Der findes rigtig mange modeller af infrarøde øretermometre på markedet i dag, og ikke alle er lige egnede til at udføre sin mission – nemlig at måle kropstemperatur.

Det er primært ved sygdom eller febertilstande, at folk har behov for at måle sin temperatur, for dermed at konstatere om man har feber og dermed måske er ramt af sygdom, som for eksempel infektioner, virus eller influenzalignende tilstande.

Men mange af de forskellige termometre på markedet kan også måle både rum- og væsketemperaturer, og dermed øger det anvendelsesmulighederne betydeligt, og dermed også målgruppen.

Præcision og anvendelsesmuligheder

Det som man som forbruger skal lede efter er først og fremmest præcision i resultatet. Og det er en jungle at finde det helt rigtige produkt, som er så præcist, at det er til at stole på. Det er meget små marginaler der adskiller et godt og et dårligt infrarød øretermometer.

Præcision er vigtig, men hvis man som børnefamilie også kan få et infrarød termometer som for eksempel kan måle temperaturen i madvarer eller væsker, så er det endnu et plus.

Man skal kunne stole på sit termometer, og derfor har vi i det følgende gennemgået nogle modeller på markedet, som alle lever op til de krav som man som forbruger må stille, og som du trygt kan købe uden at du vil opleve skuffelser i forhold til kvalitet og holdbarhed.

SE OGSÅ: Infrarød gasovn

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Beurer FT 09 termometer

Beurer FT 09 termometer
49,00 kr.

Producenten Beurer leverer dette Infrarøde øretermometer, som hurtigt og meget præcist måler temperaturen.

Dette termometer sættes til det ene øre og ved hjælp af sin infrarøde sensor måler den temperaturen både nemt og hygiejnisk.

Termometret er en smule langsommere end andre, men giver inden for cirka fire sekunder resultatet af din måling, og meget nøjagtigt med kun en fejlprocent på kun 0,2 grader.

Termometret kommer med et 3 ciffer display, uden kviksølv og auto sluk efter 60 sek.

Termometret kan bruges af alle – både børn og voksne.

SE OGSÅ: Infrarød termometer

Infrarødt Termometer Ear i hvid

infraroedt-termometer-ear-i-hvidDette enkle og meget handy lille termometer er meget nemt at betjene.

Det er fremstillet i et enkelt design i hvid plast og er meget ergonomisk og lækkert at holde på.

Tænd for apparatet og placer termometrets spids i øret.

Tryk på knappen og afvent cirka et sekund og så kan du aflæse temperaturen på det lille display.

Præcision er plus/minus 0,2 grader, og det holder sig inde for det som andre gode termometre på markedet.

Termometret husker op til ti målinger, og gør at du kan følge med i udviklingen af temperaturen i løbet af en hel dag. Leveres med 2 AAA batterier.

SE OGSÅ: Infrarød kikkert

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Elvvs.dk 208,00 208,00 Til butik »

Valmed infrarødt øretermometer

valmed-infraroedt-oeretermometerValmed A/S er en dansk leverandør som er kendt for sin yderst gode kvalitet, og som blandt andet leverer til det danske sundhedsvæsen.

Dansk leverandør af kvalitetsprodukter til det danske sundhedsvæsen.

Sæt termometret til det ene øre og afvent i cirka et sekund, og så har du resultatet af din måling.

Det er et lille og handy apparat, som måler meget præcist – plus/minus 0,2 grader.

Termometret har indbygget hukommelse og huske seneste målinger, som gør at du kan følge udviklingen med temperaturen i løbet af flere målinger, og det giver dig et godt overblik over situationen.

Dette infrarøde øretermometer har automatisk slukfunktion, og det gør at batteriet holder meget længere tid.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

TopcCom TH4655 infrarødt øretermometer

topccom-th4655Det er ikke altid lige sjovt for børn at få taget temperatur.

Det at få stukket noget ind i øret, er ofter forbundet med gråd og ubehag.

Dette smarte infrarøde øretermometer er designet så det lægger godt i hånden og er meget nemt at arbejde med.

Når du har placeret spidsen af apparatet i øret, så går der kun to sekunder før du har resultatet af din måling, og så er det hurtigt overstået – til glæde for alle parter.

Apparatet er primært udviklet til de helt små børn, og kan måle både kropstemperaturer, væsker, badevand eller stuetemperaturen.

Det er også udstyret med hukommelse, som gør at du kan følge med i temperaturudviklingen.

Apparatet måler i både Celsius og Fahrenheit. Viser også dato og tid i displayet. Apparatet som har feberalarm – 38 grader Celsius, leveres ved batteri, og har autosluk funktion.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
BilaBlau 514,00 514,00 Til butik »

 

SE OGSÅ: Infrarød lampe

Braun Thermoscan Øretermometer – Model IRT 6020

braun-thermoscan-oeretermometer-irt-6020Dette infrarøde digitale øretermometer er for hele familien, og er både enkelt, effektivt og meget præcist.

Braun er kendt for sine meget holdbare produkter i meget høj kvalitet, og de leverer termometre til flere danske lægeklinikker.

Brauns meget følsomme sensor som sidder i spidsen af termometret måler meget nøjagtigt, og når du placerer spidsen i øret, så går der ikke lang tid før du har din måling.

Termometret egner sig rigtig godt til små børn som er særligt sensitive og måske føler en smule ubehag ved at få målt sin temperatur. Apparatets bløde spids er forvarmet og virker derfor bedre på børnene.

Du kan lagre en måling, så du kan sammenligne med den nye måling du foretager

Brauns Thermoscan øretermometer bliver leveret med etui og 21 linsebeskyttere og batterier. Der er to års garanti på produktet og en engelsk brugervejledning medfølger

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

 

Infrarødt Termometer Multifunctionel Hvid/Grå

infraroedt-termometer-multifunctionel-hvid-graaDette multifunktionelle infrarøde termometer har mange funktioner som kan være meget nyttige, og som særligt børnefamilier synes kan være en stor fordel.

Udover at det måler temperaturen – feberen i øret eller på panden, så kan det også måle temperaturen på for eksempel badevand, væsker som modermælkserstatning, madvarer og i rummet.

På bare to sekunder har du dit måleresultat og det et virkelig nøjagtig i sine målinger.

Apparatet har feberalarm og ændrer farve ved temperatur over 38 grader.

Det har hukommelse op til ni målinger, og viser også tid og dato i displayet. Har også automatisk slukfunktion som sparer dig for batteri.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Beurer FT65

Den tyske producent Beurer har styr på sin teknologi og deres sensorteknik er kendt for at være noget af verdens bedste på markedet.

Deres smarte infrarøde øretermometer kan mere end at måle feber i øret.

Du kan også måle temperaturen på badevand, mælk, madvarer og rumtemperatur, og det gør mulighederne langt bedre for den store børnefamilie.

På få sekunder måler apparatet kropstemperaturen i øret, og ved temperaturer over n37,5 grader viser den et rødt signal i displayet.

Termometret har hukommelse af op til ni målinger og viser både temperatur, tid og dato.

Det har autosluk funktion efter et minut, og indikator for batteriskift.

Måle nøjagtigheden er plus/minus 0,3 grader, og termometret leveres med taske og batteri.

Apparatet har tre års garanti.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
249,00 249,00 Til butik »

Infrarød Øretermometer

Infrarød Øretermometer
110,81 kr.

Dette lille og smarte øretermometer er både handy og nemt at betjene.

Det virker helt perfekt og måler mellem 30 grader og 42,9 grader, og har en præcision på plus/minus 0,2 grader.

Tænd for apparatet og sæt det blidt ind i det ene øre, og afvent et bip, og så kan du hurtigt aflæse temperaturen på det lille display.

Det tager kun et lille sekund før at du har svaret på din måling, og hvis du ønsker det, kan du gemme målingen, da dette øretermometer har hukommelsesfunktion indbygget.

Det gør det noget nemmere at følge temperaturudviklingen ved flere målinger i løbet af dagen.

Termometret har feberalarm og slukker automatisk efter et minut.

Apparatet bruger et 3 Volt batteri som er inkluderet i pakken, og som er meget nemt at montere.

Det holder meget længe på grund af den automatiske slukfunktion.

 

Overvej dit behov

Når du skal vælge det helt perfekte infrarøde øretermometer eller digitale termometer med flere funktioner, er det vigtigt, at du finder ud af hvad dit eller familiens behov er.

De gennemgåede modeller er alle meget egnede og præcise nok til at opfylde de mest nødvendige behov, men nogle af dem, er med udvidede funktioner, som du må overveje om du har brug for.

Prisniveauet er svingende men kvaliteten er nogenlunde ens for de nævnte typer. Selvom nogle af modellerne har flere funktioner og de er lidt dyrere end andre, så kan det godt være, at lige det apparat passer bedre til dit behov.

Du skal også tænke på, at apparaterne holder i mange år.

Pas på dit apparat

Et elektrisk apparat har ikke godt af at batteriet sidder i apparatet når det ikke bruges i lang tid. Så hvis du har batteriet liggende ved siden af apparatet er det en god ide. På den måde undgår du at et ødelagt eller for gammelt batteri også smadrer dit termometer.

Hvis du er i tvivl om hvilket apparat du skal vælge, så kan du roligt vælge et af de gennemgåede apparater. Alle er fortræffelige i kvalitet og holdbarhed, og de er både hurtige og præcise i deres målinger.

Læs også vores artikel om: Infrarød lampe – 4 infrarøde lamper som lindrer smerter

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.