Guide: Find den bedste kuffert til rejsen

Sommeren er over os, og det betyder, at tusindvis af danskere atter drager af sted mod varmere himmelstrøg og fjerne lande for at nyde sommerferien med masser af sol og oplevelser. Inden du stiger på flyet, skal du naturligvis have pakket kufferten med alle de ting, du skal bruge på ferien – men det er bestemt ikke lige meget, hvilken kuffert du vælger at rejse med

I denne artikel har vi samlet en række gode råd ift. valg af kuffert, så du kan rejse sikkert og selvfølgelig have alle dine ting med. Du kan finde og købe et stort udvalg af kufferter her – god fornøjelse og god rejse, når du når så langt.

Genkendelighed er guld værd

Mange af os vælger klassikeren, når vi investerer i en kuffert – en sort model, der ligner alle andre. Det kan virke som det sikre valg og er ofte også ganske fint, men en ulempe ved at gøre som alle andre er, at det kan være svært at holde styr på din kuffert i virvaret af modeller, der ligner din på en prik.

Du kender det måske, når du skal afhente din bagage, når flyet er landet, og man spenderer evigheder ved rullebåndet. Det er et mindre irritationsmoment, og du kan selvfølgelig undgå det ved at putte noget personligt eller en særlig farve på din kuffert – men hvorfor ikke vælge noget, der skiller dig ud fra mængden og er let genkendeligt?

Mange rum er en fordel

Pladsen i kufferten er helt naturligt vigtigt – det er jo trods alt pladsen, der afgør, om du kan have alt det, du skal bruge, med. Men det er ikke underordnet, hvordan pladsen er fordelt. De bedste kufferter har ét stort rum og en masse små, så du nemmere kan opdele dine ting og finde dem, når du har brug for dem.

Gå efter en model med flere små rum, hvor du kan opbevare parfume, opladerstik, vigtige dokumenter adskilt fra tøj mv.

Mange og slidstærke hjul

En god kuffert har hjul – de bedste kufferter har mange og slidstærke hjul. Rejser du meget, er hjul en nødvendighed, da du ellers skal slæbe rundt på dine ting, hvilket er hårdt og unødvendigt, når du har mulighed for at trække kufferten efter dig, når den har hjul.

Nogle kufferter har to hjul, men de gode modeller har typisk fire, så gå efter devisen om, at jo flere, jo bedre. Hjulene vil gennem årene blive udsat for lidt af hvert, og derfor er det vigtigt, at de kan holde til brug. Ved mange billige modeller bliver hjulene hurtigt beskadiget, så gå efter en kuffert med robuste og slidstærke hjul, selvom det måske er en anelse dyrere.

Du vil takke dig selv for det!

Låsefunktion er ikke at kimse af

Den sidste ting, du bør kigge efter, når du shopper ny kuffert, er muligheden for at låse kufferten med en låsefunktion. Det er ikke alle kufferter, der har det indbygget, men det er rart at vide, at alle og enhver ikke har adgang til dine personlige ting og sager.

Vælg derfor en kuffert med en kodelås eller lignende, så du kan opbevare dine ting sikkert.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑