Både på jobbet og i privatlivet er en tablet for mange mennesker uundværlig elektronik. Med den kompakte og smarte mini-computer kan du kommunikere, streame serier og musik, spille spil og alle andre funktioner, som du kan med en Smartphone og en PC. 

Køb af ny iPad kan være en dyr fornøjelse, og det er langt fra alle mennesker, som har tilpas luft i budgettet til at investere i den nyeste elektronik på markedet.

Afbetaling er en kreditmetode, hvor du betaler af på købsprisen i mindre rater hver måned over en bestemt periode. Hermed slipper du for at skulle betale det fulde beløb på én gang

Herunder finder du en række af de mest populære forhandlere på markedet, som tilbyder afbetaling.

iPad afbetaling hos LEAS’Y


Apple iPad Pro Wi-Fi + 4g 64 GB Silver LEASYL’EASY er én af Danmarks største og mest populære forhandlere af elektronik, teknik og hårde hvidevarer. Forhandleren tilbyder de nyeste produkter til skarpe priser, og med forskellige finansieringsløsning kan du anskaffe dig en ny iPad på afbetaling og undgå at skulle spare op til dit køb.

Når du handler på afbetaling, skal du være opmærksom på, at kreditmetoden som udgangspunkt fungerer som et lån. Det vil sige, at der løber renter på din kreditaftale.

Hos L’EASY får du frihed til selv at bestemme, om du ønsker kort eller lang løbetid på din afbetalingsordning. Med en stabil og stærk økonomi, kan du hurtigere bliv gældfri med en kort løbetid. Omvendt kan du få mere luft i dit husholdningsbudget, når du vælger en længere periode at betale af over.

Afbetalingen hos L’EASY er omfattet med følgende muligheder og betingelser:

 • Enhver iPad i sortimentet kan købes på afbetaling
 • Du bestemmer selv længde på afbetalingsperiode
 • Du indgår en kreditaftale i forbindelse med dit køb
 • Du kan optage lån via L’EASY, hvis du har svært ved at betale raterne i en eller flere måneder

Det har stor betydning for din økonomi, at du selv bestemmer, hvor mange måneder du vil betale af over. Du skal starte med at gøre dig tanker om, hvorvidt du vil betale høje eller lave, månedlige rater. 

En kort løbetid giver høje rater, mens en længere afbetalingsperiode giver lavere rater. Eftersom afbetaling er en kreditaftale, hvor der kan være renter, er det ikke kun prisen, du betaler af på. Det er også de løbende renter. Derfor vil en kortere afbetalingsperiode som udgangspunkt give dig en billigere finansiering.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

iPad afbetaling hos Computersalg.dk


Apple 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi - 4. generation - tablet - 128 GB CSHos Computersalg.dk finder du den nyeste elektronik på markedet. Forhandleren er 100% onlinebaseret og har et stort udvalg af udstyr og tilbehør til hjemmet og hverdagen.

Når du handler hos Computersalg.dk, kan du købe et hvilket som helst produkt på afbetaling. Det er ikke alle forhandlere, som tilbyder denne valgfrihed. Du kan f.eks. finde Ipad Pro afbetaling.

Køb af iPad på afbetaling foregår nemt og overskueligt. Købet foregår på samme måde, som når du handler andre varer og shopper online. 

Når du har valgt din iPad, skal du ”gå til kassen”. I stedet for at vælge betaling med kort, skal du klikke på ”privatlån” som finansieringsløsning.

Computersalg.dk samarbejder med SPAREXPRESS, der er onlinebank. Det vil sige, at det er denne bank, som du vil indgå en betalingsaftale med.

En kreditaftale er forbundet med følgende vilkår og muligheder hos Computersalg.dk:

 • Det er enkelt og gennemskueligt at ansøge om afbetaling
 • Du starter med at finde din ønskede iPad på forhandlerens hjemmeside
 • Ansøgning om finansiering sker elektronisk
 • Du skal bruge dit NemID i forbindelse med ansøgning og underskrivelse af kreditaftale
 • SPAREXPRESS afregner beløbet med Computersalg.dk, når ansøgningen er godkendt

Du kan forvente at få svar på din ansøgning allerede samme dag, som den er afsendt. Brugen af NemID gør det muligt at købe iPad på afbetaling samme dag, som du har fundet din ønskede elektronik i udvalget hos forhandleren. 

På hjemmesiden hos Computersalg.dk kan du danne dig et indtryk af, hvad en finansieringsaftale samlet set vil koste dig. Dette kan en stor hjælp for dig, når du skal beslutte dig for størrelsen på lånet og længden på afbetalingsperioden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

iPad afbetaling hos Coolshop.dk


Apple iPad Pro - 12.9 - 512GB - Wifi (Gold) (UK) Included Charger COOLSHOPNår du handler på afbetaling hos Coolshop.dk, får du adgang til markedets nyeste og mest smarte afbetalingsmetode – ViaBill. Dette er en fleksibel afdragsløsning, hvor du selv kan bestemme størrelsen på de månedlige afdrag.

Den helt store fordel ved at vælge ViaBill er, at du kun skal betale købsprisen for din iPad tilbage. Der er ikke forbundet andre omkostninger med din kreditaftale. Dette sparer dig for penge og kan få stor betydning for din privatøkonomi på både kort og lang sigt.

Når du handler hos Coolshop.dk, er din finansieringsmulighed forbundet med følgende fordele og betingelser:

 • Du kan låne op til 2.000 DKK. rentefrit
 • Du kan vælge en afbetalingsperiode på op til 24 måneder (længden kan variere fra kunde til kunde)
 • Du betaler kun købsprisen tilbage
 • Det er nemt at etablere din kreditordning fra hjemmesiden
 • Stor frihed og fleksibilitet med din kreditaftale

I stedet for at betale med kort, skal du vælge ViaBill som din finansieringsløsning, når du køber din iPad. Herefter bliver du guidet igennem oprettelsesfasen med din kreditaftale, hvor du skal vælge længden på afbetalingsperioden.

ViaBill giver dig økonomisk fleksibilitet med din afdragsordning. Du kan springe måneder over i din tilbagebetalingsperiode, hvor du ikke afdrager. Dette kan være en stor hjælp i perioder, hvor økonomien er stram. 

Du kan også vælge at udskyde betalingen af dit køb til et senere tidspunkt end dagen, hvor du handler din iPad på afbetaling.

iPad afbetaling hos CDON.com


APPLE iPad Pro 12.9 Retina 256 GB WiFi + Cellular - Silver CDONCDON.com er Nordens største underholdningswebshop. Mobiltelefoni, tøj, spil, elektronik, sport, musik og film er et udvalg af de produktkategorier, som du finder hos forhandleren. 

CDON.com er hurtigt fremme med de nyeste produkter, og udvalget henvender sig til både børn, unge og ældre.

Når det kommer til iPads, finder du mere end 20 forskellige modeller. Du kan vælge den udgave, som matcher dine ønsker, behov og budget. 

Vil du have den nyeste iPad Pro, eller er du på udkig efter en ældre model, og vil du gerne udskyde din betaling, kan afbetaling være din løsning.

CDON.com samarbejder med Qliro som onlinebank. Du får disse muligheder og rammer, når du indgår en kreditaftale med forhandleren og banken:

 • Du kan skubbe betalingen frem til et senere tidspunkt
 • Du modtager en faktura på din mail
 • Du slipper for at betale fakturaafgift

Det er en fordel, at du har forskellige forhandlere at vælge imellem, når du vil købe iPad på afbetaling. Der er forskel på betaling- og finansieringsmulighederne fra webshop til webshop.

CDON.com kan være den rette forhandler for dig at vælge, som har en stærk økonomi og ønsker at udskyde betalingen for ny elektronik. Du skal i forbindelse med dit køb anmode om at få regningen sendt som faktura til din mail. 

Det er nemt at anmode om køb af iPad på afbetaling hos CDON.com. Når du har fundet din ønskede tablet, vælger du ”faktura” i købsfeltet. Her skal du skrive din e-mail, hvorefter du modtager din faktura, der udsætter dit køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

iPad afbetaling hos Refurb.eu


Apple iPad Pro 12.9 (2015) REFURBRefurb.eu er en ny, dansk webshop, der opkøber brugt elektronik fra landets største IT-virksomheder. Går du op i miljø og bæredygtighed, er Refurb.eu den rette forhandler for dig. Refurb.eu rengør, renoverer og opgraderer alle produkter, og du kan spare penge på computere, tablets og Smartphones i bedste kvalitet.

Du får yderligere, økonomiske fordele ved denne forhandler, hvis du vælger at købe på afbetaling. Refurb.eu tilbyder finansiering via ViaBill.

Den moderne finansieringsmetode er for dig, som ikke vil betale renter og oprettelsesgebyr. 

Det er i høj grad renten, som kan gøre en afbetalingsaftale dyr. Med ViaBill betaler du kun den pris tilbage, som din iPad har kostet, og du vælger selv, hvor mange måneder du vil betale af over.

Når du køber produkter hos Refurb.eu, får du adgang til følgende fordele:

 • Du er med til at skåne miljøet
 • Det er det bæredygtige valg, når der skal købes ny elektronik
 • Du kan købe produkter på afbetaling via ViaBill
 • Du sparer penge på både iPad og afbetalingsordning
 • Du vælger selv størrelsen på de månedlige rater

Den helt store fordel ved ViaBill er friheden og fleksibiliteten. Om du er til kort eller lang afbetalingsperiode, er helt op til dig. Du kan nemt se, hvor meget du skal betale hver måned, når du indtaster din ønskede løbetid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode råd til køb af tablet på afbetaling

En tablet er populær elektronik, som giver dig fleksibilitet, effektivitet og masser af frihed til at kunne være aktiv på nettet, uanset hvor du befinder dig.

Når du skal købe ny iPad på afbetaling, er det en god idé at starte med at undersøge flere forhandlere. De forskellige webshops tilbyder varierede finansieringsordninger. Hvilken én der er den rette for dig, afhænger af dine økonomiske behov og ønsker.

Du kan gøre brug af følgende råd, når du vil køber elektronik på afbetaling:

 • Start med at undersøge forskellige forhandlere i forhold til produktudvalg og finansieringsmuligheder
 • Vælg den forhandler som matcher dine økonomiske behov og ønsker
 • Gør dig overvejelser over længden på afbetalingsperioden 
 • Vil du spare ekstra penge, skal du vælge en rentefri afbetalingsordning

Afbetaling er en kreditmulighed, som mennesker i alle aldersgrupper benytter sig af. Det er langt fra kun personer med et stramt budget, der gør brug af finansieringsordningen. Afbetaling giver mere luft i budgettet, og du slipper for at spare op til de produkter, som du gør allermest brug af til daglig.

Se også iPad på Afbetaling – Lille ydelse = Store muligheder skrevet af fag-artikler.dk.

Denne side er anmeldt af: Daniel E. Hermansen Rating 10/10

Forfatter