Find den rigtige hundetrimmer

Både store og små hunde trænger sommetider til at blive trimmet, og det skal gerne være en god oplevelse for både dig og din hund. Men hvordan vælger du den helt rigtige hundetrimmer?

Der findes et hav af modeller med forskellige funktioner, og det kan være svært at vide, hvad du skal gå efter. Læs med her og bliv klogere på de forskellige modeller og deres funktioner, du med fordel kan være opmærksom på, når du vælger din nye hundetrimmer.

LÆS OGSÅ: iPhone X – Er den pengene værd?

Ledning eller genopladeligt batteri

En af de ting, du med fordel bør overveje, er, om din trimmer skal være med eller uden ledning. Det kan være bøvlet at trimme en hund, hvis der er en ledning i vejen. Derfor foretrækker nogle i stedet hundetrimmere med genopladelige batterier, der netop er mere mobile.

Modellen Oster PRO3000i er et eksempel på en hundetrimmer uden ledning, der i stedet har et genopladeligt batteri. Batteriet kan holde i op til 2 timer på en opladning, så du behøver altså ikke at lade den op midt i din klipning.

Type af pels

Der er stor forskel på forskellige hunderacers pelse, og du bør derfor vælge en hundetrimmer, der passer til din hunds pels. Hvis din hund har en pels, der er glat og let at trimme, så kan du vælge frit mellem de forskellige modeller.

Har din hund derimod en mere vanskelig og krævende pels, eksempelvis særligt tyk eller krøllet, så har du brug for en hundetrimmer, der kan klare dette. Modellen Oster Golden A5 – 2 speed er en af de bedste klippemaskiner, du kan vælge til denne opgave, da modellen er den nødvendige 2 speed version.

Med eller uden tilbehør

De forskellige hundetrimmere fås ofte med og uden tilbehør. Overvej i den forbindelse, hvilket tilbehør du vil have glæde af. På den måde undgår du at mangle noget, eller at bruge penge på overflødigt tilbehør.

Oster Golden A5 – 2 speed startpakke kan være et godt valg, hvis du ønsker en hel startpakke med meget tilbehør til hundetrimmeren.

Mere eller mindre støjsvag

Det er ikke alle hunde, der er lige vilde med at blive trimmet, og det kan være ubehageligt for dig at trimme, hvis din hund ikke kan lide det. En af de ting, som har vist sig at være godt i disse tilfælde, er støjsvage hundetrimmere.

Hunde reagerer nemlig ofte på lyden af en trimmer, som de finder ubehagelig. Ønsker du en støjsvag hundetrimmer, kan du vælge en model som Oster PRO3000i.

Vær opmærksom på kvaliteten

De forskellige modeller har altså alle forskellige funktioner, men udover disse skal du være opmærksom på den store forskel i kvaliteten. Selvom du let kan finde billigere hundetrimmere på nettet og i byggemarkeder, så er kvaliteten bestemt herefter, og de går ofte i stykker i løbet af meget kort tid. Investér derfor i en ordentlig hundetrimmer til din hund.

Thordahl.dk finder du et stort udvalg af hundetrimmere i høj kvalitet. Her er de specialiserede i hundetrimmere og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige trimmer til din hunderace.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑