Handler din virksomhed i udlandet

Hvis din virksomhed handler i udlandet, så betaler du sandsynligvis for meget i gebyrer

Når din virksomhed skal betale for udenlandske varer med en bankoverførsel, så er der stor risiko for at du betaler en alt for høj pris. Heldigvis er der kommet en ny spiller på markedet, der kan spare dig og din virksomhed for en masse penge. Deres navn er November First og de specialisere sig internationale betalinger og valutakurser, med licens fra Finanstilsynet.

Du kan altså stole på, at alt er som det skal være, det sørger Finanstilsynet for. Det giver en tillid for brugerne, at Finanstilsynet har kigget på virksomheden, fordi et ting er sikkert; Finanstilsynet tager deres job alvorligt.

SE OGSÅ: 2 hacks der gør din virksomhed større end den i virkeligheden er

En konkurrent til bankerne

I øjeblikket er der stort set ingen konkurrence for bankerne når det kommer til internationale betalinger, men det billede er heldigvis ved at ændre sig nu. Der kommer flere og flere spillere på markedet, som alle specialisere indenfor hver deres niche, og det kommer brugerne tilgode, i ofrm af lavere priser og bedre service.

Det er noget som bankerne også bliver nødt til, at indrette sig efter, og det er de også i gang med. Nogen gange går tingene bare ikke så hurtigt, og det udnytter de nye virksomheder til, at få en bid af kagen og tage deres del af markedet.

Historien viser gentagne gange, at hvis virksomhederne ikke levere det som brugerne vil have eller ændrer sig hurtigt nok, så kommer der nye spillere, som “stjæler” brugerne og markedet. Det er noget de fleste virksomheder allerede ved, men alligevel er der flere der ikke formår at gøre det.

I sidste ende er det brugerne der vinder, hver gang. De får bedre priser og bedre service, præcis som der bliver efterspurgt. Når efterspørgelsen eksistere så er det kun et spørgsmål om tid, før at udbuddet også gør.

 

 


Comments are closed.

Back to Top ↑