Gør det bedste for dine medarbejdere på byggepladsen

Som arbejdsgiver er det vigtigt at gøre det bedste for sine medarbejdere. Glade medarbejdere gør nemlig typisk arbejdet bedre. Glade medarbejdere er mere motiverede, og de er mere produktive. Dette gælder generelt for medarbejdere i alle brancher; hvis de er glade og tilfredse, er de bedst

Der er mange ting, man kan gøre for at tilfredsstille sine medarbejdere, alt efter hvilken branche man opererer inden for. Hvis man arbejder i bygge- eller anlægsbranchen, kan det dog måske virke som et større projekt – for hvilke tiltag er egentlig mulige at lave, hvis man vil glæde medarbejderne?

Herunder får du nogle tips til, hvad du kan gøre for at gøre dine medarbejdere på byggepladsen gladere.

Giv dem de bedste redskaber

Arbejdet på en byggeplads kan være meget hårdt fysisk arbejde – det er det faktisk i langt de fleste tilfælde. Det hårde fysiske arbejde kan tære hårdt på dine medarbejdere, og du vil måske opleve, at der er flere sygedage i din virksomhed, end der er i mange andre.

Hvis du vil glæde dine medarbejdere og gøre det bedste for dem, kan du sørge for, at de har de bedste redskaber. De skal have redskaber, der kan aflaste dem og gøre jobbet lettere for dem. Hvis I står for et anlægsbyggeri, kan du eksempelvis sørge for, at dine medarbejdere har en vakuumløfter til rådighed.

En vakuumløfter sørger for at aflaste dine medarbejdere, så de ikke skal lave løft, der belaster dem fysisk. Derudover kan en vakuumløfter være med til at sørge for, at arbejdet bliver gjort hurtigere og mere effektivt.

En vakuumløfter er blot et eksempel på et redskab, der måske kan være gavnligt for dine medarbejdere. Der findes mange andre redskaber, som måske vil passe ind i jeres arbejdsgange. Selvom det kan være dyrt at investere i maskiner og redskaber, bør du se det som en investering i dine medarbejdere samt deres sundhed og arbejdsglæde.

Giv dem pauser

Igen er vi fokuserede på det hårde, fysiske arbejde. Fysisk arbejde er nemlig utrolig hårdt – det giver sig selv. Derfor kan du også med fordel sørge for at give dine medarbejdere nogle ekstra pauser i løbet af arbejdsdagen.

Den obligatoriske frokostpause er måske nok, men ville det ikke være gavnligt for dine medarbejdere med nogle flere korte pauser i løbet af dagen? Hvis du gør pauserne legale, vil dine medarbejdere kunne holde dem med god samvittighed.

De vil kunne tanke op på madkontoen og overskudskontoen, og derfor vil de også være mere produktive, når de kommer tilbage til arbejdet.

Hvad med nogle arrangementer?

Dine medarbejdere på byggepladsen kommer hinanden ved hver dag, tænker du måske. Du tænker måske også, at der derfor heller ikke er brug for at arrangere nogle sociale arrangementer for dine medarbejdere. Dog kan de sociale arrangementer være med til at skabe en større motivation hos dine medarbejdere.

Selvom de taler sammen hver dag, kan lidt luftforandring være gavnligt. I behøver ikke at arrangere sociale arrangementer hver måned. Et par arrangementer om året sikrer, at dine medarbejdere kommer tættere ind på livet på hinanden, og det kan være med til at gøre selve arbejdet sjovere.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑