Kildemoes City E-going Elcykel

Her får du markedets absolutte bedste elcykel som kan købes i farven Platinum Silver.

Denne helt nye 2017 elcykel model, hører til i den dyrere ende af skalaen, men til prisen får du bestemt også hvad du betaler for, og er alle pengene værd. Kildemoes City elcykel er en smart city elcykel, der uden problemer får til dig til at tilbagelægge lange strækninger uden nævneværdig sved på panden.

En behagelig oprejst sidestilling og støddæmpere i forgaflen, gør denne elcykel din tur meget nemmere.

LÆS OGSÅ: Elcykel test

En af markedets bedste elcykler

Ønsker du en god elcykel med centermotor, er denne model et rigtig godt bud. Både motor og batteri er i en meget høj kvalitet, og vil derfor også præstere en længere levetid, end andre elcykler. Batteriet er kraftfuldt og har en rækkevidde på op til 150 km, alt afhængig af det niveau der køres i.

Ydermere er denne elcykel udstyret med et let og slidstærkt aluminiumsstel, lige alle øvrige dele på denne elcykel også er af bedste kvalitet. Dette er den perfekte hverdagscykel for dig som sætter pris på motion og frisk luft til og fra dit arbejde, studie, supermarkedet eller noget helt fjerde.

Kildemoes er der ud over en stor producent, hvilket ud over en høj kvalitet også gør det muligt, nemt at kunne finde reservedele, hvis uheldet skulle være ude med din elcykel.

LÆS OGSÅ: El mountainbike test

En komplet elcykel med masser af udstyr

Prisen ligger til i den dyrere ende af elcykler, men når du køber en elcykel er det vigtigt at tænke på kvalitet frem for pris, da dette oftest hænger sammen.

Denne Kildemoes elcykel kommer med alt relevant udstyr, b.la. rullebremser, lås, kurv foran, batterilygte, lav indstigningshøjde og meget mere. Et LCD display placeret centralt i midten guider dig nemt igennem funktioner som tilbagelagt distance mm, og ikke mindst muligheden for at fælge med i din hastighed.

Elcyklen er der ud over udstyret med en justerbar saddel pind, så du hurtigt og nemt kan justere sadlen så den passer perfekt til dig. Sidst, men ikke mindst er denne elcykel også udstyret med walk-assistent, hvilken gør det muligt at bruge den indbyggede computer til at sætte motoren i gang med en fart på 5-6 km/t.

Vi kan varmt anbefale denne elcykel, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og samtidig ønsker en elcykel du kan få glæde af i mange år. Denne elcykel er ikke en af de billigste på markedet, men til gengæld er det en af de absolutte bedste, og i øjeblikket en af de bedst sælgende elcykler på markedet.

Husker du samtidig at købe denne elcykel hos Smartcykler.dk, får du der ud over også 15 års garanti på stel og yderligere 2 år på andre dele.

LÆS OGSÅ: El ladcykel test

Vigtigste specifikationer:

Årgang: 2017
Antal gear 7
Rækkevidde Op til 150 km
Maksimum hastighed 25 km/t
Tilgængelige størrelser 47,51,55 cm


Comments are closed.

Back to Top ↑