Guide til den bedste blogplatform

I dag er det blevet utrolig populært at blogge, og derfor er der også flere og flere, der begynder at beskæftige sig med blogge i deres hverdag om et givent emne, der interesserer dem

Mad-, børne- og modeblogs er uden tvivl de tre typer blogs, der vinder mest frem blandt danske unge såvel som voksne, eftersom det er emner, hvor de fleste stiler efter at blive bedre og hente inspiration. Men hvad skal man gøre, hvis man ønsker at skabe inspiration til andre i stedet for at hente den hos andre?

I denne artikel tester vi, hvilke blogplatforme der fungerer bedst for den nye blogger.

SE OGSÅ: Webhosting er fremtiden

WordPress

Lige godt 29 procent af internettet bruger af den gratis blogplatform WordPress. Det vil sige, at platformen har mere end 60 millioner brugere.

Grunden til WordPress’ popularitet ligger uden tvivl i platformens mange muligheder. Med denne software er det muligt for dig at skabe en hjemmeside eller blog, lige som du vil have den. Du får adgang til et hav af funktioner, der giver dig muligheden for at udfolde dig fuldt ud, og hermed lader dig give en stor personlighed til din blog.

WordPress opfylder alle de krav, som du måtte have som ny blogger. Det er både nemt at administrere, har en høj sikkerhed, og så er det SEO-venligt. Du kan se mere på deres hjemmeside.

Tumblr

Tumblr er endnu en populær blogplatform, men den udfolder sig noget anderledes. Her er en stor del af brugerne unge mennesker, der leder efter nogle, som de kan relatere sig til. Platformen er utrolig nem at administrere, hvilket kommer sig af, at der er et begrænset antal funktioner.

De forskellige blogs minder af den grund meget om hinanden, men det er dog muligt at personliggøre den igennem blandt andet brugerdefinerede baggrunde og musik. Du kan dele alt fra billeder og videoer til tekst og musik, og så findes der en funktion, der lader dig re-blogge de ting, som du kan lide på andres blogs.

Wix

Wix gør det nemt og gratis for dig at starte din helt egen blog. De er meget stolte af at præsentere deres skabeloner, der gør det nemt for deres brugere at skabe en blog, da det ikke kræver nogen form for teknisk snilde fra brugerens side. Det eneste, de skal gøre, er at benytte træk-og-slip-værktøjet.

Du har mange muligheder i form af apps til hjemmesiden, som du skaber. Du kan indsætte nedtællinger, booking- og købsmuligheder, links til dine sociale medier og meget mere. Ensformighed kan dog hurtigt forekomme med Wix, da de netop lægger stor fokus på nemhed igennem deres forhåndsoprettede skabeloner.

Vinderen

Hermed skal det erklæres, at vi her hos testmagasinet.dk synes, at WordPress er den mest optimale blogplatform, hvis man ønsker at starte op som blogger, og vi tildeler den derfor titlen som vinder. Grunden til dette er, at den giver de bedste muligheder for at udfolde sig kreativt både visuelt og skriftligt.

Hvis du ønsker at lave en blog i WordPress og komme i gang med at dele dine interesser, kan du se denne guide til, hvordan du administrer siden og bygger bloggen op.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑