Sidst opdateret:

Der findes rigtig mange modeller af infrarøde øretermometre på markedet i dag, og ikke alle er lige egnede til at udføre sin mission – nemlig at måle kropstemperatur.

Det er primært ved sygdom eller febertilstande, at folk har behov for at måle sin temperatur, for dermed at konstatere om man har feber og dermed måske er ramt af sygdom, som for eksempel infektioner, virus eller influenzalignende tilstande.

Men mange af de forskellige termometre på markedet kan også måle både rum- og væsketemperaturer, og dermed øger det anvendelsesmulighederne betydeligt, og dermed også målgruppen.

Præcision og anvendelsesmuligheder

Det som man som forbruger skal lede efter er først og fremmest præcision i resultatet. Og det er en jungle at finde det helt rigtige produkt, som er så præcist, at det er til at stole på. Det er meget små marginaler der adskiller et godt og et dårligt infrarød øretermometer.

Præcision er vigtig, men hvis man som børnefamilie også kan få et infrarød termometer som for eksempel kan måle temperaturen i madvarer eller væsker, så er det endnu et plus.

Man skal kunne stole på sit termometer, og derfor har vi i det følgende gennemgået nogle modeller på markedet, som alle lever op til de krav som man som forbruger må stille, og som du trygt kan købe uden at du vil opleve skuffelser i forhold til kvalitet og holdbarhed.

SE OGSÅ: Infrarød gasovn

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Beurer FT 09 termometer


Beurer FT 09 termometerProducenten Beurer leverer dette Infrarøde øretermometer, som hurtigt og meget præcist måler temperaturen.

Dette termometer sættes til det ene øre og ved hjælp af sin infrarøde sensor måler den temperaturen både nemt og hygiejnisk.

Termometret er en smule langsommere end andre, men giver inden for cirka fire sekunder resultatet af din måling, og meget nøjagtigt med kun en fejlprocent på kun 0,2 grader.

Termometret kommer med et 3 ciffer display, uden kviksølv og auto sluk efter 60 sek.

Termometret kan bruges af alle – både børn og voksne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Infrarød termometer

BRAUN ThermoScan 7 Ear Thermometer IRT 6520


infraroed oeretermometerDette termometer fra BRAUN er ganske enkel at benytte, blandt andet fordi den måler temperaturen gennem øret. Den egner sig godt at bruge på babyer og børn, netop fordi temperaturen stille og roligt kan tages gennem øret. Den er også muligt at bruge på ældre, men egner sig specielt godt til børn og babyer. 

Selve termometeret er opvarmet på forhånd, inden den sættes i øret, således komforten øges. Derudover er spidsen blød og fleksibel, som øger komforten og sikrer en langt mere præcis måling af temperaturen – og præcision er vigtig i måling af eksempelvis feber. 

Grunden til, at temperaturen er fordelagtig at måle i øret, er, at temperaturændringerne i øret ændrer sig forholdsvist hurtigt, og temperaturen her er præcis. 

Noget ekstra smart ved denne model er, at du på displayet kan vælge alderen på den, der skal have målt temperaturen. Her kan du indstille:

  • 0-3 måneder
  • 3-36 måneder
  • +36 måneder

Derfor er det kun alderen på de helt små børn og babyer, hvor det er muligt at indstille, hvormed du får en mere præcis måling. Når temperaturen er målt, får du melding på, om den er normal, for lav eller for høj.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Chicco infrarødt øretermometer – nemt at anvende


Chicco infrarødt øretermometer - nemt at anvendeDette øretermometer fra Chicco er yderst brugervenligt og nemt at anvende. Termometer giver en hurtig og præcis måling og kommer i en praktisk opbevaringsæske. Herudover medfølger der 20 engangskapsler, der skal benyttes for at opretholde en god hygiejne, når termometeret er i brug. Dette øretermometer har mange smarte funktioner. Blandt andet bipper det ved temperaturer over 37,5 grader, og det bipper også ved endt temperaturmåling. Endvidere gemmer termometeret de sidste 25 målinger, så du kan gå tilbage og se, hvilke temperaturer du tidligere har målt. Termometeret benytter batterier. Disse er ikke inkluderet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Braun ThermoScan 7 IRT 6520 Febertermometer – Få en præcis temperaturmåling 


Braun ThermoScan 7 IRT 6520 Febertermometer – Få en præcis temperaturmålingHvis du eller dit barn pludselig føler sig syg, kan det være en fordel at have et febertermometer i nærheden. Det kunne være dette febertermometer fra Braun.

Det er nemlig anbefalet og brugt af læger, fordi du er sikker på at få en præcis måling, som kan bruges til noget. Den vil også kunne vise dig en aldersbestemt visning af temperaturen, som giver et mere klart billede af, om man bør søge læge.

Dette termometer kræver blot et par AA-batterier, og det kommer med en holder og beskyttere til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

TopcCom TH4655 infrarødt øretermometer


topccom-th4655Det er ikke altid lige sjovt for børn at få taget temperatur.

Det at få stukket noget ind i øret, er ofter forbundet med gråd og ubehag.

Dette smarte infrarøde øretermometer er designet så det lægger godt i hånden og er meget nemt at arbejde med.

Når du har placeret spidsen af apparatet i øret, så går der kun to sekunder før du har resultatet af din måling, og så er det hurtigt overstået – til glæde for alle parter.

Apparatet er primært udviklet til de helt små børn, og kan måle både kropstemperaturer, væsker, badevand eller stuetemperaturen.

Det er også udstyret med hukommelse, som gør at du kan følge med i temperaturudviklingen.

Apparatet måler i både Celsius og Fahrenheit. Viser også dato og tid i displayet. Apparatet som har feberalarm – 38 grader Celsius, leveres ved batteri, og har autosluk funktion.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Infrarød lampe

Braun Thermoscan Øretermometer – Model IRT 6020


braun-thermoscan-oeretermometer-irt-6020Dette infrarøde digitale øretermometer er for hele familien, og er både enkelt, effektivt og meget præcist.

Braun er kendt for sine meget holdbare produkter i meget høj kvalitet, og de leverer termometre til flere danske lægeklinikker.

Brauns meget følsomme sensor som sidder i spidsen af termometret måler meget nøjagtigt, og når du placerer spidsen i øret, så går der ikke lang tid før du har din måling.

Termometret egner sig rigtig godt til små børn som er særligt sensitive og måske føler en smule ubehag ved at få målt sin temperatur. Apparatets bløde spids er forvarmet og virker derfor bedre på børnene.

Du kan lagre en måling, så du kan sammenligne med den nye måling du foretager

Brauns Thermoscan øretermometer bliver leveret med etui og 21 linsebeskyttere og batterier. Der er to års garanti på produktet og en engelsk brugervejledning medfølger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Beurer FT65


Den tyske producent Beurer har styr på sin teknologi og deres sensorteknik er kendt for at være noget af verdens bedste på markedet.

Deres smarte infrarøde øretermometer kan mere end at måle feber i øret.

Du kan også måle temperaturen på badevand, mælk, madvarer og rumtemperatur, og det gør mulighederne langt bedre for den store børnefamilie.

På få sekunder måler apparatet kropstemperaturen i øret, og ved temperaturer over n37,5 grader viser den et rødt signal i displayet.

Termometret har hukommelse af op til ni målinger og viser både temperatur, tid og dato.

Det har autosluk funktion efter et minut, og indikator for batteriskift.

Måle nøjagtigheden er plus/minus 0,3 grader, og termometret leveres med taske og batteri.

Apparatet har tre års garanti.

Infrarød Øretermometer


Dette lille og smarte øretermometer er både handy og nemt at betjene.

Det virker helt perfekt og måler mellem 30 grader og 42,9 grader, og har en præcision på plus/minus 0,2 grader.

Tænd for apparatet og sæt det blidt ind i det ene øre, og afvent et bip, og så kan du hurtigt aflæse temperaturen på det lille display.

Det tager kun et lille sekund før at du har svaret på din måling, og hvis du ønsker det, kan du gemme målingen, da dette øretermometer har hukommelsesfunktion indbygget.

Det gør det noget nemmere at følge temperaturudviklingen ved flere målinger i løbet af dagen.

Termometret har feberalarm og slukker automatisk efter et minut.

Apparatet bruger et 3 Volt batteri som er inkluderet i pakken, og som er meget nemt at montere.

Det holder meget længe på grund af den automatiske slukfunktion.

SE OGSÅ: Infrarød kikkert

Overvej dit behov

Når du skal vælge det helt perfekte infrarøde øretermometer eller digitale termometer med flere funktioner, er det vigtigt, at du finder ud af hvad dit eller familiens behov er.

De gennemgåede modeller er alle meget egnede og præcise nok til at opfylde de mest nødvendige behov, men nogle af dem, er med udvidede funktioner, som du må overveje om du har brug for.

Prisniveauet er svingende men kvaliteten er nogenlunde ens for de nævnte typer. Selvom nogle af modellerne har flere funktioner og de er lidt dyrere end andre, så kan det godt være, at lige det apparat passer bedre til dit behov.

Du skal også tænke på, at apparaterne holder i mange år.

Pas på dit apparat

Et elektrisk apparat har ikke godt af at batteriet sidder i apparatet når det ikke bruges i lang tid. Så hvis du har batteriet liggende ved siden af apparatet er det en god ide. På den måde undgår du at et ødelagt eller for gammelt batteri også smadrer dit termometer.

Hvis du er i tvivl om hvilket apparat du skal vælge, så kan du roligt vælge et af de gennemgåede apparater. Alle er fortræffelige i kvalitet og holdbarhed, og de er både hurtige og præcise i deres målinger.

Læs også vores artikel om: Infrarød lampe – 4 infrarøde lamper som lindrer smerter

Denne side er anmeldt af: Jasmin O. Jespersen 10/10

Dette indlæg har fået 4.69 stjerner baseret på 16 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.