækkert. F.eks badetøj til kvinder ændrer sig rigtig meget, hvor der derimod med mænd ikke sker det helt store.

Når du har fået styr på alle de ting, så skal du beslutte dig for hvilken strand du vil besøge. Her kan det anbefales at du, hvis du ikke allerede har en ynglings strand, prøver at lede efter anmeldelser online. Ja det er rigtigt, du kan faktisk også finde anmeldelser af strande.

På den måde kan du hurtigt afgøre hvilken strand der lyder som den bedste for dig. Det skal selvfølgelig helst være en i nærheden af dig, fordi der er jo ingen grund til at spilde halvdelen af dagen på transport til og fra stranden.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑